Gość: Anka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.06.06, 20:34 Szukam informacji na temat pracy w Daichmann jaka jest tam struktura i jak się pracuje. Od osób które tam pracują lub pracowały Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Daichmann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:07 a co knkretnie cie intersuje? na poczatek sprzedawca ma 6,98 na godz. okres probny 3 miesiace a po nim jesli sie sprawdzisz, podwyzka na caly etea mozna zrobic 1000 netto mozna awansowac ze sprzedawce na asystenta a z asystenta na kierownika a z kierownika na OMS fajna prac, ale musisz sie angazowac!!!! i starac olewusow wyrzucja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Daichmann IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.06.06, 21:47 Dziękuje bardzo za informację. Interesuje mnie szkolenie złożyłam podanie na kierownika i dziwią mnie wielomiesieczne szkolenia (mam staż pracy na podobnym stanowisku+wyższe wykształcenie). Bardzo proszę o informacje dot. tych szkoleń, czego mogę się spodziewać? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iza2306 Re: Daichmann 23.06.06, 11:20 szkolenie polega na wdrożeniu się nie tylko na stanowisko, ale na przejęciu calej ideologii firmy; jako kierownik będziesz musiala motywować pracowników, lżej ci będzie, jak będziesz wszytsko wiedziała; najbardziej cenne jest przezycie na własnej skórze błędów systemowych i innych trudnych sytuacji; o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 Re: Daichmann 23.06.06, 11:40 Daichaman nie zaluje kasy na szkolenia bo inwestuje w pracowika:) dobry pracodawca bedziesz musial nauczyc sie, roznych postanowien dotyczacych standartu wysatwieniczego i numerkow rodzajow butow. Jest presja w D. na sprzdaz srodkow ( inny asortyment niz podstawowy) palny na 10 % fajna praca ale kierownik nie zarabia sporo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Daichmann IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.06.06, 11:17 Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Wierzę że sobie poradzę i widzę po komentarzach że są przychylne firmie:-) Czyli dobrze trafiłam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Daichmann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:41 a w jakim miescie? Odpowiedz Link Zgłoś