Gość: ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 15:39 ty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gdzie? Poezja nowoczesna IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 15:45 Poezja nowoczesna jest bardzo ciekawa, a oto przykład: "Przedszkolanka" A dokąt Ty kutas Jeden cwel autor: tu działa ustawa o ochronie danych osobowych ;-) (poezja nie musi być pisana ładnym językiem. Jest to chwilowe natchnienie autora, proszę nie zwracać uwagi na występujace w niej wulgaryzmy! ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Inteligencja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 15:51 Nie jest to kolejny utwór poetycki ! Chciałbym tylko powiedzieć, że gdzie? jest bardzo inteligentnym człowiekiem ;-)) Szanuję go za wyczucie stylu i obowiązujących trendów w poezji progresywnej. Można go przyrównać do tak wybitnych postaci jak Andrzej Lepper, Jan Łopuszański, Jan Maria Rokita, Gabriel Janowski czy najwybitniejszy z nich Antoni Macierewicz. pozdrawiam ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie? Re: on IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:15 Co tak nikt nic nie mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie? Re: on IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:25 Coście tacy niemrawi? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: on 23.02.02, 14:54 Widzisz, bo nie bardzo wiemy co Ci odpowiedzieć. Jak widać na załączonym obrazku doskonale idzie Ci rozmowa samej ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś