vviosna 28.04.04, 00:30 NIECH ZYJE, ZYJE NAM!!!!!!!! wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, kochany Zinkku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zinekk Re: STO LAT, STO LAT!!!!!!!!! 28.04.04, 00:31 Dzieki Kochana. Niestety spedze je z dala od Bydgoszczy . Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: STO LAT, STO LAT!!!!!!!!! 28.04.04, 10:40 wazelinke kupilas... czy tez moze tedzio ci sie juz znudzil ?? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: STO LAT, STO LAT!!!!!!!!! 28.04.04, 10:50 jak ja lubię, jak ludzie sobie wycierają gęby pewnym słowem.. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: STO LAT, STO LAT!!!!!!!!! 28.04.04, 10:53 tak pokazowka. zabezpieczanie sie. przyjemna dla oka gierka ;) hhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: STO LAT, STO LAT!!!!!!!!! 28.04.04, 13:38 A ja wiedzialam wczesniej o! Do tego tu nic nie napisze.. wole inaczej :) Btw narzekania.. jak ja nie lubie falszu, pokazowek i lizydupstwa. Pisze ogolnie, nie, zeby zaraz o kims konkretnym. Odpowiedz Link Zgłoś
radca chloptas ivica niewychowany jak zawsze 28.04.04, 16:57 ivica napisał: > > wazelinke kupilas... czy tez moze tedzio ci sie juz znudzil ?? - mirku CIEBIE JUZ WALI W TE CZACHE I TO ROWNO ivico ivico - kiedy ty wreszcie zmadrzejesz - niewychowany chloptasiu Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: STO LAT, STO LAT!!!!!!!!! 28.04.04, 13:41 jeżeli to prawda z tymi urodzinami to wypada złożyć człowiekowi zyczenia :) sto lat sto lat niech zyje żyje nam..... a kto z nami nie wypije niech pod stołem zaśnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: STO LAT, STO LAT!!!!!!!!! 28.04.04, 15:46 a potem rzygnie ;ppppppp o dzizaaaaaaa a feeeeeee hhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś