Dodaj do ulubionych

krotki i tani nr GG

28.04.04, 01:07
Witam. Mam do sprzedania krotkie i tanie nr GG. Kontakt ze mna pod nr GG
15233.
nr 5 cyfrowe od 40 zl
nr 6 cyfrowe od 20 zl

pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • da.killa Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 05:45
      soberek napisał:

> Witam. Mam do sprzedania krotkie i tanie nr GG.

www.gadu-gadu.pl/regulamin.htm - punkt 4

da.killa
      • ivica Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 10:38
        a tak wogole to spam i admin juz dawno owinien ten post wyciac
        • krotoss Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 10:45
          ciekawe czy długo hakowali ludziom te konta.
    • Gość: Maren Re: krotki i tani nr GG IP: 212.122.214.* 28.04.04, 16:34
      A w ogóle to po co ludziom 5 cyfrowe nry GG?? Ja mam śliczny 7 cyfrowy ;-)))

P.S. Jak będziesz miał 3 cyfrowy, to daj znać. Nie prędzej.
      • da.killa Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 18:27
        A tak przy okazji to kolejny argument na to że gg obsysa na maksa. Zmuszanie
        ludzi do zapamiętywania ciągu cyfr to IMHO idiotyzm.

Znacznie lepiej to rozwiązano (a nawet wzorowo) w Jabberze. Można sobie założyc
        konto na jednym z setek (jeśli nie tysięcy) serwerów na całym świecie o takiej
        nazwie jaka się podoba i jaka jest łatwa do zapamiętania - tak jak email.

Znacznie wygodniejsze od 1123124 jest user@serwer.jabbera.pl, nieprawdaż?

da.killa
        • madziara_pl Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 21:09
          można jeszcze krócej - user@tlen.pl :))
          • santiago78 Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 22:06
            ale jabber na wp ma funkcję szyfrowania....
            • madziara_pl Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 22:09
              eeee tam, po co mi enigma - żeby moje pierdołki do znajomych szyfrować ?
              tlen, tlen, tlen i w ostateczności gg
          • da.killa Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 22:14
            madziara_pl napisała:

> można jeszcze krócej - user@tlen.pl :))

Tak, ale jesteś uzależniona od twórcy programu klienckiego i jego serwera. Nie
            masz gwarancji, że nagle nie uniemożliwi wstępu do swojej sieci użytkownikom
            innych programów, nie będzie wyświetlał reklam czy co tam jeszcze może wymyśleć.

Z Jabberem jest bardzo podobnie jak emailem - zakładasz konto na jakimś serwerze
            i możesz kontaktować się z wszystkimi innymi Jabberowcami z całego świata.

BTW: WPKontakt działa właśnie na Jabberze.

Jeszcze jedno - w Jabberze istaniej coś takiego jak "transporty" -
            oprogramowanie instalowane na serwerze Jabbera będące bramką do sieci innych
            komunikatorów (GG, ICQ, AIM, ...), co pozwala na zainstalowanie jednego programu
            do komunikacji z użytkownikami kilku sieci na raz.

Jeśli kogoś zainteresowałem - zapraszam na jabber.org
            • santiago78 Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 22:18
              ja mam wpkontakt i sobie go chwalę
              • ivica Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 09:06
                a ja polecam Mirande. Klient Jabbbera, Tlena, GG , Icq i czego tam sie tylko chce
            • Gość: piecyk gazowy Re: krotki i tani nr GG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 09:31
              da.killa napisał:

> Jeszcze jedno - w Jabberze istaniej coś takiego jak "transporty" -
              > oprogramowanie instalowane na serwerze Jabbera będące bramką do sieci innych
              > komunikatorów (GG, ICQ, AIM, ...), co pozwala na zainstalowanie jednego
              program
              > u
              > do komunikacji z użytkownikami kilku sieci na raz.

2. Korzystanie z serwisu Gadu-Gadu jest dozwolone wyłącznie za pomocą programu
              Gadu-Gadu. Korzystanie z serwisu Gadu-Gadu za pomocą innych aplikacji, jak
              również za pomocą zmodyfikowanego programu Gadu-Gadu będzie traktowane jako
              naruszenie regulaminu.

www.gadu-gadu.pl/regulamin.htm
              • vviosna Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 09:47
                jak sie tak czlowiek zastanowi, to wszystkie przyjemne rzeczy sa albo
                nielegalne, albo tuczace ;)
                btw - witam, witam gwiazde, coz sprawilo, ze piecyk zawital pod nasze skromne
                strzechy?
                :)
                • Gość: piecyk gazowy Re: krotki i tani nr GG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:46
                  Gwiazdę, he, he! Przypadkiem wlazłem na Bydgoszcz, patę a tu GG, a dalej
                  da.killa (pozdrawiam) i się dopisałem! :-)

Pozdrawiam! :-)
                  • da.killa Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 13:35
                    Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Gwiazdę, he, he!

No a nie? Na niektórych forach dziewczyny piszczą na widok Twoich postów :)

> Przypadkiem wlazłem na Bydgoszcz, patę a tu GG, a dalej
                    > da.killa (pozdrawiam)

Dziękuję bardzo - pozdrawiam również.

da.killa
              • da.killa Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 10:43
                Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> 2. Korzystanie z serwisu Gadu-Gadu jest dozwolone wyłącznie za pomocą programu
                > Gadu-Gadu. Korzystanie z serwisu Gadu-Gadu za pomocą innych aplikacji, jak
                > również za pomocą zmodyfikowanego programu Gadu-Gadu będzie traktowane jako
                > naruszenie regulaminu.

Słuszne słowa. W praktyce jednak OIMW wygląda to tak, że nie ma przebacz dla
                używających innych klientów pod Windows, w przypadku systemów dla których SMS
                Express nie opracowało klienta userzy są traktowani ulgowo. To zresztą nie tylko
                moje wrażenie, ostatnio ten temat pojawił się na pl.comp.os.linux i ludzie
                doszli do podobnych wniosków:

groups.google.com/groups?ie=UTF-8&oe=UTF-8&as_umsgid=7e00m1-rcu.ln1@krasnall.tk.news&lr=&hl=pl

da.killa
    • vviosna Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 09:30
      skoro juz mowimy o komunikatorach (btw: mam 6ciocyfrowy #gg i jakos nie wydaje
      mi sie on czyms wiele lepszym, niz np sioedmiocyfrowy, a troche bym pogrzebala w
      starych notatkach i przypomniala sobie haslo, to bym pewnie dotarla i do 4ro czy
      5ciocyfrowego;), to polecam odigo (nie uzywa zbyt czesto, bo malo powszechne
      wsrod moich znajomych), tudziez aim (tylko trza byc nocnym markiem, coby
      doczekac sie obcnosci przyjaciol;)
      tlenu nie lubie, nie wiem czemu, po prostu taka irracjonalna niechec :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka