soberek 28.04.04, 01:07 Witam. Mam do sprzedania krotkie i tanie nr GG. Kontakt ze mna pod nr GG 15233. nr 5 cyfrowe od 40 zl nr 6 cyfrowe od 20 zl pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da.killa Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 05:45 soberek napisał: > Witam. Mam do sprzedania krotkie i tanie nr GG. www.gadu-gadu.pl/regulamin.htm - punkt 4 da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 10:38 a tak wogole to spam i admin juz dawno owinien ten post wyciac Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 10:45 ciekawe czy długo hakowali ludziom te konta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maren Re: krotki i tani nr GG IP: 212.122.214.* 28.04.04, 16:34 A w ogóle to po co ludziom 5 cyfrowe nry GG?? Ja mam śliczny 7 cyfrowy ;-))) P.S. Jak będziesz miał 3 cyfrowy, to daj znać. Nie prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 18:27 A tak przy okazji to kolejny argument na to że gg obsysa na maksa. Zmuszanie ludzi do zapamiętywania ciągu cyfr to IMHO idiotyzm. Znacznie lepiej to rozwiązano (a nawet wzorowo) w Jabberze. Można sobie założyc konto na jednym z setek (jeśli nie tysięcy) serwerów na całym świecie o takiej nazwie jaka się podoba i jaka jest łatwa do zapamiętania - tak jak email. Znacznie wygodniejsze od 1123124 jest user@serwer.jabbera.pl, nieprawdaż? da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 21:09 można jeszcze krócej - user@tlen.pl :)) Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 22:06 ale jabber na wp ma funkcję szyfrowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 22:09 eeee tam, po co mi enigma - żeby moje pierdołki do znajomych szyfrować ? tlen, tlen, tlen i w ostateczności gg Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 22:14 madziara_pl napisała: > można jeszcze krócej - user@tlen.pl :)) Tak, ale jesteś uzależniona od twórcy programu klienckiego i jego serwera. Nie masz gwarancji, że nagle nie uniemożliwi wstępu do swojej sieci użytkownikom innych programów, nie będzie wyświetlał reklam czy co tam jeszcze może wymyśleć. Z Jabberem jest bardzo podobnie jak emailem - zakładasz konto na jakimś serwerze i możesz kontaktować się z wszystkimi innymi Jabberowcami z całego świata. BTW: WPKontakt działa właśnie na Jabberze. Jeszcze jedno - w Jabberze istaniej coś takiego jak "transporty" - oprogramowanie instalowane na serwerze Jabbera będące bramką do sieci innych komunikatorów (GG, ICQ, AIM, ...), co pozwala na zainstalowanie jednego programu do komunikacji z użytkownikami kilku sieci na raz. Jeśli kogoś zainteresowałem - zapraszam na jabber.org Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: krotki i tani nr GG 28.04.04, 22:18 ja mam wpkontakt i sobie go chwalę Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 09:06 a ja polecam Mirande. Klient Jabbbera, Tlena, GG , Icq i czego tam sie tylko chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: krotki i tani nr GG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 09:31 da.killa napisał: > Jeszcze jedno - w Jabberze istaniej coś takiego jak "transporty" - > oprogramowanie instalowane na serwerze Jabbera będące bramką do sieci innych > komunikatorów (GG, ICQ, AIM, ...), co pozwala na zainstalowanie jednego program > u > do komunikacji z użytkownikami kilku sieci na raz. 2. Korzystanie z serwisu Gadu-Gadu jest dozwolone wyłącznie za pomocą programu Gadu-Gadu. Korzystanie z serwisu Gadu-Gadu za pomocą innych aplikacji, jak również za pomocą zmodyfikowanego programu Gadu-Gadu będzie traktowane jako naruszenie regulaminu. www.gadu-gadu.pl/regulamin.htm Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 09:47 jak sie tak czlowiek zastanowi, to wszystkie przyjemne rzeczy sa albo nielegalne, albo tuczace ;) btw - witam, witam gwiazde, coz sprawilo, ze piecyk zawital pod nasze skromne strzechy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: krotki i tani nr GG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:46 Gwiazdę, he, he! Przypadkiem wlazłem na Bydgoszcz, patę a tu GG, a dalej da.killa (pozdrawiam) i się dopisałem! :-) Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 13:35 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Gwiazdę, he, he! No a nie? Na niektórych forach dziewczyny piszczą na widok Twoich postów :) > Przypadkiem wlazłem na Bydgoszcz, patę a tu GG, a dalej > da.killa (pozdrawiam) Dziękuję bardzo - pozdrawiam również. da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 10:43 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > 2. Korzystanie z serwisu Gadu-Gadu jest dozwolone wyłącznie za pomocą programu > Gadu-Gadu. Korzystanie z serwisu Gadu-Gadu za pomocą innych aplikacji, jak > również za pomocą zmodyfikowanego programu Gadu-Gadu będzie traktowane jako > naruszenie regulaminu. Słuszne słowa. W praktyce jednak OIMW wygląda to tak, że nie ma przebacz dla używających innych klientów pod Windows, w przypadku systemów dla których SMS Express nie opracowało klienta userzy są traktowani ulgowo. To zresztą nie tylko moje wrażenie, ostatnio ten temat pojawił się na pl.comp.os.linux i ludzie doszli do podobnych wniosków: groups.google.com/groups?ie=UTF-8&oe=UTF-8&as_umsgid=7e00m1-rcu.ln1@krasnall.tk.news&lr=&hl=pl da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: krotki i tani nr GG 29.04.04, 09:30 skoro juz mowimy o komunikatorach (btw: mam 6ciocyfrowy #gg i jakos nie wydaje mi sie on czyms wiele lepszym, niz np sioedmiocyfrowy, a troche bym pogrzebala w starych notatkach i przypomniala sobie haslo, to bym pewnie dotarla i do 4ro czy 5ciocyfrowego;), to polecam odigo (nie uzywa zbyt czesto, bo malo powszechne wsrod moich znajomych), tudziez aim (tylko trza byc nocnym markiem, coby doczekac sie obcnosci przyjaciol;) tlenu nie lubie, nie wiem czemu, po prostu taka irracjonalna niechec :) Odpowiedz Link Zgłoś