ania_3000 23.03.11, 23:58 Drogie Mamusie Poszukuje dobrego stomatologa dla mojego 3latka w Bydgoszczy. Z góry dziękuję za pomoc i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delight30 Re: stomatolog dla 3latka 24.03.11, 08:38 Polecam dr Maciejewską , jeżdżę do niej z moją dwójką (6 i 2 lata), ma super podejście do dzieci. Przyjmuje na Zapolskiej na NFZ, ale tam terminy odległe, poza tym prywatnie w Family Dental :) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: stomatolog dla 3latka 24.03.11, 11:09 Ja własnie w tym tygodniu byłam z dziećmi (2 i 7) u dr Marii Piątek przy ul. Trentowskiego (tel 3609830). Fajna lekarka, gadatliwa więc wszystko wytłumaczy, do dzieci bardzo dobre podejście. Niestety gabinet prywatny: próbka cen: 80zł/plomba, 70zł/znieczulenie. Mojemu 2-latkowi obejrzała zęby ale powiedziała, że jeszcze nic nie robimy, że jak będzie miał dobre 3 lata i będzie bardziej cierpliwy wtedy można zalakować. Na koniec dzieci dostają małe zabaweczki. Mojemu starszemu zaproponowała plomby kolorowe w jego ulubionym niebieskim. Jakby to było na NFZ to bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
makarcia Re: stomatolog dla 3latka 24.03.11, 14:00 dr Piątek najlepsza:) nie tylko dla trzylatka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jutka101 Re: stomatolog dla 3latka 26.03.11, 20:50 Ja polecam dr. Pech . przyjmuje na NFZ w sanitasie na Gdańskiej (kolo Mc Donalda ). Bardzo miła pani dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś