Dodaj do ulubionych

Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy

20.04.11, 14:29
"Koncert odbędzie się w podbydgoskim Myślęcinku".

Jestem na to wyczulony, więc nie mogę się powstrzymać. Myślęcinek (ogród zoologiczny, polana Różopole, Ogród Botaniczny, Centrum Edukacji Ekologicznej, okolice stadniny, hotel Pałac , setki hektarów lasów, alejek itd.) leży w granicach administracyjnych Bydgoszczy.
Obserwuj wątek
    • selica Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 20.04.11, 14:45
      Co za idiotyczny artykuł.
      Dziesięć zdjęc strasznej baby trzeba przejrzeć, żeby wyciągnąć z tego ogólną informację, że zagra jeszcze '10 innych zespołów, w większości zagranicznych'.

A jakieś konkrety może, czy te 10 zepołów jest jeszcze nieznanych?
    • stop_kondomowi Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 20.04.11, 14:49
      brawo mozilla!
      dyletanctwo trzeba napiętnować!!!
    • frych47 Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 20.04.11, 15:54
      mozilla.org napisał:

> "Koncert odbędzie się w podbydgoskim Myślęcinku".
      >
      > Jestem na to wyczulony, więc nie mogę się powstrzymać. Myślęcinek leży w granicach a
      > dministracyjnych Bydgoszczy.

Redaktorzy GW są z Torunia i oni nie znają dobrze Bydgoszczy.
    • poklepywacz Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 20.04.11, 19:37
      cenna uwaga mozilla...oby ktoś wziął sobie to do serca...

i dobrze że odeszli od nazwy smoothjazz, bo koło jazzu ten cały "smooth" nawet nie stał w kolejce :]
    • lukasbaker Wicej info o imprezie 20.04.11, 19:59
      Znajdziecie tutaj:

Amy Winehouse w Bydgoszczy
      • swiniopas6 Re: Wicej info o imprezie 20.04.11, 22:11
        To ta stara narkomanka jeszcze zyje?
        Jesli tak to niech zaspiewa w odnowionej synagodze w Fordonie,
        poczuje sie jak w domu.
        • volvo7000 Re: Wicej info o imprezie 21.04.11, 00:22
          Ale dlaczego wymyślili dziwoląga "Artpop"? Czy to jakiś muzyczny odpowiednik Pop-Artu?
    • volvo7000 Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 21.04.11, 00:14
      mozilla.org napisał:
      Myślęcinek (...)leży w granicach administracyjnych Bydgoszczy.

Chyba, że impreza nie będzie na Różopolu, a faktycznie we wsi Myślęcinek pod Bydgoszczą...
      (bo takowa istnieje)
      • bruce_kee Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 21.04.11, 01:19
        Cóż skoro miernoty dziennikarskie potrafiły pisać o "Włochach pod Warszawą" to nie mogłoby dziwić nawet ewentualne "podbydgoskie Wyżyny". Cóż tam więc Myślęcinek.
        Od czasów Bruskiego mamy załatwione koncerty prawdziwych gwiazd- Winehouse, Jarre. Za KD mieliśmy wielką tajemniczą gwiazdę na otwarcie mistrzostw, którą okazali się być jacyś nikomu nieznani mierni grajkowie ze Skandynawii.
        Wreszcie więc Bydgoszcz przestaje się kompromitować choćby w tym temacie, a trzeba zauważyć, że mamy wysyp w Polsce od kilku lat występów gwiazd, nawet w Rzeszowie, Płocku, Rybniku, Toruniu. Dobrze więc, że Bydgoszcz nie odstaje in minus.
        • bruce_kee Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 21.04.11, 01:24
          Przepraszam koncert Jarrea mieliśmy- jako odtwarzane utwory- niczym na dyskotece w klubie:]]
          Wtedy zdawało się, że nad miastem ciąży chyba jakieś fatum, że znani zagraniczni muzycy omijają je z daleka. Okazało się że to nie było fatum, a co innego :)
        • swiniopas6 Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 21.04.11, 01:27
          Prosze pamietac ze gdy ta stara druciara czyli owa "znakomitosc" zaszczyci swoim
          spiewem Bydgoszcz to nalezy przygotowac jakis mily dom bez klamek na wypadek gdyby
          sie jej pogorszylo i poziom we krwi heroiny nieco sie obnizyl. Ona wtedy reaguje atakami
          szalu o czym brukowce Londynu lubia pisac. Gaz Wyb moze tu niezle zarobic sprzedajac
          informacje Urbi et Orbi.
          • zdrajca1 Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 21.04.11, 11:14
            swiniopas6 napisał:

> Prosze pamietac ze gdy ta stara druciara czyli owa "znakomitosc" zaszczyci swoi
            > m
            > spiewem Bydgoszcz to nalezy przygotowac jakis mily dom bez klamek na wypadek gd
            > yby
            > sie jej pogorszylo i poziom we krwi heroiny nieco sie obnizyl. Ona wtedy reaguj
            > e atakami
            > szalu o czym brukowce Londynu lubia pisac. Gaz Wyb moze tu niezle zarobic sprze
            > dajac
            > informacje Urbi et Orbi.
            • swiniopas6 Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 21.04.11, 21:38
              Raczej nie moj genre ale przyznaje ze obok tej innej slynnej Chazarki, Barbary Streisand,
              ona ma dobry glos i wyczuwa swing. To autentyczny talent a nie sztucznie wycmokany.
              Coz kiedy jako osoba jest taka jaka jest.
      • frych47 Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 21.04.11, 05:13
        volvo7000 napisał:

> Chyba, że impreza nie będzie na Różopolu, a faktycznie we wsi Myślęcinek pod By
        > dgoszczą...
        > (bo takowa istnieje)

A ja słyszałem, że impreza ma się odbyć w podtoruńskim Rubinkowie.
        • arafat11 Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 21.04.11, 21:53
          A ja słyszałem, że impreza ma się odbyć w podtoruńskim Rubinkowie

a nie w podbydgoskim toruniu?;-)
    • trom_bone Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 25.04.11, 12:43
      Przejrzałem dokonania tej "artystki" i zastanawiam się, czy jest się czym chwalić przed światem. Poza tym przeniesienie imprezy do Myślęcinka spowoduje, że spadną dochody restauratorów i pewnie też częściowo hotelarzy, bo młodzi kimną się w namiotach gdzieś na boku.
      • fiodor2001 Re: Amy Winehouse zaśpiewa w Bydgoszczy 26.04.11, 12:00
        a na oficjalnej stronie Amy, żadnej informacji że gra w Bydgoszczy 30 lipca;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka