Dodaj do ulubionych

Brzydgoszcz

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.04, 18:08
Czy to prawda, ze to brzydkie miasto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pontus Re: Bięknoszcz IP: 81.210.119.* 06.05.04, 19:04
      Wręcz przeciwnie. Bydgoszcz jest niepowtarzalnym w Polsce miastem zwróconym do
      rzeki. Na tle Wałbrzycha jest i metropolią i Cannes.
    • Gość: maciej Re: Bydgoszcz IP: 82.146.231.* 06.05.04, 20:15
      człowieku i Ty smiesz pytac, to jak wyglada wałbrzych?Bydgoszcz przy Walbrzuchu
      to jak oaza zieleni i dobrobytu!
    • diablica_28 Re: Brzydgoszcz 06.05.04, 20:15
      Bydgoszcz jak wiele miast ma dwa oblicza. Pierwsze, które widzimy na codzień -
      jako metropolia z zabieganymi mieszkańcami. Druga ta urocza, spokojna i
      zachwycajaca. Nalezy tylko je odkryć, najlepiej szukac takie zakątki z kimś
      bliskim i patrzec na wiele rzeczy jego oczyma. Wierz mi Bydgoszcz ma wiele
      takich miejsc.
      • Gość: peh Re: Bydgoszcz IP: *.tvgawex.pl 06.05.04, 21:52
        brzydgoszcz to nazwa naszego miesta nadana przez wiochmenów z torónia.
        a moja Bydzia jest cool. jak dotąd nie widzialem piekniejszego miasta. szczerze-
        nawet ta sławetna wloska Wenecja wysiada (śmiedzi tam ;))
        • madziara_pl Re: Bydgoszcz 06.05.04, 21:58
          Gość portalu: peh napisał(a):

> brzydgoszcz to nazwa naszego miesta nadana przez wiochmenów z torónia.
          > a moja Bydzia jest cool. jak dotąd nie widzialem piekniejszego miasta.
          szczerze
          > -
          > nawet ta sławetna wloska Wenecja wysiada (śmiedzi tam ;))

bydgoska Wenecja tez smierdzi ale faktycznie nie ma porównania z ta wloska,
          zwłaszcza latem jak jest upalnie :))

a Bydzia faktycznie jest sympatyczna!
          • Gość: wojt Do diablicy 28 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 06.05.04, 22:46
            Zgadzam się z tobą całkowicie , ale z tą metropolią to chyba przesadziłaś .Co
            rozumiesz przez to pojęcie ?
      • Gość: Luzak Re: Brzydgoszcz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.04, 08:29
        diablica_28 napisała:

> Bydgoszcz jak wiele miast ma dwa oblicza. Pierwsze, które widzimy na codzień
        > jako metropolia z zabieganymi mieszkańcami. Druga ta urocza, spokojna i
        > zachwycajaca. Nalezy tylko je odkryć, najlepiej szukac takie zakątki z kimś
        > bliskim i patrzec na wiele rzeczy jego oczyma. Wierz mi Bydgoszcz ma wiele
        > takich miejsc.

Wierze! Przeciez ja nie napisalem, ze Bydgoszcz to brzydkie miasto, ja tylko
        zapytalem czy to prawda ;) Dziekuje za wyjasnienia, a co do postu nieco wyżej
        ( ten o oazie zieleni ) to musze stwierdzic, ze kolega jest w bledzie. Na
        terenie W-cha znajduje sie najwieksza ilosc terenow zielonych w Polsce, chodzi
        tu o lasy, parki i ... najwieksze ogrodki dzialkowe na terenie Europy. Ale
        reszta to drugie oblicze :( Brod, smrod i biedaszyby :/
        • madziara_pl Re: Brzydgoszcz 07.05.04, 08:43
          a Bydzia jest jednym z nielicznych, jak nie jedynym miastem w Polsce otoczonym
          z kazdej strony ogródkami działkowymi :))) lasów i jezior tez u nas dostatek
          • re-volt Re: Brzydgoszcz 07.05.04, 13:46
            madziara_pl napisała:

> a Bydzia jest jednym z nielicznych, jak nie jedynym miastem w Polsce
            otoczonym
            > z kazdej strony ogródkami działkowymi :))) lasów i jezior tez u nas dostatek

i mamy pięęęęęękny nowy pomnik "jeszcze wiszącego na linie" ;-)
        • ivica Re: Brzydgoszcz 07.05.04, 08:56
          tylko do tych waszych walbrzyskich lasow cos chyba strach wejsc co ?? :))
        • Gość: maciej Re: Brzydgoszcz IP: 213.77.40.* 07.05.04, 13:41
          Leżymy w środku Puszczy bydgoskiej
          • Gość: brzydgoszczyl Re: Brzydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 17:59
            gdzieś na zadupiu wszechświata...
    • re-volt Re: Brzydgoszcz 07.05.04, 14:19
      Gość portalu: Luzak napisał(a):

> Czy to prawda, ze to brzydkie miasto?

Zauważyliście jak ten luzacki cfaniaczek z czarnego Wałbrzycha zadał pytanie?!
      a potem głupioo sie tłumaczył,że on tylko spytał czy to prawda?!! bezczelny
      typ!! nasze kochane miasto tak potraktować! i musiała mieć coś do czynienia z
      tymi zaściankowymi Krzyżolami, bo skąd znałby takie nędzne zagrywki?!
      • Gość: Luzak Re: Brzydgoszcz IP: 81.168.209.* 07.05.04, 19:46
        re-volt napisał:
        > Zauważyliście jak ten luzacki cfaniaczek z czarnego Wałbrzycha zadał
        pytanie?!

Primo: jesli już zamierzasz dokonac charakterystyki mojej osoby, to pisz
        poprawnie ( F=W )
        Secundo: Wałbrzych jest zielony :) Podobnie jak Ty z polskiego :P

• re-volt Re: Brzydgoszcz 07.05.04, 14:20
      i jeszcze w temacie wątku frajersko "Brzydgoszcz" napisał...!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka