Gość: Luzak IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.04, 18:08 Czy to prawda, ze to brzydkie miasto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pontus Re: Bięknoszcz IP: 81.210.119.* 06.05.04, 19:04 Wręcz przeciwnie. Bydgoszcz jest niepowtarzalnym w Polsce miastem zwróconym do rzeki. Na tle Wałbrzycha jest i metropolią i Cannes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Bydgoszcz IP: 82.146.231.* 06.05.04, 20:15 człowieku i Ty smiesz pytac, to jak wyglada wałbrzych?Bydgoszcz przy Walbrzuchu to jak oaza zieleni i dobrobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: Brzydgoszcz 06.05.04, 20:15 Bydgoszcz jak wiele miast ma dwa oblicza. Pierwsze, które widzimy na codzień - jako metropolia z zabieganymi mieszkańcami. Druga ta urocza, spokojna i zachwycajaca. Nalezy tylko je odkryć, najlepiej szukac takie zakątki z kimś bliskim i patrzec na wiele rzeczy jego oczyma. Wierz mi Bydgoszcz ma wiele takich miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peh Re: Bydgoszcz IP: *.tvgawex.pl 06.05.04, 21:52 brzydgoszcz to nazwa naszego miesta nadana przez wiochmenów z torónia. a moja Bydzia jest cool. jak dotąd nie widzialem piekniejszego miasta. szczerze- nawet ta sławetna wloska Wenecja wysiada (śmiedzi tam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Bydgoszcz 06.05.04, 21:58 Gość portalu: peh napisał(a): > brzydgoszcz to nazwa naszego miesta nadana przez wiochmenów z torónia. > a moja Bydzia jest cool. jak dotąd nie widzialem piekniejszego miasta. szczerze > - > nawet ta sławetna wloska Wenecja wysiada (śmiedzi tam ;)) bydgoska Wenecja tez smierdzi ale faktycznie nie ma porównania z ta wloska, zwłaszcza latem jak jest upalnie :)) a Bydzia faktycznie jest sympatyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Do diablicy 28 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 06.05.04, 22:46 Zgadzam się z tobą całkowicie , ale z tą metropolią to chyba przesadziłaś .Co rozumiesz przez to pojęcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzak Re: Brzydgoszcz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.05.04, 08:29 diablica_28 napisała: > Bydgoszcz jak wiele miast ma dwa oblicza. Pierwsze, które widzimy na codzień > jako metropolia z zabieganymi mieszkańcami. Druga ta urocza, spokojna i > zachwycajaca. Nalezy tylko je odkryć, najlepiej szukac takie zakątki z kimś > bliskim i patrzec na wiele rzeczy jego oczyma. Wierz mi Bydgoszcz ma wiele > takich miejsc. Wierze! Przeciez ja nie napisalem, ze Bydgoszcz to brzydkie miasto, ja tylko zapytalem czy to prawda ;) Dziekuje za wyjasnienia, a co do postu nieco wyżej ( ten o oazie zieleni ) to musze stwierdzic, ze kolega jest w bledzie. Na terenie W-cha znajduje sie najwieksza ilosc terenow zielonych w Polsce, chodzi tu o lasy, parki i ... najwieksze ogrodki dzialkowe na terenie Europy. Ale reszta to drugie oblicze :( Brod, smrod i biedaszyby :/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Brzydgoszcz 07.05.04, 08:43 a Bydzia jest jednym z nielicznych, jak nie jedynym miastem w Polsce otoczonym z kazdej strony ogródkami działkowymi :))) lasów i jezior tez u nas dostatek Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: Brzydgoszcz 07.05.04, 13:46 madziara_pl napisała: > a Bydzia jest jednym z nielicznych, jak nie jedynym miastem w Polsce otoczonym > z kazdej strony ogródkami działkowymi :))) lasów i jezior tez u nas dostatek i mamy pięęęęęękny nowy pomnik "jeszcze wiszącego na linie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Brzydgoszcz 07.05.04, 08:56 tylko do tych waszych walbrzyskich lasow cos chyba strach wejsc co ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Brzydgoszcz IP: 213.77.40.* 07.05.04, 13:41 Leżymy w środku Puszczy bydgoskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydgoszczyl Re: Brzydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 17:59 gdzieś na zadupiu wszechświata... Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: Brzydgoszcz 07.05.04, 14:19 Gość portalu: Luzak napisał(a): > Czy to prawda, ze to brzydkie miasto? Zauważyliście jak ten luzacki cfaniaczek z czarnego Wałbrzycha zadał pytanie?! a potem głupioo sie tłumaczył,że on tylko spytał czy to prawda?!! bezczelny typ!! nasze kochane miasto tak potraktować! i musiała mieć coś do czynienia z tymi zaściankowymi Krzyżolami, bo skąd znałby takie nędzne zagrywki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzak Re: Brzydgoszcz IP: 81.168.209.* 07.05.04, 19:46 re-volt napisał: > Zauważyliście jak ten luzacki cfaniaczek z czarnego Wałbrzycha zadał pytanie?! Primo: jesli już zamierzasz dokonac charakterystyki mojej osoby, to pisz poprawnie ( F=W ) Secundo: Wałbrzych jest zielony :) Podobnie jak Ty z polskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: Brzydgoszcz 07.05.04, 14:20 i jeszcze w temacie wątku frajersko "Brzydgoszcz" napisał...!!! Odpowiedz Link Zgłoś