Dodaj do ulubionych

Centrum Medyczne Zachód

10.05.11, 10:43
Witam, moje dziecko ma mieć robiony mały zabieg w Centrum Medycznym "Zachód" w Bydgoszczy na ul. Grunwaldzkiej, w ramach chirurgii jedego dnia. Bardzo się boję - jak każda mama...
Może ktoś z Was korzystał z tego centrum? Macvie jakieś opinie, doświadczenia...
Dziękuję za każdą odpowiedz.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mamka30 Re: Centrum Medyczne Zachód 10.05.11, 12:30
      witaj..my własnie jestesmy po takim zabiegu a mianowicie po zabiegu przepukliny pachwinowej i ufiksowaniu jądra w mosznie..Bardzo sie denerwawalam , strasznie ale moj 6-latek juz po raz drugi mial tam robiony w/w/ zabieg.Pierwszy 3 lata temu i jestem bardzo zadowolona.Przyjezdza sie na umówiona godzinę , dziecko werflon ma wkuwany dopiero po podaniu narkozy wiec to juz jest duzy plus a po samym zabiegu jestescie od razu z dzieckiem w takim pokoiku gdzie maluch dochodzi do siebie. Po 2 godzinach jak wszytsko jest ok jedziecie do domu..W przeciwienstwie do szpitala , dzie dziecko musi 3 doby lezec i jeszcze dodatkowo nabawic sie moze jakis bakterii no i wiadomo cała atmosfera szpitalna nie dziala zbyt przyjemnie i komfortowo na psychike dzieciaczka jak i na rodziców..Nam zabeig wykonywała dr Matraś (profesjonalna , kompetenta a przede wszytskim super przyjemna doktor)..Bardzi ją polecam bo to jedna z najlepszych chirurgów dziecięcych :)pozdrawiam i zycze powodzenia:)
      • jola0070 Re: Centrum Medyczne Zachód 11.05.11, 12:01
        Dziękuję Kochana za informacje - właśnie o takie mi chodziło w szczególności.
        U nas również dr Matraś będzie wykonywała ten zabieg - byliśmy u niej pierwszy raz i naprawdę zrobiła na nas bardzo dobre wrażenie.
        Napisz jeszcze mi ile trwał sam zabieg i czy Twój synek miał jakieś dolegliwości po tej narkozie. Czy samopoczucie wieczorem było już dobre?
        Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka