Dodaj do ulubionych

10-u NAJBOGATSZYCH W BYDGOSZCZY

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 00:49
CHCĘ DOWIEDZIEĆ SIĘ i zrobić listę 10 najbogatszych w naszym mieście : -
nazwiska, adresy, co robią (i nie chodzi mi bynajmiej o najbogatszych duchowo-
choć to byt kształtuje ich dusze).
Wiadomo że w stanach i całej zachodniej europie jest wiadomo kto jest bogaty,
co robi i gdzie mieszka, A U NAS ZACHOWUJĄ SIĘ JAK TRĘDOWACI (ani widu, ani
słychu).
Wpisujcie się na forum z danymi naszych potencjalnych krezuzów, albo
mailujcie.
BYDGOSZCZ DO BOJU...
007
Obserwuj wątek
    • bogini_s Re: 10-u NAJBOGATSZYCH W BYDGOSZCZY 14.05.04, 01:17
      Gość portalu: career_study@wp.pl napisał(a):

> CHCĘ DOWIEDZIEĆ SIĘ i zrobić listę 10 najbogatszych w naszym mieście : -
      > nazwiska, adresy, co robią (i nie chodzi mi bynajmiej o najbogatszych duchowo-
      > choć to byt kształtuje ich dusze).
      > Wiadomo że w stanach i całej zachodniej europie jest wiadomo kto jest bogaty,
      > co robi i gdzie mieszka, A U NAS ZACHOWUJĄ SIĘ JAK TRĘDOWACI (ani widu, ani
      > słychu).
      > Wpisujcie się na forum z danymi naszych potencjalnych krezuzów, albo
      > mailujcie.
      > BYDGOSZCZ DO BOJU...
      > 007

U nas (w Polsce)koniecznie trzeba się obnosić z bogactwem, ale nie wolno sie
      do niego publicznie przyznawać. Nie wolno, bo fiskus...Jeżeli chodzi Tobie
      o "nowobogackich", to ich wszędzie pełno. Szukaj ludzi ze słomą w butach,
      chociaż nie gwarantuje to sukcesu. Tak naprawdę, to nie musisz ich specjalnie
      szukać, sami "włażą w oczy". Mam znajomą, która ma forsy, jak lodu, a nikt by
      na to nie wpadł. Ona, mąż oraz 4-ka dzieci się z tym nie obnoszą, bo bogactwo
      nie jest celem ich życia. Dzieciaki NIE są rozpieszczone, znaja swoje miejsce,
      obowiązki...Wydaje się nierealne, ale jednak możliwe! O takich ludzi,
      prawdopodobnie Ci chodzi, ale oni mieszkają w innym mieście (niestety). Życzę
      powodzenia w szukaniu :)
      • Gość: rynkowo Re: 10-u NAJBOGATSZYCH W BYDGOSZCZY IP: *.proxy.aol.com 14.05.04, 01:28
        pomalu w unii wszystko sie bedzie klarowac i ludzie sie zmienia,ich mentalnosc,
        nastawienie i horyzonty myslenia.czas najlepszy na wszystko.nawet na ciekawosc.
        • Gość: Najmita A kto biedny, uslyszy: Polen rays! IP: *.ipt.aol.com 14.05.04, 01:54

Rzad w Niemczech przedlozyl projekt, aby pracobiorcy z Polski i z sasiednich krajow
          nadbaltyckich musieli w pierwszych dwoch latach nowego wspolczlonkostwa w UE skladac wnioski
          o zezwolenie na prace p r z e d wjazdem; rowniez musieli udowodnic konkretna oferte
          zatrudnienia jak i z a m i e s z k a n i a.

?Kto przybywa, ten winien miec prawdziwa prace z takim wynagrodzeniem, z ktorego mozna
          wyzyc" - wymaga Minister Migracji Barbro Holmberg.

Brzmi to jak troskliwa pieczolowitosc panstwa. Owszem, ale dla kogo? Ona ma silne podloze
          polityczne w Niemczech.

Silne zwiazki zawodowe, przede wszystkim robotnikow budowlanych, spodziewaja sie ochrony
          przed zanizajacymi zarobki ?Gastarbeiterami".

W poludniowej Szwecji juz dzisiaj zatrudnia sie za niska place setki robotników budowlanych ze
          wschodniej i srodkowej Europy.

Oni przyjezdzaja jako wolni najmici lub niezalezni kontraktorzy.

Wymog udowodnienia zamieszkania, przy trwajacej biedzie mieszkaniowej, pozbawia ich szans
          prawie zupelnie.

Podobne ograniczenia przekroczen granicy obowiazuja juz w wielu krajach UE.

W Sztokholmie nowy kurs uzasadnia sie obawa przed rosnaca migracja socjalna do szwedzkiego
          panstwa opieki socjalnej: ?U nas zapomoga dla trzech dzieci odpowiada przecietnemu zarobkowi
          w wielu z tych krajow" - dodaje Holmberg.

Terminy ograniczen dla poszukujacych pracy z krajow przystepujacych do UE:

do maja 2004
          W. Brytania, Irlandia;

do 2006
          Finlandia, Szwecja, Dania, Holandia, Belgia, Luksemburg, Francja, Hiszpania, Portugalia, Wlochy,
          Grecja;

do 2011
          Niemcy, Austria.

Powyzsze terminy beda przesuwane dalej, jezeli naplyw ?Gastarbeiterow" nie zelzeje.

• Gość: career_study@wp.pl świetnie a gdzie tu 10-u najbogatszych IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 01:27
            może jakieś linki etc
            • #kasia Re: świetnie a gdzie tu 10-u najbogatszych 15.05.04, 08:53

pieniadz to rzecz ulotna..
              zajrzyj do rankingow wyborczej z lat poprzednich i zwroc uwage iluz
              wymienipnych nie mozna juz zaliczyc do bogaczy..

gasiorek, wlasciciel oktanu, wlasciciele targow PiK, gotowski itp.
    • m0nk Re: 10-u NAJBOGATSZYCH W BYDGOSZCZY 15.05.04, 09:18
      Gość portalu: career_study@wp.pl napisał(a):

> Wiadomo że w stanach i całej zachodniej europie jest wiadomo kto jest bogaty,
      > co robi i gdzie mieszka, A U NAS ZACHOWUJĄ SIĘ JAK TRĘDOWACI (ani widu, ani
      > słychu).

wiadomo tez, ze w stanach i calej zachodniej europie ludzi bogatych traktuje
      sie z szacunkiem, A U NAS NIEKONIECZNIE, CZEGO NAJLEPSZYM DOWODEM SA WYPOWIEDZI
      W TYM WATKU.
      • raszido Re: 10-u NAJBOGATSZYCH W BYDGOSZCZY 16.05.04, 12:23
        mniej wiesz = lepiej spisz.

daj tym ludziom spokoj, rob lepiej sobie rankingi innego rodzaju ... takze na
        innych forach, jak i w tym przypadku.

• Gość: greg Re: 10-u NAJBOGATSZYCH W BYDGOSZCZY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 00:39
          o mój sen bądź spokojny- więcej wiem- mam więcej możliwości=mam więcej pomysłów
          • raszido Re: 10-u NAJBOGATSZYCH W BYDGOSZCZY 17.05.04, 00:47
            planujesz jakis wyzysk, kradziez, pomowienie, ze tyle chcesz wiedziec ?

internet nie jest tak anonimowy jak wszyscy sadza, ze jest ... mniej wiesz,
            lepiej spisz.
            • Gość: career_study@wp.pl Re: 10-u NAJBOGATSZYCH W BYDGOSZCZY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 01:23
              kolego z tych postów mogę powiedzieć że nie wiem nic- poza tym zawsze mogę
              zajrzeć do listy publikowanej co roku w wyborczej - jak nie możesz spać albo
              cierpisz na problemy z tożsamością zgłoś się do psychologa-
              -a jeśli ktoś chce sprawdzić właściciela łącza (typa wpisującego się na forum)
              to gwarantuje ci wystarczy godzina by to mieć-
              -zatem nie masz nic do napisania na forum publicznym- załóż pamiętnik
              • Gość: fatso Re: 10-u NAJBOGATSZYCH W BYDGOSZCZY IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 18.05.04, 06:00
                jak zwykle, zawracanie Wisly kijem. czeski film czyli nikt nic nie wie.
                Powiem po prostu: JA!!! Moze nie najbogatszy Bydgoszczanin ale na pewno
                w pierwszej dziesiatce. Prosze tu kliknac a znajdziecie Panstwo dowod(przez
                najblizsze 3 tyg, potem zdjecie system zdejmie):
                www.sendpix.com/albums/04051504/4suunq378k/
                na zdjeciu prezentuje jeden z moich 4 rowerow, Pro-flex, amerykanski, najlepszy
                rower gorski w swiecie. Elementy z kevlaru, widelki f-my Lotus. Lekki jak piorko
                i mocny bo sie pode mna nawet nie pogial do tej pory. Aha, ja mam 4 rowery, w
                tym nawet ten z Rometu z dzwonkiem Rulewskiego. Poprzedni rower z Rometu
                zostawilem przed domem powyzszego konstruktora na ul. Kokosowej 1. Ktos go byl
                laskaw noca pod...tentegowac mimo, ze przypiety byl srogim lancuchem. Dlatego
                okazany klejnot w mojej koronie(wart co najmniej 15-20 tys zl) trzymam chwilowo
                poza zasiegiem bydgoskich zlodziei.
                • Gość: career_study@wp.pl Re: 10-u NAJBOGATSZYCH W BYDGOSZCZY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 02:55
                  Fatso jakoś nie wyglĄDASZ mi na bogacza... ale poradzę BE RICH OR DIE TRYIN'
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka