pies-ogrodnika 16.05.04, 09:55 to proste jak swinski ogon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies-ogrodnika Re: sluchajcie sie tylko Mirka 16.05.04, 11:23 - - bredze jak zawsze , ale taka moja rola wybaczcie mi, mlody jeszcze jestem i chce sie przypodobac mojemu panu on mnie karmi, a ja szczekam Odpowiedz Link Zgłoś
radca zbeszczesciles PAMIEC mego zmarlego SYNA 16.05.04, 11:46 " Autor: prosty_jak_swinski_ogon Data: 16.05.2004 11:30 Sam Dawida uczyłem jeździć samochodem. Jestem z niego DUMNY. Sam mu też postawiłem pierwszego browara. Gdy wyjeżdzalem z Kaszczorka z spotkania w REALU z forumowiczami to sam wypilem 5 browarów. Ale się wtedy fajnie prowadziło. pozdrawiam radca " -------------------------------------------------------------------------------- - to,ze sie podpisujesz ako " radca" - to jest jedno, ale to ze bezczescisz pamiec mego Sp SYNA DAWIDA - to przekrczyles pewne granice radca Odpowiedz Link Zgłoś
prosty_jak_swinski_ogon Re: zbeszczesciles PAMIEC mego zmarlego SYNA 16.05.04, 13:08 radca napisał: > " Autor: prosty_jak_swinski_ogon > Data: 16.05.2004 11:30 > > Sam Dawida uczyłem jeździć samochodem. Jestem z niego DUMNY. > > Sam mu też postawiłem pierwszego browara. Gdy wyjeżdzalem z Kaszczorka z > spotkania w REALU z forumowiczami to sam wypilem 5 browarów. Ale się wtedy > fajnie prowadziło. > > pozdrawiam > radca " > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > > - to,ze sie podpisujesz ako " radca" - to jest jedno, ale to ze bezczescisz > pamiec mego Sp SYNA DAWIDA - to przekrczyles pewne granice > > radca nie znam granic Odpowiedz Link Zgłoś
iviica Re: zbeszczesciles PAMIEC mego zmarlego SYNA 16.05.04, 16:17 IVICZKA nie tylko bezczesci Odpowiedz Link Zgłoś
ffillipp Re: zbeszczesciles PAMIEC mego zmarlego SYNA 16.05.04, 16:58 prosty_jak_swinski_ogon napisała: > radca napisał: > > > " Autor: prosty_jak_swinski_ogon > > Data: 16.05.2004 11:30 > > > > Sam Dawida uczyłem jeździć samochodem. Jestem z niego DUMNY. > > > > Sam mu też postawiłem pierwszego browara. Gdy wyjeżdzalem z Kaszczorka z > > spotkania w REALU z forumowiczami to sam wypilem 5 browarów. Ale się wtedy > > > fajnie prowadziło. > > > > pozdrawiam > > radca " > > > > -------------------------------------------------------------------------- > ---- > - > > - > > > > - to,ze sie podpisujesz ako " radca" - to jest jedno, ale to ze bezczescis > z > > pamiec mego Sp SYNA DAWIDA - to przekrczyles pewne granice > > > > radca > BEBE ŚWINKA Z KLASĄ NAPISAŁ > nie znam granic > > FFILLIPP MA ZASZCZYT WŁĄCZYĆ ZIĘ BEZSTRONNIE: TO POZNASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
ffillipp Re: zbeszczesciles PAMIEC mego zmarlego SYNA 18.05.04, 01:12 radca napisał: > " Autor: prosty_jak_swinski_ogon > Data: 16.05.2004 11:30 > > Sam Dawida uczyłem jeździć samochodem. Jestem z niego DUMNY. > > Sam mu też postawiłem pierwszego browara. Gdy wyjeżdzalem z Kaszczorka z > spotkania w REALU z forumowiczami to sam wypilem 5 browarów. Ale się wtedy > fajnie prowadziło. > > pozdrawiam > radca " > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > > - to,ze sie podpisujesz ako " radca" - to jest jedno, ale to ze bezczescisz > pamiec mego Sp SYNA DAWIDA - to przekrczyles pewne granice > > radca > WSZYSTKE GRANICE.ŚWIEĆ PANIE NAD DUSZĄ TWOJEGO SYNA RADCO.NIC NIE WIEM O TYM FORUM ANI FORUMOWICZACH,ALE SIĘ DOWIADUJĘ SZYBCIEJ NIŻ POTRZEBA.BĄDŹ ZDRÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: sluchajcie sie tylko Mirka 17.05.04, 09:24 w przeciwienstwie do ciebie ja uzywam tylko jednego nicka. twoja lista ostatnio zwiekszyla sie o dwa: agata.tyciarek arek.tyciarek lokator44 genuine45 podszewka walenciak lasiczka1 kowadelko ryciarek arek_osiol st.oborowy radca iviica pies-ogrodnika Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: sluchajcie sie tylko Mirka 17.05.04, 11:48 ivica napisał: > w przeciwienstwie do ciebie ja uzywam tylko jednego nicka. klamiesz. podszywales sie pode mnie piszac jako vvi0sna. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: sluchajcie sie tylko Mirka 17.05.04, 11:53 vviosna napisała: > ivica napisał: > > > w przeciwienstwie do ciebie ja uzywam tylko jednego nicka. > > klamiesz. podszywales sie pode mnie piszac jako vvi0sna. > ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ffillipp Re: sluchajcie sie tylko Mirka 18.05.04, 01:19 ivica napisał: > w przeciwienstwie do ciebie ja uzywam tylko jednego nicka. > > twoja lista ostatnio zwiekszyla sie o dwa: > > agata.tyciarek > arek.tyciarek > lokator44 > genuine45 > podszewka > walenciak > lasiczka1 > kowadelko > ryciarek > arek_osiol > st.oborowy > radca > iviica > pies-ogrodnika > > FFILLIPP NIE PODSZYWA SIĘ POD NIKOGO.FFILLIPP NIE KŁAMIE.PODSZYWANIE NIE JEST GODNE HONORU FORUMOWICZA. Odpowiedz Link Zgłoś
ffilllipp Re: sluchajcie sie tylko Mirka 18.05.04, 01:53 pies-ogrodnika napisał: BUK Z TOBA MOJ RADCO BEDE SIE MODLIL O ROZUM DLA CIEBIE > - - bredze jak zawsze , ale taka moja rola > wybaczcie mi, mlody jeszcze jestem i chce sie przypodobac mojemu panu > on mnie karmi, a ja szczekam TO NIE JEST GODNE FORUMOWICZA JA JESTEM MEZCZYZNA ALE CZASEM KOBIETA POCHYL GLOWE NIECH CIE POBLOGOSLAWIE > Odpowiedz Link Zgłoś
iviica Re: sluchajcie sie tylko Mirka 16.05.04, 16:18 pies-ogrodnika napisał: > to proste jak swinski ogon a nie mowilem ? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuczna_kobieta Kocham Ratce 18.05.04, 01:30 To ja, nie chciałbyś o mnie pamiętać. Wróciłam. I teraz będę Ci tu robić koło pióra. Odpowiedz Link Zgłoś
ffilllipp Re: Kocham Ratce 18.05.04, 01:50 BARDZO LUBIEM PLASTIKOWYCHDOZNAN CZAAR, ZEM SIEM PODNIECILEM,BEDZIE MOJA MILOSC W MAJU SKONSUMOWANA To ja, nie chciałbyś o mnie pamiętać. Wróciłam. I teraz będę Ci tu robić koło > pióra. Odpowiedz Link Zgłoś