Gość: kasia IP: *.studio.net.pl 16.08.01, 16:21 ...ktos ma?? ja nie.. chyba bede siedziec w domu przez dwa dni.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
.tomcio. Re: pomysl na weekend 16.08.01, 16:30 Ja wyjeżdżam pod Zieloną Górę na grilka, ognisko, no i kąpiel w jeziorku. Jeżeli tylko utrzyma się pogoda to będzie super. Aaaa.... bo bym zapomniał, no i zimne piwko - to podstawa. Pozdrowienia Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pomysl na weekend IP: *.studio.net.pl 16.08.01, 16:46 fuksiarz.. ja sie bede nudzic bez kompa .. Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: pomysl na weekend 16.08.01, 16:55 Nie łam się Kasiu! Proponuję abyś troszkę poszalała na świeżym powietrzu. Tego nigdy za dużo. Może rowerek, albo jakieś wyjście z przyjaciółmi do pubu na piwko. A co do kompa to ja też go ze sobą nie zabieram. Troszkę to smutne, ale świeże powietrze przede wszystkim. Pozdrowienia dla Ciebie Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: pomysl na weekend IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 09:16 Myślę,że problem tkwi z kim ? , a nie co ... robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pomysl na weekend IP: *.studio.net.pl 17.08.01, 09:18 cmox Basienko.. masz racje... do roboty to cos sie znajdzie ale nie ma z kim... :-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: do kasi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 08:46 Nie kontynuowałam wątku ponieważ miałam problem z komputerem w pracy , a w domu nie podłączyłam się jeszcze do sieci.Swoją drogą w miniony weekend byłam trochę zajęta. Może innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś