Gość: Gall IP: 217.97.147.* 20.05.04, 11:11 Rozszyfrowałeś już zagadkę męskich piersi ? Czuję niedosyt informacyjny w tej mierze. Może jednak ktoś zna odpowiedź. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trond Do galla 20.05.04, 11:34 Gość portalu: Gall napisał(a): > Rozszyfrowałeś już zagadkę męskich piersi ? > > Czuję niedosyt informacyjny w tej mierze. Może jednak ktoś zna odpowiedź. > > Pozdrawiam > Gall pytania twego nie czytalem ale mi o nim doniesli(p.ivica) ze chcesz cos sie dowiedziec o piersiach chiba dostales padaczki nie bede wnikal dlaczego ktos mi kradnie pomyje na tym forum :otwórz ryja!!!wleje ci za to w pysk.i nie zabieraj mi watków ktore sam se tu wpracowalem.tyci atom zbuntex dizzzaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Do galla 20.05.04, 12:07 Słodko się Joasiu miotasz.Co za desperacja ,żeby tak ze sobą gadać. Teraz nie mam dla Ciebie jednak za dużo czasu. Włąśnie natknęłam się w necie na jakąś stronę ze zdjęciami ;) hhhhhhhhhhh o dzizaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Do galla 20.05.04, 12:12 ach ta paranoja. oswiec mnie kim JA jestem??? wiosna Tedem, czy radca? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do galla 20.05.04, 12:21 moglabys mnie vviosenko w te zabawy nie wkrecac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Teda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:24 Gość portalu: Gall napisał(a): > Rozszyfrowałeś już zagadkę męskich piersi ? > > Czuję niedosyt informacyjny w tej mierze. Może jednak ktoś zna odpowiedź. > nadal nie wiem ostatnio znow mi urosly. trzeba rozwiazac problem zanim nabrzmieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Do Teda IP: 217.97.147.* 20.05.04, 12:46 Dzięki za uśmiech, który zakwitł mi na twarzy po lekturze nabrzmiałego problemu. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Do Teda 26.09.04, 16:09 nadal nic w kwestii zagadki, bo piersi... ho ho od ostatniej rozmowy znow stanik o numer wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Do Teda 27.09.04, 18:32 ted.allrightsreserved napisał: > nadal nic > w kwestii zagadki, bo piersi... ho ho > od ostatniej rozmowy znow stanik o numer wiekszy jezeli to tendencja stała to może byc ciąża, jesli wzrost okresowy to tylko ZNP, tak więc zrozumiale jest wczorajsze wyraźne rozdrażnienie i brak logiki w zrozumieniu prostego przekazu np.zwrotu 'atomowy atak' o innych nie wspomnę, obie mozliwości wskazują, że osoba uzywająca nicka ted...itd jest babą i chciał nie chciał wychodzi na to, że ktos tu miał racje, choć az tak dosłownie niezamierzoną (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Do Teda 27.09.04, 20:57 taaa.... kopernik tez byl kobieta ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trond gallaktycznie 27.09.04, 21:00 wprawdzie nikt nie jest doskonały.ja jednak uważam,że dobrze się składa,że moja żona jest kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gallaktycznie 27.09.04, 21:05 vviosna napisała: > a Ty tak serio? :)) i w dodatku po bożemu. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: gallaktycznie 27.09.04, 22:10 vviosna napisała: > czy pol zartem? kobieto.daj se rady.mam od żony do słuchania,że ujawniłem na forum,że jest kobietą.grozi,że wyciągnie mi kabelek!p.s.a niech se sięgnie do krakowa,teqila! Odpowiedz Link Zgłoś
trond pocałuj mnie w usta 28.09.04, 13:07 trond napisał: > vviosna napisała: > > > czy pol zartem? > kobieto.daj se rady.mam od żony do słuchania,że ujawniłem na forum,że jest > kobietą.grozi,że wyciągnie mi kabelek!p.s.a niech se sięgnie do krakowa,teqila! to były czasy.uuu,teqila...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Do Teda 28.09.04, 12:50 incognitto napisał: > ted.allrightsreserved napisał: > > > nadal nic > > w kwestii zagadki, bo piersi... ho ho > > od ostatniej rozmowy znow stanik o numer wiekszy > > jezeli to tendencja stała to może byc ciąża, jesli wzrost okresowy to tylko ZNP > , > tak więc zrozumiale jest wczorajsze wyraźne rozdrażnienie i brak logiki w > zrozumieniu prostego przekazu np.zwrotu 'atomowy atak' o innych nie wspomnę, > obie mozliwości wskazują, że osoba uzywająca nicka ted...itd jest babą > i chciał nie chciał wychodzi na to, że ktos tu miał racje, choć az tak > dosłownie niezamierzoną (chyba). > hhhh, a to rewelacja. od dawna wiadomo, ze jestem lesbijka, jako i ty miedzy nami less - buzi. w rewanzu mozesz mi oddac caluska w ulubione miejsce. pozdrawiam, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Do Teda 28.09.04, 17:02 ted.allrightsreserved napisał: > od dawna wiadomo, ze jestem lesbijka, oświadczenie przyjmujemy, choc tysiące normalnych kobiet (a twoich fanek) odwiedzających to forum, których wyobraźnia pod wpływem twojego nicka niebezpiecznie pobudzała zmysły, pozostanie niepocieszonych.... >jako i ty jakoś nie przypominam sobie bym najęła cię na rzecznika tudziez innego funkcyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Do Teda 28.09.04, 22:08 >których wyobraźnia pod wpływem twojego nicka >niebezpiecznie pobudzała zmysły, pozostanie niepocieszonych.... coz za autodiagnoza Odpowiedz Link Zgłoś