Dodaj do ulubionych

Do informatyka w sprawie IVICY....

21.05.04, 18:25
hmmmm
ów stażysta logował się jako IVICA...a więc numer IP nie mógł być łatwo
dostępny dla "deep throat" z UM...rozumiem, ze łatwo jest sprawdzić z jaką
witryną się dany komputer łączy ale...
znacznie łatwiej mozna było to sprawdzić jeśli GW Bydgoszcz ujawniła IP
niepochlebców Dombrowicza...w tym nieszczęsnego IVICY...

wybaczcie me dyletnactwo informatyczne ale oczekuje czyjeś fachowej wypowiedzi
Obserwuj wątek
    • cygne Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 18:34
      santiago78 napisał:

> hmmmm
      > ów stażysta logował się jako IVICA...a więc numer IP nie mógł być łatwo
      > dostępny dla "deep throat" z UM...rozumiem, ze łatwo jest sprawdzić z jaką
      > witryną się dany komputer łączy ale...
      > znacznie łatwiej mozna było to sprawdzić jeśli GW Bydgoszcz ujawniła IP
      > niepochlebców Dombrowicza...w tym nieszczęsnego IVICY...
      >
      > wybaczcie me dyletnactwo informatyczne ale oczekuje czyjeś fachowej wypowiedzi

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=12816689&a=12826516&t=1085157150339
    • vviosna Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 18:44
      santiago78 napisał:

> hmmmm
      > ów stażysta logował się jako IVICA...a więc numer IP nie mógł być łatwo
      > dostępny dla "deep throat" z UM...rozumiem, ze łatwo jest sprawdzić z jaką
      > witryną się dany komputer łączy ale...
      > znacznie łatwiej mozna było to sprawdzić jeśli GW Bydgoszcz ujawniła IP
      > niepochlebców Dombrowicza...w tym nieszczęsnego IVICY...
      >
      > wybaczcie me dyletnactwo informatyczne ale oczekuje czyjeś fachowej wypowiedzi

prosze bardzo:
      w urzedzie miasta zatrudniony byl stazysta, ktory na forum bydgoszcz pisywal pod
      nickiem kaktus, pipek itp.
      w tymze samym urzedzie miasta zatrudniony - juz na stale - jest (byl?) ivica.
      jego zadaniem (jak wynika z artykulu) bylo kontrolowanie sytuacji na forum,
      promowanie interesow ratusza, a takze kontrola nad ratuszowymi komputerami.
      ivica nie polubil kaktusa, prawdopodobnie za jego (odmienne od ivicowych)
      poglady. ivica wiec podkablowal kolege (kaktusa stazyste) do przelozonych,
      wreczajac im wydruki forumowych dokonan kaktusa. ten zostal zwolniony.
      tak wiec ivica dopial swego. teraz prawdopodobnie zmieni nicka i od nowa zacznie
      manipulowacforumowiczami, nie szczedzac im przy tym wyzwisk i ublizen. chyba ze
      wladze z urzedu miasta uznaja, ze pracownik, ktory wyzywa kobiety od szmat,
      klnie a forum, wdaje sie w [yskowki, kradnie cudza tworczosc, ujawnia dane
      osobowe i zadziera ze wszystkimi, ktorzy maja odmienne od jego, narzuconych
      przez szefostwo, pogladow - nie jest odpowiednim reprezentantem ratusza.
      oby tak sie stalo, poniewaz bydgoszczanie srtaca zaufanie i szacunek dla
      bydgoskich wladz, jesli dojda do wniosku, ze wladze te za pieniadze podatnikow
      wynajmuja pracownikow (czyli ivice), ktorzy bydgoszczan opluwaja
      dodam, ze bydgoskie srodowisko studencike jest oburzone postawa ivicy, ktory
      wykorzystujac swoja pozycje i dostep do komputerow w niewiadomy sposob
      kontroluje innych, swe mozliwosci wykorzystujac do tepienia i niszczenia
      nielubianych kolegow z pracy, w tym - jak sie okazalo - swojego rowiesnika,
      stojacego u progu karier - stazysty Kaktusa vel Pipka :)

pozdrawiam, Santiago :)
      • t.king Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 18:51
        Świat zwariował!!!
        zgadzam się z wiosenką..!!!
      • Gość: krzyżak imię i nazwisko IVICY to.............. IP: 217.153.197.* 21.05.04, 18:56
        wie ktoś?
      • radca Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 18:58
        noooo, to teraz juz jest wszystko jasne
        ho ho ho

Juz kiedys chcialem napisac,ze to " dzieki " wlasnie IVICY zaczalem tracic
        zaufanie do PLATFORMY OBYWATELSKIEJ - widzac,jego zajadlosc, ataki i wyzwiska
        oraz obrzucacanie stekiem oszczerstw - kazdego,kto tylko osmieliby sie wyrazic
        swoj niezalezny poglad lub opinie - nie pasujaca " IVICY REPREZENTANTA ".

IVICA poslugiwal sie natomiast klamstwami i na pewne zarzuty - nie dawal
        odpowiedzi i wyjasnien - lecz obrzucal EPITETAMI.

Akurat tak sie sklada,ze znam tego IVICE dosc dobrze i jego otoczenie i nieraz
        prosilem go na forum o powsciagliwosc i wywazenie - NIESTETY.....

IVICA dalej, w przeswiadczeniu swej NIETYKALNOSCI stosowal UBECKIE i SBECKIE
        metody - rodem z czasow " propagandy gomulkowskiej " - tylko w innym kolorze,
        metody byly te same.

radca
        • radca Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 19:02
          www.pomorska.pl/

" Strona główna > Bydgoszcz

RATUSZ. Dbając o swój wizerunek zatrudnia "moralistę" Internetu?
          Siedzi i sprawdza

Stażysta zatrudniony w Urzędzie Miasta został zwolniony za... niepochlebną dla
          prezydenta wypowiedź - umieścił ją na forum.

- Nikogo nie obraziłem. Byłem naiwny. Myślałem, że mam prawo wyrażać swoje
          opinie, zwłaszcza takie, które umieszcza się na internetowych stronach
          medialnych forum. Nie ujawniałem przecież kim jestem, gdzie pracuję - mówił
          eksstażysta, do niedawna pracownik jednego z wydziałów bydgoskiego Urzędu
          Miasta. - Pewnego dnia przyszli do mnie, pokazali mi wydruki i wręczyli
          wypowiedzenie. Byłem zszokowany, nie zdawałem sobie sprawy z tego, że komputery
          mogą być sprawdzane, że ktoś codziennie sprawdza treść wypowiedzi na forum.
          Wreszcie zauważyłem pewna prawidłowość...
          Za syna?
          Wypowiedź z końca kwietnia, dotycząca informacji o tym, że Konstanty jr.
          Dombrowicz został zatrudniony w "Makrum" SA.
          - Oj czepiasz się, przecież nie od dzisiaj wiadomo, że przysłowia to
          mądrość narodu. A więc - "Jaki ojciec, taki syn". Władze Makrum widząc jaki
          zdolny jest senior, postanowiły zatrudnić na stanowisku dyrektorskim syna.
          Celna decyzja... - odpowiedział eksstażysta na komentarz: "oj, źle się dzieje w
          państwie polskim, czas pakować manatki". I drugim głosie: "ja się nigdzie nie
          wybieram (...) to co kupujemy walizkę Dombrowiczowi?"...
          Innego dnia, w dyskusji dotyczącej oświaty, proponowanych zmian w sieci
          szkół i wprowadzeniu nowych standardów, eksstażysta wyznał
          szczerze: "głosowałem na Dombrowicza, ale to był błąd...".
          Miesiąc później, na początku maja, nieostrożny pracownik ratusza
          wypowiedział się także na tematy polityczne, m.in. skrytykował radnych "Prawa i
          Sprawiedliwości".
          - Kandydat nr 1 z listy "PiS" rozpoczął kampanię do Europarla-mentu z
          hasłem budowy dróg w województwie kujwawsko-pomorskim. Wykazał się bardzo dużą
          ignorancją i brakiem podstawowej wiedzy (...) - oświadczył nasz stażysta.
          Zawsze na czas
          - Ilekroć pojawiały się w Internecie krytyczne uwagi na temat Urzędu
          Miasta pojawiał się zawsze ten sam dyskutant; zawsze dobrze zorientowany,
          zawsze stojący po stronie prezydenta - tłumaczył eksstażysta.
          I rzeczywiście wiedza "moralisty" była i jest spora. Wiedział np. że: syn
          prezydenta nie ma sekretarki, w odpowiednim momencie "rzucał" paragrafami ustaw
          i uchwał wszelakich. Pojawiał się regularnie i, niekiedy, relacjonował na
          bieżąco sesje Rady Miasta. Tak też uczynił 19 maja, czyli w minioną środę,
          pisząc: - Radni są niepoważni, zajęci rozmowami , czytaniem gazet i chodzeniem
          zachowują się tak głośno, że przeszkadzają w sesji, która musi być by
          skorygować błędy proceduralne do których sami dopuścili. I jeszcze radny
          Matuszewski (SLD) śmie powiedzieć, iż te błędy to nie błędy radnych (...) tylko
          radców prawnych UM (...) Normalnie co za dzieciarnia. I Fela która musi
          napominać radnych (...) WSTYD!
          To już było?
          - Dopiero kiedy mnie wyrzucali mówiąc, że byłem nielojalny wobec
          pracodawcy i naruszyłem jego dobre imię, zorientowałem się, że jest człowiek,
          który za niemałą pensję zajmuje się tylko sprawdzaniem internetowych dyskusji.
          Kontroluje też wszystkie ratuszowe komputery. Każde przecież urządzenie ma swój
          numer identyfikacyjny. To dzięki niemu mogli mnie zidentyfikować. Cóż, jestem
          młody, pracę sobie jakąś znajdę. Dostałem lekcję, której nie zapomnę... Ale
          chyba to nie te czasy, aby śledzić wszystkich? Jak można stosować takie
          metody? - zastanawiał się dziś bezrobotny, absolwent Akademii Bydgoskiej.
          Ostrożni w wyrażaniu opinii byli bydgoscy radni. Większość potwierdzała
          jednak informację o tym, że w ratuszu "moralista" pracuje tylko po to, aby
          kreować pozytywny wizerunek prezydenta i pracujących z nim urzędników.
          Niektórzy sygnalizowali również, że sprawdzanie komputerów to nie jedyna metoda
          kontrolowania.
          Na pytanie (Czy to prawda, że zwolniono stażystę i, że zatrudnia
          się "moralistę"?) skierowane do rzecznika prezydenta jeszcze nie zareagowano.
          Fakt, dwa dni to zbyt mało czasu, aby przygotować sensowną odpowiedź. Zgodnie z
          prawem, urząd ma jeszcze kilkanaście dni na to, aby zaspokoić naszą ciekawość.

Hanna Walenczykowska
          21 Maja 2004 "

---------------------------------------

- to artykul, a cytaty zawarte mozna wyszukac i polaczyc

radca
          • radca IVICA " moralista " INTERNETU 21.05.04, 19:11
            " Re: Radni raz jeszcze będą rozmawiać o komunikacj

Autor: ivica
            Data: 19.05.2004 14:29

relacja na zywo:

radni sa niepowazni. Zajeci rozmowami, czytaniem gazet i chodzeniem zachowuja
            sie tak glosno iz przeszkadzaja w sesji, ktora musi
            byc by skorygowac bledy proceduralne do ktorych sami dopuscili. I jeszcze radny
            Matuszewski (SLD) smie powiedziec iz te bledy to
            nie bledy radnych (ktorzy je uchwalili) tylko radcow prawnych UM ktorzy na czas
            nie interweniowali.

Normalnie co za dzieciarnia. I Fela ktora musi napominac radnych i przywracac
            ich do porzadku bo zachowuja sie jak dzieci. WSTYD "
            ------------------------------------------------------------
            • radca Re: IVICA " moralista " INTERNETU 21.05.04, 19:14
              "
              Data: 19.05.2004 08:53

Jeden z radnych na pewno korzysta z MZk.... To imć pan Dzakanowski "

---------------------------------------------------------------------

• radca Re: IVICA " moralista " INTERNETU 21.05.04, 19:16
                " Autor: ivica
                Data: 19.05.2004 14:39

i po sesji. trawala rowno 33 min. Tym bardziej wstyd iz nawet na pol godziny
                nie potragia usiedziec w spokoju. "

------------------------------------------

• radca Re: IVICA " moralista " INTERNETU 21.05.04, 19:19
                  Data: 19.05.2004 15:16

poprawki :))

dotyczace czasu wprowadzenia podwyzki oraz zasad dotyczacych badazu. Prawde
                  mowiec dzialo to sie tak szybko iz nie zdazylem
                  uslyszec co uchwalili, ale na pewno uchwalili. :))

zabawna byla nasza TV. Nie chcac byc na calej radzie, jak zawsze przyjechala z
                  poslizgiem i zaczela sie roztawiac. Jakie zdziwko
                  ich wzielo jak sie dowiedzieli iz sesja juz sie skonczyla :)) "

----------------------------------------------------------------------

• radca Re: IVICA " moralista " INTERNETU 21.05.04, 19:20
                    Data: 19.05.2004 18:34

Tak jak juz pisalem TVB sie spoznila na Sesje. Gdy zaczeli sie roztawiac to
                    bylo "po frytkach" stad tez pewnie lakoniczny
                    komentarz. Po prostu nie bylo ich :)) "

--------------------------------------------------

• radca Re: IVICA " moralista " INTERNETU 21.05.04, 19:23
                      Data: 20.05.2004 12:24

NIe prawda i ty o tym wiesz. Nasi genialni radni zlikwodowali pospieszne i nie
                      powolali w ich miejsce innych linii. Tak wiec jesli
                      co to przez nich 1 wrzesnia nie bedzie jak z Centrum dojechac do Fordonu "

----------------------------------------------------

• radca Re: IVICA " moralista " o redaktor Bujakiewicz 21.05.04, 19:36
                        " Analiza: co dalej na drodze do bydgoskiego uniw...

Data: 09.05.2004 21:43

Polska paranoja.

System nazewnictwa Uczelni Wyższych to skansen i cos niesamowitego dla
                        Europejczyków z Zachodu. Sami popatrzcie:

- Uniwersytet
                        - Politechnika
                        - Akademia
                        - Wyzsza Szkoła Pedagogiczna
                        - Wyzsza Szkoła Zawodowa
                        - Akademia Wychowania Fizycznego

To sa niektóre z tworów wystepujacych w Polsce. Czemu taka struktura
                        instnieje tylko u nas ?? Czy dla tego iz jestesmy madrzejsi niz caly świat??

Nie, dzieje sie tak dlatego iz lobbing Kilku najsilniejszych uczelni w Polsce
                        nie pozwala na unormowanie sytuacji z Wyzszymi Szkolami w Polsce. Im po
                        prostu zalezy na tym by bylo takie stopniowanie. Maja w tym swoj interes.

Swoja droga to jak postepuje pani Bujakiewicz zakrawa na pomste do nieba.
                        Pani ta jest tak uczulona na AB iz wrecz lubuje sie w wbijaniu szpili ten
                        bydgoskiej uczelni. Pytanie tylko dlaczego??

Dum spiro, spero "

-------------------------------------

• radca Re: IVICA " moralista " o redaktor Bujakiewic 21.05.04, 19:45
                          Data: 09.05.2004 22:01

To jest moje zdanie. Masz inne??

Pani red. Bujakiewicz juz wielokrotnie pisala nie przychylne art na temat AB,
                          co pewnie potwierdzi wielu forumowiczy.
        • genuine44 Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 19:43
          hihi, Radca, najwiekszy klamca forum zostal moralista. :))))))))

• bator1 Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 20:21
            genuine44 napisał:

> hihi, Radca, najwiekszy klamca forum zostal moralista. :))))))))
            >

żeby tylko :-)))

- wiosna rozmnozyła się i jest juz "kobietami", do tego przeprowadziła
            sondaż "środowiska studenckiego" i reprezentuje jego zdanie. Uznała przy tym,
            ze radca i ivica to jedna osoba, co to "ujawnia dane osobowe".

- radca został sympatykiem Platformy Obywatelskiej, choć nadal stare uczucie
            nie pozwala mu wierzyć, że na forum grasował partyjny kumpel z PiSu (to taka
            partia, w której radca nie zdołał się ostatnio wepchnąć na dobre miejsce listy
            wyborczej)

No mozna by pomyśleć, ze to noc wigilijna :-))))

pozdrowienia dla ivicy - po lekturze pomyjów wylewanych na niego na forum,
            zaczynam go lubić :-))))
            • vviosna Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 20:28
              >Uznała przy tym,ze radca i ivica to jedna oso

klamiesz. nic takiego nigdzie nie napisalam.
              • sol_isa Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 20:30
                vviosna napisała:

> >Uznała przy tym,ze radca i ivica to jedna oso
                >
                > klamiesz. nic takiego nigdzie nie napisalam.

poczym

Zacisnęła piąstki i się rozpłakał przebierając dużymi palcami w butach, bo to
                takie niesprawiedliwe!!
                • trond Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 02:10
                  sol_isa napisała:

> vviosna napisała:
                  >
                  > > >Uznała przy tym,ze radca i ivica to jedna oso
                  > >
                  > > klamiesz. nic takiego nigdzie nie napisalam.
                  >
                  > poczym
                  >
                  > Zacisnęła piąstki i się rozpłakał przebierając dużymi palcami w butach, bo to
                  > takie niesprawiedliwe!!

Ja nie widzę powodu,żeby tu mówić o niesprawiedliwości.To jest po prostu
                  dyskusja na forum.Tak myślę.
                • forumowicz22 Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 09:57
                  sol_isa napisała:

> vviosna napisała:
                  >
                  > >
                  >
                  > poczym
                  >
                  > Zacisnęła piąstki i się rozpłakał przebierając dużymi palcami w butach, bo to
                  > takie niesprawiedliwe!!
                  oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa-nie ma co płakać sol_isa.będę
                  sobie czytał twoje bardzo ciekawe wypowiedzi.rozręcasz ten wątek w dobrą
                  stronę.sia la la,mam dwie lewe ręce...sia la la la,a ile mam twarzy...nie
                  pokazuj mi swojej twarzy,sol_isa.nie musisz.
              • bator1 Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 20:38
                vviosna napisała:

> >Uznała przy tym,ze radca i ivica to jedna oso
                >
                > klamiesz. nic takiego nigdzie nie napisalam.

ale napisała też, kilkanaście postów wyżej:

"chyba ze wladze z urzedu miasta uznaja, ze pracownik, ktory (...) ujawnia dane
                osobowe"

Akurat w tym przypadku wiekopomne zasługi położył na tym forum radca,
                spadkobierca tradycji swej ulubionej formacji policyjnej rodem z peerelu :-))

No tak ale to było kilka godzin temu i miałaś skrzyżowane palce jak to pisałaś?
                Żałosna jesteś. Dziś podobno zaczynasz nowe życie: teraz już brzydzisz się
                delatorstwem, a nawet błędami w postach? Gratuluję wyboru i życzę konsekwencji!
                • vvi0sna Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 00:19
                  bator1 napisała:

> vviosna napisała:
                  >
                  > >
                  >
                  > ale napisała też, kilkanaście postów wyżej:
                  >
                  > "chyba ze wladze z urzedu miasta uznaja, ze pracownik, ktory (...) ujawnia
                  dane
                  > osobowe"
                  >
                  > Akurat w tym przypadku wiekopomne zasługi położył na tym forum radca,
                  > spadkobierca tradycji swej ulubionej formacji policyjnej rodem z peerelu :-))
                  >
                  > No tak ale to było kilka godzin temu i miałaś skrzyżowane palce jak to
                  pisałaś?
                  > Żałosna jesteś. Dziś podobno zaczynasz nowe życie: teraz już brzydzisz się
                  > delatorstwem, a nawet błędami w postach? Gratuluję wyboru i życzę
                  konsekwencji!

Bo to głupia fałszywa pipa.
                  • trond Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 00:44
                    wi0sna:

> Bo to głupia fałszywa pipa.

bardzo interesujące spostrzeżenie.
                    • trond Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 02:16
                      trond napisał:

> wi0sna:
                      >
                      >
                      > > Bo to głupia fałszywa pipa.
                      >
                      > bardzo interesujące spostrzeżenie.
                        trond napisał:

> trond napisał:
                        >
                        > > wi0sna:
                        > >
                        > >
                        > > > Bo to głupia fałszywa pipa.
                        > >
                        > > bardzo interesujące spostrzeżenie.
                        >
                        >
                          trond napisał:

> trond napisał:
                          >
                          > > trond napisał:
                          > >
                          > > > wi0sna:
                          > > >
                          > > >
                          > > > > Bo to głupia fałszywa pipa.
                          > > >
                          > > > bardzo interesujące spostrzeżenie.
                          > >
                          > >
                          >
                          >
                    • forumowicz22 Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 09:46
                      trond napisał:

> wi0sna:
                      >
                      >
                      > > Bo to głupia fałszywa pipa.
                      >
                      > bardzo interesujące spostrzeżenie.
                      to nie jest moim zdaniem spostrzeżeniw tylko wulgarne słowo użyte z powodu
                      braku argumentacji-rozrzucanie pierza w powietrze celem kompromitacji
                      ofiary.autor wiosna używa pod adresem forumowiczki wi0sna również określeń
                      pipa,kurwa,zarzuca jej łamstwo,a mnie uważa za wiosnę,co jest oczywistą bzdurą.
                  • forumowicz22 Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 10:04
                    vvi0sna napisała:

> bator1 napisała:
                    >
                    > > vviosna napisała:
                    > >
                    > > > >Uznała przy tym,ze radca i ivica to jedna oso
                    > > >
                    > > > klamiesz. nic takiego nigdzie nie napisalam.
                    > >
                    > > ale napisała też, kilkanaście postów wyżej:
                    > >
                    > > "chyba ze wladze z urzedu miasta uznaja, ze pracownik, ktory (...) ujawnia
                    >
                    > dane
                    > > osobowe"
                    > >
                    > > Akurat w tym przypadku wiekopomne zasługi położył na tym forum radca,
                    > > spadkobierca tradycji swej ulubionej formacji policyjnej rodem z peerelu :
                    > -))
                    > >
                    > > No tak ale to było kilka godzin temu i miałaś skrzyżowane palce jak to
                    > pisałaś?
                    > > Żałosna jesteś. Dziś podobno zaczynasz nowe życie: teraz już brzydzisz się
                    >
                    > > delatorstwem, a nawet błędami w postach? Gratuluję wyboru i życzę
                    > konsekwencji!
                    >
                    >
                    > Bo to głupia fałszywa pipa.
                    zastanawiam się co byś zrobił gdyby ciebie ktoś tak nazwał,oraz dodał
                    kurwy,szpagaty,seks analny na forum,pindy,pizdy-nie chcę obrażać twoimi
                    wulgaryzmami innych.pytam.co byś zrobił.czy oddałbyś sprawę do sądu w
                    realu,gdybyś nie był kurwą,tylko osobą publiczną,a ktoś by rozrzucał pierze.czy
                    twoje życie jest wygrane,czy przegrane i ciągniesz za sobą na dno ludzi ,którzy
                    ci się nawiną pod rękę?czy nie masz ciekawszych dyskusji,w których warto zabrać
                    głos na forum niż czyjaś gehenna spowodowana śmiercią syna?czy masz dzieci?czy
                    jesteś ojcem,matką,rodziną dla kogokolwiek?nie pokazuj mi swojej
                    twarzy.bazyliszku.mam zaczarowane lusterko.i twoja twarz mnie nie
                    nteresuje.będę w ontakcie,żeby ci się nie nudziło.ostatni raz ci dodam,że nie
                    jestem wiosna.
            • trond Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 02:07
              bator1 napisała:

> genuine44 napisał:
              >
              > > hihi, Radca, najwiekszy klamca forum zostal moralista. :))))))))
              > >
              >
              > żeby tylko :-)))
              >
              > - wiosna rozmnozyła się i jest juz "kobietami", do tego przeprowadziła
              > sondaż "środowiska studenckiego" i reprezentuje jego zdanie. Uznała przy tym,
              > ze radca i ivica to jedna osoba, co to "ujawnia dane osobowe".
              >
              > - radca został sympatykiem Platformy Obywatelskiej, choć nadal stare uczucie
              > nie pozwala mu wierzyć, że na forum grasował partyjny kumpel z PiSu (to taka
              > partia, w której radca nie zdołał się ostatnio wepchnąć na dobre miejsce
              listy
              > wyborczej)
              >
              > No mozna by pomyśleć, ze to noc wigilijna :-))))
              >
              > pozdrowienia dla ivicy - po lekturze pomyjów wylewanych na niego na forum,
              > zaczynam go lubić :-))))

martwi mnie to,że na forum nie można się obyć bez pomyj.jak uważasz?
            • forumowicz22 Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 09:54
              bator1 napisała:

> genuine44 napisał:
              >
              > > hihi, Radca, najwiekszy klamca forum zostal moralista. :))))))))
              > >
              >
              > żeby tylko :-)))
              >
              > - wiosna rozmnozyła się i jest juz "kobietami", do tego przeprowadziła
              > sondaż "środowiska studenckiego" i reprezentuje jego zdanie. Uznała przy tym,
              > ze radca i ivica to jedna osoba, co to "ujawnia dane osobowe".
              >
              > - radca został sympatykiem Platformy Obywatelskiej, choć nadal stare uczucie
              > nie pozwala mu wierzyć, że na forum grasował partyjny kumpel z PiSu (to taka
              > partia, w której radca nie zdołał się ostatnio wepchnąć na dobre miejsce
              listy
              > wyborczej)
              >
              > No mozna by pomyśleć, ze to noc wigilijna :-))))
              >
              > pozdrowienia dla ivicy - po lekturze pomyjów wylewanych na niego na forum,
              > zaczynam go lubić :-))))
              to dlaczego nie lubisz wiosny,ją cała lista osób bez twarzy,ponieważ forum to
              jest anonimowe,zalewa pomyjami,a celuje w tym autor nicków wi0sna-wyjątkowo
              wulgarny w swoich wypowiedziach,których sensu nie można zrozumieć,bo porażają
              wulgarnością,nawet posunął się to tego,że ktoś wkleił wątek :ten pierwszy raz-
              autor-pismire,a on pierwszy go skomentował ganiąc ją,że opisuje seks na
              forum.jest to wątek zawierający zdjęcia pornogaficzne,itp.tylko wiosna mu
              odpisała.a ty?czyżbyś był obiektywny na tym forum?czy też wolisz nie kosztować
              jak smakują pomyje wylewane na ciebie?
        • forumowicz22 Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 09:41
          radca napisał:

> noooo, to teraz juz jest wszystko jasne
          > ho ho ho
          >
          > Juz kiedys chcialem napisac,ze to " dzieki " wlasnie IVICY zaczalem tracic
          > zaufanie do PLATFORMY OBYWATELSKIEJ - widzac,jego zajadlosc, ataki i wyzwiska
          > oraz obrzucacanie stekiem oszczerstw - kazdego,kto tylko osmieliby sie
          wyrazic
          > swoj niezalezny poglad lub opinie - nie pasujaca " IVICY REPREZENTANTA ".
          >
          > IVICA poslugiwal sie natomiast klamstwami i na pewne zarzuty - nie dawal
          > odpowiedzi i wyjasnien - lecz obrzucal EPITETAMI.
          >
          > Akurat tak sie sklada,ze znam tego IVICE dosc dobrze i jego otoczenie i nieraz
          > prosilem go na forum o powsciagliwosc i wywazenie - NIESTETY.....
          >
          > IVICA dalej, w przeswiadczeniu swej NIETYKALNOSCI stosowal UBECKIE i SBECKIE
          > metody - rodem z czasow " propagandy gomulkowskiej " - tylko w innym kolorze,
          > metody byly te same.
          >
          > radca
          panie radco.napisałem do pana list na wątku -od rana mam dobry humor.proszę
          przeczytać.
      • lokator Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 22:45
        vviosna napisała:

> prosze bardzo:
        > w urzedzie miasta zatrudniony byl stazysta, ktory na forum bydgoszcz pisywal
        po
        > d
        > nickiem kaktus, pipek itp.
        > w tymze samym urzedzie miasta zatrudniony - juz na stale - jest (byl?) ivica.
        > jego zadaniem (jak wynika z artykulu) bylo kontrolowanie sytuacji na forum,
        > promowanie interesow ratusza, a takze kontrola nad ratuszowymi komputerami.
        > ivica nie polubil kaktusa, prawdopodobnie za jego (odmienne od ivicowych)
        > poglady. ivica wiec podkablowal kolege (kaktusa stazyste) do przelozonych,
        > wreczajac im wydruki forumowych dokonan kaktusa. ten zostal zwolniony.
        > tak wiec ivica dopial swego. teraz prawdopodobnie zmieni nicka i od nowa
        zaczni
        > e
        > manipulowacforumowiczami, nie szczedzac im przy tym wyzwisk i ublizen. chyba
        ze
        > wladze z urzedu miasta uznaja, ze pracownik, ktory wyzywa kobiety od szmat,
        > klnie a forum, wdaje sie w [yskowki, kradnie cudza tworczosc, ujawnia dane
        > osobowe i zadziera ze wszystkimi, ktorzy maja odmienne od jego, narzuconych
        > przez szefostwo, pogladow - nie jest odpowiednim reprezentantem ratusza.
        > oby tak sie stalo, poniewaz bydgoszczanie srtaca zaufanie i szacunek dla
        > bydgoskich wladz, jesli dojda do wniosku, ze wladze te za pieniadze podatnikow
        > wynajmuja pracownikow (czyli ivice), ktorzy bydgoszczan opluwaja
        > dodam, ze bydgoskie srodowisko studencike jest oburzone postawa ivicy, ktory
        > wykorzystujac swoja pozycje i dostep do komputerow w niewiadomy sposob
        > kontroluje innych, swe mozliwosci wykorzystujac do tepienia i niszczenia
        > nielubianych kolegow z pracy, w tym - jak sie okazalo - swojego rowiesnika,
        > stojacego u progu karier - stazysty Kaktusa vel Pipka :)

Nie wiedziałabyś, że Ivica pracuje w UM gdyby Przenajświętszy Radca nie ujawnił
        jego danych osobowych.

PS. Dobry, komunistyczny styl. W wydziale propagandy PZPR mieliby z Ciebie
        pociechę. Szkoda, że za późno się urodziłaś. Zrobiłabyś wielką karierę...
        • vviosna Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 21.05.04, 23:25
          lokator napisał:
          > Nie wiedziałabyś, że Ivica pracuje w UM gdyby Przenajświętszy Radca nie
          >ujawnił jego danych osobowych.

och, mylisz sie. dane ivicy sa na stronie, do ktorej link ktos wrzucil na forum.
          a 'wrzucenie linka na forum nie jest przestepstwem' - sa to slowa samego
          przenajswietszego ivicy, wypowiedzial je, gdy wrzucil na forum dane osobowe
          mojej Matki.
          • lokator Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 00:52
            vviosna napisała:

> lokator napisał:
            > > Nie wiedziałabyś, że Ivica pracuje w UM gdyby Przenajświętszy Radca nie
            > >ujawnił jego danych osobowych.
            >
            > och, mylisz sie. dane ivicy sa na stronie, do ktorej link ktos wrzucil na
            forum

Manipulujesz. To co się wydarzyło parę miesięcy temu jest wcześniejsze od tego,
            co wydarzyło się parę dni temu.
            • forumowicz22 Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 10:11
              lokator napisał:

> vviosna napisała:
              >
              > > lokator napisał:
              > > > Nie wiedziałabyś, że Ivica pracuje w UM gdyby Przenajświętszy Radca n
              > ie
              > > >ujawnił jego danych osobowych.
              > >
              > > och, mylisz sie. dane ivicy sa na stronie, do ktorej link ktos wrzucil na
              > forum
              >
              >
              > Manipulujesz. To co się wydarzyło parę miesięcy temu jest wcześniejsze od
              tego,
              >
              > co wydarzyło się parę dni temu
              co się stało to się nie odstanie.niestety.
          • lokator Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 00:54
            vviosna napisała:

> och, mylisz sie. dane ivicy sa na stronie, do ktorej link ktos wrzucil na
            > forum.
            > a 'wrzucenie linka na forum nie jest przestepstwem' - sa to slowa samego
            > przenajswietszego ivicy, wypowiedzial je, gdy wrzucil na forum dane osobowe
            > mojej Matki.

Aaaa.... Ivica podał link do strony z danymi Twojej Matki, a "ktoś" podał link
            do strony z imieniem i nazwiskiem Ivicy. Hmmm....

Fajna zabawa?
            • vviosna Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 01:08
              niezaleznie od tego, co kto wkleil, ivica nie widzi w tym nic zlego, nieprawdaz?

a teraz pozwol, ze pojde w slady Teda w stosunku do ciebie
            • forumowicz22 Re: Do informatyka w sprawie IVICY.... 22.05.04, 10:14
              lokator napisał:

> vviosna napisała:
              >
              > > och, mylisz sie. dane ivicy sa na stronie, do ktorej link ktos wrzucil na
              > > forum.
              > > a 'wrzucenie linka na forum nie jest przestepstwem' - sa to slowa samego
              > > przenajswietszego ivicy, wypowiedzial je, gdy wrzucil na forum dane osobow
              > e
              > > mojej Matki.
              >
              >
              > Aaaa.... Ivica podał link do strony z danymi Twojej Matki, a "ktoś" podał
              link
              > do strony z imieniem i nazwiskiem Ivicy. Hmmm....
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              > Fajna zabawa?
              aż się pół miasta posikało ze śmiechu.drugie pół się posmarkało.a forum jak
              istniało tak istnieje.magiel sobie kręci.miło nie wiedzieć o co chodzi.i tak
              sobie czytać.fajna zabawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka