Gość: Ted® IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 21:48 a lekarz tez ivica --- spłukani: genuine44 wi0sna ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vviosna Re: przychodzi baba do lekarza 21.05.04, 21:53 hehe i ten lekarz wyciaga papiery i mowi: tu sa wydruki z pana wpisow na forum, tudiez skserowalem wzorki z pana zuzytego papieru toaletowego. w zwizku z tym pan juz tu nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:15 pan juz tu nie pracuje A pozostali spłukani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:33 Gość portalu: ula napisał(a): > pan juz tu nie pracuje > > A pozostali spłukani? musze byc ostrozny bo mi sie sygnaturka nie zmiesci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: przychodzi baba do lekarza 21.05.04, 22:51 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: ula napisał(a): > > > pan juz tu nie pracuje > > > > A pozostali spłukani? > > musze byc ostrozny bo mi sie sygnaturka nie zmiesci ;) Ted, Ty jesteś fajny facet i ciągle Cię lubię. Dziwi mnie tylko trochę to, że Ty wstydu nie masz... (To niekoniecznie do tego wątku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:14 po dzisiejszej sugestii juz cie nie lubie, ale to i tak bez znaczenia wstydze sie kilku bledow mlodosci, pewnie jak kazdy. badz wiec dobrym samarytaninem i powstydz sie troche za grzechy ktore mi wmawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 00:49 Gość portalu: Ted® napisał(a): > po dzisiejszej sugestii juz cie nie lubie, Sugestii, że? ................................... Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 01:04 > Sugestii, że? co, Ted ma ci wyjasniac, co lokator mial na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 02:20 vvi0sna napisała: > nie... > trond przez o en. pomyłka w adresie.zrobie nową sygnaturkę.da capo al fine... Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 17:56 vvi0sna napisała: > nie... > trond przez o en. przychodzi baba na forum a wi0sna mówi rozmowa będzie mobingowana rozmowa bedzie mobingowana rozmowa będzie mobingowana .... Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 01:06 sugestia byla widac na tyle obrazliwa, ze Ted nie widzi powodow do dalszej konwersacji z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
prosty_jak_swinski_ogon Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 18:02 vviosna napisała: > sugestia byla widac na tyle obrazliwa, ze Ted nie widzi powodow do dalszej > konwersacji z toba. Prawda obraża,ale trwanie w tym gównie to dopiero wyczyn. Koprofagi wszystkich krajów łaczcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: przychodzi baba do lekarza 24.05.04, 23:49 vviosna napisała: > > Sugestii, że? > > co, Ted ma ci wyjasniac, co lokator mial na mysli? Hi! Hi! Ted z pewnością czuje się pewniej mając TAKIEGO obrońcę... PS. Mógłby wyjaśnić mi cóż go tak ubodło. Nie nazwałem go pedałem, nie twierdzę, że to on strzelał w Łodzi do studentów. Odniosłem tylko wrażenie, że w tzw. sprawie Ivicy posuwa się do drobnych manipulacji. Obraził się o to? Ma nieczyste sumienie? Odpowie Ted osobiście czy przez panią adwokat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 00:08 lokator napisał: > PS. Mógłby wyjaśnić mi cóż go tak ubodło. Nie nazwałem go pedałem, nie > twierdzę, że to on strzelał w Łodzi do studentów. dziekuje bardzo, zwlaszcza za studentow > Odniosłem tylko wrażenie, że > w tzw. sprawie Ivicy posuwa się do drobnych manipulacji. > Obraził się o to? Ma > nieczyste sumienie? i o te sugestie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: przychodzi baba do lekarza 25.05.04, 00:11 Gość portalu: Ted® napisał(a): > lokator napisał: > > > PS. Mógłby wyjaśnić mi cóż go tak ubodło. Nie nazwałem go pedałem, nie > > twierdzę, że to on strzelał w Łodzi do studentów. > > dziekuje bardzo, zwlaszcza za studentow > > > Odniosłem tylko wrażenie, że > > w tzw. sprawie Ivicy posuwa się do drobnych manipulacji. > > Obraził się o to? Ma > > nieczyste sumienie? > > i o te sugestie chodzi A pewien jesteś, że atakując Ivicę nie kierujesz się pobudkami osobistymi, tylko dbałością o interes publiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: przychodzi baba do lekarza 25.05.04, 00:15 lokator napisał: kladz sie juz spac, boszsz, przeczytaj siebie rano. nikt ci juz dzis nie odpowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 01:13 lokator napisał: > A pewien jesteś, że atakując Ivicę nie kierujesz się pobudkami osobistymi, > tylko dbałością o interes publiczny? a gdziez ty zauwazyles jakis atak krytyka, i owszem, i to glownie ratusza a nie ivicy atakujac uzywalbym troche innych naboi, to chyba oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: przychodzi baba do lekarza 25.05.04, 10:19 Gość portalu: Ted® napisał(a): > lokator napisał: > > > A pewien jesteś, że atakując Ivicę nie kierujesz się pobudkami osobistymi, > > tylko dbałością o interes publiczny? > > a gdziez ty zauwazyles jakis atak > krytyka, i owszem, i to glownie ratusza a nie ivicy > atakujac uzywalbym troche innych naboi, to chyba oczywiste Nie atakowałeś Ivicy??? Jeśli tak objaśniasz swoje teksty, to ja przyjmuję to do wiadomości i przepraszam za niewłaściwą sugestię. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: przychodzi baba do lekarza 25.05.04, 12:38 <rotfl> ;) Ted nie moze wyjsc z podziwu ;) szacuneczek?? hlehle Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: przychodzi baba do lekarza 25.05.04, 12:50 vviosna napisała: > <rotfl> ;) > Ted nie moze wyjsc z podziwu ;) > szacuneczek?? > hlehle Karmisz "Tedzika" łyżeczką? Jeżeli z nim rozmawiam to osobiście, a na pewno bez Twojego pośrednictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: przychodzi baba do lekarza 25.05.04, 12:51 i co, myslisz, ze zleze z kompa tylko dlatego, ze chcesz sobie z nim pogadac? hę? no doooooobra ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 13:07 lokator napisał: > > Karmisz "Tedzika" łyżeczką? > Jeżeli z nim rozmawiam to osobiście, a na pewno bez Twojego pośrednictwa. bardzo przepraszam za sekretarke, jeszcze sie uczy nie dosc, ze robi literowki to na dodatek caly sliniaczek mi zachlapala Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: przychodzi baba do lekarza 25.05.04, 14:12 Gość portalu: Ted® napisał(a): > lokator napisał: > > > > Karmisz "Tedzika" łyżeczką? > > Jeżeli z nim rozmawiam to osobiście, a na pewno bez Twojego pośrednictwa. > > bardzo przepraszam za sekretarke, jeszcze sie uczy > nie dosc, ze robi literowki to na dodatek caly sliniaczek mi zachlapala Ja już dawno pozbyłbym się sekretarki, która jest aż tak niekumata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:09 kwestia dostrojenia odbiornika Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_pedaloryfer Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 18:48 Ivica przychodzi do lekarza i... patrzy w lustro... Odpowiedz Link Zgłoś
wiadro.wiosny Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 18:54 zbuntowany_pedaloryfer napisał: > Ivica przychodzi do lekarza i... patrzy w lustro... Przychodzi wiosna do leakrza: Mam za luzne wiadro... Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_pedaloryfer Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 18:56 przychodzi wiadro.wiosny do lekarza i mowi: Mam za luzna wiosne Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 18:58 ogolnie wiadro.wiosny (tyciarek) ma wszystko luzne hlehle Odpowiedz Link Zgłoś
wiadro.wiosny Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 18:59 zbuntowany_pedaloryfer napisał: > przychodzi wiadro.wiosny do lekarza i mowi: > Mam za luzna wiosne Lekarz na to: Dziecko drogie tobie jest potrzebny kotlarz. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_pedaloryfer Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 19:02 wiadro.wiosny napisała: > zbuntowany_pedaloryfer napisał: > > > przychodzi wiadro.wiosny do lekarza i mowi: > > Mam za luzna wiosne > > Lekarz na to: > Dziecko drogie tobie jest potrzebny kotlarz. a wiaderko odpowiada: chyba garncarz, zeby potem mozna bylo ugotowac zupke mleczna :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiadro.wiosny Re: przychodzi baba do lekarza 22.05.04, 19:03 zbuntowany_pedaloryfer napisał: > wiadro.wiosny napisała: > > > zbuntowany_pedaloryfer napisał: > > > > > przychodzi wiadro.wiosny do lekarza i mowi: > > > Mam za luzna wiosne > > > > Lekarz na to: > > Dziecko drogie tobie jest potrzebny kotlarz. > a wiaderko odpowiada: chyba garncarz, zeby potem mozna bylo ugotowac zupke > mleczna :D Albo słoń może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: przychodzi genuine44 do lekarza IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 22.05.04, 20:33 a lekarz tez ivica, a wiec bawia sie....... ci dwaj przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maat Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 22.05.04, 20:50 Przychodzi baba do lekarza a lekarz- pani jest ranna? Nie, całodobowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.proxy.aol.com 22.05.04, 23:41 inna,tym razem bardzo inteligentna i wykrztalcona zajechala na klaksonie do swego doktora z bardzo mocno oparzonym uchem.jej doktor nie moze sie nadziwic, jak mozna bylo tak sparzyc ucho i pyta sie jak to sie stalo? a ona,wlasnie prasowalam kiedy zadzwonil telefon! doktor na to,ty kobito chyba prasujesz tylko od swieta.lepiej bedzie bys od dzis juz sie na codzien zajmowala garkami,to ci wyjdzie tylko na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: przychodzi baba do lekarza 23.05.04, 00:09 przyjeżdża atomski do lekarza cysterną a lekarz ip pod pachę przez okno do ogrodu przez płotki i ...prosto na księżyc Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_pedaloryfer Re: przychodzi baba do lekarza 23.05.04, 01:05 jedzie... jedzie Ivica wielbłąd pod nim hasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maat Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 23.05.04, 10:01 Wpada baba do lekarza i mówi- panie doktorze, jestem ranna, mam nóż w plecach. To nie jest nóz to krzyż- odpowiada lekarz. Baba na to -a to Bogu niech będa dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: przychodzi baba do lekarza IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 23.05.04, 11:44 I dzieki ivice ! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: przychodzi baba do lekarza 23.05.04, 11:50 przychodzi #kasia do lekarza nie wiem jeszcze wszystkiego a lekarz zapytaj ivice Odpowiedz Link Zgłoś
trond przychodzi atomski do lekarza 23.05.04, 17:06 klony sie mnożą,chiba dostanę skrętu głębokich jelit Odpowiedz Link Zgłoś
trond dobry kawał 23.05.04, 17:07 atomski znalazł kamień filozoficzny popatrzył,popatrzył dziza,ale nuda Odpowiedz Link Zgłoś
trond złota rybka 23.05.04, 17:09 atomski złowił złotą rybkę spełnisz chociaż jedno życzenie? taaa? chcę przestać kląć co ty myślisz,że ja jestem cudotwórca? Odpowiedz Link Zgłoś
wiadro.wiosny Re: złota rybka 23.05.04, 17:16 wiadro wiosny poszukuje swojej wlascicielki. ostatnio piszacej jako trond. chodzi o kiss my ass ;) czyli w denko. Odpowiedz Link Zgłoś
trond problem z przyjacielem 23.05.04, 19:04 przychodzi tyciarek do lekarza przebrany za babę lekarz ,słynny profesor udaje,że go nie poznaje słucham... panie eee.profesorze...mój przyjaciel za bardzo eee...sie podnieca eee zawsze eee jak pomysli o eee...wiośnie... co by pan zalecił? profesor po głębokim namyśle : zawsze jest pora na lody koral dawkowanie-półlitrowy kubełek codziennie przed snem czynne 24h Odpowiedz Link Zgłoś
wiadro.wiosny Re: problem z przyjacielem 23.05.04, 19:50 Witaj moja droga. To ja twoje wiadro,zrodło twoich potrzeb seksualnych,nigdy niezaspokojonych. Musimy współpracować. Ja zasuwam,ty wzdychasz. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: złota rybka 24.05.04, 00:53 wiadro.wiosny napisała: > wiadro wiosny poszukuje swojej wlascicielki. > ostatnio piszacej jako trond. > chodzi o kiss my ass ;) > czyli w denko. > gę gę kum kum la la la la la la kum kum gę gę po polsku oznacza-pomyłka w adresie. gę gę gę-może ten jęzk będzie bardziej zrozumiały.j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
trond nie rozróżnia 24.05.04, 21:25 co różni tyciarka od komarka komar wie kogo tnie Odpowiedz Link Zgłoś
wiadro.wiosny Re: nie rozróżnia 25.05.04, 00:11 Witaj moja droga. To ja twoje wiadro,zrodło twoich potrzeb seksualnych,nigdy niezaspokojonych. Musimy współpracować. Ja zasuwam,ty wzdychasz. Odpowiedz Link Zgłoś