milongaa 26.05.04, 11:17 czy wierzyce w to, ze znak zodiaku okresla nasza osobowosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angela Re: znaki zodiaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 11:57 W dużej części tak, ale jak ktoś zna charakterystykę swojego znaku zodiaku to może coś z tym zrobić. Ja np. jestem zodiakalnym skorpionem i mam bardzo trudny charakter, ale walczę z tym i jakoś mi to wychodzi, bo najbliżsi mówią, że mnie kochają. Pozdrawiam wszystkie skorpiony. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: znaki zodiaku 26.05.04, 12:40 hmmm.... a ja jestem uparta jak osioł, czyli cecha barana a baranem wcale nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
maaat3 Re: znaki zodiaku 26.05.04, 12:43 madziara_pl napisała: > hmmm.... a ja jestem uparta jak osioł, czyli cecha barana > a baranem wcale nie jestem :) ----- ...ja też nie wyglądam na byka, a nim jestem , zycie jest nieraz dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: znaki zodiaku 26.05.04, 12:44 ja tez jestem uparta a jestem strzelcem, ale najlepiej dogaduje sie z baranami i to mi sie w realu naprawde sprawdza... Odpowiedz Link Zgłoś