Dodaj do ulubionych

"Mężowie zaufania" PiS

06.10.11, 06:32
9 października do komisji wyborczych ruszą tysiące, pisowskich ‘mężów zaufania’. Ludzi do tego stopnia zmanipulowanych przez Kaczyńskiego, że wierzą nawet w to, iż wybory mogą zosta sfałszowane przez PO. Są to fanatyczni wyznawcy prezesa.

Ich celem nie są uczciwe wybory, bo – na przykładzie ostatnich wyborów prezydenckich – pokazali wielokrotnie, jak traktują ich wynik. Ich celem jest wyłącznie zwycięstwo PiS.

Kto mi zagwarantuje, że to właśnie oni najbliższych wyborów nie sfałszują? Instrukcja dla nich (dostępna na stronie solidarni2010) to w istocie ściągawka na temat: jak sfałszować wybory.

Dlatego apeluję: patrzmy pisowskim ‘mężom zaufania’ na ręce. Oczywiście bez tej paranoicznej podejrzliwości, jaka cechuje ich samych. Jednak lepiej dmuchać na zimne.

Obserwuj wątek
    • irizar Re: "Mężowie zaufania" PiS 06.10.11, 11:54
      parambol napisał:

> 9 października do komisji wyborczych ruszą tysiące, pisowskich ‘mężów zau
      > fania’. Ludzi do tego stopnia zmanipulowanych przez Kaczyńskiego, że wier
      > zą nawet w to, iż wybory mogą zosta sfałszowane przez PO.

A przez kogo ty zostałeś zmanipulowany? Bo twoja wypowiedź świadczy o tym, że również bierzesz pod uwagę możliwość sfałszowania wyborów, a więc wyraża wątpliwości co do skuteczności zabezpieczenia w pełni demokratycznych wyborów przez obecne władze. Przeczytaj jeszcze raz swoją własną wypowiedź.
      • parambol Re: "Mężowie zaufania" PiS 06.10.11, 15:59
        Przeczytałem i podtrzymuję swoje zdanie, ale mogę je rozwinąć. Otóż nie wierzę, że wybory będą próbować fałszować członkowie wieloosobowych komisji wyborczych, za to wierzę, że mogą próbować to zrobić fanatyczni wyznawcy prezesa.
    • naubyd Re: "Mężowie zaufania" PiS 06.10.11, 21:09
      prezes i jego wyznawcy cierpią na paranoję. Wmawianie że Merkel została wybrana przez NRDowskie służby specjalnie by z Rosją dokonać rozbioru Polski jest tego kulminacją. Ci ludzie są chorzy. Najlepiej zabrać babci dowód.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka