Dodaj do ulubionych

Wózek sprzedam

07.10.11, 11:55
Tego typu, zdjęcia moje wieczorem :) Taka kolorystyka.

[img]https://2o2.kei.pl/navi/vscout/19.jpg[/img]

[img]https://2o2.kei.pl/navi/vscout/19a.jpg[/img]

Wózek głęboko-spacerowy Vscout - używany trzy razy, dziecko nie polubiła wózka a ja jestem zdeklarowaną chuściarą :)

Wózek głęboko spacerowy to nowy model w kolekcji wózków firmy V-SCOUT, posiadającej wieloletnie doświadczenie jako producent wózków dziecięcych. Miękkie zawieszenie oraz ergonomicznie zaprojektowane siedzenie zapewni wysoki komfort dziecka. Solidna obudowa pozwala na długie spacery zimą. Bezpieczeństwu służą pasy pięciopunktowe oraz barierka, którą zakłada się, gdy wózka używamy jako spacerowego. Jest to okrągła miękka barierka pokryta materiałem i folią.

Wyposażenie:
- Regulowana wysokość rączki
- Przekładana rączka
- Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa
- Automatyczna regulacja oparcia (oznacza to, że gdy chcemy zmienić położenie oparcia z pozycji leżącej na siedzącą to nie trzeba wykonywać żadnych innych czynności tylko wystarczy podciągnąć oparcie w górę)
- Miękka amortyzacja (możliwość regulacji poziomu twardości zawieszenia wózka - przydatne nie tylko by dostosować zawieszenia do warunków jezdni, lecz również daje możliwość bujania dziecka w wózku)
- Tacka dla dziecka uchylna - aby wyciągnąć wygodnie dziecko z wózka nie trzeba odpinać całej tacki, lecz wystarczy tylko odpiąć jedną stronę i ją odchylić w bok lub w górę.
- Koła pompowane
- Nosidło z usztywnionym dnem mogące pełnić funkcję śpiwora
- Torba montowana na rączce
- Regulowany podnóżek
- Pokrowiec na nóżki do spacerówki w komplecie
- Hamulec centralny
- Tkaniny, z których są wykonywane wózki, to najwyższej jakości tkaniny bawełniane i poliestrowe. Wszystkie zostały dopuszczone do kontaktu z dziećmi i mają wymagane certyfikaty.
- moskitiera na owady nakładana na wózek.

Rama wózka jest malowana proszkowo w kolorze srebro.

Wymiary wózka:
Szerokość siedziska 35 cm.
Długość oparcia 43 cm
Głębokość siedziska 27cm
Długość podnóżka 17 cm.
Wymiary nosidła: 77 x 35 cm.
Wymiary po złożeniu 85 30 x 60 cm.
Regulacja wysokości rączki od 58 – 108 cm.
Szerokość wózka 60 cm.
Średnica kół 31cm
Waga wózka 16kg.
Wysokość wózka 97cm.

Stan wózka jest bardzo dobry. Gumki przy śpiworku były jednak zbyt delikatne i się rozciągnęły ale bez problemu poradzi sobie z nimi wprawna krawcowa.

Chciałabym za niego 450 pln. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka