Dodaj do ulubionych

Komis dziecięcy

24.10.11, 14:16
Hej dziewczyny, może taki temat już był, ale czy znacie jakiś fajny komis dziecięcy w Bydgoszczy? Mam kilka rzeczy na sprzedaż i szukam miejsca, w którym jest szansa, że coś się sprzeda, a nie porośnie kurzem:P
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • andzina Re: Komis dziecięcy 25.10.11, 08:29
      na bartodziejach przy rynku, od strony poczty jest jeden (znaczy jeszcze nie dawno był)
    • bianna Re: Komis dziecięcy 25.10.11, 19:08
      Na Kapach, na Szpitalnej jest jeden. Drugi koło Hermesa w lumpiku dziecięcym.
    • camel84 Re: Komis dziecięcy 25.10.11, 21:35
      Na Szpitalnej to wiem, ale czytałam kiepskie opinie na jego temat. Może któraś z Was też coś sprzedawała albo z punkut widzenia potencjalnego klienta mi podpowie. Chodzi mi o miejsce gdzie rzeczy są jakoś wyeksponowane, można je swobodnie obejrzeć, a nie są upchane jedna na drugiej i miesiącami nikt ich nie ogląda.

A znacie komis Chatka na Żwirki i Wigury? Na ich stronie wygląda to fajnie, ale jak w rzeczywistości?
      • bianna Re: Komis dziecięcy 26.10.11, 16:31
        Na Szpitalnej do niedawna były 2 komisy więc moze mówimy o innych. Teraz na miejscu jednego powstału coś nowego, w witrynie widziałam ciuszki dla dzieci, wyglądały na używane, nie byłam w środku więc nie wiem. W lumpiku obok Hermesa rzeczy komisowe właścicielka zawsze wiesza w witrynie.
    • kapia-kalia Re: Komis dziecięcy 04.11.11, 17:48
      jest jeszcze komis na ul. Grunwaldzkiej
    • odsrodkowa Re: Komis dziecięcy 05.11.11, 00:25
      Ostatnio widziałam nowy komis w Intermarche na Wyżynach.
      • naska77 Re: Komis dziecięcy 16.12.11, 20:52
        :) ja z tego komisu w intermarche juz chyba z 60zł odzyskałam- w bardzo krótkim czasie- bo komis nowy:) - ciuszki wisza na wieszakach i wg mnie wszystko jest łatwo dostępne dla ogladających - ja polecam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka