Gość: speedway fan IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 01:20 kluby, puby gdzie z db atmosferką można obejrzeć dzisiejsze GP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chłoptaś Re: FANI ŻUŻLA GDZIE OBEJRZĘ GP we Wrocławiu IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 29.05.04, 02:25 zapraszam do mnie przystojniaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: FANI ŻUŻLA GDZIE OBEJRZĘ GP we Wrocławiu 29.05.04, 13:18 Moze u Robaka w pizzeriach beda pokazywac ;) Swoja droga, w ubieglym roku, gdzie nie przeszlam to w kazdym malym pubie czy spelunce bylo GP, wiec proponuje se przejsc, gdy sie zacznie rywalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: FANI ŻUŻLA GDZIE OBEJRZĘ GP we Wrocławiu 29.05.04, 13:20 nortia napisała: > Moze u Robaka w pizzeriach beda pokazywac ;) > Swoja droga, w ubieglym roku, gdzie nie przeszlam to w kazdym malym pubie czy > spelunce bylo GP, wiec proponuje se przejsc, gdy sie zacznie rywalizacja. > ze sie wtrące... obiło mi sie o uszy ze chyba na wyspie w ogródku ale na 100% nie jestem pewna.. Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: FANI ŻUŻLA GDZIE OBEJRZĘ GP we Wrocławiu 29.05.04, 13:29 przy zawiszy powstal nowy pub reklamija sie: wielkie widowiska sportowe na duzym ekranie i gtilla maja chyba Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: FANI ŻUŻLA GDZIE OBEJRZĘ GP we Wrocławiu 29.05.04, 13:43 #kasia napisała: > przy zawiszy powstal nowy pub > reklamija sie: wielkie widowiska sportowe na duzym ekranie > i gtilla maja chyba i chyba sie WARSZTAT to nazywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: FANI ŻUŻLA GDZIE OBEJRZĘ GP we Wrocławiu 29.05.04, 13:45 tez prawda, aczkolwiek mi po glowie chodzilo: bumerang Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg.. Re: FANI ŻUŻLA GDZIE OBEJRZĘ GP we Wrocławiu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 15:50 Warsztat, ok niedaleko... Odpowiedz Link Zgłoś