eilian 05.12.11, 21:31 Polecicie jakiś hotel w Toruniu? W centrum, standard jakieś 3 gwiazdki. Wytypowałam sobie kilka z sieci, ale zawsze to lepiej jechać w pewne miejsce. Znalazłam Karczmę Spichrz, Hotel pod Orłem, Hotel Heban, Petit Fleur. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eilian Re: hotel w Toruniu 05.12.11, 23:07 Znaleźć to ja też znalazłam. Ja pytam, czy ktoś może jakiś POLECIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_008 Re: hotel w Toruniu 15.12.11, 10:46 Hotel Mercure jest w miarę fajny, ale to 4 gwiazdki i trochę droższy, a z 3-gwiazdkowych najlepszy wybór to chyba [url=http://szukaj.ohotele.pl/Hotel/Heban_Hotel_Torun.htm]Hotel Heban[/url] ze względu na położenie i fajne pokoje Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_008 Re: hotel w Toruniu 15.12.11, 10:49 miałem napisać Hotel Heban ale link mi nie wyszedłm, w kazdym razie na stronie oHotele.pl można znaleźć przydatne informacje, szczególnei porównać ceny Odpowiedz Link Zgłoś
enut Re: hotel w Toruniu 06.12.11, 10:45 Mojej szwagierce, ktora czesto bywa w hotelach 4 i 5-gwiazdkowych, podobal sie Spichrz, mieli apartament 2-poziomowy. Przyjedziesz samochodem? Hotele na torunskiej starowce zazwyczaj nie maja parkingow, niektore maja miejsca parkingowe na ulicy, na zasadzie" kto pierwszy ten lepszy". Jesli potrzebujesz parkingu, to wybierz raczej Mercure Helios (na obrzezu starowki) lub B&B (chyba 2-gwiazdkowy, tez kolo starowki). Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: hotel w Toruniu 06.12.11, 14:44 Dzięki, o parkingu szczerze mówiąc nie pomyślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
azomim Re: hotel w Toruniu 06.12.11, 18:37 Albo Ibis. Blisko starøwki i jest parking. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: hotel w Toruniu 06.12.11, 19:22 maz moj sie zatrzymuje w solaris bardzo sobie chwali hotelesolaris.pl/hotel-solaris/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: hotel w Toruniu 06.12.11, 21:04 Polecam hotel B&B, była tam całkiem niedawno, w październiku, to hotel 2* ale o podwyższonym standardzie, jest dość nowy bo chyba 2letni, pokoje przestronne, ładne, czyste, łazienka też ładna i czysta, w łazience jest żel pod prysznic i mydło w płynie, śniadania bardzo smaczne i jest w czym wybierać, poza tym miła obsługa, doba kosztuje w dwuosobowym 140zł w weekend jeśli dobrze zapamiętałam, a sam hotel jest w centrum, blisko starówki. Można sobie zabookować nocleg przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś