30.12.11, 01:33
Bloga Miodówki czyta, ponoć, 100 tys. ludzi dziennie. Ciekawe ilu przyjdzie ja oglądać?

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • swiniopas6 Re: Honey. 30.12.11, 10:44
      Dobry blog, jak znajde troche czasu to sie tam bardziej wczytam. Na razie rzucilem okiem na dywagacje o winach. Nawet zszedlem po butelke, ktora oproznilismy wczoraj wraz z Mondrusia i Trevorem, starym Anglikiem co wie wszystko i wszystko juz widzial. Otoz ja jestem tani kabotyn, pijam tez wina tanie a na pewno nie dam wiecej niz £6 za butelke. Po co nabijac Zabojadom kabze skoro pare km od mego palazzo w Cap d'Agde jest jaskinia win i tam sie kupi 1 L przedniego Cabernet Sauvignon za jedne €1.1, do plastykowego pojemnika.
      Otoz wczoraj odkrylem w lodowce malmazje, slodkie wino o nazwie Les Hauts de Castellac.
      Appellation controlee-oczywiscie- rodem z jaskini Monbazillac/Dordogne. 2010 a wiec niestare ale za to kolor miodu i boski smak. Tak na oko wino warte wiecej niz sikacze, jakie ja kupuje. Niespodzianka od dumnego czlonka Plemienia Lewitow, ktory wraz zona, malarka polska wizytowal niedawno miejsce mego wygnania. Wyraznie zna sie ten Izraelita na rzeczy.
      • semeon Re: Honey. 30.12.11, 15:19
        Monbazillac to bardzo smaczne wino. W stylu jego większych braci czyli tokajów Aszu , czy Sauternes. Bardzo dobre do deserów, gęsich wątróbek, potraw na słodko lub jako aperitiff. Co do bloga to jak uporam się z opanowaniem transferu filmów z kamery VHS do komputera i chociaż podstawowymi umiejętnościami obróbki tych filmów to zamieszczę na blogu trochę materiałów z lat 1989 -92, gdyż niedawno znalazłem 3 kasety video z tego okresu, ktore nagrałem w tamtych latach.

Szczęśliwego Nowego Roku.

www.dziwnabydgoszcz.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka