Dodaj do ulubionych

Jan Cop - chirurgia fantomowa

12.08.08, 08:53
Czy zna ktoś, korzystał z usług tego bioenergoterapeuty? Najbardziej
interesuje mnie skutecznośc operacji fantomowych. Czy ma ktoś
pozytywne efekty jego terapii?
Obserwuj wątek
    • s_h_a_m_a_n Re: Jan Cop - chirurgia fantomowa 14.08.08, 20:42
      POD ROZWAGĘ -> od starożytności stoją w sprzeczności do siebie dwie metody
      leczenia energetycznego:
      1. Oparta na pzrekonaniu, że uzdrawiacz jest jedynie nośnikiem jakiegoś wyzszego
      Rozumu, Wyższej siły, a on jest jedynie tylko narzedziem w rekach tej siły.
      2. Oparte na przekonanu, że uzdrawiacz powinien wiele lat pracować nad sobą,
      zanim stanie się generatorem energii kosmosu nie jest narzedziem , ale jest
      kreatorem sytuacji uzdrawiania. Gromadzi w sobie energie, transformuje je i
      przetwarza wciąż na wyższe poziomy (jeżeli tak nie jest to po co w takim razie w
      nas czakramy i praca z nimi, jeżeli można stać sie poprostu tylko pustym
      kanałem, rurą przesyłową) aby nadawać jej subtelne wibracje dzieki swojemu
      rozwojowi duchowemu. To trudne, dlatego takich uzdrawiaczy jest niewielu nawet w
      zakresie globu.

Nie zamierzam się zagłębiac w tym poscie w szcegóły, która jest właściwa,
      jedynie daję pod rozwagę i namysł. Chirurgia fantomowa należy zdecydowanie do
      pierwszej metody, jest trudna do zweryfikowania szczególnie etyczna jej strona,
      ponieważ większość jej wyznawców czy "mistrzów" uważa, ze ich zycie osobiste i
      to co robia nie ma nic wspólnego z procesem uzdrawiania jaki proponują bliźnim.
      dają sobie zgodę na palenie, picie i uważaja, że to ich prywatna sprawa, a
      ponieważ wg nich są jedynie "kanałami" energii, więc to nie może mieć wpływu na
      jakośc leczenia. I tutaj już jest sprzecznośc ponieważ paląc czy pijąc alkohol
      wpływają na to jakim są "kanałem". Druga sprawa - z tego by wynikało, że ta
      siła, ktora przepływa w nich do pacjenta, jest tak durna i naiwna, że ulega
      każdemu kto tego chce i zapłaci okresloną sumę za inicjację, nie jest tajemnicą
      ile kosztują incjacje w Reiki czy w sztuce chirurgii fantomowej. I tę siłe można
      nagiąć do własnej woli nawet jeżeli ona jest osłabiona papierochami i wódą.
      jakś tak studiując starozytne teskty na ten temat doszedłem do wniosku, że Ta
      Siła nie może być, aż tak naiwna i oddawać się każdemu, jedynie po spełnieniu
      wieloletnich wymagań, bardzo trudnych wyrzeczeń, szczególnie w swerze swoich
      wyobrażeń, ambicji oraz egozimu.
      Dziś ludzie przechodzą przyspieszone kursy, za ktore placą ogromne pieniądze i
      odrazu leczą, a Ci którzy szukają pomocy z regóły brak im kryteriów jak
      rozpoznać uzdrawiacza, ale to juz klejny temat!
    • jacu-nia1 Re: Jan Cop - chirurgia fantomowa 11.02.15, 21:59
      Moje nazwisko Jacek Fryś tel 606336031 zajmuje się Chirurgią fantomową od kilku lat i potwierdzam skuteczność tej metody.Pozdrawiam
    • winogronos Re: Jan Cop - chirurgia fantomowa 31.10.22, 23:12
      To może być dobra usługa ale jak to jest doświadczony specjalista.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka