magd-a50 12.08.08, 08:53 Czy zna ktoś, korzystał z usług tego bioenergoterapeuty? Najbardziej interesuje mnie skutecznośc operacji fantomowych. Czy ma ktoś pozytywne efekty jego terapii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_h_a_m_a_n Re: Jan Cop - chirurgia fantomowa 14.08.08, 20:42 POD ROZWAGĘ -> od starożytności stoją w sprzeczności do siebie dwie metody leczenia energetycznego: 1. Oparta na pzrekonaniu, że uzdrawiacz jest jedynie nośnikiem jakiegoś wyzszego Rozumu, Wyższej siły, a on jest jedynie tylko narzedziem w rekach tej siły. 2. Oparte na przekonanu, że uzdrawiacz powinien wiele lat pracować nad sobą, zanim stanie się generatorem energii kosmosu nie jest narzedziem , ale jest kreatorem sytuacji uzdrawiania. Gromadzi w sobie energie, transformuje je i przetwarza wciąż na wyższe poziomy (jeżeli tak nie jest to po co w takim razie w nas czakramy i praca z nimi, jeżeli można stać sie poprostu tylko pustym kanałem, rurą przesyłową) aby nadawać jej subtelne wibracje dzieki swojemu rozwojowi duchowemu. To trudne, dlatego takich uzdrawiaczy jest niewielu nawet w zakresie globu. Nie zamierzam się zagłębiac w tym poscie w szcegóły, która jest właściwa, jedynie daję pod rozwagę i namysł. Chirurgia fantomowa należy zdecydowanie do pierwszej metody, jest trudna do zweryfikowania szczególnie etyczna jej strona, ponieważ większość jej wyznawców czy "mistrzów" uważa, ze ich zycie osobiste i to co robia nie ma nic wspólnego z procesem uzdrawiania jaki proponują bliźnim. dają sobie zgodę na palenie, picie i uważaja, że to ich prywatna sprawa, a ponieważ wg nich są jedynie "kanałami" energii, więc to nie może mieć wpływu na jakośc leczenia. I tutaj już jest sprzecznośc ponieważ paląc czy pijąc alkohol wpływają na to jakim są "kanałem". Druga sprawa - z tego by wynikało, że ta siła, ktora przepływa w nich do pacjenta, jest tak durna i naiwna, że ulega każdemu kto tego chce i zapłaci okresloną sumę za inicjację, nie jest tajemnicą ile kosztują incjacje w Reiki czy w sztuce chirurgii fantomowej. I tę siłe można nagiąć do własnej woli nawet jeżeli ona jest osłabiona papierochami i wódą. jakś tak studiując starozytne teskty na ten temat doszedłem do wniosku, że Ta Siła nie może być, aż tak naiwna i oddawać się każdemu, jedynie po spełnieniu wieloletnich wymagań, bardzo trudnych wyrzeczeń, szczególnie w swerze swoich wyobrażeń, ambicji oraz egozimu. Dziś ludzie przechodzą przyspieszone kursy, za ktore placą ogromne pieniądze i odrazu leczą, a Ci którzy szukają pomocy z regóły brak im kryteriów jak rozpoznać uzdrawiacza, ale to juz klejny temat! Odpowiedz Link Zgłoś
jacu-nia1 Re: Jan Cop - chirurgia fantomowa 11.02.15, 21:59 Moje nazwisko Jacek Fryś tel 606336031 zajmuje się Chirurgią fantomową od kilku lat i potwierdzam skuteczność tej metody.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
winogronos Re: Jan Cop - chirurgia fantomowa 31.10.22, 23:12 To może być dobra usługa ale jak to jest doświadczony specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś