unsatisfied6 07.06.04, 20:23 coś co jest , gdy nie ma niczego . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 ile to jest ? 07.06.04, 20:32 dwa z lewej , dwa z prawej , dwa z przodu i dwa z tyłu i jak bez jednego to z przodu i z tyłu jeden a z lewej i z prawej po dwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ilu posłów ? 07.06.04, 20:34 ilu posłów było w sejmie skoro 200 głosowało "za" , 100 "przeciw" i 50 wstrzymało się od głosu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: ilu posłów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:25 unsatisfied6 napisał: > ilu posłów było w sejmie skoro 200 głosowało "za" , 100 "przeciw" i 50 > wstrzymało się od głosu . wystarczajaco wielu, by TAK wlasnie glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 poprawna odpowiedź 07.06.04, 22:27 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > ilu posłów było w sejmie skoro 200 głosowało "za" , 100 "przeciw" i 50 > > wstrzymało się od głosu . > wystarczajaco wielu, by TAK wlasnie glosowac 100 posłów SLD którzy zagłosowali za swoich nieobecnych kolegów i 150 posłów opozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: poprawna odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:30 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > ilu posłów było w sejmie skoro 200 głosowało "za" , 100 "przeciw" i 5 > 0 > > > wstrzymało się od głosu . > > wystarczajaco wielu, by TAK wlasnie glosowac > > 100 posłów SLD którzy zagłosowali za swoich nieobecnych > kolegów i 150 posłów opozycji a nie mowilam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: poprawna odpowiedź 07.06.04, 22:32 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > > > ilu posłów było w sejmie skoro 200 głosowało "za" , 100 "przeciw > " i 5 > > 0 > > > > wstrzymało się od głosu . > > > wystarczajaco wielu, by TAK wlasnie glosowac > > > > 100 posłów SLD którzy zagłosowali za swoich nieobecnych > > kolegów i 150 posłów opozycji > > a nie mowilam? > ;) no tak , ale ja sprecyzowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: poprawna odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:42 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > > > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > > > > > ilu posłów było w sejmie skoro 200 głosowało "za" , 100 "pr > zeciw > > " i 5 > > > 0 > > > > > wstrzymało się od głosu . > > > > wystarczajaco wielu, by TAK wlasnie glosowac > > > > > > 100 posłów SLD którzy zagłosowali za swoich nieobecnych > > > kolegów i 150 posłów opozycji > > > > a nie mowilam? > > ;) > no tak , ale ja sprecyzowałem alez oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: ile to jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 02:18 za diabla nie wiem kufle piwa na lajbie podczas sztormu, rodzaje inteligencji rzeszotowatej, znikajace punkty zaczepienia, sztuki wlosow na prawie lysinie targane z lewa na prawo podczas wietrznych wiatrow... ot zagwostka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: ile to jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 02:20 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > za diabla nie wiem > kufle piwa na lajbie podczas sztormu, rodzaje inteligencji rzeszotowatej, > znikajace punkty zaczepienia, sztuki wlosow na prawie lysinie targane z lewa na > > prawo podczas wietrznych wiatrow... > ot zagwostka chociaz pytanie jest o ilosc a nie cosiowatosc, to i tak intrygujace bardziej "co" a nie "ile" Odpowiedz Link Zgłoś
trond jak to jest 09.06.04, 09:26 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > za diabla nie wiem > kufle piwa na lajbie podczas sztormu, rodzaje inteligencji rzeszotowatej, > znikajace punkty zaczepienia, sztuki wlosow na prawie lysinie targane z lewa na > > prawo podczas wietrznych wiatrow... > ot zagwostka pewien student idąc jak burza przez medycynę trafił na egzamin z budowy kości czaszki do pewnego wiekowego egzaminatora.ów słynął z surowości.no podchodziło się tak 4-5x.student wymienił wszystko.wszak profesor milczał.w końcu wycedził,wskazując palcem małą dziurkę.a o tym miejscu pan zapomniał.po długiej chwili student przyznał,że nie wie nic na ten temat.naturalnie dostał dwóję.wracał na egzamin kilkakrotnie.i oblewał go.nareszcie zapytał-czy mogę prosić o wyjaśnienie.naturalnie.tę dziurkę ja sam wywierciłem,a pan powinien wiedzieć,że jej tu nie ma prawa być. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 jaki egzamin? 07.06.04, 20:38 jaki egzamin oblałby Einstein w Polsce jak nie zapłaciłby łapówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 jaka relacja? 07.06.04, 20:53 jak rosnie trudność zaliczenia egzaminu na prawo jazdy względem całej sumy łapówek i jaka jest relacja liczby oblewjących egzamin w zależnosci do ilości łapówek ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 głosowanie 07.06.04, 21:11 ilu radnych głoswało za zmniejszeniem diet , ilu przeciw i ile głosów unieważniono ze względu na niepoczytalność głosujących ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: głosowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:17 unsatisfied6 napisał: > ilu radnych głoswało za zmniejszeniem diet , tylu, ilu podcina galaz, na ktorej siedzi > ilu przeciw tylu, ilu wierzy w cuda o braku przyciagania ziemskiego > i ile głosów unieważniono ze względu na niepoczytalność głosujących ? wystarczajaco by przeforsowac, co przeforsowane byc mialo Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: głosowanie 07.06.04, 22:20 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > ilu radnych głoswało za zmniejszeniem diet , > tylu, ilu podcina galaz, na ktorej siedzi > > ilu przeciw > tylu, ilu wierzy w cuda o braku przyciagania ziemskiego > > i ile głosów unieważniono ze względu na niepoczytalność głosujących ? > wystarczajaco by przeforsowac, co przeforsowane byc mialo bdb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: głosowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:32 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > ilu radnych głoswało za zmniejszeniem diet , > > tylu, ilu podcina galaz, na ktorej siedzi > > > ilu przeciw > > tylu, ilu wierzy w cuda o braku przyciagania ziemskiego > > > i ile głosów unieważniono ze względu na niepoczytalność głosujących ? > > wystarczajaco by przeforsowac, co przeforsowane byc mialo > bdb > dziekowatosc za bdb Wasza unsatisfied6'nosc Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: głosowanie 07.06.04, 22:43 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > > > ilu radnych głoswało za zmniejszeniem diet , > > > tylu, ilu podcina galaz, na ktorej siedzi > > > > ilu przeciw > > > tylu, ilu wierzy w cuda o braku przyciagania ziemskiego > > > > i ile głosów unieważniono ze względu na niepoczytalność głosując > ych ? > > > wystarczajaco by przeforsowac, co przeforsowane byc mialo > > bdb > > > dziekowatosc za bdb Wasza unsatisfied6'nosc wyśmienicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: jaka relacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:20 unsatisfied6 napisał: > jak rosnie trudność zaliczenia egzaminu na prawo jazdy względem > całej sumy łapówek i jaka jest relacja liczby oblewjących egzamin w zależnosci > do ilości łapówek ? zalezy od ilosci grajacych w lapki a ze lapka lapke myje, to sprzedaz mydla tez ma tu kolosalny wplyw na statystyke Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: jaka relacja? 07.06.04, 22:23 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > jak rosnie trudność zaliczenia egzaminu na prawo jazdy względem > > całej sumy łapówek i jaka jest relacja liczby oblewjących egzamin w zależn > osci > > do ilości łapówek ? > zalezy od ilosci grajacych w lapki > a ze lapka lapke myje, to sprzedaz mydla tez ma tu kolosalny wplyw na statystyk > e > > i dlatego wzrosła sprzedaż mydła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: jaka relacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:29 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > unsatisfied6 napisał: > > > jak rosnie trudność zaliczenia egzaminu na prawo jazdy względem > > > całej sumy łapówek i jaka jest relacja liczby oblewjących egzamin w z > ależn > > osci > > > do ilości łapówek ? > > zalezy od ilosci grajacych w lapki > > a ze lapka lapke myje, to sprzedaz mydla tez ma tu kolosalny wplyw na > statystyk > > e > > > > > i dlatego wzrosła sprzedaż mydła > a banki mydlane, od tego mycia, mydla nam oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: jaki egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:23 taki, na ktorym jedyna sluszna i prawidlowa odpowiedzia jest, ze: 2+2=5 Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Einstein nie zda 07.06.04, 22:31 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > taki, na ktorym jedyna sluszna i prawidlowa odpowiedzia jest, ze: 2+2=5 egzamin na prawo jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: Einstein nie zda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:38 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > taki, na ktorym jedyna sluszna i prawidlowa odpowiedzia jest, ze: 2+2=5 > > egzamin na prawo jazdy a co, ze niby tylko za lapowki? a on, skapiradlo i nie da? e...moja odpowiedz jest ladniejsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Einstein nie zda 07.06.04, 22:44 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > > > taki, na ktorym jedyna sluszna i prawidlowa odpowiedzia jest, ze: 2+2 > =5 > > > > egzamin na prawo jazdy > a co, ze niby tylko za lapowki? a on, skapiradlo i nie da? > e...moja odpowiedz jest ladniejsza ;) > on może by i dał ale nikt go nie poinformoawał , że ma dać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: Einstein nie zda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:50 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > > > > > taki, na ktorym jedyna sluszna i prawidlowa odpowiedzia jest, ze > : 2+2 > > =5 > > > > > > egzamin na prawo jazdy > > a co, ze niby tylko za lapowki? a on, skapiradlo i nie da? > > e...moja odpowiedz jest ladniejsza ;) > > > on może by i dał ale nikt go nie poinformoawał , że ma dać > aaaa bo on taki genialny, ze aby zdac nie musialby chodzic na wyklady a tam przeciez pan wykladal o tych lapankach na okraglo. jesli tak, to ewentualnie moge sie przychylic do tej wersji. ale tylko ewentualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 gdzie zdawałaś prawo jazdy? 08.06.04, 07:14 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > > > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > > > > > > > taki, na ktorym jedyna sluszna i prawidlowa odpowiedzia jes > t, ze > > : 2+2 > > > =5 > > > > > > > > egzamin na prawo jazdy > > > a co, ze niby tylko za lapowki? a on, skapiradlo i nie da? > > > e...moja odpowiedz jest ladniejsza ;) > > > > > on może by i dał ale nikt go nie poinformoawał , że ma dać > > > aaaa bo on taki genialny, ze aby zdac nie musialby chodzic na wyklady a tam > przeciez pan wykladal o tych lapankach na okraglo. > jesli tak, to ewentualnie moge sie przychylic do tej wersji. ale tylko > ewentualnie. jaz zdawałem w Elblągu . jeździem samochodem w stanach i miałem już na licziku swojego doświadczenia ok 500 000 mil ( pewnie więcej niż egzaminator ) - jazdy bezkolizyjnej . ponadto przez ponad rok byłem taksówkarzem i dorabiałem jako kierowca dla firmy muzycznej . teoretyczny zdałem bez problemu . do praktycznego podchodziłem kilkakrotnie . w stanach prawo jazdy bez uprzednigo doświadczenia za kierownicą zdałem za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: gdzie zdawałaś prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:49 unsatisfied6 napisał: > jaz zdawałem w Elblągu . jeździem samochodem w stanach i miałem już > na licziku swojego doświadczenia ok 500 000 mil ( pewnie więcej niż > egzaminator ) - jazdy bezkolizyjnej . ponadto przez ponad rok byłem > taksówkarzem i dorabiałem jako kierowca dla firmy muzycznej . > > teoretyczny zdałem bez problemu . do praktycznego podchodziłem > kilkakrotnie . > > w stanach prawo jazdy bez uprzednigo doświadczenia za kierownicą zdałem za > pierwszym razem > Egzamin na prawo jazdy zdawalam pare lat temu w Bydgoszczy. Teoria za 1-ym razem - pkty na maxa. Praktyka za 1-ym razem - zeros bledos. Lapowek - tez zeros. I dodam, ze wczesniej nie mialam ani pol mili przejechanej - no, poza obowiazkowymi jazdami oczywiscie. Bylam jedyna osoba z 20 przystepujacych do egzaminu, ktora zdala za 1-ym podejsciem. No i nie mam kolegi z SLD ;))) Jestem genialna? Coz, skromnosc jak widac nie jest chyba moja zaleta ;))) Ale skoro zapytales... he, he Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: gdzie zdawałaś prawo jazdy? 08.06.04, 21:01 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > jaz zdawałem w Elblągu . jeździem samochodem w stanach i miałem już > > na licziku swojego doświadczenia ok 500 000 mil ( pewnie więcej niż > > egzaminator ) - jazdy bezkolizyjnej . ponadto przez ponad rok byłem > > taksówkarzem i dorabiałem jako kierowca dla firmy muzycznej . > > > > teoretyczny zdałem bez problemu . do praktycznego podchodziłem > > kilkakrotnie . > > > > w stanach prawo jazdy bez uprzednigo doświadczenia za kierownicą zdałem za > > > pierwszym razem > > > > Egzamin na prawo jazdy zdawalam pare lat temu w Bydgoszczy. > Teoria za 1-ym razem - pkty na maxa. > Praktyka za 1-ym razem - zeros bledos. > Lapowek - tez zeros. > I dodam, ze wczesniej nie mialam ani pol mili przejechanej - no, poza > obowiazkowymi jazdami oczywiscie. > Bylam jedyna osoba z 20 przystepujacych do egzaminu, ktora zdala za 1-ym > podejsciem. No i nie mam kolegi z SLD ;))) > Jestem genialna? Coz, skromnosc jak widac nie jest chyba moja zaleta ;))) Ale > skoro zapytales... > he, he > > > jesteś naprawdę wyjątkowa . ale ja nie o wyjątkach chciałem pisać , a o regule . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: gdzie zdawałaś prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:06 unsatisfied6 napisał: > ale ja nie o wyjątkach chciałem pisać , a o regule hmm... mawiaja wszak, ze wyjatek potwierdza regule ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 głosowanie II 07.06.04, 21:21 w głosowaniu wzięło wg obliczeń 68% społeczenstwa . sprawdzono losowo wyniki 0.000005% głosujących i okazało się że spośród nich 40% wyników jest fałszywych ? jaki przyjęto wynik frekwencji w wyborach po korekcie? a) 67,999995% b) 68,000005% c) 68% Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 głosowanie II- kogo to dziwi? 07.06.04, 21:32 unsatisfied6 napisał: > w głosowaniu wzięło wg obliczeń 68% społeczenstwa . > sprawdzono losowo wyniki 0.000005% głosujących i okazało > się że spośród nich 40% wyników jest fałszywych ? > > jaki przyjęto wynik frekwencji w wyborach po korekcie? > > a) 67,999995% > b) 68,000005% > c) 68% > info.onet.pl/932862,12,item.html "Według Jaquesa Nancy ze służb prasowych PE, jak dotąd nikt w Polsce nie zamówił sondaży przeprowadzanych w dniu wyborów tzw. exit polls." kogo to dziwi , że nikt w Polsce nie zamówił sondaży ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: głosowanie II- kogo to dziwi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:13 unsatisfied6 napisał: > kogo to dziwi , że nikt w Polsce nie zamówił sondaży ? twierdzacych, ze przecie zamawiali Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: głosowanie II- kogo to dziwi? 07.06.04, 22:22 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > kogo to dziwi , że nikt w Polsce nie zamówił sondaży ? > twierdzacych, ze przecie zamawiali twierdzenia są różne - zależą od autorów Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: co to jest ? 07.06.04, 21:36 unsatisfied6 napisał: > coś co jest , gdy nie ma niczego . nieskończoność pytań.z tobą nie cały umrę z nudów.u.tequilla. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: co to jest ? 07.06.04, 21:39 trond napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > coś co jest , gdy nie ma niczego . > > nieskończoność pytań.z tobą nie cały umrę z nudów.u.tequilla. a wiesz jaka jest odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: co to jest ? 07.06.04, 22:25 unsatisfied6 napisał: > trond napisał: > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > coś co jest , gdy nie ma niczego . > > > > nieskończoność pytań.z tobą nie cały umrę z nudów.u.tequilla. > a wiesz jaka jest odpowiedź? > > walka przeciwieństw.zwycięża nadzieja.wiara.i miłość.kolejność sobie wybierz. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 jaką liczbę oczek? 07.06.04, 21:55 protegowany przez lokalnego prominenta SLD zdaje egzamin z probabilistyki . profesor pyta studenta - z jakim prawdopodobieństwem uzyska Pan sześć oczek za jednym rzutem kostki?. student bez większego namysłu odpowida - jeden . -proszę się chwilę zastanowić - mówi profesor student po chwili zastanowienia odpowiada - jeden . zniecierpliwiony profesora przeprasza na chwilę studenta , wybiega do kiosku i wraca z świeżo kupioną kostką . -proszę rzucać - mówi do studenta podając mu kostkę student rzucił kilkakrotnie kostką pytanie: z jaką czastotliwością wypadła studentowi szóstka i jaką uzyskał ocenę do indeksu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: jaką liczbę oczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:11 unsatisfied6 napisał: > pytanie: > z jaką czastotliwością wypadła studentowi szóstka nie wypadla w ogole > i jaką uzyskał ocenę do indeksu ? celujaca, gdyz wypadla mu koperta z szostka Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: jaką liczbę oczek? 07.06.04, 22:20 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > pytanie: > > z jaką czastotliwością wypadła studentowi szóstka > > nie wypadla w ogole > > > i jaką uzyskał ocenę do indeksu ? > > celujaca, gdyz wypadla mu koperta z szostka student wyrzucił szóstkę z częstotliwością 100% i profesor nie miał podstaw , by nie dać mu odpowiedniego zaliczenia. postawił sześć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: jaką liczbę oczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:34 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > unsatisfied6 napisał: > > > pytanie: > > > z jaką czastotliwością wypadła studentowi szóstka > > > > nie wypadla w ogole > > > > > i jaką uzyskał ocenę do indeksu ? > > > > celujaca, gdyz wypadla mu koperta z szostka > > student wyrzucił szóstkę z częstotliwością 100% i profesor > nie miał podstaw , by nie dać mu odpowiedniego zaliczenia. > postawił sześć . > > cuda wianki opowiadasz, ale widac i TAK tez moze byc - krzepiace! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: jaką liczbę oczek? 07.06.04, 22:48 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > > > unsatisfied6 napisał: > > > > pytanie: > > > > z jaką czastotliwością wypadła studentowi szóstka > > > > > > nie wypadla w ogole > > > > > > > i jaką uzyskał ocenę do indeksu ? > > > > > > celujaca, gdyz wypadla mu koperta z szostka > > > > student wyrzucił szóstkę z częstotliwością 100% i profesor > > nie miał podstaw , by nie dać mu odpowiedniego zaliczenia. > > postawił sześć . > > > > > > cuda wianki opowiadasz, ale widac i TAK tez moze byc - krzepiace! > nie wierzysz w umiejętności protegowanych przez SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: jaką liczbę oczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:55 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > > > > > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > pytanie: > > > > > z jaką czastotliwością wypadła studentowi szóstka > > > > > > > > nie wypadla w ogole > > > > > > > > > i jaką uzyskał ocenę do indeksu ? > > > > > > > > celujaca, gdyz wypadla mu koperta z szostka > > > > > > student wyrzucił szóstkę z częstotliwością 100% i profesor > > > nie miał podstaw , by nie dać mu odpowiedniego zaliczenia. > > > postawił sześć . > > > > > > > > > > cuda wianki opowiadasz, ale widac i TAK tez moze byc - krzepiace! > > > nie wierzysz w umiejętności protegowanych przez SLD ? terefere, w kiosku kioskarz byl podstawionym szpiegiem z krainy eSeLDowcow i sprzedawal spreparowane kostki z samymi szostkami, albo gps'em odpowiednio ukierunkowanym na pozadana czestotliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: co to jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:07 gdy nie ma niczego jest pustka i nicosc gdy nie ma niczego, nawet pustki i nicosci jest smutek z zalu braku czegokolwiek gdy nie ma niczego, nawet pustki i nicosci i smutku jest... czysta forma? katharsis? hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: co to jest ? 07.06.04, 22:22 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > gdy nie ma niczego jest pustka i nicosc > gdy nie ma niczego, nawet pustki i nicosci jest smutek z zalu braku czegokolwie > k > gdy nie ma niczego, nawet pustki i nicosci i smutku jest... czysta forma? > katharsis? > hmm... wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nst zestaw pytań na tytuł obywatela z klasą 08.06.04, 19:14 premier ( eks ) Miller dał polecenie analitykom , by ci odpowiednio obliczyli PKB . jaką jaednostkę monetarną przyjęli analitycy , euro czy zł , jeżeli ostatnie obliczenia przeprowadzono w zł i euro wzrosło do złotego w tym czasie 6,5 % . jaki uzyskano wzrost PKB ? Odpowiedz Link Zgłoś