natalia.brzeska 12.08.05, 20:47 Mam nadzieje, ze Eugene wygra!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Final Big Brother'a 12.08.05, 21:15 wszyscy byle nie Kinga!!! incydent z butelką mnie zmroził...Polak potrafi:) Odpowiedz Link
deadeasy Re: Final Big Brother'a 14.08.05, 00:21 Co za incydent z butelka? W pracy cos slyszalam o butelce ale z takim obrzydzeniem kobiety opowiadaly, ze nie smialam sie zapytac. Kinga jest Polka? Odpowiedz Link
basiaj79 Re: Final Big Brother'a 14.08.05, 01:31 juz o tym rozmawialismy - matka Polka, ojciec z Kuwejtu. A sama Kinga, jak sie pozniej tlumaczyla, za duzo wypila i butelka posluzyla jej jako substytut mezczyzny. Coz, przyjemny widok to nie byl... Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: Final Big Brother'a 14.08.05, 11:14 Oprocz incydentu z butelka, jej caloksztalt wskazuje, ze ma jakies olbrzymie zaburzenia emocjonalne/psychoczne. Pracuje na erotycznych stronach internetowych, porusza tylko i wylacznie tematy zwiazanych z seksem i jest strasznie wugarna... Nie jestem psychologiem, ale czlowiek, ktory tak sie zachowuje musi miec jakies kuku... Odpowiedz Link