Dodaj do ulubionych

Toruńska propaganda.

11.06.12, 01:29
Kolejne wcielenie toruńskiego propagandzisty "zaatakowało" na naszym forum. Tym razem to nijaki san...coś tam. Rozpoczyna wątki, irytuje, prowokuje jak poprzedni nijaki "człowiekz...". Nie dajcie się nabrać, dyskusja z takim narzędziem toruńskiej propagandy to jak bezsensowne przelewanie wody sitem. Szkoda słów, czasu i klawiatury. Ostrzegam przed tym indywiduum. Lepiej pooglądać ładne widoki z nad naszego pięknego Zalewu Koronowskiego.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2012/05/majowka-kajakiem-z-sokole-kuznica-do.html
Obserwuj wątek
    • tylko_fakty Re: Toruńska propaganda. 11.06.12, 08:30
      tez uważam,że nie ma co dyskutować z prowokatorem, który próbuje rozbić nasze forum a wymysla stale nowe nicki
    • seandillon Re: Toruńska propaganda. 11.06.12, 09:11
      Sokole Kuźnica to świetny teren rekreacyjny - bywałem tam często. Ale dzięki za polecnie i przypomnienie.
      Prowokatorem nie jestem - chyba że uznajesz za takowego każdego kto ma inne zdanie lub podnosi dyskurs (zauważ, że bez żadnych osobistych wycieczek czy głupich epitetów).
      • frych47 Re: Toruńska propaganda. 11.06.12, 11:34
        Jak to niektórzy zaraz wiedzą o kogo chodzi.
      • dziwny22 Re: Toruńska propaganda. 11.06.12, 13:51
        Co do formy, to przynajmniej na początek, lekko się poprawiłeś w tym nowym wcieleniu, ale co do treści, propagandy i utopii to bez zmin.
        • seandillon Re: Toruńska propaganda. 11.06.12, 14:03
          Wiecie - naprawdę z wami coraz gorzej. To już paranoja i mania prześladowcza. Powtarzam - nigdy nie występowałem na tym forum pod jakimś innym nickiem - ale pewnie nawet gdybym udostępnił logi, to pewnie też byście węszyli podstęp.
          Widzę, że na forum Bydgoszcz dozwolone jest jedynie myślenie jednotorowe.

z poważaniem dla przyjaciół i oponentów

Cead mille failte
          • frych47 Re: Toruńska propaganda. 11.06.12, 15:07
            seandillon napisał:

> Widzę, że na forum Bydgoszcz dozwolone jest jedynie myślenie jednotorowe.

Zgadza się bo drugi tor masz na forum toruńskim.
    • maly_rzadzi_wiekszym Re: Toruńska propaganda. 11.06.12, 15:09
      zakute łby tego forum uwielbiaja zakładać watki, w których wskazują wrogów bydgoskiego otumanienia, wzajemnie podbudowuja się na omijanie pewnych wpisów, po czym nadal radosnie szczerza zęby w poczuciu dobrze spełnionego bydgoskiego obowiązku.
      • semeon Re: Toruńska propaganda. 11.06.12, 23:34
        Prawda w oczy kole i dlatego "zakute toruńskie łby" muszą się irytować na naszym forum będąc bezsilnymi wobec faktów. Muszą obrażać, świadczyć nieprawdę i ukazywać swoje prawdziwe oblicze, oblicze prostackie i chamskie. A przecież mogą pisać tysiące pochwalnych hymnów na swoim forum, forum potęgi morskiej i kolonialnej. Ja ich forum nie czytam i nie pisze tam, może mały.., z wielkim i inna toruńska menażeria, róbcie to samo. I tak nie chcemy z wami metropolii. I tak ona nie powstanie. Dlatego daremny wasz trud i próżne żale. Idźcie swoja drogą, a nam dajcie spokój.
        • maly_rzadzi_wiekszym Re: Toruńska propaganda. 12.06.12, 12:07
          nie to nie kole w oczy. Ta hipoktyzja co najwyżej smieszy.
          Proste pytanie- czy do etatowych bydgoskich tępaków na torunskim forum masz podobny stosunek, gdy kłamią, jatrzą i manipuluja w gościnie, czy jako bydgoski hipokryuta uważasz, że wspaniale reprezentują bydgoski ferment myślowy?
          • kr88 Re: Toruńska propaganda. 16.06.12, 13:47
            Leje na to co się dzieje na toruńskim forum, bo tam nie zaglądam. Dlatego denerwują mnie trolle tutaj.
        • facetzpomorza Re: Toruńska propaganda. 21.06.12, 00:25
          semeon napisał:

>I tak nie chcemy z wami metropolii. I ta
          > k ona nie powstanie. Dlatego daremny wasz trud i próżne żale.

Zgadzam sie, dobrze zapamietaj te słowa abys za jakiś czas nie winił Torunia za to ze bydgoszcz nie jest metropolia.
          • szczamnapis Nauczysz się w końcu, toruński burku poprawnej 23.06.12, 00:36
            pisowni nazwy miasta? Czy małostkowość i gó...arzeria dalej będzie górą?
            W sumie kogo ja pytam.....wielonickowego frustrata z kompleksem małego.....
    • tylko_fakty Re: Toruńska propaganda. 12.06.12, 10:49
      toruńscy propagandziści dostali bodziec od mentorów a może nie przesadzajmy jeden wyszedł na przepustkę ze szpitala?
      Jak ich to nasze forum przyciąga , jak to prowincja lgnie do metropolii, tylko,że gdyby byli mądrzy to by nas nie wkurzali.
      • semeon Re: Toruńska propaganda. 15.06.12, 02:16
        Zadziwiający jest ten upór paru "z małym", "rządzących małymi", "pastuchów" i innej tej "dziwoty" w pisaniu obelżywych postów na nieswoim forum. Czyż ja /nie wiem jak inni, gdyż brzydzę się nawet otwieraniem forum potęgi morskiej i dlatego tego nie czynię/ pisuję na waszym megalomańskim /tak przypuszczam/ forum? Nie wysilajcie się na odpowiedź i tak ją znam, ale tylko kolejny raz chcę zaznaczyć swoją wyższość w tej kwestii. Róbta co chceta co to mnie obchodzi, ale jak obcy kundel ujada na moim podwórku to muszę wziąć kija i go przegonić. Mam nadzieję, że to rozumiecie, wyżej wymienieni? Bez odbioru.
        • bydgoski_pastuch Re: Toruńska propaganda. 15.06.12, 16:15
          Nigdy nie zrozumiem ludzi ,ktorzy za wszelką cenę próbują wzbudzić u innych politowanie
          • semeon Re: Toruńska propaganda. 16.06.12, 00:12
            Kapitalna ta samoocena. Może jeszcze będą z ciebie ludzie???

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/
            • naubyd Re: Toruńska propaganda. 16.06.12, 10:35
              jazona nie zmienisz:)
              • czlowiekzbydgoszczy Re: Czy to juz obłęd ? 16.06.12, 13:14
                Semek, a bialych myszek nie widzisz jeszcze? :))))))
                Czekam kiedy napiszesz,ze ja to ty ,a ty to ja :)))))))
                • naubyd Re: Czy to juz obłęd ? 16.06.12, 16:34
                  hahaha zapomniałeś się przelogować?
                  • szczamnapis A jak się sfaflunił, jak mu to napisałem 16.06.12, 18:23
                    w innym wątku, zaczął mi od meneli erudyta jeden wymyślać :)
                    • naubyd Re: A jak się sfaflunił, jak mu to napisałem 16.06.12, 18:42
                      ha mi ciągle opowiada, żem muwon czy jakoś tak :) oraz niejaki Henryk.
                      • szczamnapis Jak pisze kolejny otumaniony na tym forum 16.06.12, 19:01
                        "mierzy swoją miarką" :)
                        • semeon Re: Jak pisze kolejny otumaniony na tym forum 18.06.12, 01:50
                          Przed poniedziałkową inwazja toruńskich trolli stwierdzić należy, iż nazwanie rzeczy po imieniu zwalnia procesy destrukcyjne.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com
                          • seandillon Re: Jak pisze kolejny otumaniony na tym forum 22.06.12, 22:54
                            To już zakrawa o paranoję - wałkujecie jeden miałki temat jakby to stanowiło o sensie funkcjonowania forum. Ogarnijcie się i skupmy się na konkretach.
                            • naubyd Re: Jak pisze kolejny otumaniony na tym forum 22.06.12, 23:23
                              kuźwa skądeś się wziął? Na etacie w Urzędzie Marszałkowskim pracujesz czy jak? Wszędzie sie dopisujesz i dajesz te słodkie zdania udowadniając że Torunianie sa mili i przyjaźni a my ciągle czegoś od nich chcemy.
                              A może z GW jestes co? Pan A?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka