Dodaj do ulubionych

Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze lody?

08.07.12, 17:55
PLAC PIASTOWSKI !!!
Od lat najlepsze lody śmietankowe i owocowe :-)
Obserwuj wątek
    • gs1 Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze lody? 08.07.12, 19:33
      ul. Lelewela - polecam najlepsze lody - specjalnie z Fordonu na nie przyjeżdzamy z żoną.
    • 2mirwoj Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze lody? 08.07.12, 20:07
      Wiele podróżuję ale takich lodów jak z"PRZESMYKU" nie znajdziesz.12 smaków to tylko podstawowe smaki jakimi można się codziennie raczyć.Jak tylko jestem w Bydgoszczy zawsze tam wstępuję i robię zapasy do domu,aby przedłużyć sobie te cudowne smakowite chwile.Jedyna ich wada to to ,że od pażdziernika trzeba czekać do wiosny.
      Dlatego od momentu jak pierwszy raz je zasmakowałem to rok dzieli sie na dwie pory- z lodami i bez!!!NIESTETY PO ZJEDZENIU RAZ CZŁOWIEK SIĘ UZALEŻNIA OD NICH .DLATEGO WSZYSTKICH PRZESTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!
      SĄ SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    • 2mirwoj Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze lody? 08.07.12, 20:09
      Oczywiście "Przesmyk " to- CAFE PRIMA
    • tuszczyzna Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze lody? 08.07.12, 20:19
      Oczywiście w biurze posła Olszewskiego!
    • naubyd Re: Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze 08.07.12, 21:43
      najlepsze są od Grycana ale gdy usłyszałem i zobaczyłem Grycanki i ich mamusię i po tym jak się dowiedziałem, że będzie u nich podglądanie na ekranie nie kupuję już tam. Jakoś mnie obrzydzenie bierze.
      • ramboost Re: Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze 08.07.12, 22:08
        Mam dokładnie to samo :|
        A najlepsze lodu kręcą na Wiejskiej, wszyscy to wiedzą. :)
      • podzielnik Ale tylko czekoladowe 08.07.12, 22:15
        Miętowe mają np. o wiele za słodkie, nie nadają się - wolę te z Zielonej Budki.
        • naubyd Re: Ale tylko czekoladowe 09.07.12, 00:22
          O to by się Grycan obraził. Wyobraź sobie, ze Zielona Budka była Grycana. Wyszedł ze spóły gdy poszli w ilość i powszechność zamiast w wyszukane smaki i jakość. Ponoć wzięli też jego przepisy ;).
    • podzielnik w Krakowie! :) 08.07.12, 22:17
      Z przymrużeniem oka w tym bydgoskim wątku - jeśli odwiedzasz Kraków, koniecznie pojedź na Starowiślną 83 po lody jak z marzeń - idealne, o niezrównanym smaku. Kolejki ciągną się wzdłuż ulicy bez względu na pogodę :)
    • barbarossa4k Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze lody? 08.07.12, 23:05
      Od dzieciństwa Plac Piastowski ! Cała rodzina się nimi zajada a jest to już czwarte pokolenie.Szkoda że kulki nie są większe.Jednakże zawsze można sobie ich kupić więcej i więcei....
    • lodowa.live Re: Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze 08.07.12, 23:08
      jestem za,to sa najlepsze lody
    • semeon Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze lody? 09.07.12, 01:46
      Z tego co pamiętam to najlepsze lody kręcili pani Beata i pan Tomek.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/
    • neronek1 W lidlu lody noblissima orzechowe ! 09.07.12, 08:39
      niebo w gębie mowie serio posmakujcie a jestem pewien że na jednym nie skończycie
    • local_patriot Park im. Jana Kochanowskiego 09.07.12, 08:49
      Najlepsze lody z dzieciństwa. Do dzisiaj takie sprzedają.
    • primoratio Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze lody? 09.07.12, 09:35
      Cukiernia Staropolska
    • ramboost ul. Lelewela 10.07.12, 00:34
      Od dziecka, bo mieszkałem niedaleko, chodziłem na lody na ul. Lelewela. Lodziarnia wielokrotnie zmieniała wygląd, ale smak lodów śmietankowych niezmiennie najlepszy, jaki znam. Nigdzie nie jadłem lepszych. Chodziłem tam na lody z rodzicami jeszcze, kiedy tamtędy jeździł tramwaj i miał mijankę koło szpitala na Jurasza.
      • kibic.zalogowany Re: ul. Lelewela 10.07.12, 01:13
        na Lelewela jeżdził tramwaj...???
        • hassleader Re: ul. Lelewela 11.07.12, 02:45
          kibic.zalogowany napisał:

> na Lelewela jeżdził tramwaj...???

Ano, jeździł, jeździł.
    • hassleader Re: Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze 11.07.12, 03:01
      A artykuł jak zwykle zniknął. :/
    • zozumba Re: Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze 11.12.12, 11:02
      najlepsze lody wiśniowe! szczególnie garden party pychotka!!
      • 4nomi Re: Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze 16.12.12, 21:55
        tez uwielbiam Garden Party ale moje ulubione to bezowe, unikalny smak!! świetnie smakują z bitą śmietaną albo sosem toffi
    • bydofan Jak to gdzie... 12.12.12, 00:27
      Jak to gdzie się kręci najlepsze lody? W polityce.
      • semeon Re: Jak to gdzie... 12.12.12, 00:45
        I przy okazji wszelakiego rodzaju przetargów i konkursów na różne publiczne stanowiska oraz przy ustalaniu miejsc na listach wyborczych.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com
    • buttheadslayer Najlepsze lody to z gęsiny u łysego w moherowej 12.12.12, 01:29
      wiosce. Tam tak potrafią lody kręcić, że kmiotkowo pod Lubiczem zawsze dostaje najwięcej i dyma wszystkich wokół twierdząc, że i tak mają zbyt mało bo gotyk, bo łysy, bo kopernikańsie centrum świata,
      • ax222 Re: Najlepsze lody to z gęsiny u łysego w moherow 12.12.12, 07:07
        W tym samym guście: na forum obok siebie znalazły się wątki:

Ranking lodziarni: Gdzie się kręci najlepsze lody?

21. urodziny Radio Maryja obchodziło w Bydgoszczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka