unsatisfied6 25.06.04, 23:35 naprawdę poważne - powaga zależy od waszej inteligencji i od waszego skupienia nad poniższym głęboko zastanówcie się , nim przeczytacie i odpowiecie skupiliscie się ? skupcie się . gotowi ? bzzzzzzzzzzzzzzzz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ted.allrightsreserved Re: coś na serio 26.06.04, 00:52 nie moge sie skupic przy bzyczeniu, serio Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: coś na serio 26.06.04, 00:54 ted.allrightsreserved napisał: > nie moge sie skupic przy bzyczeniu, serio > ok , przestałem . teraz lepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewatu Re: coś na serio 26.06.04, 00:55 Nie skupiasz się bzycząc, czy tez bzykając ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: coś na serio 26.06.04, 00:56 ewatu napisała: > Nie skupiasz się bzycząc, czy tez bzykając ? jak bzykam to nie bzyczę Odpowiedz Link Zgłoś
ewatu Re: coś na serio 26.06.04, 00:58 A czemu nie, troche fantazji czasami nie zawadzi. Jeśli partnerce to odpowiada, to jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: coś na serio 26.06.04, 01:01 ewatu napisała: > A czemu nie, troche fantazji czasami nie zawadzi. Jeśli partnerce to odpowiada, > > to jest o.k. ale ja nie pszczółka . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: coś na serio 26.06.04, 01:12 ewatu napisała: > A co, może bączek ? > Bzzzzzzzz........ nie przepadam za kwiatkami , choć lubię je dawać . Odpowiedz Link Zgłoś
ewatu Re: coś na serio 26.06.04, 01:17 I to mi sie podoba ! Te trzy kobiety w domu to musza mieć dobrze z tobą. Szczerze zazdroszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: coś na serio 26.06.04, 01:19 ewatu napisała: > I to mi sie podoba ! > Te trzy kobiety w domu to musza mieć dobrze z tobą. Szczerze zazdroszcze ! to ja mam z nimi wspaniale , mi mozesz pozazdrościć . Odpowiedz Link Zgłoś
ewatu Re: coś na serio 26.06.04, 01:23 To znaczy, że zadowolenie jest wzajemne. Czyli pełna symbioza. Jestem pod wrażeniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: coś na serio 26.06.04, 01:27 ewatu napisała: > To znaczy, że zadowolenie jest wzajemne. Czyli pełna symbioza. Jestem pod > wrażeniem ! nigdy nie jest tak dobrze , że nie mogłoby być lepiej i nigdy nie jest tak źle , że nie może być gorzej . Odpowiedz Link Zgłoś
ewatu Re: coś na serio 26.06.04, 01:32 Czyli w kazdej sytuacji trzeba dażyć do osiagnięcia jak najlepszych efektów. I nigdy nie zadowalać sie stanem obecnym. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: coś na serio 26.06.04, 01:34 ewatu napisała: > Czyli w kazdej sytuacji trzeba dażyć do osiagnięcia jak najlepszych efektów. > I nigdy nie zadowalać sie stanem obecnym. to wbrew prawom Boga - jego ewolucji . Odpowiedz Link Zgłoś
ewatu Re: coś na serio 26.06.04, 01:37 Nie rozumiem tego odniesienia do praw boskich Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: coś na serio 26.06.04, 01:44 ewatu napisała: > Nie rozumiem tego odniesienia do praw boskich ewolucja jest prawem Boga a nie jego zaprzeczeniem . Odpowiedz Link Zgłoś
ewatu Re: coś na serio 26.06.04, 01:49 Nie chcę urazić Twojego światopoglądu. Dla mnie jednak rzeczy dokonują sie bez udziału sił wyższych. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: coś na serio 26.06.04, 01:56 ewatu napisała: > Nie chcę urazić Twojego światopoglądu. Dla mnie jednak rzeczy dokonują sie bez > udziału sił wyższych. nie chcę cię przekonywać . dla mnie isntnieje Porządek - różnie mozna go nazwać . my go tylko odkrywamy . Odpowiedz Link Zgłoś
ewatu Re: coś na serio 26.06.04, 02:01 W głębi duszy też mam jakiś margines zwatpienia, ale na ogół jestem ogromną racjonalistką. Jedno jest absolutnie pewne - ZASADY postępowania. One obowiązują( a przynajmniej powinny Obowiązywać ) każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: coś na serio 26.06.04, 08:55 Zasady zaleza od dla zwiazku. Nazwazniejsze to byc pewnym swoich uczuc. Ale na ten temat wole sie wiecej nie wypowiadac. szczegolnie na tym konserwatywnym forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: coś na serio 26.06.04, 17:19 ewatu napisała: > W głębi duszy też mam jakiś margines zwatpienia, ale na ogół jestem ogromną > racjonalistką. > Jedno jest absolutnie pewne - ZASADY postępowania. One obowiązują( a > przynajmniej powinny Obowiązywać ) każdego. jak się nad tym zastanowić , to ma głębszy sens od tego co chciałem napisać . Odpowiedz Link Zgłoś