madziara_pl 26.06.04, 22:09 przede mną.. 37,5 na termometrze, dreszcze, drapie w gardle..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziara_pl Re: gorąca noc.... 26.06.04, 22:17 vviosna napisała: > uuu wspolczucia... przynajmniej ja mam gorące wakacje a wy nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: gorąca noc.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:24 > 37,5 na termometrze, dreszcze, drapie w gardle.... polecam kompiel i nacieranie ciała terpentuną.polecam swoje umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: gorąca noc.... 26.06.04, 22:26 Gość portalu: wilhelm zdobywca napisał(a): > > 37,5 na termometrze, dreszcze, drapie w gardle.... > polecam kompiel i nacieranie ciała terpentuną.polecam swoje umiejętności. dzieki doktorku ale terpentyna jest na mole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: gorąca noc.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:32 mylisz sie kotku. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: gorąca noc.... 26.06.04, 22:52 po prostu miala zlych nauczycieli :)) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca i jak madziu? już lepiej się czujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 00:40 moja propozycja jest nadal aktualna. hehehe "OBWÓD". nono to było dobre.trzeba przemuśleć. Niech Allach na cie w swojej opiece Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: i jak madziu? już lepiej się czujesz? 27.06.04, 08:45 Gość portalu: wilhelm zdobywca napisał(a): > moja propozycja jest nadal aktualna. > hehehe > "OBWÓD". nono to było dobre.trzeba przemuśleć. > > Niech Allach na cie w swojej opiece juz sie chyba wyleczylam sen to podstawa i polopirynka a nie jakas smierdzaca terpentyna! Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: i jak madziu? już lepiej się czujesz? 27.06.04, 10:20 no to fajnie. zdrowie jest najwazniejsze, Odpowiedz Link Zgłoś