unsatisfied6 27.06.04, 18:36 heteroseksualiści - wg pewnie większości utożsamiani z pedałami inaczej , też powinni mieć swoje prawa - a może i specjalne prawa , bo to prawdziwa mniejszość w dyskusjach świata polityki i mediów . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 o Polakach inaczej 27.06.04, 18:53 mniejszością jest Polak w dykusjach politycznych - żadko mówi sie o jego interesie ( że niby to w jego interesie ), a często o sukcesach polityków na rzecz innych . Polaków pouczają - i to w interesie Polaka , "przyda mu się poczucie winy , za to co zrobili " . w jego interesie , "bo nie dorósł" do jednomandatowego sytstemu wyborów . w jego intersie odbiorą mu pieniądze w wysokich kosztach pracy - oni w jego interesie lepiej tym pieniądzem zarządzać będą . w jego interesie ( bo Polak , więc mu się należy ) dadzą dwa razy mniej lub wcale nie zatrudnią i dadzą mu nalężną kuroniówkę lub zupkę - jakby ten Polak ( w tym przypadku ja ) miał obywatelstwo amerykańskie , to by był uzanany za fachowca ( jak inni eksperci ze stanów niekonicznie po prestiżowym uniwerku jakim jest UCSD-taki ukończyłem , i z niższymi kompetencjami - kompetencją jest obywatelstwo ??????) . a taki co nie przyjął amerykańskiego obywatelstwa , to prawie "inaczej myślący" dla decision makers - nie wziął obywatelstwa amerykańskiego , bo miał opory zrzec się lojalności wobec Polski pod przysięgą - inaczej myślący !!!! tak mi panstwo odpłaciło za ludzką zywczjną lojalność wobec kraju , mówiąc że to w moim interesie . Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: o pedałach inaczej 27.06.04, 19:07 To cale pieprzenie o pedalach, jest zwyklym biciem piany. Temat dla motlochu wyszkolonego na BigBrotherach i innych telewizyjnych bezmozgich papkach. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 demoralizacja 27.06.04, 19:40 genuine44 napisał: > To cale pieprzenie o pedalach, jest zwyklym biciem piany. Temat dla motlochu > wyszkolonego na BigBrotherach i innych telewizyjnych bezmozgich papkach. już córki zadają pytania co to gej i lesbijka ? k...... . co mam powiedzieć ? wszędzie tych "dyskusji" jakby faktycznie brakowało tematów do dykusji . nawet w godzinach przed dobranocką puszczą zwiastuny programów o pedałach , lezbijach , pedofilach i wyuzdanych technikach seksualnych - zywczajne bagno ... . niby tego nie pokazują , ale pobudzają młode umysły do nienormalności . niby to z myślą u "mniejszości" a większość demoralizują włącznie z małoletnimi . dyskusja - proszę . w odpowiednich wieczornych godzinach , nie przed dobranocą . Odpowiedz Link Zgłoś