blondynka 17.03.02, 21:31 Uważam, że potrzebna jest nam rozmowa na temat Netbitu "po przejściach". Czy planujemy nowe spotkanie? Czy będzie na nim więcej niż 6 osób? Czy to są pytania retoryczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Czy będzie nowe spotkanie? 17.03.02, 22:37 Ja moge spotkac sie w SOBOTE WIELKANOCNA w PRZYSIEKU. Jesli ktos mialby ochote ? pozdrawiam bardzo serdecznie NETBiT radca Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Czy będzie nowe spotkanie? 18.03.02, 08:09 Radco - to świetnie, tylko kto w taką świąteczną sobotę przyjedzie, kiedy ten czas ludzie będą spędzać ze swoimi rodzinami? To chyba nie jest najlepszy termin. Pozdrawiam Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Czy będzie nowe spotkanie? 18.03.02, 09:40 Ja również w świąteczną sobotę będę obecna raczej w kuchni, niż w Przysieku. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Czy będzie nowe spotkanie? 18.03.02, 19:38 a ja w ten dzien a raczej dzien wczesniej i kilka dni potem jak zwykle przejade przez Przysiek z grubo ponad setka na tarczy predkosciomierza w aucie ;o))) KroTosS Ps.Termin jak widac u mnie tez odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PRZYSIEK 18.03.02, 22:56 Ja w ten dzien pojade do STRZYZAWY do krzyza DAWIDA ,a nastepnie udam sie do PRZYSIEKA -zlozyc kwiaty i zapalic znicz przy krzyzu ks JERZEGO POPIELUSZKI. Nastepnie bede mial troche czasu,aby wypic KAWE w PRZYSIEKU. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: PRZYSIEK IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 08:24 radca napisał(a): > Ja w ten dzien pojade do STRZYZAWY do krzyza DAWIDA ,a nastepnie udam sie do > PRZYSIEKA -zlozyc kwiaty i zapalic znicz przy krzyzu ks JERZEGO POPIELUSZKI. > > Nastepnie bede mial troche czasu,aby wypic KAWE w PRZYSIEKU. > > pozdrawiam > radca Jesteśmy umówieni. Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: PRZYSIEK 22.03.02, 13:11 Spotkanie NetBiT-u proponowałbym zorganizować w połowie kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: PRZYSIEK IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 18:38 debett napisał(a): > Spotkanie NetBiT-u proponowałbym zorganizować w połowie kwietnia. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Czy będzie nowe spotkanie? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 17:32 Ja chyba tez moge (jezeli mi wolno) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Czy będzie nowe spotkanie? 22.03.02, 19:56 Gość portalu: SDB napisał(a): > Ja chyba tez moge (jezeli mi wolno) przestan smoku z takimi nawiasami! :o) tez popieram taki termin, zreszta kazdy nie kolidujacy z jakimis swietami, praca szkola itd. ;o) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Czy będzie nowe spotkanie? IP: 158.75.18.* 25.03.02, 19:30 Jestem za, "a nawet przeciw" ;-))) Może też się nareszcie pojawię Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: Czy będzie nowe spotkanie? 26.03.02, 07:19 Ja też w kwietniu. Dla mnie najlepiej 27. Jak by był inny termin to znów mnie nie będzie. A wtedy już będę płakał. Tomcio Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Czy będzie nowe spotkanie? 26.03.02, 16:25 .tomcio. napisał(a): > Ja też w kwietniu. Dla mnie najlepiej 27. Jak by był inny termin to znów mnie > nie będzie. A wtedy już będę płakał. > > Tomcio Teraz jest nas tak niewielu, że na pewno wszyscy się dogadamy co do terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Czy będzie nowe spotkanie? 26.03.02, 16:23 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Jestem za, "a nawet przeciw" ;-))) > > Może też się nareszcie pojawię > Pozdrawiam > Aśka Witaj po latach. Miło Cię znowu widzieć na forum. Mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będziesz obecna, bo chyba czas najwyższy się ujawnić, nie? Odpowiedz Link Zgłoś