Gość: radca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:18 Drogi Piotrze trzymam za Ciebie kciuki i modlę się: www.nowosci.com.pl/lam3.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radca Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:20 NOWOŚCI: "Społeczeństwo Coś do ukrycia? Dziennikarze telewizji Polsat po publikacji w "Nowościach" próbowali zrealizować program o działalności firmy "Thornmann", która gromadzi odpady niebezpieczne na osiedlu domków jednorodzinnych na toruńskim Podgórzu. Nie udało im się. Piotr Widuch, właściciel "Thornmanna", poza terenem swojej firmy napadł na dziennikarzy i zniszczył im kamerę >>>" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój też :) Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:34 Autor: wsn Data: 17.01.2004 23:36 > 1.Krzyżak jest dla Ciebie autorytetem? oczywiscie, ze tak. bardzo lubie Krzyzaka, mialam okazje poznac go osobiscie. bardzo mily, przystojny i inteligentny mezczyzna. wiele bys sie mogla od niego nauczyc, klasa nie dorastasz do piet ani jemu, ani jego przemilej zonie. wiec lepiej sie jego nie czepiaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:36 Piotrze! Bój się Boga,wygląda,że jesteś jeszcze wiekszym czubkiem ode mnie! www.nowosci.com.pl/bazy/archiwum.nsf/1e50f79ff13f97a8c1256983004989f1/c9d62c7d409e1356c1256eb6006ae741 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:48 Jestem przerażony.Byłeś taki dobry gdy razem dawaliśmy komputery tym dzieciom w Domu Dziecka w Gniewkowie.A w Nowościach takie paszkwile teraz piszą: "Pięścią w kamerę Operator Polsatu cały czas filmował zachowanie właściciela "Thornmanna". Piotr Widuch w pewnym momencie podszedł do operatora i tak mocno uderzył w jego kamerę, aż ta pękła na dwie części. - Bałem się schylić po sprzęt, bo obawiałem się, że dostanę kopniaka w brzuch - stwierdza Michał Baranowski. - Piotr Widuch czuł się jednak bardzo pewnie. Wziął moją kamerę i schował ją do swojego bagażnika. Wtedy powiedziałem stojącym dwa metry obok policjantom, że na ich oczach właśnie dokonano kradzieży. Nie zareagowali. Nie poprosili, żeby Widuch oddał mi sprzęt. Dziennikarze, właściciel "Thornmanna" oraz jego prawnik pojechali na komisariat policji. Tam obie strony złożyły zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. Piotr Widuch oskarżył dziennikarzy o wtargnięcie na teren jego firmy. Członkowie ekipy Polsatu opowiedzieli o zniszczeniu mienia oraz o groźbach karalnych." www.nowosci.com.pl/bazy/archiwum.nsf/Dzisiejsze/DF70E01371102747C1256ECA00294B95? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły Romek Re: IP: *.byd.elnet.pl 07.07.04, 12:52 śmieszni jesteście z tą zazdrością ! Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Muj pszyjaciel zaszalał 07.07.04, 12:58 podszywasz sie bo brak odwagi zeby sie podpisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 13:00 Nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
radca RADOSLAWIE a wydawalo sie kiedys,zes ulozony 07.07.04, 16:25 Gość portalu: radca napisał(a): > Drogi Piotrze trzymam za Ciebie kciuki i modlę się: > www.nowosci.com.pl/lam3.html - NIE MOGLES NAPISAC I PODPISAC SIE JAKO TY - WIEC UZYLES MEGO NICKA " RADCA" ? I SAM ZE SOBA DZIASIAJ DYSKUTOWALES - POD WIELOMA NICKAMI ??? JAK NP TO : "Autor: Gość: paollo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 07.07.2004 15:32 + dodaj do ulubionych wątków no tak - w sumie macie rację szkoda tylko że jakimś cudem tę "brudną robotę" z uporem maniaka GW nazywa dziennikarstwem :-( i żeby była jasność: pracowałem z Kowalskim jeszcze w IKP, potem z racji pracy też w Kurierze na bieżąco śledziłem to co robił. o jego warsztacie mam nie najgorsze mniemanie. jest sprawnym dziennikarzem - bez iskry bożej, ale sprawnym warsztatowo. obiekcje mam tylko do tego, jak wykorzystuje swoje umiejętności. albo jak daje się wykorzystywać... z tym że to już jest zupełnie inny temat... " Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Radco, ciśnienie skacze? 07.07.04, 16:49 A wydawalo się, żeś Radco przytomny jest czasami :-))))) Jak trzeba, to proszę łopatologicznie: - niejaki Rzeszotek to autor cytowanego tu w paru miejscach artykułu z dzisiejszych Nowości na temat osoby wystepującej na tym forum jako twój wierny sojusznik. - autor wątku "paollo" jest łatwy do zidentyfikowania (taki był chyba jego zamiar) i jak sadzę NIE JEST to red. Rzeszotek. Wystarczyło czytac coś tam z publikacji red. Kowalskiego, żeby mieć tę pewność. Czy to cię przerasta radco? Czy masz jeszcze czyjeś wizytówki w zanadrzu i "ukazesz" je tutaj jako wrogich spiskowców? Jaka to ulga, że w swoim czasie odmówiłem ci ofiarowania swojej, pewnie bym sie odnalazł jako domniemany autor spisku przeciwko tobie na jakimś nieznanym mi forum. Wesoly chłopak z ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
radca batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 16:56 bator1 napisała: > A wydawalo się, żeś Radco przytomny jest czasami :-))))) > > Jak trzeba, to proszę łopatologicznie: > - niejaki Rzeszotek to autor cytowanego tu w paru miejscach artykułu z > dzisiejszych Nowości na temat osoby wystepującej na tym forum jako twój wierny > sojusznik. > > - autor wątku "paollo" jest łatwy do zidentyfikowania (taki był chyba jego > zamiar) i jak sadzę NIE JEST to red. Rzeszotek. Wystarczyło czytac coś tam z > publikacji red. Kowalskiego, żeby mieć tę pewność. > > Czy to cię przerasta radco? > Czy masz jeszcze czyjeś wizytówki w zanadrzu i "ukazesz" je tutaj jako wrogich > spiskowców? > > Jaka to ulga, że w swoim czasie odmówiłem ci ofiarowania swojej, pewnie bym sie > odnalazł jako domniemany autor spisku przeciwko tobie na jakimś nieznanym mi > forum. Wesoly chłopak z ciebie.... - i jak latwo sie podszywa pod " radce" oto mi tylko chodzi - bo sprawa artykulu, to nie moja sprawa i nie do mnie prosze te sugestie kierowac radca ps . oczywiscie i ja sie ciesze, ze nie musialem miec z toba nic do czynienia bo jak widze jestes zmienny - jak kameleon , wiec przestan to ciagle przezywac i wspominac - bo ty mnie akurat obchodzisz jak zeszloroczny snieg chyba,ze mi wejdziesz kiedys w droge i wyrzadzisz krzywde , ale to juz inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:32 radca napisal: > ps . oczywiscie i ja sie ciesze, ze nie musialem miec z toba nic do czynienia > bo jak widze jestes zmienny - jak kameleon , wiec przestan to ciagle > przezywac i wspominac - bo ty mnie akurat obchodzisz jak zeszloroczny snieg > > chyba,ze mi wejdziesz kiedys w droge i wyrzadzisz krzywde , ale to juz inna > sprawa ależ nie masz się z czego cieszyć: mialeś do czynienia i to wielokrotnie. Byłem na szczęscie bardziej przezorny niż kilka innych osób i nie dałem się nabrać na te "pokorne prośby" i "ogromna sympatię" wmawianą mi przez Andrzeja K. Ciekawe, wtedy nic nie mówiłeś o jakimś "śniegu"? Ale dobrze, dobrze - baw się chłopaku, przynajmniej kilka osób ma uciechę patrząc na twoje miotanie się tutaj :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:33 bator1 napisała: > radca napisal: > > > ps . oczywiscie i ja sie ciesze, ze nie musialem miec z toba nic do czynie > nia > > bo jak widze jestes zmienny - jak kameleon , wiec przestan to ciagle > > przezywac i wspominac - bo ty mnie akurat obchodzisz jak zeszloroczny snie > g > > > > chyba,ze mi wejdziesz kiedys w droge i wyrzadzisz krzywde , ale to juz inn > a > > sprawa > > ależ nie masz się z czego cieszyć: mialeś do czynienia i to wielokrotnie. Byłem > > na szczęscie bardziej przezorny niż kilka innych osób i nie dałem się nabrać na > > te "pokorne prośby" i "ogromna sympatię" wmawianą mi przez Andrzeja K. > Ciekawe, wtedy nic nie mówiłeś o jakimś "śniegu"? > > Ale dobrze, dobrze - baw się chłopaku, przynajmniej kilka osób ma uciechę > patrząc na twoje miotanie się tutaj :-)))) - PRZESTAN WSTAWIAC BAJKI radca Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:35 radca napisał: a własciwie - kogo obchodzi co napisał :-))))) Co, pamięć zawodzi i nerwy puszczają, panie Andrzeju? Nie, nie masz mojej wizytówki :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:39 bator1 napisała: > radca napisał: > > a własciwie - kogo obchodzi co napisał :-))))) > > Co, pamięć zawodzi i nerwy puszczają, panie Andrzeju? > Nie, nie masz mojej wizytówki > :-)))))))))) - PRZECIEZ CI JUZ PISALEM I NIE CHELPIJ SIE TYM : BO ZALEZY MI NA TEJ TWOJEJ WIZYTOWCE JAK NA ZESZLOROCZNYM SNIEGU I NIE WSTAWIAJ BAJEK ZE SIE KIEDYS O TE TWOJA WIZYTOWKE PROSILEM radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:41 bator1 napisała: > radca napisał: > > a własciwie - kogo obchodzi co napisał :-))))) > > Co, pamięć zawodzi i nerwy puszczają, panie Andrzeju? > Nie, nie masz mojej wizytówki > :-)))))))))) - a w czym to tak batorze miales mi pomoc ? bo trudno sobie to nawet wyobrazic radca Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:47 radca napisał: tak, znowu napisał - cisnienie, sami rozumiecie :-)))) Otóż - panie Andrzeju kochany - nie chełpię się - bo nie ma czym! A teraz na co liczysz? Mam sie przedstawić? Przypomnieć fakty (aha, ty to nazywasz "bajki")? I co jeszcze byś chciał wiedzieć? Jak będę chciał o sobie bzdury poczytać na tym forum, to sam napiszę. Wystarczy mi tego, co do tej pory nawyrabiałeś innym osobom, które niebacznie ujawiły tobie swoje dane. Z twojej oferty nie skorzystam. Swoją drogą, warto czasem zawierzyć przeczuciom: tylu innym ludziom Andrzej K. wydawał się te 6-7 lat temu li tylko szczerym i uczciwym człowiekiem. A to taki "wesoly" chłopak No boki zrywać po prostu... :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:55 bator1 napisała: > radca napisał: > > tak, znowu napisał - cisnienie, sami rozumiecie :-)))) > > Otóż - panie Andrzeju kochany - nie chełpię się - bo nie ma czym! > > A teraz na co liczysz? Mam sie przedstawić? Przypomnieć fakty (aha, ty to > nazywasz "bajki")? I co jeszcze byś chciał wiedzieć? > > Jak będę chciał o sobie bzdury poczytać na tym forum, to sam napiszę. Wystarczy > > mi tego, co do tej pory nawyrabiałeś innym osobom, które niebacznie ujawiły > tobie swoje dane. Z twojej oferty nie skorzystam. > > Swoją drogą, warto czasem zawierzyć przeczuciom: tylu innym ludziom Andrzej K. > wydawał się te 6-7 lat temu li tylko szczerym i uczciwym człowiekiem. > A to taki "wesoly" chłopak > No boki zrywać po prostu... > :-))))) - co ty mozesz wiedziec - CZLOWIEKU radca ps. masz ta przewage,ze piszesz - to co chcesz i mozesz komus PRZYWALIC POD JAKIMS TAM NICKIEM - bator 1 JA SIE NIE KRYJE PRZYNAJMNIEJ I MAM TA CYWILNA ODWAGE, ZE PISZE I NIE UKRYWAM SWOJEGO IMIENIA I NAZWISKA a ile tutaj juz bylem pomawiany o OSZUSTWA I NACIAGANIE NAIWNYCH oraz to ze CZEPALEM KORZYSCI Z DZIALANOSCI HARYTATYWNEJ - NIBY TO DLA POTRZEBUJACYCH POMOCY I TY batorze 1 USILNIE W TYCH OSZCZERSTWACH WSPOLUCZESTNICZYLES !!!! tak - jak i dzisiaj jeszcze dajesz do zrozumienia,ze JESTEM OSZUSTEM I NACIAGACZEM dlatego.... kimkolwiek bys nie byl - batorze 1 - NIE ZALEZY MI NA TOBIE i widocznie WTEDY I W TAMTYM OKRESIE - NIE ZNALEM TWEGO PARSZYWEGO OBLICZA radca Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:03 radca napisał: Takie różne napisał bzdury rozmaite, bo nerowo nie wytrzymuje :-))))) Otóż drogi panie Andrzeju, kiedy zdecyduję się powielić twój model kariery, to zacznę się tu podpisywać danymi osobowymi. Ale na razie nie zamierzam zostać posłem (senatorem, radnym i czym tam jeszcze próbowałeś) wymachując pokazową dobrocią i wirtualnymi łzami. To był twój wybór, a reszta to zwykłe konsekwencje... Nie bardzo mnie obchodzi na czym ci zależy, więc nie musisz szat tu rozdzierać. Jeszcze się przeziębisz? Skoro nie kojarzysz mego oblicza, to daruj sobie epitety. Z pewnoscią nie sprowokujesz mnie do przedsatwiania się :-)))))) A chłopak "wesoly" z ciebie. Wystarczy wrzucic Andrzeja K. w jakąś wyszukiwarkę: ile jest jeszcze partii, w której nie próbował kariery? (oczywiscie cały czas jako "bezpartyjny fachowiec") :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:11 bator1 napisała: > radca napisał: > > tak, znowu napisał - cisnienie, sami rozumiecie :-)))) > > Otóż - panie Andrzeju kochany - nie chełpię się - bo nie ma czym! > > A teraz na co liczysz? Mam sie przedstawić? Przypomnieć fakty (aha, ty to > nazywasz "bajki")? I co jeszcze byś chciał wiedzieć? > > Jak będę chciał o sobie bzdury poczytać na tym forum, to sam napiszę. Wystarczy > > mi tego, co do tej pory nawyrabiałeś innym osobom, które niebacznie ujawiły > tobie swoje dane. Z twojej oferty nie skorzystam. > > Swoją drogą, warto czasem zawierzyć przeczuciom: tylu innym ludziom Andrzej K. > wydawał się te 6-7 lat temu li tylko szczerym i uczciwym człowiekiem. > A to taki "wesoly" chłopak > No boki zrywać po prostu... > :-))))) - WTEDY 6 - 7 LAT TEMU ( MOJ SYN WTEDY ZMARL ) BYLEM W BARDZO GLEBOKIEJ DEPRESJI I GLEBOKIM ZALU - WIEC MOGLEM PRZYPADKOWO NA CIEBIE TRAFIC WTEDY KAZDY I TO NAWET NAJGORSZY SZUBRAWIEC BYL DLA MNIE CZLOWIEKIEM I DUSZE BYM ODDAL KAZDEMU - BO NIC JUZ WIECEJ NA TEZ ZIEMII SIE DLA MNIE NIE LICZYLO: SWIAT SIE POPROSTU ZAWALI I MYSLALEM ; ZE UMRE - BO NIE WYOBRAZAÖEM SOBIE ZE BEDE MOGL TO JAKOS PRZEZYC. ZYCIE JEDNAK NAUCZYLO MNIE W TYCH CIERPIENIACH I TEJ WIELKIEJ TRAGEDII ZE JEST WIELU LUDZI PODLYCH I BARDZO BRUTALNIE POTRAFIA ZNISZCZYC CZLOWIEKA - MOGA ROZGRABIC CIERPIACEGO DO RESZTY I POZOSTAWIC GO PSOM NA POZARCIE. MOGA GO ZGNOIC I ZBESZCZESCIC - BO TAKA MAJA POPROSTU WOLE I OCHOTE. MOGA Z UKRYCIA POD JAKIMS TAM PSELDONIMEM LUB NICKIEM WYZYWAC I BEZCZESCIC - CZYNIAC WSZYSTKO BY TYLKO Z KOGOS UCZYNIC TZW SZMATE I PRZESTEPCE. Dzisiaj to wiem juz - powstalem i zebralem sie w tzw. karby. i jesli ty batorze1 sie chelpisz , ze kiedys tam - cie ocos tam PROSILEM ??? to tak naprawde nie masz co sie z tego chelpic - BO DZISIAJ JUZ BYM CIE CALKIEM INACZEJ OCENIAL I TO ZAPEWNIAM - NIE WAZNE KIM TAM BYS NIE BYL. radca Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:39 radca napisał: wszystko to, co wypisuje prowadzac kampanie wyborcze na wszystkich forach świata i jeszcze jednym oraz kilka obelżywych słów, które mają mnie w jego zamierzeniu sprowokować, albo chociaż obrazić :-))))))) Czy pan, panie Andrzeju, nie rozumie podstwowych słów po polsku? Nie - nie chełpię się tym, ze miałem kiedyś kontakt (kilkukrotnie z panem) - to nie jest powód do chlubu, bynajmniej :-)))))) Nie napiszę tutaj w czym też mogłem wówczas panu pomóc, bo tym samym upodobniłbym sie do pana, autokreatora legendy zawodowego DOBROCZYNCY Wiem co się działo 6-7 lat temu, bo pamięc mnie akurat jeszcze służy. Nie wiem co byś dzis z robił, pewnie też przymilałbyś się do każdego, kto mógłby wspierać twe kampanie wyborcze? Nie ważne kim by był A co pisania pod nickiem - to jest forum internetowe, nie wiesz na czym ono polega? To cos całkiem odmiennego od słupa z ogłoszeniami wyborczymi. Co do bezczeszczenia - ciebie sie nie da zbezcześcić, za mały jesteś, ot co... ps. aha, tak dla ułatwienia, nie nazywam się Skutecki :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:50 bator1 napisała: > radca napisał: > > wszystko to, co wypisuje prowadzac kampanie wyborcze na wszystkich forach > świata i jeszcze jednym > oraz kilka obelżywych słów, które mają mnie w jego zamierzeniu sprowokować, > albo chociaż obrazić > :-))))))) > > Czy pan, panie Andrzeju, nie rozumie podstwowych słów po polsku? > Nie - nie chełpię się tym, ze miałem kiedyś kontakt (kilkukrotnie z panem) - to > > nie jest powód do chlubu, bynajmniej :-)))))) > > Nie napiszę tutaj w czym też mogłem wówczas panu pomóc, bo tym samym > upodobniłbym sie do pana, autokreatora legendy zawodowego DOBROCZYNCY > > Wiem co się działo 6-7 lat temu, bo pamięc mnie akurat jeszcze służy. Nie wiem > co byś dzis z robił, pewnie też przymilałbyś się do każdego, kto mógłby > wspierać twe kampanie wyborcze? Nie ważne kim by był > > A co pisania pod nickiem - to jest forum internetowe, nie wiesz na czym ono > polega? To cos całkiem odmiennego od słupa z ogłoszeniami wyborczymi. > > Co do bezczeszczenia - ciebie sie nie da zbezcześcić, za mały jesteś, ot co... > > ps. aha, tak dla ułatwienia, nie nazywam się Skutecki :-))))) - dla mnie to mozesz sie nawet nazywac NIJAKI - malo mnie to obchodzi a z ta KAMPANIA WYBORCZA - to sobie daruj - bo OBECNIE JEST TO JUZ NIEAKTUALNE I UWAZAM TO ZA OKRES MINIONY CHOCBY KAMIEN - NA KAMIENIU STAWAL TO NAPEWNO BYM SIE JUZ NIE DAL W TO WCIAGNAC. PONIEWAZ PRZEZ TEN OKRES ZBYT DOBRZE POZNALEM ZE MOZNA CZLOWIEKA ZGNOIC I ZBESZCZESCIC I ZROBIC Z NIEGO OSZUSTA I PRZESTEPCE. ZACZYNAM JUZ ZAUWAZAC TEZ ZE NIE WARTO SIE ZBYT ROZCZULAC I POSWIECAC DLA INNYCH - BO CI ZA TO ZAPLACA OBELGAMI I WYZWISKAMI.MOZAN SOBIE TYLKO NAROBIC KLOPOTOW. JA AKURAT CHCIALEM POMAGAC I CZYNILEM TO NA MIARE MOICH SKROMNYCH MOZLIWOSCI - ALE ZYCIE NAUCZYLO MNIE ZE NIE WARTO - BO ZOSTANIESZ OPLUTY WYSMIANY I WYZWANY. wiec sobie batorze 1 DARUJ TE INSYNUACJE - BO SA TO JUZ SPRAWY NIEAKTUALNE I JEST TO OKRES MINIONY: nie wierze rowniez w zadne PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC - bo to tylko FIKCJA I PUSTE SLOWA POD PUBLIKE ty jestes rowniez przykladem batorze 1 -JAKI MOZE BYC KTOS - KTOREGO SIE KIEDYS INACZEJ OCENIALO - o ile bylo tak jak tutaj wypisujesz ? ja bardzo musialem sie na tobie pomylic (: radca ps. wiec wymysl sobie cos innego - do ATAKOWANIA MNIE BO ZADNA kampania wyborcza juz NIE BEDZIE MIALA MIEJSCA I TO NIGDY !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:58 radca napisał: > JA AKURAT CHCIALEM POMAGAC I CZYNILEM TO NA MIARE MOICH SKROMNYCH MOZLIWOSCI - > ALE ZYCIE NAUCZYLO MNIE ZE NIE WARTO - BO ZOSTANIESZ OPLUTY WYSMIANY I WYZWANY. Drobna korekta: w miarę skromnych możliwości "forumian" :-))))) > > JEST TO OKRES MINIONY: ?????????? To raczej czkawka, panie Andrzeju: "Drodzy Forumianie. Istnieje mozliwosc aby WYBORCY,a nie partie polityczne zdecydowaly kto moze KANDYDOWAC do SENATU RP. Ufam sobie,wiem czego chce.Z jakimi PROBLEMAMI musi sie borykac SPOLECZENSTWO.Möglbym z powodzeniem reprezoentowac zwyklych przecietnych ludzi oraz SLUZYC IM. POtrzeba do tego,aby KANDYDOWAC - 3000 glosöw poparcia. POstanowilem zaproponowac swojä osobe. Czy moze sie to udac ? pozdrawiam serdecznie Andrzej Kaniecki möj adres: radca @ aon.at Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 19:08 bator1 napisała: > radca napisał: > > > JA AKURAT CHCIALEM POMAGAC I CZYNILEM TO NA MIARE MOICH SKROMNYCH MOZLIWOS > CI - > > ALE ZYCIE NAUCZYLO MNIE ZE NIE WARTO - BO ZOSTANIESZ OPLUTY WYSMIANY I > WYZWANY. > > Drobna korekta: w miarę skromnych możliwości "forumian" > :-))))) > > > > > JEST TO OKRES MINIONY: > > ?????????? > To raczej czkawka, panie Andrzeju: > > > > "Drodzy Forumianie. > > Istnieje mozliwosc aby WYBORCY,a nie partie polityczne zdecydowaly kto moze > KANDYDOWAC do SENATU RP. > > Ufam sobie,wiem czego chce.Z jakimi PROBLEMAMI musi sie borykac > SPOLECZENSTWO.Möglbym z powodzeniem reprezoentowac zwyklych przecietnych ludzi > oraz SLUZYC IM. > > POtrzeba do tego,aby KANDYDOWAC - 3000 glosöw poparcia. > > POstanowilem zaproponowac swojä osobe. > > Czy moze sie to udac ? > > pozdrawiam serdecznie > > Andrzej Kaniecki > > möj adres: > > radca @ aon.at OD JUTRA ZMIENIAM ADRES INTERNETOWY TO JUZ NIEAKTUALNE I NIE MAM WIECEJ ZAMIARU SIE ZA NIC ZABIERAC ! KTO WIE - TAK NAPRAWDE CO I JAK I ILE ORAZ ZA CO - ROBILEM ???? koniec z tym - bo ile MOZNA BRAC I PRZYJMOWAC NA SIEBIE BATOW ??????????? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:09 "ZYCIE JEDNAK NAUCZYLO MNIE W TYCH CIERPIENIACH I TEJ WIELKIEJ TRAGEDII ZE JEST WIELU LUDZI PODLYCH I BARDZO BRUTALNIE POTRAFIA ZNISZCZYC CZLOWIEKA - MOGA ROZGRABIC CIERPIACEGO DO RESZTY I POZOSTAWIC GO PSOM NA POZARCIE. MOGA GO ZGNOIC I ZBESZCZESCIC - BO TAKA MAJA POPROSTU WOLE I OCHOTE. MOGA Z UKRYCIA POD JAKIMS TAM PSELDONIMEM LUB NICKIEM WYZYWAC I BEZCZESCIC - CZYNIAC WSZYSTKO BY TYLKO Z KOGOS UCZYNIC TZW SZMATE I PRZESTEPCE." jak ladnie siebie scharakteryzowales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:10 > Ale dobrze, dobrze - baw się chłopaku, przynajmniej kilka osób ma uciechę > patrząc na twoje miotanie się tutaj :-)))) RZYCZYWISCIE Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:14 Gość portalu: radca napisał(a): > > Ale dobrze, dobrze - baw się chłopaku, przynajmniej kilka osób ma uciechę > > patrząc na twoje miotanie się tutaj :-)))) > > RZYCZYWISCIE " WĄTEK: LIST do redakcji Bydzi ZAŁOŻYŁ: paweł skutecki/IKP DATA ZAŁOŻENIA: 2001-06-19 08:49:05 OSTATNI WPIS: 2001-06-19 08:49:05 odpowiedz na list Temat: LIST do redakcji Bydzi Autor: paweł skutecki/IKP Data: 2001-06-19 08:49:05 W ostatnim numerze "Bydzi", w dziale "Raport" znalazłem tekst: "Pomimo pyskowania różnej maści dzienikarzyków (których nie interesuje chyba nic poza wierszówką) ogródek na Wyspie Młyńskiej znowu ruszył". No to jako jeden z prześladujących wszystkie świetne inicjatywy muszę zrzec się części (he he - przecież nie całej, skoro nic oprócz niej mnie nie interesuje) wierszówki i stojąc na baczność przed luzakami piszącymi za darmo wytłumaczyć swe pyskówki, które uprawiam głównie na łamach kołtuńskiego i przebrzydłego (według fanów "nowoczesnej sztuki") Ilustrowanego Kuriera Polskiego. Pisząc na jakikolwiek temat, staram się maksymalnie wiernie relacjonować fakty i nic poza tym. Chyba, że podpisuję tekst nie inicjałami, a nazwiskiem: wówczas mam prawo do komentarza. I wtedy dopiero wyłazi ze mnie paskudny konserwatywny liberał, któremu nie pasuje, że prywatny klub (Mózg) wykorzystując... hm... nazwijmy to tak - dobre serce szefowej Muzeum Okręgowego i przychylność władz miasta zwyczajnie łamie prawo. Tak samo jak facet sikający na pomnik, czy rzucający butelką w moje okno... Nie chcę zanudzać szanownych Czytelników datami, faktami, dokumentami (w razie potrzeby służę...). Fakt jest taki, że ogródek postawiono bez wymaganych prawem zezwoleń. Mówiąc wprost: jest nielegalny. Oprócz tego, kontrole (dwie) udowodniły, że przy podpisywaniu umowy między Mózgiem a Muzeum, które zarządza tą cześcią Wyspy Młyńskiej, dopuszczono się kilku nieprawidłowości. I najprawdopodobniej dyrektor M. Winter działała na szkodę swojej placówki. Czyli na moją szkodę, bo muzeum jest finansowane m.in. z moich podatków. Czy to dziwne, że "dziennikarzyki" interesują się ogródkiem? Dziwniejsze jest chyba, że po kolejnej decyzji wydanej przez nadzór budowlany, a nakazującej natychmiastową rozbiórkę nielegalnego obiektu, Mózg dostaje na kilka lat (!) zezwolenie na sprzedaż tam alkoholu. Ja naprawdę się nie czepiam Mózgu: do czasu, gdy chłopaki w jakiś sposób nie sięgają do mojej/podatnika kieszeni. Bo to właśnie od mojej "wierszówki" ileś tam złotych idzie co miesiąc m.in. na muzeum. I sobie nie życzę, by były w ten sposób marnowane. Piwa raczej nie odmawiam, ale niechże to wszystko dzieje się zgodnie z prawem! paweł skutecki " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:50 "ależ nie masz się z czego cieszyć: mialeś do czynienia i to wielokrotnie. Byłem na szczęscie bardziej przezorny niż kilka innych osób i nie dałem się nabrać na te "pokorne prośby" i "ogromna sympatię" wmawianą mi przez Andrzeja K. Ciekawe, wtedy nic nie mówiłeś o jakimś "śniegu"" cos o tym wiem i pewnie g44 i lisiczka i atom i kasia i krotoss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:59 > cos o tym wiem i pewnie g44 i lisiczka i atom i kasia i krotoss to ci od grupowego seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 08.07.04, 12:34 A lisiczkaa na to... możliwe ;( Odpowiedz Link Zgłoś
radca czyzby to chodzilo o PAWLA SKUTECKIEGO ? 07.07.04, 17:25 bator1 napisała: > A wydawalo się, żeś Radco przytomny jest czasami :-))))) > > Jak trzeba, to proszę łopatologicznie: > - niejaki Rzeszotek to autor cytowanego tu w paru miejscach artykułu z > dzisiejszych Nowości na temat osoby wystepującej na tym forum jako twój wierny > sojusznik. > - autor wątku "paollo" jest łatwy do zidentyfikowania (taki był chyba jego > zamiar) i jak sadzę NIE JEST to red. Rzeszotek. Wystarczyło czytac coś tam z > publikacji red. Kowalskiego, żeby mieć tę pewność. > > Czy to cię przerasta radco? > Czy masz jeszcze czyjeś wizytówki w zanadrzu i "ukazesz" je tutaj jako wrogich > spiskowców? > > Jaka to ulga, że w swoim czasie odmówiłem ci ofiarowania swojej, pewnie bym sie > odnalazł jako domniemany autor spisku przeciwko tobie na jakimś nieznanym mi > forum. Wesoly chłopak z ciebie.... - czyzby chodzilo tutaj o PAWLA SKUTECKIEGO ? " Paweł Skutecki, "W końcu oddech", Ilustrowany Kurier Polski, 6-8.04.2001...." radca Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: czyzby to chodzilo o PAWLA SKUTECKIEGO ? 07.07.04, 18:47 radca napisał: Wirtualne Koło Sympatyków Unii Wolności Pragne poinformowac Szanownych czlonkow i sympatykow Unii Wolnosci, ze powstala nowa strona w internecie. Rowniez odbywaja sie sobotnie spotkania na CZACIE od godziny 20:00. Prowadzone sa rozmowy i dyskusje - na zywo. Mozna rowniez zagladac codziennie na CZAT od godz. 20:00 - wielu nie moze sie doczekac soboty - wiec przychodzi rowniez w ciagu tygodnia. www.wkuw.w.pl www.wksuw.w.pl pozdrawiam serdecznie Andrzej Kaniecki "radca" 2002-02-27 18:10:06, Andrzej Kaniecki To nadal auktualne? :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czyzby to chodzilo o PAWLA SKUTECKIEGO ? 07.07.04, 18:51 bator1 napisała: > radca napisał: > > Wirtualne Koło Sympatyków Unii Wolności > Pragne poinformowac Szanownych czlonkow i sympatykow Unii Wolnosci, ze powstala > > nowa strona w internecie. Rowniez odbywaja sie sobotnie spotkania na CZACIE od > godziny 20:00. > Prowadzone sa rozmowy i dyskusje - na zywo. > Mozna rowniez zagladac codziennie na CZAT od godz. 20:00 - wielu nie moze sie > doczekac soboty - wiec przychodzi rowniez w ciagu tygodnia. > www.wkuw.w.pl > www.wksuw.w.pl > pozdrawiam serdecznie > Andrzej Kaniecki "radca" > 2002-02-27 18:10:06, Andrzej Kaniecki > > > To nadal auktualne? > :-))))))))))) - NAPISALE CI W PORZEDNIM POSCIE- ZE JUZ ZADNA DZIALANOSC NIEISTNIEJE IMNIE BEDZIE ISTNIALA TO JUZ KONIEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!! radca Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: czyzby to chodzilo o PAWLA SKUTECKIEGO ? 07.07.04, 18:54 a to też jeszcze aktualne? radca napisał: JESTEM W TRAKCIE PRZYGOTOWANIA SKARGI DO TRYBUNALU EUROPEJSKIEGO NA PANSTWO POLSKIE: SKARGA NA WYMIAR SPRAWIEDLIWOSCI W POLSCE. SKARGA NA SLUZBE ZDROWIA: W POLSCE SÄ LAMANE PRAWA CZLOWIEKA !!!! Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: czyzby to chodzilo o PAWLA SKUTECKIEGO ? 07.07.04, 19:01 bator1 napisała: > a to też jeszcze aktualne? > > radca napisał: > > JESTEM W TRAKCIE PRZYGOTOWANIA SKARGI DO TRYBUNALU EUROPEJSKIEGO NA PANSTWO > POLSKIE: > SKARGA NA WYMIAR SPRAWIEDLIWOSCI W POLSCE. > SKARGA NA SLUZBE ZDROWIA: > > W POLSCE SÄ LAMANE PRAWA CZLOWIEKA !!!! > > > Andrzej Kaniecki - NIE CHCIALEM SKARZYC MOJEGO KRAJU - POMIMO TYLU KRZYWDE - PONIEWAZ W MIEDZY CZASIE - POZNALEM WIELU- KTORZY PODALI MI POMOCNA DLON WIEC UWAZALEM ZE PANSTWA - JAKO CALOSCI NIE MOGE I NIE POWINIENEM ZLE OCENIAC POSTANOWILEM WALCZYC - TYLKO Z TYMI KTORZY POPELNIAJA PRZESTEPSTWA PRZECIWKO ZYCIU I ZDROWIU CZLOWIEKA radca ps. po to,aby inni nie musieli ngdy tak cierpiec - jak NAJBLIZSI DAWIDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: RADOSLAWIE a wydawalo sie kiedys,zes ulozony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:07 > - NIE MOGLES NAPISAC I PODPISAC SIE JAKO TY - WIEC UZYLES MEGO NICKA " RADCA" NIE MOGLEM Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: RADOSLAWIE a wydawalo sie kiedys,zes ulozony 07.07.04, 18:13 Gość portalu: radca napisał(a): > > - NIE MOGLES NAPISAC I PODPISAC SIE JAKO TY - WIEC UZYLES MEGO NICKA " RAD > CA" > > NIE MOGLEM " WĄTEK: LIST do redakcji Bydzi ZAŁOŻYŁ: paweł skutecki/IKP DATA ZAŁOŻENIA: 2001-06-19 08:49:05 OSTATNI WPIS: 2001-06-19 08:49:05 odpowiedz na list Temat: LIST do redakcji Bydzi Autor: paweł skutecki/IKP Data: 2001-06-19 08:49:05 W ostatnim numerze "Bydzi", w dziale "Raport" znalazłem tekst: "Pomimo pyskowania różnej maści dzienikarzyków (których nie interesuje chyba nic poza wierszówką) ogródek na Wyspie Młyńskiej znowu ruszył". No to jako jeden z prześladujących wszystkie świetne inicjatywy muszę zrzec się części (he he - przecież nie całej, skoro nic oprócz niej mnie nie interesuje) wierszówki i stojąc na baczność przed luzakami piszącymi za darmo wytłumaczyć swe pyskówki, które uprawiam głównie na łamach kołtuńskiego i przebrzydłego (według fanów "nowoczesnej sztuki") Ilustrowanego Kuriera Polskiego. Pisząc na jakikolwiek temat, staram się maksymalnie wiernie relacjonować fakty i nic poza tym. Chyba, że podpisuję tekst nie inicjałami, a nazwiskiem: wówczas mam prawo do komentarza. I wtedy dopiero wyłazi ze mnie paskudny konserwatywny liberał, któremu nie pasuje, że prywatny klub (Mózg) wykorzystując... hm... nazwijmy to tak - dobre serce szefowej Muzeum Okręgowego i przychylność władz miasta zwyczajnie łamie prawo. Tak samo jak facet sikający na pomnik, czy rzucający butelką w moje okno... Nie chcę zanudzać szanownych Czytelników datami, faktami, dokumentami (w razie potrzeby służę...). Fakt jest taki, że ogródek postawiono bez wymaganych prawem zezwoleń. Mówiąc wprost: jest nielegalny. Oprócz tego, kontrole (dwie) udowodniły, że przy podpisywaniu umowy między Mózgiem a Muzeum, które zarządza tą cześcią Wyspy Młyńskiej, dopuszczono się kilku nieprawidłowości. I najprawdopodobniej dyrektor M. Winter działała na szkodę swojej placówki. Czyli na moją szkodę, bo muzeum jest finansowane m.in. z moich podatków. Czy to dziwne, że "dziennikarzyki" interesują się ogródkiem? Dziwniejsze jest chyba, że po kolejnej decyzji wydanej przez nadzór budowlany, a nakazującej natychmiastową rozbiórkę nielegalnego obiektu, Mózg dostaje na kilka lat (!) zezwolenie na sprzedaż tam alkoholu. Ja naprawdę się nie czepiam Mózgu: do czasu, gdy chłopaki w jakiś sposób nie sięgają do mojej/podatnika kieszeni. Bo to właśnie od mojej "wierszówki" ileś tam złotych idzie co miesiąc m.in. na muzeum. I sobie nie życzę, by były w ten sposób marnowane. Piwa raczej nie odmawiam, ale niechże to wszystko dzieje się zgodnie z prawem! paweł skutecki " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Radco ! nie zbaczaj z tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:32 Dziś wszytskich bulwersuje artykuł z 'Nowości' i wypadałoby zebyś ty jakos ustosunkował się, wziął przyjaciela w obrone albo co... Czy nadal twierdzisz, że to taki wspaniały człowiek? Jestem rozczarowana. Spodziewałam się (pewnie nie tylko ja) jakieś reakcji, a jego forumowi przyjaciele milczą. No tak. Przyjaciół poznaje się w biedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radco ! nie zbaczaj z tematu 07.07.04, 18:34 Gość portalu: incognito napisał(a): > > > Dziś wszytskich bulwersuje artykuł z 'Nowości' i wypadałoby zebyś ty jakos > ustosunkował się, wziął przyjaciela w obrone albo co... > Czy nadal twierdzisz, że to taki wspaniały człowiek? > > Jestem rozczarowana. Spodziewałam się (pewnie nie tylko ja) jakieś reakcji, a > jego forumowi przyjaciele milczą. > > No tak. Przyjaciół poznaje się w biedzie. - mow za siebie i o tym - jaka to jestes " PRZYJACIOLKA" ?????????? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: Radco ! nie zbaczaj z tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:39 radca napisał: > Gość portalu: incognito napisał(a): > > > > > > > Dziś wszytskich bulwersuje artykuł z 'Nowości' i wypadałoby zebyś ty jakos > > > ustosunkował się, wziął przyjaciela w obrone albo co... > > Czy nadal twierdzisz, że to taki wspaniały człowiek? > > > > Jestem rozczarowana. Spodziewałam się (pewnie nie tylko ja) jakieś reakcji > , a > > jego forumowi przyjaciele milczą. > > > > No tak. Przyjaciół poznaje się w biedzie. > > - mow za siebie i o tym - jaka to jestes " PRZYJACIOLKA" ?????????? Mówię za siebie!! Gdyby w tarapaty wpadł ktoś kogo ja lubię, o kim wyrazałam sie tak pozytywnie, jak ty o panu P.W. gdyby mnie łączyly tak przyjazne stosunki, pierwsza stanęłabym w jego obronie. Dlatego jestem zdziwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:42 "...Muj pszyjacielu, byłeś mi jak brat..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:49 beda komputery dla dzieci z Domu Dziecka to bedzie i przyjazn sorry batory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca DAR SERCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:56 TO BYŁY CZASY forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=2609376&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: DAR SERCA 07.07.04, 19:05 Gość portalu: radca napisał(a): > TO BYŁY CZASY > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=2609376&v=2&s=0 - byly , ale sie zmyly i juz nigdy nie wroca - ZBYT WIELE MI DOKUCZONO WIEC JUZ NIGDY ZADNYCH TEKSTOW HUMANITARNYCH ODEMNIE NIE ZOBACZYCIE ! ZADNYCH - LICZAC OD DNIA DZISIEJSZEGO !!! radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: DAR SERCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:10 > WIEC JUZ NIGDY ZADNYCH TEKSTOW HUMANITARNYCH ODEMNIE NIE ZOBACZYCIE ! > ZADNYCH - LICZAC OD DNIA DZISIEJSZEGO !!! > > radca Bardzo sie ciesze;troche trudno bylo kombinowac te komputery a i rozglos zyskalismy maly.Szczegolnie teraz gdy mam psy na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radco ! 07.07.04, 19:02 Gość portalu: radca napisał(a): > beda komputery dla dzieci z Domu Dziecka to bedzie i przyjazn > sorry batory - PAWLE.... a ty dalej sie podszywasz pod nnych ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:13 radca napisał: > Gość portalu: radca napisał(a): > > > beda komputery dla dzieci z Domu Dziecka to bedzie i przyjazn > > sorry batory > > - PAWLE.... a ty dalej sie podszywasz pod nnych ? > > radca Andrzeju Kaniecki to ja Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radco ! 07.07.04, 19:14 Gość portalu: + napisał(a): > radca napisał: > > > Gość portalu: radca napisał(a): > > > > > beda komputery dla dzieci z Domu Dziecka to bedzie i przyjazn > > > sorry batory > > > > - PAWLE.... a ty dalej sie podszywasz pod nnych ? > > > > radca > > > Andrzeju Kaniecki to ja Piotr - nie zagrywaj sobie i sie nie podszywaj radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radco ! 07.07.04, 18:56 Gość portalu: + napisał(a): > "...Muj pszyjacielu, byłeś mi jak brat" pawel - nie zartuj sobie z tym podszywaniem radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:00 Chyba pujde do pierdla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:01 pujde z toba muj pszyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radco ! 07.07.04, 19:10 Gość portalu: radca napisał(a): > pujde z toba muj pszyjacielu - podszywasz sie ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radco ! 07.07.04, 19:09 Gość portalu: + napisał(a): > Chyba pujde do pierdla - iznowu sie podszywasz ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:20 mosze chociaz jakas AKCJA na paczki dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:30 Wszystko się znajdzie muj pszyjacielu I vviosenna pupa do ulzenia Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Postanowienie poprawy... nie wychodząc z domu 09.07.04, 07:31 rara11.webpark.pl/spow/grz2.html Odpowiedz Link Zgłoś