Dodaj do ulubionych

Muj pszyjaciel zaszalał

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:18
Drogi Piotrze trzymam za Ciebie kciuki i modlę się:
www.nowosci.com.pl/lam3.html
Obserwuj wątek
    • Gość: radca Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:20
      NOWOŚCI:

"Społeczeństwo
      Coś do ukrycia?
      Dziennikarze telewizji Polsat po publikacji w "Nowościach" próbowali
      zrealizować program o działalności firmy "Thornmann", która gromadzi odpady
      niebezpieczne na osiedlu domków jednorodzinnych na toruńskim Podgórzu. Nie
      udało im się. Piotr Widuch, właściciel "Thornmanna", poza terenem swojej firmy
      napadł na dziennikarzy i zniszczył im kamerę >>>"
      • Gość: mój też :) Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:34
        Autor: wsn
        Data: 17.01.2004 23:36

> 1.Krzyżak jest dla Ciebie autorytetem?

oczywiscie, ze tak. bardzo lubie Krzyzaka, mialam okazje poznac go osobiscie.
        bardzo mily, przystojny i inteligentny mezczyzna. wiele bys sie mogla od niego
        nauczyc, klasa nie dorastasz do piet ani jemu, ani jego przemilej zonie. wiec
        lepiej sie jego nie czepiaj!!!

• Gość: radca Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:36
        Piotrze!
        Bój się Boga,wygląda,że jesteś jeszcze wiekszym czubkiem ode mnie!

www.nowosci.com.pl/bazy/archiwum.nsf/1e50f79ff13f97a8c1256983004989f1/c9d62c7d409e1356c1256eb6006ae741
        • Gość: radca Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:48
          Jestem przerażony.Byłeś taki dobry gdy razem dawaliśmy komputery tym dzieciom w
          Domu Dziecka w Gniewkowie.A w Nowościach takie paszkwile teraz piszą:

"Pięścią w kamerę
          Operator Polsatu cały czas filmował zachowanie właściciela "Thornmanna". Piotr
          Widuch w pewnym momencie podszedł do operatora i tak mocno uderzył w jego
          kamerę, aż ta pękła na dwie części.
          - Bałem się schylić po sprzęt, bo obawiałem się, że dostanę kopniaka w brzuch -
          stwierdza Michał Baranowski. - Piotr Widuch czuł się jednak bardzo pewnie.
          Wziął moją kamerę i schował ją do swojego bagażnika. Wtedy powiedziałem
          stojącym dwa metry obok policjantom, że na ich oczach właśnie dokonano
          kradzieży. Nie zareagowali. Nie poprosili, żeby Widuch oddał mi sprzęt.
          Dziennikarze, właściciel "Thornmanna" oraz jego prawnik pojechali na komisariat
          policji. Tam obie strony złożyły zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa.
          Piotr Widuch oskarżył dziennikarzy o wtargnięcie na teren jego firmy.
          Członkowie ekipy Polsatu opowiedzieli o zniszczeniu mienia oraz o groźbach
          karalnych."

www.nowosci.com.pl/bazy/archiwum.nsf/Dzisiejsze/DF70E01371102747C1256ECA00294B95?
        • Gość: wesoły Romek Re: IP: *.byd.elnet.pl 07.07.04, 12:52
          śmieszni jesteście z tą zazdrością !
          • Gość: radca Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:56
            Nie rozumie
    • ted.allrightsreserved Re: Muj pszyjaciel zaszalał 07.07.04, 12:58
      podszywasz sie bo brak odwagi zeby sie podpisac?
      • Gość: radca Re: Muj pszyjaciel zaszalał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 13:00
        Nie rozumie
    • radca RADOSLAWIE a wydawalo sie kiedys,zes ulozony 07.07.04, 16:25
      Gość portalu: radca napisał(a):

> Drogi Piotrze trzymam za Ciebie kciuki i modlę się:
      > www.nowosci.com.pl/lam3.html

- NIE MOGLES NAPISAC I PODPISAC SIE JAKO TY - WIEC UZYLES MEGO NICKA " RADCA" ?

I SAM ZE SOBA DZIASIAJ DYSKUTOWALES - POD WIELOMA NICKAMI ???

JAK NP TO :

"Autor: Gość: paollo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Data: 07.07.2004 15:32 + dodaj do ulubionych wątków

no tak - w sumie macie rację
      szkoda tylko że jakimś cudem tę "brudną robotę" z uporem maniaka GW nazywa
      dziennikarstwem :-(

i żeby była jasność: pracowałem z Kowalskim jeszcze w IKP, potem z racji pracy
      też w Kurierze na bieżąco śledziłem to co robił. o jego warsztacie mam nie
      najgorsze mniemanie. jest sprawnym dziennikarzem - bez iskry bożej, ale sprawnym
      warsztatowo. obiekcje mam tylko do tego, jak wykorzystuje swoje umiejętności.
      albo jak daje się wykorzystywać... z tym że to już jest zupełnie inny temat... "

• bator1 Radco, ciśnienie skacze? 07.07.04, 16:49
        A wydawalo się, żeś Radco przytomny jest czasami :-)))))

Jak trzeba, to proszę łopatologicznie:
        - niejaki Rzeszotek to autor cytowanego tu w paru miejscach artykułu z
        dzisiejszych Nowości na temat osoby wystepującej na tym forum jako twój wierny
        sojusznik.

- autor wątku "paollo" jest łatwy do zidentyfikowania (taki był chyba jego
        zamiar) i jak sadzę NIE JEST to red. Rzeszotek. Wystarczyło czytac coś tam z
        publikacji red. Kowalskiego, żeby mieć tę pewność.

Czy to cię przerasta radco?
        Czy masz jeszcze czyjeś wizytówki w zanadrzu i "ukazesz" je tutaj jako wrogich
        spiskowców?

Jaka to ulga, że w swoim czasie odmówiłem ci ofiarowania swojej, pewnie bym sie
        odnalazł jako domniemany autor spisku przeciwko tobie na jakimś nieznanym mi
        forum. Wesoly chłopak z ciebie....
        • radca batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 16:56
          bator1 napisała:

> A wydawalo się, żeś Radco przytomny jest czasami :-)))))
          >
          > Jak trzeba, to proszę łopatologicznie:
          > - niejaki Rzeszotek to autor cytowanego tu w paru miejscach artykułu z
          > dzisiejszych Nowości na temat osoby wystepującej na tym forum jako twój wierny
          > sojusznik.
          >
          > - autor wątku "paollo" jest łatwy do zidentyfikowania (taki był chyba jego
          > zamiar) i jak sadzę NIE JEST to red. Rzeszotek. Wystarczyło czytac coś tam z
          > publikacji red. Kowalskiego, żeby mieć tę pewność.
          >
          > Czy to cię przerasta radco?
          > Czy masz jeszcze czyjeś wizytówki w zanadrzu i "ukazesz" je tutaj jako wrogich
          > spiskowców?
          >
          > Jaka to ulga, że w swoim czasie odmówiłem ci ofiarowania swojej, pewnie bym
          sie
          > odnalazł jako domniemany autor spisku przeciwko tobie na jakimś nieznanym mi
          > forum. Wesoly chłopak z ciebie....

- i jak latwo sie podszywa pod " radce"

oto mi tylko chodzi - bo sprawa artykulu, to nie moja sprawa i nie do mnie
          prosze te sugestie kierowac

radca

ps . oczywiscie i ja sie ciesze, ze nie musialem miec z toba nic do czynienia
          bo jak widze jestes zmienny - jak kameleon , wiec przestan to ciagle
          przezywac i wspominac - bo ty mnie akurat obchodzisz jak zeszloroczny snieg

chyba,ze mi wejdziesz kiedys w droge i wyrzadzisz krzywde , ale to juz inna
          sprawa
          • bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:32
            radca napisal:

> ps . oczywiscie i ja sie ciesze, ze nie musialem miec z toba nic do czynienia
            > bo jak widze jestes zmienny - jak kameleon , wiec przestan to ciagle
            > przezywac i wspominac - bo ty mnie akurat obchodzisz jak zeszloroczny snieg
            >
            > chyba,ze mi wejdziesz kiedys w droge i wyrzadzisz krzywde , ale to juz inna
            > sprawa

ależ nie masz się z czego cieszyć: mialeś do czynienia i to wielokrotnie. Byłem
            na szczęscie bardziej przezorny niż kilka innych osób i nie dałem się nabrać na
            te "pokorne prośby" i "ogromna sympatię" wmawianą mi przez Andrzeja K.
            Ciekawe, wtedy nic nie mówiłeś o jakimś "śniegu"?

Ale dobrze, dobrze - baw się chłopaku, przynajmniej kilka osób ma uciechę
            patrząc na twoje miotanie się tutaj :-))))
            • radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:33
              bator1 napisała:

> radca napisal:
              >
              > > ps . oczywiscie i ja sie ciesze, ze nie musialem miec z toba nic do czynie
              > nia
              > > bo jak widze jestes zmienny - jak kameleon , wiec przestan to ciagle
              > > przezywac i wspominac - bo ty mnie akurat obchodzisz jak zeszloroczny snie
              > g
              > >
              > > chyba,ze mi wejdziesz kiedys w droge i wyrzadzisz krzywde , ale to juz inn
              > a
              > > sprawa
              >
              > ależ nie masz się z czego cieszyć: mialeś do czynienia i to wielokrotnie.
              Byłem
              >
              > na szczęscie bardziej przezorny niż kilka innych osób i nie dałem się nabrać
              na
              >
              > te "pokorne prośby" i "ogromna sympatię" wmawianą mi przez Andrzeja K.
              > Ciekawe, wtedy nic nie mówiłeś o jakimś "śniegu"?
              >
              > Ale dobrze, dobrze - baw się chłopaku, przynajmniej kilka osób ma uciechę
              > patrząc na twoje miotanie się tutaj :-))))

- PRZESTAN WSTAWIAC BAJKI

radca
              • bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:35
                radca napisał:

a własciwie - kogo obchodzi co napisał :-)))))

Co, pamięć zawodzi i nerwy puszczają, panie Andrzeju?
                Nie, nie masz mojej wizytówki
                :-))))))))))
                • radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:39
                  bator1 napisała:

> radca napisał:
                  >
                  > a własciwie - kogo obchodzi co napisał :-)))))
                  >
                  > Co, pamięć zawodzi i nerwy puszczają, panie Andrzeju?
                  > Nie, nie masz mojej wizytówki
                  > :-))))))))))

- PRZECIEZ CI JUZ PISALEM I NIE CHELPIJ SIE TYM : BO ZALEZY MI NA TEJ TWOJEJ
                  WIZYTOWCE JAK NA ZESZLOROCZNYM SNIEGU

I NIE WSTAWIAJ BAJEK ZE SIE KIEDYS O TE TWOJA WIZYTOWKE PROSILEM

radca

• radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:41
                  bator1 napisała:

> radca napisał:
                  >
                  > a własciwie - kogo obchodzi co napisał :-)))))
                  >
                  > Co, pamięć zawodzi i nerwy puszczają, panie Andrzeju?
                  > Nie, nie masz mojej wizytówki
                  > :-))))))))))

- a w czym to tak batorze miales mi pomoc ?

bo trudno sobie to nawet wyobrazic

radca
                  • bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:47
                    radca napisał:

tak, znowu napisał - cisnienie, sami rozumiecie :-))))

Otóż - panie Andrzeju kochany - nie chełpię się - bo nie ma czym!

A teraz na co liczysz? Mam sie przedstawić? Przypomnieć fakty (aha, ty to
                    nazywasz "bajki")? I co jeszcze byś chciał wiedzieć?

Jak będę chciał o sobie bzdury poczytać na tym forum, to sam napiszę. Wystarczy
                    mi tego, co do tej pory nawyrabiałeś innym osobom, które niebacznie ujawiły
                    tobie swoje dane. Z twojej oferty nie skorzystam.

Swoją drogą, warto czasem zawierzyć przeczuciom: tylu innym ludziom Andrzej K.
                    wydawał się te 6-7 lat temu li tylko szczerym i uczciwym człowiekiem.
                    A to taki "wesoly" chłopak
                    No boki zrywać po prostu...
                    :-)))))
                    • radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 17:55
                      bator1 napisała:

> radca napisał:
                      >
                      > tak, znowu napisał - cisnienie, sami rozumiecie :-))))
                      >
                      > Otóż - panie Andrzeju kochany - nie chełpię się - bo nie ma czym!
                      >
                      > A teraz na co liczysz? Mam sie przedstawić? Przypomnieć fakty (aha, ty to
                      > nazywasz "bajki")? I co jeszcze byś chciał wiedzieć?
                      >
                      > Jak będę chciał o sobie bzdury poczytać na tym forum, to sam napiszę.
                      Wystarczy
                      >
                      > mi tego, co do tej pory nawyrabiałeś innym osobom, które niebacznie ujawiły
                      > tobie swoje dane. Z twojej oferty nie skorzystam.
                      >
                      > Swoją drogą, warto czasem zawierzyć przeczuciom: tylu innym ludziom Andrzej
                      K.
                      > wydawał się te 6-7 lat temu li tylko szczerym i uczciwym człowiekiem.
                      > A to taki "wesoly" chłopak
                      > No boki zrywać po prostu...
                      > :-)))))

- co ty mozesz wiedziec - CZLOWIEKU

radca

ps. masz ta przewage,ze piszesz - to co chcesz i mozesz komus PRZYWALIC POD
                      JAKIMS TAM NICKIEM - bator 1

JA SIE NIE KRYJE PRZYNAJMNIEJ I MAM TA CYWILNA ODWAGE, ZE PISZE I NIE UKRYWAM
                      SWOJEGO IMIENIA I NAZWISKA

a ile tutaj juz bylem pomawiany o OSZUSTWA I NACIAGANIE NAIWNYCH oraz to ze
                      CZEPALEM KORZYSCI Z DZIALANOSCI HARYTATYWNEJ - NIBY TO DLA POTRZEBUJACYCH
                      POMOCY

I TY batorze 1 USILNIE W TYCH OSZCZERSTWACH WSPOLUCZESTNICZYLES !!!!

tak - jak i dzisiaj jeszcze dajesz do zrozumienia,ze JESTEM OSZUSTEM I
                      NACIAGACZEM

dlatego.... kimkolwiek bys nie byl - batorze 1 - NIE ZALEZY MI NA TOBIE
                      i widocznie WTEDY I W TAMTYM OKRESIE - NIE ZNALEM TWEGO PARSZYWEGO OBLICZA

radca
                      • bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:03
                        radca napisał:

Takie różne napisał bzdury rozmaite, bo nerowo nie wytrzymuje

Otóż drogi panie Andrzeju, kiedy zdecyduję się powielić twój model kariery, to
                        zacznę się tu podpisywać danymi osobowymi. Ale na razie nie zamierzam zostać
                        posłem (senatorem, radnym i czym tam jeszcze próbowałeś) wymachując pokazową
                        dobrocią i wirtualnymi łzami. To był twój wybór, a reszta to zwykłe konsekwencje...

Nie bardzo mnie obchodzi na czym ci zależy, więc nie musisz szat tu rozdzierać.
                        Jeszcze się przeziębisz?

Skoro nie kojarzysz mego oblicza, to daruj sobie epitety. Z pewnoscią nie
                        sprowokujesz mnie do przedsatwiania się
                        :-))))))

A chłopak "wesoly" z ciebie. Wystarczy wrzucic Andrzeja K. w jakąś wyszukiwarkę:
                        ile jest jeszcze partii, w której nie próbował kariery? (oczywiscie cały czas
                        jako "bezpartyjny fachowiec")
                        :-))))
                    • radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:11
                      bator1 napisała:

> radca napisał:
                      >
                      > tak, znowu napisał - cisnienie, sami rozumiecie :-))))
                      >
                      > Otóż - panie Andrzeju kochany - nie chełpię się - bo nie ma czym!
                      >
                      > A teraz na co liczysz? Mam sie przedstawić? Przypomnieć fakty (aha, ty to
                      > nazywasz "bajki")? I co jeszcze byś chciał wiedzieć?
                      >
                      > Jak będę chciał o sobie bzdury poczytać na tym forum, to sam napiszę.
                      Wystarczy
                      >
                      > mi tego, co do tej pory nawyrabiałeś innym osobom, które niebacznie ujawiły
                      > tobie swoje dane. Z twojej oferty nie skorzystam.
                      >
                      > Swoją drogą, warto czasem zawierzyć przeczuciom: tylu innym ludziom Andrzej
                      K.
                      > wydawał się te 6-7 lat temu li tylko szczerym i uczciwym człowiekiem.
                      > A to taki "wesoly" chłopak
                      > No boki zrywać po prostu...

- WTEDY 6 - 7 LAT TEMU ( MOJ SYN WTEDY ZMARL ) BYLEM W BARDZO GLEBOKIEJ DEPRESJI
                      I GLEBOKIM ZALU - WIEC MOGLEM PRZYPADKOWO NA CIEBIE TRAFIC

WTEDY KAZDY I TO NAWET NAJGORSZY SZUBRAWIEC BYL DLA MNIE CZLOWIEKIEM I DUSZE
                      BYM ODDAL KAZDEMU - BO NIC JUZ WIECEJ NA TEZ ZIEMII SIE DLA MNIE NIE LICZYLO:
                      SWIAT SIE POPROSTU ZAWALI I MYSLALEM ; ZE UMRE - BO NIE WYOBRAZAÖEM SOBIE ZE
                      BEDE MOGL TO JAKOS PRZEZYC.

ZYCIE JEDNAK NAUCZYLO MNIE W TYCH CIERPIENIACH I TEJ WIELKIEJ TRAGEDII ZE
                      JEST WIELU LUDZI PODLYCH I BARDZO BRUTALNIE POTRAFIA ZNISZCZYC CZLOWIEKA -
                      MOGA ROZGRABIC CIERPIACEGO DO RESZTY I POZOSTAWIC GO PSOM NA POZARCIE.
                      MOGA GO ZGNOIC I ZBESZCZESCIC - BO TAKA MAJA POPROSTU WOLE I OCHOTE.
                      MOGA Z UKRYCIA POD JAKIMS TAM PSELDONIMEM LUB NICKIEM WYZYWAC I BEZCZESCIC -
                      CZYNIAC WSZYSTKO BY TYLKO Z KOGOS UCZYNIC TZW SZMATE I PRZESTEPCE.

Dzisiaj to wiem juz - powstalem i zebralem sie w tzw. karby.

i jesli ty batorze1 sie chelpisz , ze kiedys tam - cie ocos tam PROSILEM ???
                      to tak naprawde nie masz co sie z tego chelpic - BO DZISIAJ JUZ BYM CIE CALKIEM
                      INACZEJ OCENIAL I TO ZAPEWNIAM - NIE WAZNE KIM TAM BYS NIE BYL.

radca
                      • bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:39
                        radca napisał:

wszystko to, co wypisuje prowadzac kampanie wyborcze na wszystkich forach
                        świata i jeszcze jednym
                        oraz kilka obelżywych słów, które mają mnie w jego zamierzeniu sprowokować,
                        albo chociaż obrazić
                        :-)))))))

Czy pan, panie Andrzeju, nie rozumie podstwowych słów po polsku?
                        Nie - nie chełpię się tym, ze miałem kiedyś kontakt (kilkukrotnie z panem) - to
                        nie jest powód do chlubu, bynajmniej :-))))))

Nie napiszę tutaj w czym też mogłem wówczas panu pomóc, bo tym samym
                        upodobniłbym sie do pana, autokreatora legendy zawodowego DOBROCZYNCY

Wiem co się działo 6-7 lat temu, bo pamięc mnie akurat jeszcze służy. Nie wiem
                        co byś dzis z robił, pewnie też przymilałbyś się do każdego, kto mógłby
                        wspierać twe kampanie wyborcze? Nie ważne kim by był

A co pisania pod nickiem - to jest forum internetowe, nie wiesz na czym ono
                        polega? To cos całkiem odmiennego od słupa z ogłoszeniami wyborczymi.

Co do bezczeszczenia - ciebie sie nie da zbezcześcić, za mały jesteś, ot co...

ps. aha, tak dla ułatwienia, nie nazywam się Skutecki :-)))))
                        • radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:50
                          bator1 napisała:

> radca napisał:
                          >
                          > wszystko to, co wypisuje prowadzac kampanie wyborcze na wszystkich forach
                          > świata i jeszcze jednym
                          > oraz kilka obelżywych słów, które mają mnie w jego zamierzeniu sprowokować,
                          > albo chociaż obrazić
                          > :-)))))))
                          >
                          > Czy pan, panie Andrzeju, nie rozumie podstwowych słów po polsku?
                          > Nie - nie chełpię się tym, ze miałem kiedyś kontakt (kilkukrotnie z panem) -
                          to
                          >
                          > nie jest powód do chlubu, bynajmniej :-))))))
                          >
                          > Nie napiszę tutaj w czym też mogłem wówczas panu pomóc, bo tym samym
                          > upodobniłbym sie do pana, autokreatora legendy zawodowego DOBROCZYNCY
                          >
                          > Wiem co się działo 6-7 lat temu, bo pamięc mnie akurat jeszcze służy. Nie
                          wiem
                          > co byś dzis z robił, pewnie też przymilałbyś się do każdego, kto mógłby
                          > wspierać twe kampanie wyborcze? Nie ważne kim by był
                          >
                          > A co pisania pod nickiem - to jest forum internetowe, nie wiesz na czym ono
                          > polega? To cos całkiem odmiennego od słupa z ogłoszeniami wyborczymi.
                          >
                          > Co do bezczeszczenia - ciebie sie nie da zbezcześcić, za mały jesteś, ot co...
                          >
                          > ps. aha, tak dla ułatwienia, nie nazywam się Skutecki :-)))))

- dla mnie to mozesz sie nawet nazywac NIJAKI - malo mnie to obchodzi

a z ta KAMPANIA WYBORCZA - to sobie daruj - bo OBECNIE JEST TO JUZ NIEAKTUALNE
                          I UWAZAM TO ZA OKRES MINIONY

CHOCBY KAMIEN - NA KAMIENIU STAWAL TO NAPEWNO BYM SIE JUZ NIE DAL W TO WCIAGNAC.
                          PONIEWAZ PRZEZ TEN OKRES ZBYT DOBRZE POZNALEM ZE MOZNA CZLOWIEKA ZGNOIC I
                          ZBESZCZESCIC I ZROBIC Z NIEGO OSZUSTA I PRZESTEPCE.

ZACZYNAM JUZ ZAUWAZAC TEZ ZE NIE WARTO SIE ZBYT ROZCZULAC I POSWIECAC DLA
                          INNYCH - BO CI ZA TO ZAPLACA OBELGAMI I WYZWISKAMI.MOZAN SOBIE TYLKO NAROBIC
                          KLOPOTOW.

JA AKURAT CHCIALEM POMAGAC I CZYNILEM TO NA MIARE MOICH SKROMNYCH MOZLIWOSCI -
                          ALE ZYCIE NAUCZYLO MNIE ZE NIE WARTO - BO ZOSTANIESZ OPLUTY WYSMIANY I WYZWANY.

wiec sobie batorze 1 DARUJ TE INSYNUACJE - BO SA TO JUZ SPRAWY NIEAKTUALNE I
                          JEST TO OKRES MINIONY:

nie wierze rowniez w zadne PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC - bo to tylko FIKCJA I PUSTE
                          SLOWA POD PUBLIKE

ty jestes rowniez przykladem batorze 1 -JAKI MOZE BYC KTOS - KTOREGO SIE KIEDYS
                          INACZEJ OCENIALO - o ile bylo tak jak tutaj wypisujesz ?

ja bardzo musialem sie na tobie pomylic (:

radca

ps. wiec wymysl sobie cos innego - do ATAKOWANIA MNIE
                          BO ZADNA kampania wyborcza juz NIE BEDZIE MIALA MIEJSCA I TO NIGDY !!!!!!!!
                          • bator1 Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:58
                            radca napisał:

> JA AKURAT CHCIALEM POMAGAC I CZYNILEM TO NA MIARE MOICH SKROMNYCH MOZLIWOSCI -
                            > ALE ZYCIE NAUCZYLO MNIE ZE NIE WARTO - BO ZOSTANIESZ OPLUTY WYSMIANY I
                            WYZWANY.

Drobna korekta: w miarę skromnych możliwości "forumian"
                            >

> JEST TO OKRES MINIONY:

??????????
                            To raczej czkawka, panie Andrzeju:

"Drodzy Forumianie.

Istnieje mozliwosc aby WYBORCY,a nie partie polityczne zdecydowaly kto moze
                            KANDYDOWAC do SENATU RP.

Ufam sobie,wiem czego chce.Z jakimi PROBLEMAMI musi sie borykac
                            SPOLECZENSTWO.Möglbym z powodzeniem reprezoentowac zwyklych przecietnych ludzi
                            oraz SLUZYC IM.

POtrzeba do tego,aby KANDYDOWAC - 3000 glosöw poparcia.

POstanowilem zaproponowac swojä osobe.

Czy moze sie to udac ?

pozdrawiam serdecznie

Andrzej Kaniecki

möj adres:

radca @ aon.at

• radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 19:08
                              bator1 napisała:

> radca napisał:
                              >
                              > > JA AKURAT CHCIALEM POMAGAC I CZYNILEM TO NA MIARE MOICH SKROMNYCH MOZLIWOS
                              > CI -
                              > > ALE ZYCIE NAUCZYLO MNIE ZE NIE WARTO - BO ZOSTANIESZ OPLUTY WYSMIANY I
                              > WYZWANY.
                              >
                              > Drobna korekta: w miarę skromnych możliwości "forumian"
                              > >
                              >
                              > > JEST TO OKRES MINIONY:
                              >
                              > ??????????
                              > To raczej czkawka, panie Andrzeju:
                              >
                              >
                              >
                              > "Drodzy Forumianie.
                              >
                              > Istnieje mozliwosc aby WYBORCY,a nie partie polityczne zdecydowaly kto moze
                              > KANDYDOWAC do SENATU RP.
                              >
                              > Ufam sobie,wiem czego chce.Z jakimi PROBLEMAMI musi sie borykac
                              > SPOLECZENSTWO.Möglbym z powodzeniem reprezoentowac zwyklych przecietnych
                              ludzi
                              > oraz SLUZYC IM.
                              >
                              > POtrzeba do tego,aby KANDYDOWAC - 3000 glosöw poparcia.
                              >
                              > POstanowilem zaproponowac swojä osobe.
                              >
                              > Czy moze sie to udac ?
                              >
                              > pozdrawiam serdecznie
                              >
                              > Andrzej Kaniecki
                              >
                              > möj adres:
                              >
                              > radca @ aon.at

OD JUTRA ZMIENIAM ADRES INTERNETOWY

TO JUZ NIEAKTUALNE I NIE MAM WIECEJ ZAMIARU SIE ZA NIC ZABIERAC !

KTO WIE - TAK NAPRAWDE CO I JAK I ILE ORAZ ZA CO - ROBILEM ????

koniec z tym - bo ile MOZNA BRAC I PRZYJMOWAC NA SIEBIE BATOW ???????????

radca
                      • Gość: iv Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:09
                        "ZYCIE JEDNAK NAUCZYLO MNIE W TYCH CIERPIENIACH I TEJ WIELKIEJ TRAGEDII ZE
                        JEST WIELU LUDZI PODLYCH I BARDZO BRUTALNIE POTRAFIA ZNISZCZYC CZLOWIEKA -
                        MOGA ROZGRABIC CIERPIACEGO DO RESZTY I POZOSTAWIC GO PSOM NA POZARCIE.
                        MOGA GO ZGNOIC I ZBESZCZESCIC - BO TAKA MAJA POPROSTU WOLE I OCHOTE.
                        MOGA Z UKRYCIA POD JAKIMS TAM PSELDONIMEM LUB NICKIEM WYZYWAC I BEZCZESCIC -
                        CZYNIAC WSZYSTKO BY TYLKO Z KOGOS UCZYNIC TZW SZMATE I PRZESTEPCE."

jak ladnie siebie scharakteryzowales
            • Gość: radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:10
              > Ale dobrze, dobrze - baw się chłopaku, przynajmniej kilka osób ma uciechę
              > patrząc na twoje miotanie się tutaj :-))))

RZYCZYWISCIE
              • radca Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 07.07.04, 18:14

> > Ale dobrze, dobrze - baw się chłopaku, przynajmniej kilka osób ma uciechę
                > > patrząc na twoje miotanie się tutaj :-))))
                >
                > RZYCZYWISCIE

" WĄTEK: LIST do redakcji Bydzi
                ZAŁOŻYŁ: paweł skutecki/IKP
                DATA ZAŁOŻENIA: 2001-06-19 08:49:05
                OSTATNI WPIS: 2001-06-19 08:49:05
                odpowiedz na list

Temat: LIST do redakcji Bydzi
                Autor: paweł skutecki/IKP
                Data: 2001-06-19 08:49:05

W ostatnim numerze "Bydzi", w dziale "Raport" znalazłem tekst:
                "Pomimo pyskowania różnej maści dzienikarzyków (których nie
                interesuje chyba nic poza wierszówką) ogródek na Wyspie
                Młyńskiej znowu ruszył". No to jako jeden z prześladujących
                wszystkie świetne inicjatywy muszę zrzec się części (he he -
                przecież nie całej, skoro nic oprócz niej mnie nie interesuje)
                wierszówki i stojąc na baczność przed luzakami piszącymi za
                darmo wytłumaczyć swe pyskówki, które uprawiam głównie na
                łamach kołtuńskiego i przebrzydłego (według fanów "nowoczesnej
                sztuki") Ilustrowanego Kuriera Polskiego.
                Pisząc na jakikolwiek temat, staram się maksymalnie wiernie
                relacjonować fakty i nic poza tym. Chyba, że podpisuję tekst
                nie inicjałami, a nazwiskiem: wówczas mam prawo do komentarza.
                I wtedy dopiero wyłazi ze mnie paskudny konserwatywny liberał,
                któremu nie pasuje, że prywatny klub (Mózg) wykorzystując...
                hm... nazwijmy to tak - dobre serce szefowej Muzeum Okręgowego
                i przychylność władz miasta zwyczajnie łamie prawo. Tak samo
                jak facet sikający na pomnik, czy rzucający butelką w moje
                okno...
                Nie chcę zanudzać szanownych Czytelników datami, faktami,
                dokumentami (w razie potrzeby służę...). Fakt jest taki, że
                ogródek postawiono bez wymaganych prawem zezwoleń. Mówiąc
                wprost: jest nielegalny. Oprócz tego, kontrole (dwie)
                udowodniły, że przy podpisywaniu umowy między Mózgiem a
                Muzeum, które zarządza tą cześcią Wyspy Młyńskiej, dopuszczono
                się kilku nieprawidłowości. I najprawdopodobniej dyrektor M.
                Winter działała na szkodę swojej placówki. Czyli na moją
                szkodę, bo muzeum jest finansowane m.in. z moich podatków.
                Czy to dziwne, że "dziennikarzyki" interesują się ogródkiem?
                Dziwniejsze jest chyba, że po kolejnej decyzji wydanej przez
                nadzór budowlany, a nakazującej natychmiastową rozbiórkę
                nielegalnego obiektu, Mózg dostaje na kilka lat (!) zezwolenie
                na sprzedaż tam alkoholu.
                Ja naprawdę się nie czepiam Mózgu: do czasu, gdy chłopaki w
                jakiś sposób nie sięgają do mojej/podatnika kieszeni. Bo to
                właśnie od mojej "wierszówki" ileś tam złotych idzie co
                miesiąc m.in. na muzeum. I sobie nie życzę, by były w ten
                sposób marnowane. Piwa raczej nie odmawiam, ale niechże to
                wszystko dzieje się zgodnie z prawem!
                paweł skutecki "

• Gość: iv Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:50
              "ależ nie masz się z czego cieszyć: mialeś do czynienia i to wielokrotnie. Byłem
              na szczęscie bardziej przezorny niż kilka innych osób i nie dałem się nabrać na
              te "pokorne prośby" i "ogromna sympatię" wmawianą mi przez Andrzeja K.
              Ciekawe, wtedy nic nie mówiłeś o jakimś "śniegu""

cos o tym wiem i pewnie g44 i lisiczka i atom i kasia i krotoss
              • Gość: mietek Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:59
                > cos o tym wiem i pewnie g44 i lisiczka i atom i kasia i krotoss

to ci od grupowego seksu?
                • l_jane Re: batorze 1 , ciśnienie skacze? 08.07.04, 12:34
                  A lisiczkaa na to... możliwe ;(
        • radca czyzby to chodzilo o PAWLA SKUTECKIEGO ? 07.07.04, 17:25
          bator1 napisała:

> A wydawalo się, żeś Radco przytomny jest czasami :-)))))
          >
          > Jak trzeba, to proszę łopatologicznie:
          > - niejaki Rzeszotek to autor cytowanego tu w paru miejscach artykułu z
          > dzisiejszych Nowości na temat osoby wystepującej na tym forum jako twój wierny
          > sojusznik.

> - autor wątku "paollo" jest łatwy do zidentyfikowania (taki był chyba jego
          > zamiar) i jak sadzę NIE JEST to red. Rzeszotek. Wystarczyło czytac coś tam z
          > publikacji red. Kowalskiego, żeby mieć tę pewność.
          >
          > Czy to cię przerasta radco?
          > Czy masz jeszcze czyjeś wizytówki w zanadrzu i "ukazesz" je tutaj jako wrogich
          > spiskowców?
          >
          > Jaka to ulga, że w swoim czasie odmówiłem ci ofiarowania swojej, pewnie bym
          sie
          > odnalazł jako domniemany autor spisku przeciwko tobie na jakimś nieznanym mi
          > forum. Wesoly chłopak z ciebie....

- czyzby chodzilo tutaj o PAWLA SKUTECKIEGO ?

" Paweł Skutecki, "W końcu oddech", Ilustrowany Kurier Polski, 6-8.04.2001...."

radca

• bator1 Re: czyzby to chodzilo o PAWLA SKUTECKIEGO ? 07.07.04, 18:47
            radca napisał:

Wirtualne Koło Sympatyków Unii Wolności
            Pragne poinformowac Szanownych czlonkow i sympatykow Unii Wolnosci, ze powstala
            nowa strona w internecie. Rowniez odbywaja sie sobotnie spotkania na CZACIE od
            godziny 20:00.
            Prowadzone sa rozmowy i dyskusje - na zywo.
            Mozna rowniez zagladac codziennie na CZAT od godz. 20:00 - wielu nie moze sie
            doczekac soboty - wiec przychodzi rowniez w ciagu tygodnia.
            www.wkuw.w.pl
            www.wksuw.w.pl
            pozdrawiam serdecznie
            Andrzej Kaniecki "radca"
            2002-02-27 18:10:06, Andrzej Kaniecki

To nadal auktualne?
            :-)))))))))))
            • radca Re: czyzby to chodzilo o PAWLA SKUTECKIEGO ? 07.07.04, 18:51
              bator1 napisała:

> radca napisał:
              >
              > Wirtualne Koło Sympatyków Unii Wolności
              > Pragne poinformowac Szanownych czlonkow i sympatykow Unii Wolnosci, ze
              powstala
              >
              > nowa strona w internecie. Rowniez odbywaja sie sobotnie spotkania na CZACIE
              od
              > godziny 20:00.
              > Prowadzone sa rozmowy i dyskusje - na zywo.
              > Mozna rowniez zagladac codziennie na CZAT od godz. 20:00 - wielu nie moze sie
              > doczekac soboty - wiec przychodzi rowniez w ciagu tygodnia.
              > www.wkuw.w.pl
              > www.wksuw.w.pl
              > pozdrawiam serdecznie
              > Andrzej Kaniecki "radca"
              > 2002-02-27 18:10:06, Andrzej Kaniecki
              >
              >
              > To nadal auktualne?
              > :-)))))))))))

- NAPISALE CI W PORZEDNIM POSCIE- ZE JUZ ZADNA DZIALANOSC NIEISTNIEJE
              IMNIE BEDZIE ISTNIALA

TO JUZ KONIEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

radca
          • bator1 Re: czyzby to chodzilo o PAWLA SKUTECKIEGO ? 07.07.04, 18:54
            a to też jeszcze aktualne?

radca napisał:

JESTEM W TRAKCIE PRZYGOTOWANIA SKARGI DO TRYBUNALU EUROPEJSKIEGO NA PANSTWO
            POLSKIE:
            SKARGA NA WYMIAR SPRAWIEDLIWOSCI W POLSCE.
            SKARGA NA SLUZBE ZDROWIA:

W POLSCE SÄ LAMANE PRAWA CZLOWIEKA !!!!

Andrzej Kaniecki
            • radca Re: czyzby to chodzilo o PAWLA SKUTECKIEGO ? 07.07.04, 19:01
              bator1 napisała:

> a to też jeszcze aktualne?
              >
              > radca napisał:
              >
              > JESTEM W TRAKCIE PRZYGOTOWANIA SKARGI DO TRYBUNALU EUROPEJSKIEGO NA PANSTWO
              > POLSKIE:
              > SKARGA NA WYMIAR SPRAWIEDLIWOSCI W POLSCE.
              > SKARGA NA SLUZBE ZDROWIA:
              >
              > W POLSCE SÄ LAMANE PRAWA CZLOWIEKA !!!!
              >
              >
              > Andrzej Kaniecki

- NIE CHCIALEM SKARZYC MOJEGO KRAJU - POMIMO TYLU KRZYWDE - PONIEWAZ W MIEDZY
              CZASIE - POZNALEM WIELU- KTORZY PODALI MI POMOCNA DLON

WIEC UWAZALEM ZE PANSTWA - JAKO CALOSCI NIE MOGE I NIE POWINIENEM ZLE OCENIAC

POSTANOWILEM WALCZYC - TYLKO Z TYMI KTORZY POPELNIAJA PRZESTEPSTWA PRZECIWKO
              ZYCIU I ZDROWIU CZLOWIEKA

radca

ps. po to,aby inni nie musieli ngdy tak cierpiec - jak NAJBLIZSI DAWIDA
      • Gość: radca Re: RADOSLAWIE a wydawalo sie kiedys,zes ulozony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:07
        > - NIE MOGLES NAPISAC I PODPISAC SIE JAKO TY - WIEC UZYLES MEGO NICKA " RADCA"

NIE MOGLEM
        • radca Re: RADOSLAWIE a wydawalo sie kiedys,zes ulozony 07.07.04, 18:13

> > - NIE MOGLES NAPISAC I PODPISAC SIE JAKO TY - WIEC UZYLES MEGO NICKA " RAD
          > CA"
          >
          > NIE MOGLEM

" WĄTEK: LIST do redakcji Bydzi
          ZAŁOŻYŁ: paweł skutecki/IKP
          DATA ZAŁOŻENIA: 2001-06-19 08:49:05
          OSTATNI WPIS: 2001-06-19 08:49:05
          odpowiedz na list

Temat: LIST do redakcji Bydzi
          Autor: paweł skutecki/IKP
          Data: 2001-06-19 08:49:05

W ostatnim numerze "Bydzi", w dziale "Raport" znalazłem tekst:
          "Pomimo pyskowania różnej maści dzienikarzyków (których nie
          interesuje chyba nic poza wierszówką) ogródek na Wyspie
          Młyńskiej znowu ruszył". No to jako jeden z prześladujących
          wszystkie świetne inicjatywy muszę zrzec się części (he he -
          przecież nie całej, skoro nic oprócz niej mnie nie interesuje)
          wierszówki i stojąc na baczność przed luzakami piszącymi za
          darmo wytłumaczyć swe pyskówki, które uprawiam głównie na
          łamach kołtuńskiego i przebrzydłego (według fanów "nowoczesnej
          sztuki") Ilustrowanego Kuriera Polskiego.
          Pisząc na jakikolwiek temat, staram się maksymalnie wiernie
          relacjonować fakty i nic poza tym. Chyba, że podpisuję tekst
          nie inicjałami, a nazwiskiem: wówczas mam prawo do komentarza.
          I wtedy dopiero wyłazi ze mnie paskudny konserwatywny liberał,
          któremu nie pasuje, że prywatny klub (Mózg) wykorzystując...
          hm... nazwijmy to tak - dobre serce szefowej Muzeum Okręgowego
          i przychylność władz miasta zwyczajnie łamie prawo. Tak samo
          jak facet sikający na pomnik, czy rzucający butelką w moje
          okno...
          Nie chcę zanudzać szanownych Czytelników datami, faktami,
          dokumentami (w razie potrzeby służę...). Fakt jest taki, że
          ogródek postawiono bez wymaganych prawem zezwoleń. Mówiąc
          wprost: jest nielegalny. Oprócz tego, kontrole (dwie)
          udowodniły, że przy podpisywaniu umowy między Mózgiem a
          Muzeum, które zarządza tą cześcią Wyspy Młyńskiej, dopuszczono
          się kilku nieprawidłowości. I najprawdopodobniej dyrektor M.
          Winter działała na szkodę swojej placówki. Czyli na moją
          szkodę, bo muzeum jest finansowane m.in. z moich podatków.
          Czy to dziwne, że "dziennikarzyki" interesują się ogródkiem?
          Dziwniejsze jest chyba, że po kolejnej decyzji wydanej przez
          nadzór budowlany, a nakazującej natychmiastową rozbiórkę
          nielegalnego obiektu, Mózg dostaje na kilka lat (!) zezwolenie
          na sprzedaż tam alkoholu.
          Ja naprawdę się nie czepiam Mózgu: do czasu, gdy chłopaki w
          jakiś sposób nie sięgają do mojej/podatnika kieszeni. Bo to
          właśnie od mojej "wierszówki" ileś tam złotych idzie co
          miesiąc m.in. na muzeum. I sobie nie życzę, by były w ten
          sposób marnowane. Piwa raczej nie odmawiam, ale niechże to
          wszystko dzieje się zgodnie z prawem!
          paweł skutecki "

• Gość: incognito Radco ! nie zbaczaj z tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:32

Dziś wszytskich bulwersuje artykuł z 'Nowości' i wypadałoby zebyś ty jakos
            ustosunkował się, wziął przyjaciela w obrone albo co...
            Czy nadal twierdzisz, że to taki wspaniały człowiek?

Jestem rozczarowana. Spodziewałam się (pewnie nie tylko ja) jakieś reakcji, a
            jego forumowi przyjaciele milczą.

No tak. Przyjaciół poznaje się w biedzie.
            • radca Re: Radco ! nie zbaczaj z tematu 07.07.04, 18:34
              Gość portalu: incognito napisał(a):

>
              >
              > Dziś wszytskich bulwersuje artykuł z 'Nowości' i wypadałoby zebyś ty jakos
              > ustosunkował się, wziął przyjaciela w obrone albo co...
              > Czy nadal twierdzisz, że to taki wspaniały człowiek?
              >
              > Jestem rozczarowana. Spodziewałam się (pewnie nie tylko ja) jakieś reakcji, a
              > jego forumowi przyjaciele milczą.
              >
              > No tak. Przyjaciół poznaje się w biedzie.

- mow za siebie i o tym - jaka to jestes " PRZYJACIOLKA" ??????????

radca
              • Gość: incognito Re: Radco ! nie zbaczaj z tematu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:39
                radca napisał:

> Gość portalu: incognito napisał(a):
                >
                > >
                > >
                > > Dziś wszytskich bulwersuje artykuł z 'Nowości' i wypadałoby zebyś ty jakos
                >
                > > ustosunkował się, wziął przyjaciela w obrone albo co...
                > > Czy nadal twierdzisz, że to taki wspaniały człowiek?
                > >
                > > Jestem rozczarowana. Spodziewałam się (pewnie nie tylko ja) jakieś reakcji
                > , a
                > > jego forumowi przyjaciele milczą.
                > >
                > > No tak. Przyjaciół poznaje się w biedzie.
                >
                > - mow za siebie i o tym - jaka to jestes " PRZYJACIOLKA" ??????????

Mówię za siebie!!
                Gdyby w tarapaty wpadł ktoś kogo ja lubię, o kim wyrazałam sie tak pozytywnie,
                jak ty o panu P.W. gdyby mnie łączyly tak przyjazne stosunki, pierwsza
                stanęłabym w jego obronie.
                Dlatego jestem zdziwiona.
                • Gość: + Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:42
                  "...Muj pszyjacielu, byłeś mi jak brat..."
                  • Gość: radca Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:49
                    beda komputery dla dzieci z Domu Dziecka to bedzie i przyjazn
                    sorry batory
                    • Gość: radca DAR SERCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:56
                      TO BYŁY CZASY
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=2609376&v=2&s=0
                      • radca Re: DAR SERCA 07.07.04, 19:05

> TO BYŁY CZASY
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=2609376&v=2&s=0

- byly , ale sie zmyly i juz nigdy nie wroca - ZBYT WIELE MI DOKUCZONO

WIEC JUZ NIGDY ZADNYCH TEKSTOW HUMANITARNYCH ODEMNIE NIE ZOBACZYCIE !
                        ZADNYCH - LICZAC OD DNIA DZISIEJSZEGO !!!

radca
                        • Gość: + Re: DAR SERCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:10
                          > WIEC JUZ NIGDY ZADNYCH TEKSTOW HUMANITARNYCH ODEMNIE NIE ZOBACZYCIE !
                          > ZADNYCH - LICZAC OD DNIA DZISIEJSZEGO !!!
                          >
                          > radca

Bardzo sie ciesze;troche trudno bylo kombinowac te komputery a i rozglos
                          zyskalismy maly.Szczegolnie teraz gdy mam psy na karku.
                    • radca Re: Radco ! 07.07.04, 19:02

> beda komputery dla dzieci z Domu Dziecka to bedzie i przyjazn
                      > sorry batory

- PAWLE.... a ty dalej sie podszywasz pod nnych ?

radca
                      • Gość: + Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:13
                        radca napisał:

> Gość portalu: radca napisał(a):
                        >
                        > > beda komputery dla dzieci z Domu Dziecka to bedzie i przyjazn
                        > > sorry batory
                        >
                        > - PAWLE.... a ty dalej sie podszywasz pod nnych ?
                        >
                        > radca

Andrzeju Kaniecki to ja Piotr
                        • radca Re: Radco ! 07.07.04, 19:14
                          Gość portalu: + napisał(a):

> radca napisał:
                          >
                          > > Gość portalu: radca napisał(a):
                          > >
                          > > > beda komputery dla dzieci z Domu Dziecka to bedzie i przyjazn
                          > > > sorry batory
                          > >
                          > > - PAWLE.... a ty dalej sie podszywasz pod nnych ?
                          > >
                          > > radca
                          >
                          >
                          > Andrzeju Kaniecki to ja Piotr

- nie zagrywaj sobie i sie nie podszywaj

radca
                  • radca Re: Radco ! 07.07.04, 18:56

> "...Muj pszyjacielu, byłeś mi jak brat"

pawel - nie zartuj sobie z tym podszywaniem

radca
                    • Gość: + Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:00
                      Chyba pujde do pierdla
                      • Gość: radca Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:01
                        pujde z toba muj pszyjacielu
                        • radca Re: Radco ! 07.07.04, 19:10

> pujde z toba muj pszyjacielu

- podszywasz sie ?

radca
                      • radca Re: Radco ! 07.07.04, 19:09

> Chyba pujde do pierdla

- iznowu sie podszywasz ?

radca
                        • Gość: radca Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:11
                          Nie rozumie
                          • Gość: + Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:20
                            mosze chociaz jakas AKCJA na paczki dla mnie?
                            • Gość: radca Re: Radco ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 19:30
                              Wszystko się znajdzie muj pszyjacielu
                              I vviosenna pupa do ulzenia
    • l_jane Postanowienie poprawy... nie wychodząc z domu 09.07.04, 07:31
      rara11.webpark.pl/spow/grz2.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka