intervention 30.11.12, 15:07 ... i nie zgadzam się z obserwacjami Aładowicza. Mimo, że ścisku nie ma to jednak nie można powiedzieć by były jakieś pustki. Myślę tez, ze będzie jeszcze lepsza frekwencja jak zdejmą docelową "dwójkę". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tupolej154 Re: Jechałem trasą dworcową... 30.11.12, 17:10 Redaktor chciał napisać, że gdyby to był tramwaj do Portu Drzewnego to by był załadowany ludzmi a nie powietrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
johnyflaszka Re: Jechałem trasą dworcową... 30.11.12, 17:19 Sobie wyobrażam jaki ogromny ruch będzie po otwarciu nowego mostu w T. dziennikarze już czekają aby zrelacjonować. Odpowiedz Link Zgłoś
pollys Re: Jechałem trasą dworcową... 30.11.12, 18:31 zgadzam się z Intervention. Dzisiaj jechałam z dziećmi, w okolicach godz 17 i pustkami to tego nie można było nazwać, miałam problem by dostać się z wózkiem do środka tramwaju (na wysokości Opery Nova). Pusto zrobiło się dopiero na dworcu, do Rycerskiej jechało już tylko kila osób. Najpiękniejsze było to, że gdy my jechaliśmy ruchem jednostajnym ;) w kierunku dworca, to cała ul. Dworcowa stała w korkach... Naprawdę wdzięczna jestem za uruchomienie tej linii tramwajowej. Odpowiedz Link Zgłoś