vviosna 14.07.04, 23:55 www.lecia.neostrada.pl/granda1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trond Full Power |Spirit 15.07.04, 11:34 vviosna napisała: > www.lecia.neostrada.pl/granda1.html RAJ!p.s.graj! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Full Power |Spirit 15.07.04, 14:28 trond napisał: > vviosna napisała: > > > www.lecia.neostrada.pl/granda1.html > > RAJ!p.s.graj! próbowałem bez głośniczków.jednak lepiej ten link mi wchodzi do umysłu z głośniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Full Power |Spirit 15.07.04, 14:32 Co masz wiosno czynne 24h ? No powiedz,nie wstydz się. Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Full Power |Spirit 15.07.04, 19:32 Jak się coś pisze, to się chyba wie co się powtarza w koło Macieju? Czy za bardzo się nad tym nie zastanawiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Full Power |Spirit 15.07.04, 20:21 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > Jak się coś pisze, to się chyba wie co się powtarza w koło Macieju? > Czy za bardzo się nad tym nie zastanawiałaś? przykro mi,Pocieju,nie do mnie z Macieju.p.s.każdy może powtarzać w kółko.wolno Tobie,wolno mnie.nawet jak zechcę to sobie zrobie kółko na czółko. Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Full Power |Spirit 15.07.04, 21:04 Nie kumasz zezowate szczęście.Tu nie o wolność chodzi. Rozumiem,że trzeba zwalić ten bełkot na twoje ograniczenie umysłowe,po prostu nie wiesz co piszesz i nie jesteś w stanie wytłumaczyć co te wymiociny oznaczają. Nie pytam więcej. Ale jak będziesz na obiadku w niedziele u mamusi ( z zięciem?)to zajrzyj do mnie i daj zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Full Power |Spirit 15.07.04, 21:23 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > Nie kumasz zezowate szczęście.Tu nie o wolność chodzi. > Rozumiem,że trzeba zwalić ten bełkot na twoje ograniczenie umysłowe,po prostu > nie wiesz co piszesz i nie jesteś w stanie wytłumaczyć co te wymiociny > oznaczają. > Nie pytam więcej. > > Ale jak będziesz na obiadku w niedziele u mamusi ( z zięciem?)to zajrzyj do > mnie i daj zarobić. każdy wie co pisze.co więcej ponosi za to odpowiedzialność.niezależnie od tego do jakiego innego wątku się to odnosi.Z Panem Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Full Power |Spirit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:26 Co to za przyglup ten trond? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Full Power |Spirit 15.07.04, 21:49 Gość portalu: madzia napisał(a): > Co to za przyglup ten trond? jestem głupkiem.ale dla ciebie mogę być przygłupem.Zostań z Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: hihi 15.07.04, 21:45 Przychodzi "kobieta karzeł" do ginekologa i mówi, że strasznie ociera ją w kroku. Lekarz kazał jej sie położyć na fotelu i zbadał ją "dogłębnie"... Niestety, nic nie stwierdził. - Jest Pani zdrowa, jest pani prawidłowo zbudowana... - Ale, panie doktorze to mnie ociera tylko w czasie deszczu! - To prosze przyjść , kiedy bedą dolegliwości. Zobaczymy o co chodzi? Nie minęło 5 dni i karlica zjawia sie okutana w peleryne i z parasolem w dłoni. - Panie doktorze, ja już nie wytrzymam! Strasznie dokucza mi to ocieranie... Lekarz polożył "kobietę karła" na fotel, obejrzał i przystapił do działania. Walczył z narzędziami okolo 15 minut, po czym powiedział, że już po bólu. "Kobieta karzeł" zeszła z fotela, zrobiła kilka kroków i faktycznie, po dolegliwościach ani śladu. - Panie doktorze! Jest pan cudotwórcą, jak pan to zrobił? - Obciąłem pani kalosze. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: hihi 16.07.04, 00:58 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > hihi no.tez uważam,że hi hi hi.jestem do zgody. Odpowiedz Link Zgłoś