naubyd 11.03.13, 08:25 pierwszy Zadbajmy o nasze forum. Hipokryta jazOn też Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naubyd Re: czas wznowić wątek "do kubełka" 11.03.13, 09:50 klikamy klikamy w matołków Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: czas wznowić wątek "do kubełka" 11.03.13, 10:15 A może, szanowny "naubydzie", warto lepiej porozmawiać w wątku o AUTORYTETACH? Nie sztuka wyrzucać coś do kubełka. Co Ty na to? Pozdrowienia, Andrzej Adamski. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: czas wznowić wątek "do kubełka" 11.03.13, 11:06 z pajacami drogi Andrzeju nie ma co dyskutować i nawracać. Klikać na kubełek i jazda. I nie chodzi tylko o idiotyzm ale także o nieprawdziwe informacje powtarzane milion razy. Przypomina mi to wypowiedzi wszystkich pisowców na temat rządu itp. Są wyszkoleni by w co drugim zdaniu używać Donald Tusk, Donalda Tuska. To aż razi i widać jak na dłoni, że to wynik szkolenia i prania mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: czas wznowić wątek "do kubełka" 11.03.13, 12:03 Jak piszesz "widać jak na dłoni" - wiele widać, bardzo wiele, i wszędzie. Gdyby kierować się, szanowny "naubydzie", Twymi kryteriami niewiele zostałoby wpisów. Moim zdaniem każdego człowieka należy uszanować - jest to dosyć trudne, ale przecież nasze myśli to splot wielu czynników, szczególnie AUTORYTETÓW: rodziców, wychowawców, wszelakich ugniataczy, osób wypuszczających nas na manowce, emocji, towarzystwa, lektur, "wiedzy" serialowej, ..., internetu. Forum jest szansą, dobrym miejscem - dzielenia się SOBĄ, dawania świadectwa, jest miejscem dla ścierania się ze swymi poglądami, miejscem sporów, także wspierania się w "dobrych zawodach". Tylko dlatego nieraz swe trzy grosze - choć wszyscy odradzają - dorzucam, i nie dlatego, że mam rację, ale dlatego, że to jestem JA. Wbrew pozorom nauczyłem się trochę na forum. Zauważyłeś zapewne, że często musi to mnie boleć, ale cóż! Moje zachowanie świadczy o mnie, a poglądy innych o ich Autorach. Z szacunkiem, AA. Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd Re: czas wznowić wątek "do kubełka" 12.03.13, 16:48 Drogi Andrzeju, masz swoje zdanie i ja mam swoje. Wdzięczny jestem za to, za niepisanie Twoja w stylu "prawda cie wyzwoli" bo prawda tez dla róznych ludzi jest inna. Ta w sensie o którym pisałeś oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
szczam.napis więc masz kolejną szansę dania świadectwa o swoim 12.03.13, 18:20 etacie za publiczne "trzy grosze" - nie zmarnuj jej. Nie lękaj się prawda cię wyzwoli - nawet jeśli jak piszesz często jest bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: czas wznowić wątek "do kubełka" 12.03.13, 11:33 "naubydzie", co u Ciebie? Długo przemyśliwasz? AA Odpowiedz Link Zgłoś
szczam.napis Adamski - co u ciebie? 12.03.13, 18:22 Dalej na publicznym garnuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Adamski - co u ciebie? 12.03.13, 19:20 Budzbon, a co u ciebie pismatole z komitetu wyborczego kosmy lenia-złotowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
naubyd za stopkę 12.03.13, 16:57 forum.gazeta.pl/forum/w,71,143137500,143142990,Re_Zbuduja_elektrocieplownie_bedzie_cieplo_i_pr.html Odpowiedz Link Zgłoś