Dodaj do ulubionych

lokator czy teminator-precz z gorszeniem na forum

21.07.04, 11:27
nazwał mnie ateistą.tępi mnie za to,że zabiegam o zaniechanie zgorszenia na
forum.za to,że proszę o pomoc w walce z pedofilią.a przynajmniej o
wypowiedź.no,to się ładnie doczekałem.nikt nie podejmuje wątku wakacji i
tego,że czytają forum również dzieciaki.przecież dzieciaki w wolnym czasie
wszędzie się wcisną.a tu z tej okazji-pięęękne wątki.wulgaryzmy, wyzwiska-aż
się roi.a lokator mnie wyzwał od ateistów!zarzucił mi,że "wpadłem" na Boga
jako "tarczę".to ma być autorytet tego forum?autorytet
życiowy,moralny,językowy?autor postów,które tu ceniłem najbardziej?dzisiaj
uważam,że się myliłem.jest to autor dwulicowy.i nie cieszy się już w moich
oczach autorytetem.jego dzieci też moga przecież tu zajrzeć.tragedia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:44
      Spadaj głupia wywłoko.
    • vviosna Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 21.07.04, 11:52
      kretyn jestes i tyle, olej po prostu
      • Gość: Marian Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:02
        Nie ma to jak kurewska porada :-)
        • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 21.07.04, 12:23
          Gość portalu: Marian napisał(a):

> Nie ma to jak kurewska porada :-)

myślałem,że mnie wspierasz.pozdrawiam.myliłem się.a może jednak nie? może
          jednak wspierasz?a s .
          • Gość: Marian Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:25
            kurwy potrzebują wsparcia?
            jakiego?
            • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 21.07.04, 12:27

> kurwy potrzebują wsparcia?
              > jakiego?

pomińmy słowo na k.ja proszę o walkę ze zgorszeniem na forum.Marian,rusz
              sumieniem.wchodzisz,czy nie?a s
              • Gość: Marian Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:34
                Wybacz,nie jestem zoofilem.Tobie całyświat obraca się wokół dupy?
                • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 21.07.04, 12:36

> Wybacz,nie jestem zoofilem.Tobie całyświat obraca się wokół dupy?

nie.wokół wiary.ależ ty jesteś dosadny i wulgarny,Marian.dzieci mogą to
                  czytać.pomyś Bracie.
                  • Gość: Marian Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:44
                    bardziej mnie przeraza,ze taka wypaczona wywłoka jak ty moze byc nauczycielem.
                    • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 21.07.04, 12:48

> bardziej mnie przeraza,ze taka wypaczona wywłoka jak ty moze byc nauczycielem.

nie jestem nauczycielem.
                      • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 21.07.04, 12:49
                        trond napisał:

> Gość portalu: Marian napisał(a):
                        >
                        > > bardziej mnie przeraza,ze taka wypaczona wywłoka jak ty moze byc nauczyci
                        > elem.
                        >
                        > nie jestem nauczycielem.
                        i nazywaj mnie jakoś grzeczniej.trochę to wulgarne.
                        • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 21.07.04, 12:50
                          trond napisał:

> trond napisał:
                          >
                          > > Gość portalu: Marian napisał(a):
                          > >
                          > > > bardziej mnie przeraza,ze taka wypaczona wywłoka jak ty moze byc na
                          > uczyci
                          > > elem.
                          > >
                          > > nie jestem nauczycielem.
                          > i nazywaj mnie jakoś grzeczniej.trochę to wulgarne.
                          >
                          przerywam rozmowę do jutra.pomyśl nad tym aby mnie nie wyzywać.to wypacza sens
                          rozmowy,Bracie.
                        • Gość: Marian Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:54
                          > > nie jestem nauczycielem.
                          > i nazywaj mnie jakoś grzeczniej.trochę to wulgarne.

To sie nazywa szczerość.Wiem,że nie wiesz co to takiego.
                      • Gość: Marian Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:55
                        > nie jestem nauczycielem.

tam byl tryb przypuszczajacy.
    • lokator Re: 21.07.04, 13:44
      trond napisał:

> .....

To nie ważne czy trond to inny nick qczi vel vviosny, teda, czy też ich
      sprzymierzeńca. Ważne jest to, że istnieje między tymi osobami współpraca.
      Ważne jest to, że posty tronda wpisują się w schemat wymyślonej przez qczi i
      teda osławionej 'polewki'. Polewki z wszystkiego i z każdego w imię siania
      zamętu na forum. Nie mam pewności, kto kryje się pod nickiem trond. Może jest
      to kobieta, ale może niekoniecznie qczi. To nieistotne. Ważne, że jest to
      osobnik o perwersyjnej, podstępnej naturze.
      Trondzie, czy jak się tam zwiesz. Ty wiesz i ja wiem, że jesteś poza moim
      zasięgiem. Ty wiesz kim ja jestem, a ja nie mam pewności co do twojej
      tożsamości. Ale to nie jest problem. Forum to margines życia. Ale Ty nie wiesz
      czegoś, o czym wiem ja i parę innych osób. Siedząc przed komputerem masz
      niewątpliwy ubaw. Śmiej się, ale niezależnie od tego kim jesteś, Twój śmiech
      słychać na forum. I słychać ten śmiech jako chrząkanie świni.
      • vviosna Re: 21.07.04, 17:05
        >Ważne jest to, że posty tronda wpisują się w schemat wymyślonej przez qczi i
        >teda osławionej 'polewki'.

polewka u tronda? gdzie?
        jaki sprzymierzeniec?
        jaki zamet w jego wykonaniu?

>Ważne, że jest to
        > osobnik o perwersyjnej, podstępnej naturze.

a to na jakiej podstawie?

>Twój śmiech
        > słychać na forum. I słychać ten śmiech jako chrząkanie świni.

glosy tez slyszysz?
      • trond Re: 21.07.04, 23:07
        lokator napisał:

> trond napisał:
        >
        > > .....
        >
        >
        > To nie ważne czy trond to inny nick qczi vel vviosny, teda, czy też ich
        > sprzymierzeńca. Ważne jest to, że istnieje między tymi osobami współpraca.
        > Ważne jest to, że posty tronda wpisują się w schemat wymyślonej przez qczi i
        > teda osławionej 'polewki'. Polewki z wszystkiego i z każdego w imię siania
        > zamętu na forum. Nie mam pewności, kto kryje się pod nickiem trond. Może jest
        > to kobieta, ale może niekoniecznie qczi. To nieistotne. Ważne, że jest to
        > osobnik o perwersyjnej, podstępnej naturze.
        > Trondzie, czy jak się tam zwiesz. Ty wiesz i ja wiem, że jesteś poza moim
        > zasięgiem. Ty wiesz kim ja jestem, a ja nie mam pewności co do twojej
        > tożsamości. Ale to nie jest problem. Forum to margines życia. Ale Ty nie
        wiesz
        > czegoś, o czym wiem ja i parę innych osób. Siedząc przed komputerem masz
        > niewątpliwy ubaw. Śmiej się, ale niezależnie od tego kim jesteś, Twój śmiech
        > słychać na forum. I słychać ten śmiech jako chrząkanie świni.

dla mnie ważne jest to,dla ciebie tamto.wiesz lepiej ode mnie czy jestem
        ateistą-twoja sprawa.twoje wypowiedzi na forum przeczą sobie wzajemnie.to jest
        to co wiem o tobie.reszta postu na który odpisuję jest twoją wyłączną
        sprawą.nie będę się do niej odnosił.jak słusznie zauważyłeś forum znam
        wyłącznie z wizyt internetowych.twoja wiedza pozakulisowa nie ma odniesienia do
        twoich postów-tak to wygląda z mojej perspektywy.oceniam to co czytam.i wpisuję
        się,kiedy uważam za stosowne.razi mnie wulgarność i sianie zgorszenia.trochę
        się uniosłeś,ale nie przepraszaj.ja się nie gniewam.nie takie posty jestem w
        stanie znieść o ile na forum oprócz wyzywania od świń zapanowałby ład
        słownikowo-skojarzeniowy.nie wiem jakimi prawami rządzi się to forum i czy
        wiedza z realu przenosi sie na poglądy wyrażane wobec dyskutanta.jeśli tak-to
        ja wyznaję zasadę anonimowej dyskusji,która prowadzi do czegoś dobrego.łączę
        wyrazy uszanowania dla twojego postu i reszty poglądów.p.s.wybacz,że nie
        chrząknę.nie potrafię.
        • lokator Re: 22.07.04, 08:20
          vviosna napisała:

> ...

trond napisał:

> ...

Tego, co tu piszecie, nie piszecie dla mnie, bo Wy wiecie, że ja wiem. Piszecie
          to dla przypadkowego "przechodnia", który nie jest w temacie i nie ma pojęcia o
          historii forumowych wojen. Darujcie sobie. Nie będę wnikał, czy piszę do
          jednej, dwóch czy trzech realnych osób. Piszę do trzech wirtualnych postaci. Do
          qczi, teda i tronda. Darujcie sobie to mydlenie.
          • trond Kolejność mydlenia 22.07.04, 10:01
            lokator napisał:

> vviosna napisała:
            >
            > > ...
            >
            >
            > trond napisał:
            >
            > > ...
            >
            >
            > Tego, co tu piszecie, nie piszecie dla mnie, bo Wy wiecie, że ja wiem.
            Piszecie
            >
            > to dla przypadkowego "przechodnia", który nie jest w temacie i nie ma pojęcia
            o
            >
            > historii forumowych wojen. Darujcie sobie. Nie będę wnikał, czy piszę do
            > jednej, dwóch czy trzech realnych osób. Piszę do trzech wirtualnych postaci.
            Do
            >
            > qczi, teda i tronda. Darujcie sobie to mydlenie.

daruj sobie jeśli łaska perfidię.nie po drodze mi z nikim.jestem niezależny w
            poglądach i wypowiedziach.wspólne mianowniki mnie nie interesują.i ty mnie do
            tych mianowników nie sprowadzisz.nie zamilknę dla twojej wygody.obrażanie uczuć-
            cóż to takiego?szczegółowo-razi mnie wulgarność.rażą mnie skojarzenia na
            wszystkich wątkach z ...no właśnie...więc nie podważaj autorytetu jakim się
            cieszysz w moich oczach bardziej niż to konieczne.może dla ciebie skórka warta
            tej wyprawki.twój wybór.zani kogoś określisz ateistą-przemyśl.jaki miałeś cel?
            żenada.nie jestem świadom forumowych kulisów.więc trzymaj się odnośnie moich
            wypowiedzi :1.tematu2.szacunku dla moich poglądów.
            • lokator Re: Kolejność mydlenia 22.07.04, 11:18
              trond napisał:

> ...

Nie wmówisz mi, że oczywiste aluzje pod moim adresem, które pojawiły się w
              około dziesięciu Twoich postach są przypadkowymi, nic nie znaczącymi zbitkami,
              czyli bełkotem.
              Nie wciągniesz mnie w taką dyskusję, w której ja będę tłumaczył Tobie gdzie te
              aluzje i czego dotyczą, a Ty będziesz zaprzeczać.
              Dla mnie jesteś prowokatorem i mącicielem, a religijność w Twoich postach to
              zasłona dymna, czyli perfidia stosowana.
              • vviosna Re: Kolejność mydlenia 22.07.04, 11:52
                lokator napisał:

> trond napisał:
                >
                > > ...
                >
                > Nie wmówisz mi, że oczywiste aluzje pod moim adresem, które pojawiły się w
                > około dziesięciu Twoich postach są przypadkowymi, nic nie znaczącymi zbitkami,
                > czyli bełkotem.
                > Nie wciągniesz mnie w taką dyskusję, w której ja będę tłumaczył Tobie gdzie te
                > aluzje i czego dotyczą, a Ty będziesz zaprzeczać.
                > Dla mnie jesteś prowokatorem i mącicielem, a religijność w Twoich postach to
                > zasłona dymna, czyli perfidia stosowana.

no coz
                Trondzie, widzisz, ze lokator ma w sobie cos rycerskiego :)
                • Gość: Marian Re: Kolejność mydlenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:00
                  a kurwie daleko do rycerza
                • vviosna Re: Kolejność mydlenia 22.07.04, 12:11
                  vviosna napisała:

> no coz
                  > Trondzie, widzisz, ze lokator ma w sobie cos rycerskiego :)

a wiesz, co? zakuty leb!
                  ;)))))))
                  • Gość: Marian Re: Kolejność mydlenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:16
                    tak,podstawa to sprawne uda.
              • trond Re: Kolejność mydlenia 22.07.04, 12:21
                lokator napisał:

> trond napisał:
                >
                > > ...
                >
                > Nie wmówisz mi, że oczywiste aluzje pod moim adresem, które pojawiły się w
                > około dziesięciu Twoich postach są przypadkowymi, nic nie znaczącymi
                zbitkami,
                > czyli bełkotem.
                > Nie wciągniesz mnie w taką dyskusję, w której ja będę tłumaczył Tobie gdzie
                te
                > aluzje i czego dotyczą, a Ty będziesz zaprzeczać.
                > Dla mnie jesteś prowokatorem i mącicielem, a religijność w Twoich postach to
                > zasłona dymna, czyli perfidia stosowana.

gdyby moc postów byłaby mocą sprawczą i każdy adwersarz spunktowany i
                spuentowany stawałby się tym kim go się określa : ateista-ateistą,mędrzec
                mędrcem,grzesznik grzesznikiem,święty świętym,głupiec głupcem,pajac pajacem,
                itp ty byłbyś bogiem tego forum,a ja ateistą.na razie Bóg zostaje wraz ze swoją
                sprawiedliwością na swoim miejscu.i tak pozostanie.czy tego chcesz,czy też
                nie.człowiek zostanie człowiekiem.post postem.lokator lokatorem.trond
                trondem.p.s.nie mam zwyczaju posługiwać się aluzjami.jeśli ty się w czymkolwiek
                aluzji doszukujesz to masz problem.nie obarczaj nim mnie.nie wiem kiedy do
                ciebie dotrze,że jestem na tym forum obcy.dlaczego atakujesz akurat mnie z
                moimi poglądami anty pedofilii,anty wulgarności,anty zgorszeniu-wyjaśnij sobie
                sam.ja się nie podejmuję.może dla odmiany poparłbyś moje poglądy,czy też z
                twojego punktu widzenia sieją TE POGLĄDY zamęt na forum,jak to określasz?
                oj,kochany lokatorze...kłaniam ci się do ziemi,po staropolsku...a tak dużo w
                twoich poglądach wypowiedzi na temat sukcesu życiowego
                progenitury...bracie...czy nie widzisz wyciągniętej ręki?
                • vviosna Re: Kolejność mydlenia 22.07.04, 12:36
                  ha! dobrze, Troniku!!!!

trza bylo troche w ten zakuty lepek lokatora postukac, moze sie obudzi
                  ;)

swoja droga to zabawne, czuje sie jak guevara, ktory skupia wokol siebie swa
                  charyzma wszystkie jednostki, ktore 'nie sprzyjaja' pogladam gawiedzi w stylu
                  lokator, cygne, tyciarek

latwiej im powiedziec: to tylko qczi w nowym nicku, albo jej poplecznik, niz
                  dopuscic do swiadomosci, iz wiecej niz jedna osoba ma poglady odmienne od ich
                  pogladow
                  to swiadczyloby przeciez, ze 'byc moze' ;))) nie maja racji
                  i byc moze okazaloby sie, iz nie sa ani alfa, ani omega, ani tym bardziej
                  obojgiem naraz

a taka opinia, chocby we wlasnym mniemaniu, jest jakze potrzebnym balsamem na
                  znekana realowymi niepowodzeniami dusze

ps
                  nie chce mi sie szukac tego watku, ale: lokatorze, skoro szydertwem mienisz cala
                  moja wczesniejsza i pozniejsza 'tworczosc' na forum, czemuz to wlasnie pytanie o
                  twoj sukces zyciowy stalo sie katalizatorem, by rzekome szyderstwa wypominac?
                  bacz, by twoj kotek nie dostal zeza o odwracania ogonem
                  • trond Re: Kolejność mydlenia 22.07.04, 12:42
                    vviosna napisała:

> ha! dobrze, Troniku!!!!
                    >
                    > trza bylo troche w ten zakuty lepek lokatora postukac, moze sie obudzi
                    > ;)
                    >
                    > swoja droga to zabawne, czuje sie jak guevara, ktory skupia wokol siebie swa
                    > charyzma wszystkie jednostki, ktore 'nie sprzyjaja' pogladam gawiedzi w stylu
                    > lokator, cygne, tyciarek
                    >
                    > latwiej im powiedziec: to tylko qczi w nowym nicku, albo jej poplecznik, niz
                    > dopuscic do swiadomosci, iz wiecej niz jedna osoba ma poglady odmienne od ich
                    > pogladow
                    > to swiadczyloby przeciez, ze 'byc moze' ;))) nie maja racji
                    > i byc moze okazaloby sie, iz nie sa ani alfa, ani omega, ani tym bardziej
                    > obojgiem naraz
                    >
                    > a taka opinia, chocby we wlasnym mniemaniu, jest jakze potrzebnym balsamem na
                    > znekana realowymi niepowodzeniami dusze
                    >
                    > ps
                    > nie chce mi sie szukac tego watku, ale: lokatorze, skoro szydertwem mienisz
                    cal
                    > a
                    > moja wczesniejsza i pozniejsza 'tworczosc' na forum, czemuz to wlasnie
                    pytanie
                    > o
                    > twoj sukces zyciowy stalo sie katalizatorem, by rzekome szyderstwa wypominac?
                    > bacz, by twoj kotek nie dostal zeza o odwracania ogonem

jak już raz powiedziałem,a nie chcę się powtarzać:jestem obcy na tym
                    forum.wyznaję tylko własne poglądy.wyciągam rękę do każdego.i proszę:dajcie się
                    złapać w sieć.sieć miłości.odwrotnością tego stanu jest wspieranie swoich
                    wypowiedzi na forum wulgarnością i gorszącymi skojarzeniami.założyłem na tym
                    forum wiele watków.przeszły one bez echa.ale-nie zrażam się.
                    • vviosna Re: Kolejność mydlenia 22.07.04, 12:45
                      oh, bo coz sie bedzie taki lokator wypowiadal na ladnych, sympatycznych watkach,
                      jak moze sobie pobajdurzyc o rozkladaniu nog
                      tak, tak, drogie panie, lokator napisal ostatnio, ze jedynym osiagnieciem
                      kobiety w drodze do posiadania dziecka jest rozlozenie nog.
                      • Gość: Marian Re: Kolejność mydlenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:48
                        wiosna za ze dobrze byc kurwa
                      • lokator Re: Kolejność mydlenia 22.07.04, 12:49
                        vviosna napisała:

> oh, bo coz sie bedzie taki lokator wypowiadal na ladnych, sympatycznych
                        watkach
                        > ,
                        > jak moze sobie pobajdurzyc o rozkladaniu nog
                        > tak, tak, drogie panie, lokator napisal ostatnio, ze jedynym osiagnieciem
                        > kobiety w drodze do posiadania dziecka jest rozlozenie nog.

Nadinterpretacja jest Twoją mocną stroną.
                      • Gość: MMM Re: Kolejność mydlenia IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 23.07.04, 19:41
                        W pewnym sesie ma racje o tych nogach.
                  • Gość: Marian Re: Kolejność mydlenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:52
                    iz wiecej niz jedna osoba ma poglady odmienne od ich
                    > pogladow

w ktorym miejscu wiosna i trond maja takie same poglady idiotko?
                    to wlasnie kontrast miedzy kurwa a swietym...
      • trond Poza zasięgiem 22.07.04, 16:19
        lokator napisał:

> Trondzie, czy jak się tam zwiesz. Ty wiesz i ja wiem, że jesteś poza moim
        > zasięgiem.
        nie wiem jaki zasięg masz na myśli.jeśli jest to zasięg bezbożności to jestem
        poza twoim zasięgiem.Boga ze mnie nie wypalisz postami w których piszesz co ci
        wpadnie do głowy.ave,Bracie.
    • lokator Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 12:47
      trond napisał:

> nazwał mnie ateistą.

Trochę inaczej.
      Tylko ateista może nieszanować Boga na tyle, że uczyni sobie z Niego tarczę dla
      swojej niegodziwości.
      Być może się mylę. Być może chrześcijanin też może być nikczemnikiem. Tym
      większe to zakłamanie.

> tępi mnie za to,że zabiegam o zaniechanie zgorszenia na
      > forum.

Nieprawda.

> wulgaryzmy, wyzwiska-aż
      > się roi.a lokator mnie wyzwał od ateistów!

Nie przeszkadza Tobie, gdy pod Twoim adresem ktoś napisze 'Asiu, ty kurwo'. A
      oburzenie wywołuje w Tobie dopiero wulgaryzm 'ty ateisto'. Oburzenie na tyle
      duże, że warte jest założenia osobnego wątku. Śmierdzi manipulacją.

> zarzucił mi,że "wpadłem" na Boga
      > jako "tarczę".

Taki tworzysz sobie image.

> to ma być autorytet tego forum?autorytet
      > życiowy,moralny,językowy?autor postów,które tu ceniłem najbardziej?

Wiem, że to kpina.

> dzisiaj
      > uważam,że się myliłem.jest to autor dwulicowy.i nie cieszy się już w moich
      > oczach autorytetem.

Skąd wiesz jak zachowuje się ktoś, kto jest dwulicowy?

> jego dzieci też moga przecież tu zajrzeć.tragedia.

Dlaczego w jakimś poście piszesz do mnie "ps. pozdrowienia od pracodawcy"?
      Blef? Że pracodawca dowie się, że pisuję w czasie pracy?
      - To próba zastraszenia. Niezbyt chrześcijańska postawa.
      A może wiesz gdzie pracuję?
      - Wiesz zatem kim jestem, wiesz zatem także to, że moja córka ma trzy lata.

Nie wygłupiaj się z tym wyciąganiem ręki. Ty nie masz czystych intencji.
      • vviosna Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 12:53
        >Tylko ateista może nieszanować Boga na tyle, że uczyni sobie z Niego tarczę dla
        >swojej niegodziwości.

nie z bezokolicznikami piszemy osobno
        poza tym taki belkot, jaki tu uskuteczniasz, jest juz niereformowalny
        btw - gdzie ta niegodziwosc tronda? udowodnij
        • vvi0sna Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 12:57
          Czas na wytykanie błedów.Gdy brak argumentów.
          • vvi0sna wyrównajmy więc poziom 22.07.04, 13:01

Moje pojebane życie

gdzie czytamy:
            FACECI>
            kolo mojego bloku sa 2 kioski
            w nich, zamiast starych gled rodem z wczesnej reklamy frugo
            sprzedaja kolesie
            uh... jeden metal,dlugie wloski, ql gadula rodem z rozglosni przystanek alaska
            drugi- normalny, ale tyz spoko spoko

sloneczko wyjrzalo osmagalo pigment facetow ultrafioletem
            to i laze i sie rozglodam
            wylazi nimfomania
            slinie sie lacznie na
            -2 kioskarzy
            -hm. tego nie napisze jest ich dwoch ale jeden fajniejszy tylko nie napisze
            skad ich znam
            -kolege z pracy
            -kolege ze szkoly
            -dwoch znajomych
            i na Micha ;)

nie piszemy rozglodam,tylko rozglądam.
            • vvi0sna Re: wyrównajmy więc poziom 22.07.04, 13:03
              "rozglodam" to moze na wsi gdzies pisza,niewyksztalceni;
              ale pani nauczycielka,po studiach,z aspiracjami do pisania?
            • Gość: Marian Re: wyrównajmy więc poziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:10
              "wylazi nimfomania"

mówiłem,że kurwa.cieszy,że ma chociaż świadomość.
              niech Bóg ma swojej opiece nieszczęsna kobieto.
        • lokator Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 13:31
          vviosna napisała:

> nie z bezokolicznikami piszemy osobno

Dzięki.

> poza tym taki belkot, jaki tu uskuteczniasz, jest juz niereformowalny
          > btw - gdzie ta niegodziwosc tronda? udowodnij

Trond za wszelką cenę chce uchodzić za osobę niezależną. Ty robisz wszystko,
          żeby pokazać, że istnieje koalicja trond-vviosna. Jesteś jego adwokatem?
          Rzecznikiem?
          A trond nie ma czystych intencji, co wykazałem w innym poście.
          • vviosna Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 14:03
            >A trond nie ma czystych intencji, co wykazałem w innym poście.

jakos nie zauwazylam. prosze o replay (ew. link)
      • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 13:20
        lokator napisał:

> trond napisał:
        >
        > > nazwał mnie ateistą.
        >
        > Trochę inaczej.
        > Tylko ateista może nieszanować Boga na tyle, że uczyni sobie z Niego tarczę
        dla
        >
        > swojej niegodziwości.
        > Być może się mylę. Być może chrześcijanin też może być nikczemnikiem. Tym
        > większe to zakłamanie.
        >
        > > tępi mnie za to,że zabiegam o zaniechanie zgorszenia na
        > > forum.
        >
        > Nieprawda.
        >
        > > wulgaryzmy, wyzwiska-aż
        > > się roi.a lokator mnie wyzwał od ateistów!
        >
        > Nie przeszkadza Tobie, gdy pod Twoim adresem ktoś napisze 'Asiu, ty kurwo'. A
        > oburzenie wywołuje w Tobie dopiero wulgaryzm 'ty ateisto'. Oburzenie na tyle
        > duże, że warte jest założenia osobnego wątku. Śmierdzi manipulacją.
        >
        > > zarzucił mi,że "wpadłem" na Boga
        > > jako "tarczę".
        >
        > Taki tworzysz sobie image.
        >
        > > to ma być autorytet tego forum?autorytet
        > > życiowy,moralny,językowy?autor postów,które tu ceniłem najbardziej?
        >
        > Wiem, że to kpina.
        >
        > > dzisiaj
        > > uważam,że się myliłem.jest to autor dwulicowy.i nie cieszy się już w moic
        > h
        > > oczach autorytetem.
        >
        > Skąd wiesz jak zachowuje się ktoś, kto jest dwulicowy?
        >
        > > jego dzieci też moga przecież tu zajrzeć.tragedia.
        >
        > Dlaczego w jakimś poście piszesz do mnie "ps. pozdrowienia od pracodawcy"?
        > Blef? Że pracodawca dowie się, że pisuję w czasie pracy?
        > - To próba zastraszenia. Niezbyt chrześcijańska postawa.
        > A może wiesz gdzie pracuję?
        > - Wiesz zatem kim jestem, wiesz zatem także to, że moja córka ma trzy lata.
        >
        >
        > Nie wygłupiaj się z tym wyciąganiem ręki. Ty nie masz czystych intencji.

wiem tylko tyle ile napisałeś o sobie,ale nie wszystko czytałem,więc
        wybacz.jestem przejazdem od niedawna.wkrótce i tak mnie stracicie z oczu.może
        ktoś zatęskni.będę wyciągał rękę,choćby mi miała ścierpnąć.podobało mi się
        twoje ujęcie kary śmierci.to tak na marginesie,bo nie umiem wklejać,czy jak wy
        to nazywacie,wypowiedzi.poza tym ty wywijasz poglądami do upojenia.szkoda,bo
        robisz dobre wrażenie kiedy nie wywijasz.pisałeś,że się logujesz za zgodą
        pracodawcy w godzinach pracy,to sobie pomyślałem,że jesteś pracownikiem
        kawiarenki internetowej.ja muszę wszędzie ze sobą włóczyć lapa.i chociaż to
        nieetyczne-pozazdrościłem ci.w dodatku uznałem,że jesteś kobietą,bo słowo
        lokator mi się kojarzy z robieniem loków.teraz piszesz,że masz córeczkę.czyli
        moja teoria,że jesteś mamą jednak się potwierdza.trochę kaprysisz,ale da się
        ciebie czytać.co do ateisty-no,wiesz.nie oceniaj radykalnie,bo możesz sam pod
        soba wykopać ten dołek.Bracie,czy Siostro.ave tobie.
        • Gość: Marian Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:22
          przestan rznac glupa wywloko
        • lokator Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 13:36
          trond napisał:

> pisałeś,że się logujesz za zgodą
          > pracodawcy w godzinach pracy,to sobie pomyślałem,że jesteś pracownikiem
          > kawiarenki internetowej.

> w dodatku uznałem,że jesteś kobietą,bo słowo
          > lokator mi się kojarzy z robieniem loków.

> teraz piszesz,że masz córeczkę.czyli
          > moja teoria,że jesteś mamą jednak się potwierdza.

Nie ośmieszaj się. Rżniesz głupa aż wstyd. Wszędzie używam rodzaju męskiego w
          odniesieniu do swojej osoby.
          • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 13:41
            lokator napisał:

> trond napisał:
            >
            >
            > > pisałeś,że się logujesz za zgodą
            > > pracodawcy w godzinach pracy,to sobie pomyślałem,że jesteś pracownikiem
            > > kawiarenki internetowej.
            >
            > > w dodatku uznałem,że jesteś kobietą,bo słowo
            > > lokator mi się kojarzy z robieniem loków.
            >
            > > teraz piszesz,że masz córeczkę.czyli
            > > moja teoria,że jesteś mamą jednak się potwierdza.
            >
            > Nie ośmieszaj się. Rżniesz głupa aż wstyd. Wszędzie używam rodzaju męskiego w
            > odniesieniu do swojej osoby.

widzisz.a uważasz,że jestem ateistą.tobie wolno tu zacytuję ciebie:rżnąć
            głupa.a mnie nie.czyli jesteś bogiem tego forum i wyznaczasz role,czy nie?ja w
            odniesieniu do swojej osoby również używam określeń,które wykluczają
            ateizm.określają natomiast wyraźnie moje poglądy.ave.a s .
            • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 13:43
              resztę jak Bóg da.ale odpiszę,nie myśl,że cię zlekceważyłem.ojczyzna
              wzywa.niestety.
            • vviosna Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 14:01
              hyhy
              1:0 dla tronda
              w ciagu tych ostatnich 10 min, bo tak, to lokator obrywa, az milo :))
            • lokator Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 14:04
              trond napisał:

> widzisz.a uważasz,że jestem ateistą.tobie wolno tu zacytuję ciebie:rżnąć
              > głupa.a mnie nie.czyli jesteś bogiem tego forum i wyznaczasz role,czy nie?ja
              > w odniesieniu do swojej osoby również używam określeń,które wykluczają
              > ateizm.określają natomiast wyraźnie moje poglądy.ave.a s .

Tobie nie wolno rżnąć głupa ponieważ jest to sprzeczne z tym co deklarujesz.
              Dlatego twierdzę, że jeżeli kpisz i rżniesz głupa to znaczy, że jesteś
              zakłamanym nikczemnikiem. To, że ja, wg Ciebie, rżnę głupa nie moze być
              wytłumaczeniem i usprawiedliwieniem dla Ciebie, jeśli robisz to samo. Dlatego
              uważam, że Twoja religijność jest tylko maską i nie stanowi Twoich prawdziwych
              poglądów. Jeśli zadajesz sobie trud, żeby szukać moich wypowiedzi sprzed
              jakiegoś czasu, to na pewno nie uszło Twojej uwadze, że piszę o sobie w rodzaju
              męskim. Jeżeli piszesz o mnie "kobieta" to tylko dlatego, że robisz to dla
              polewki. Słyszę Twój śmiech. Ubaw po pachy. I znowu jest to chrząkanie świni.
      • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 16:58
        lokator napisał:
        > Nie przeszkadza Tobie, gdy pod Twoim adresem ktoś napisze 'Asiu, ty kurwo'. A
        > oburzenie wywołuje w Tobie dopiero wulgaryzm 'ty ateisto'. Oburzenie na tyle
        > duże, że warte jest założenia osobnego wątku. Śmierdzi maniplacją
        nie odnoszę się do tego co mnie nie dotyczy.określanie mnie ateistą mnie
        dotyczy.nie czuję się oburzony.czuję się prześladowany przez ciebie,bracie.a to
        różnica.dlatego założyłem wątek.przestań mnie prześladować.p.s.manipulacja.fuj.

• trond Nie otrącaj wyciągniętej ręki,Bracie! 22.07.04, 17:13
        lokator napisał

moja córka ma trzy lata.
        >
        >

Lokatorze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        zamiast mnie gnębić,pomyśl,skoro sam masz dziecko jak mi pomóc wykorzenić
        wulgarność z tego forum.czasu już mi niewiele pozostało.Bracie.a s .
        • Gość: [B]B Re: Nie otrącaj wyciągniętej ręki,Bracie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:24
          > Lokatorze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > zamiast mnie gnębić,pomyśl,skoro sam masz dziecko jak mi pomóc wykorzenić
          > wulgarność z tego forum.czasu już mi niewiele pozostało.Bracie.a s .

rozwiales(as) watpliwosci co do Twoich intencji
          BzT
          • vviosna Re: Nie otrącaj wyciągniętej ręki,Bracie! 22.07.04, 22:28
            cos cie boli?
    • Gość: [B]B Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 14:16
      >jak już raz powiedziałem,a nie chcę się powtarzać:jestem obcy na tym
      >forum

(zakladam, ze powyzsze jest prawda)

wlasnie
      przestudiuj troche historie forum bydgoszcz
      jak juz to zrobisz, bedziesz wiedzial(a) to, czego nie wiesz teraz
      BzT
      • lokator Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 14:39
        Gość portalu: [B]B napisał(a):

> >jak już raz powiedziałem,a nie chcę się powtarzać:jestem obcy na tym
        > >forum
        >
        > (zakladam, ze powyzsze jest prawda)
        >
        >
        >
        > wlasnie
        > przestudiuj troche historie forum bydgoszcz
        > jak juz to zrobisz, bedziesz wiedzial(a) to, czego nie wiesz teraz
        > BzT

ON już przestudiował, chociaż, tak naprawdę, wcale nie musiał:

trond napisał:

> pisałeś,że się logujesz za zgodą
        > pracodawcy w godzinach pracy,to sobie pomyślałem,że ....
        • vvi0sna Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 22.07.04, 14:50
          4:0 dla Mariana.
          Podoba mi się jak jedziesz z nią jak ze szmatą.
          • kiss_my_ass Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 23.07.04, 01:01

> Podoba mi się jak jedziesz z nią jak ze szmatą.

Ja jednak wolałbym żeby jechał do lekarza,
            bo takie wypowiedzi jak

> tam byl tryb przypuszczajacy

świadczą o jakichś nieleczonych omamach wzrokowych.

Ale - z drugiej strony - chyba pierwszy raz w życiu udało Mu się
            wymyślić zdanie niezawierające wyrazu "kurwa"
            (choć nie wiem, czy powinienem używać wyrazu "wymyślić" mówiąc o
            istocie pozbawionej mózgu).

Całuski dla VVi0senki.

• zezowata_asia Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 23.07.04, 09:26
              kiss_my_ass napisał:

>
              > > Podoba mi się jak jedziesz z nią jak ze szmatą.
              >
              >
              > Ja jednak wolałbym żeby jechał do lekarza,
              > bo takie wypowiedzi jak
              >
              > > tam byl tryb przypuszczajacy
              >
              > świadczą o jakichś nieleczonych omamach wzrokowych.
              >
              > Ale - z drugiej strony - chyba pierwszy raz w życiu udało Mu się
              > wymyślić zdanie niezawierające wyrazu "kurwa"
              > (choć nie wiem, czy powinienem używać wyrazu "wymyślić" mówiąc o
              > istocie pozbawionej mózgu).
              >
              >
              > Całuski dla VVi0senki.

Droga przyjaciółeczko.Skąd te nerwy? Złość urodzie szkodzi, co w twoim fachu ma
              bezpośrednie przełożenie na finanse.
              To z nimfomanią to rzeczywiście Ci się udało.
              hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
              o dzizaaaa
    • lokator precz z głupotą na forum 23.07.04, 08:33
      trond napisał:

> nazwał mnie ateistą.

> wulgaryzmy, wyzwiska-aż
      > się roi.a lokator mnie wyzwał od ateistów!

A qczi, dla niepoznaki nazywająca siebie "wiosna", przy każdej okazji się
      raduje:
      -Tak! Tak! Przywal mu! Już 1:0!

===========================================================================
      wsn 05.02.2004 11:53 zarchiwizowany
      Szanowny Panie Andrzeju, chcialabym wyjasnic Panu sytuacje jaka powstala na
      forum. To rzeczywiscie ja pisalam pod nickiem andrzej.kaniecki. Zostalam
      zmanipulowana. Za posrednictwem innych osob dostalam informacje, ze Pan ujawnia
      moje dane na forum.
      Powiedziano mi, ze stalo sie tak w usunietych przez redakcje watkach, wiec nie
      moglam tego zweryfikowac. Powodowana zloscia chcialam si ena Panu odegrac, za co
      serdecznie przepraszam. Teraz nie dosc, ze ten wybryk jest mi wypominany na
      kazdym kroku to jeszcze Pan, mam wrazenie sie na mnie zawiodl. Przepraszam, z
      powazaniem
      qczi

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10530447&v=2&s=0

============================================================================

Biedna, zmanipulowana qczi....
      Biedny, wulgarnie wyzwany od ateistów trond....
      Złamał szczurek pazurek?
      Panie t., który ma laptopa i potrafi posługiwać się wyszukiwarką, a nie wie pan
      co to CTRL+C CTRL+V. Panie t., kiedy zakończy pan te wygłupy?

PS. Cóż za elegancja i delikatność.
      ...zrobiłam panu świństwo i mam niejasne przeczucie, że się pan na mnie
      zawiódł...
      Niemożliwy cyrk. Prawda?
    • lokator kompleks - arka 23.07.04, 08:55
      • spalarka, niszczarka, krajarka
      vviosna 19.07.2004 00:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując

hle hle

• aaaaaaaa, jeszcze dymarka
      vviosna 19.07.2004 00:46 odpowiedz na list odpowiedz cytując

... ale to juz dla mocno zdesperowanych hlehle

• i betoniarka
      vviosna 19.07.2004 00:47 odpowiedz na list odpowiedz cytując

- ale to juz dla mafiozow ;))))))))

• dziennikarka
      trond 19.07.2004 01:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując

blog autorstwa zdolnego pisarza
      • ted.allrightsreserved Re: kompleks - arka 23.07.04, 09:08
        nie kompleks tylko fobia
        • zezowata_asia Re: kompleks - arka 23.07.04, 09:28
          Tedziu,a widziałeś jakie jaja pojawiły się o 1:50 w wiadomym wątku?
          Ktoś Was podglądał przez okno.
        • vviosna Re: kompleks - arka 23.07.04, 19:34
          ted.allrightsreserved napisał:

> nie kompleks tylko fobia
          >

TED! JA RZE! PLACZE PO PROSTU!!!! BUHAHAHAHHAHA

CZKAWKE DOSTALAM
          OJJJJJJJJJ!!!! MOJ MONITOR! KTO MI GO TERAZ WYTRZE HAHAHAH!
          • ted.allrightsreserved Re: kompleks - arka 23.07.04, 19:43
            to nie jest smieszne
            dla faceta na pewno nie jest, strach wyjsc na ulice
    • lokator Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 23.07.04, 10:03
      trond napisał:

> czasu już mi niewiele pozostało.

Masz raka i chcesz się pogodzić?
      • because_i_love_you wspomnienie 23.07.04, 10:33
        gdy słońce zajdzie już za twoim grobem
        gdy ciemność otuli twoje piekło
        nie poznasz już przyjaciół
        chociaż byłaby pora

obyś żył
        nie tylko
        w pamięci nieprzyjaciół
        znasz
        gdzie twój brat?
        • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: wspomnienie 23.07.04, 12:13
          Lubie wierszyki:

Dziś dla Ciebie Tato,

śpiewa ptak na klonie

i dla Ciebie kwiaty,

pachną też w wazonie.

Dziś dla Ciebie Tato,

płyną białe chmurki,

a wiatr je układa,

w świąteczne laurki.

Dzisiaj drogi Tato,

masz twarz uśmiechniętą,

niechaj przez rok cały,

trwa to Twoje święto!
      • vviosna Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 23.07.04, 20:31
        lokator napisał:

> trond napisał:
        >
        > > czasu już mi niewiele pozostało.
        >
        >
        > Masz raka i chcesz się pogodzić?

ale babol. obys ty mial raka, zebys zobaczyl, jak to jest
      • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 24.07.04, 11:36
        lokator napisał:

> trond napisał:
        >
        > > czasu już mi niewiele pozostało.
        >
        >
        > Masz raka i chcesz się pogodzić?

nie mam już wiele czasu.to odniesienie do nieuchronności biblijnej
        apokalipsy.nie mam się z czym godzić.ty mnie gnębisz,to nie jest kwestia
        godzenia się.po zapoznaniu się z twoimi wypowiedziami z niniejszego wątku nie
        dostrzegłem dowodu na to,że jestem ateistą.przestań mnie tak wyzywać i
        prześladować.Bracie,pomóż mi zwalczyć na forum wulgarność.pomóż mi wypowiedzieć
        protest przeciw pedofilii.
        • vviosna Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 24.07.04, 11:54
          alez lokatorowi nie w smak walczyc z wulgarnoscia i pedofilia. ciekawe, dlaczego.
          sam opowiadal przeciez, jak to milo mu sie spedza czas na piwku z pedofilem, to
          co, ma z wlasnym kumplem walczyc?
          • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 24.07.04, 11:58
            vviosna napisała:

> alez lokatorowi nie w smak walczyc z wulgarnoscia i pedofilia. ciekawe,
            dlaczeg
            > o.
            > sam opowiadal przeciez, jak to milo mu sie spedza czas na piwku z pedofilem,
            to
            > co, ma z wlasnym kumplem walczyc?
            >

za pozwoleniem.nie interesują mnie sprawy realu.istnieję na forum.jestem
            prześladowany na forum.tylko lokator może mi wyjaśnić tę sprawę.niestety.spraw
            ateizmu przy piwie się nie rozstrzyga moim zdaniem.
            • incognitto Re: lokator 25.07.04, 14:44

hahaha

terminator, dwulicowy, tępi, pije piwo z pedofilami, a tron_dzik, pobożny
              forumowicz modli się i modli...
              ło matko
              jaki fajny wątek

a tak powaznie, to nie będe oryginalna jak powiem - oczywiście masz racje
              lokatorze
              aluzyjki trzymają sie tron_dzika od dawna, najlepiej nie zwracac uwagi,
              daje znak, że coś wie,
              w każdym razie bójcie się trondzika, bo jak powie, to ho ho!! :))

-wesołe

• trond Re: lokator 25.07.04, 15:33
                incognitto napisał:

>
                > hahaha
                >
                > terminator, dwulicowy, tępi, pije piwo z pedofilami, a tron_dzik, pobożny
                > forumowicz modli się i modli...
                > ło matko
                > jaki fajny wątek
                >
                > a tak powaznie, to nie będe oryginalna jak powiem - oczywiście masz racje
                > lokatorze
                > aluzyjki trzymają sie tron_dzika od dawna, najlepiej nie zwracac uwagi,
                > daje znak, że coś wie,
                > w każdym razie bójcie się trondzika, bo jak powie, to ho ho!! :))
                >
                > -wesołe
                >witam na moim wątku.dziękuję za wypowiedź.bez ogródek i aluzji powiem
                wprost:precz z wulgarnością i milczącą zgodą na wulgarność na forum.lokator nie
                dowiódł ,że jestem ateistą,a na to się oburzam.twoja wypowiedź nie wspiera
                lokatora w tym względzie,może wpisałeś się aby nieśmiało dać mi do
                zrozumienia,że jesteś przeciw wulgarności i że protestujesz przeciw pedofilii i
                aluzjom i odniesieniom do tego zboczenia tu na tym forum.ktoś piszący takie
                posty potrzebuje publiki.i to bardzo.ta potrzeba silniejsza od tej osoby
                zwycięża.to budzi zgrozę.i sprzeciw.tyle to i ty wiesz,że pedofilia to
                zaraza.przy niedzieli:apage satanas.ja bardzo się boję-Sądu
                Bożego,piekła.człowiek ma wolny wybór.nawet jeśli nie wierzy w piekło-zazna
                go.tu czy tam.niestety.niepotrzebnie przekręcasz moją nazwę.mnie to nie
                zaszkodzi.tron d=dziesiąty tron anielski.ale-masz naturalnie prawo do swoich
                skojarzeń.wątek założyłem nie po to aby się z lokatorem spierać,ale by przestał
                mnie prześladować.tyle.
            • Gość: [B]B Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 17:45
              > > sam opowiadal przeciez, jak to milo mu sie spedza czas na piwku z pedofil
              > em,

podaj zrodlo
              • vviosna Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 25.07.04, 17:59
                piwkowal z tyciarkiem, sam sobie szukaj gdzie o tym sie chwalil
                • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 25.07.04, 18:13
                  vviosna napisała:

> piwkowal z tyciarkiem, sam sobie szukaj gdzie o tym sie chwalil
                  >

wara od tyciarka.to mój idol tego forum.apage!i proszę się pode mnie nie
                  podczepiać.to mój wątek i lokatora!dość prywaty!koniec ze zgorszeniem.mam
                  dosyć.nikt mi nie chce pomóc.tyciu!ratuj!tyle!
          • hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 25.07.04, 15:22
            vviosna napisała:

> alez lokatorowi nie w smak walczyc z wulgarnoscia i pedofilia. ciekawe,
            dlaczeg
            > o.
            > sam opowiadal przeciez, jak to milo mu sie spedza czas na piwku z pedofilem,
            to
            > co, ma z wlasnym kumplem walczyc?

Wszyscy są zajęci rozmyslaniem,co trzeba mieć we łbie,jaki rodzaj trocin,by
            uprawiać bara bara z panienką z ulicy,gdy za drzwiami śpi rodzina.
            Sprężyny chociaż naoliwione?
            • Gość: Marian Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 18:24
              > Wszyscy są zajęci rozmyslaniem,co trzeba mieć we łbie,jaki rodzaj trocin,by
              > uprawiać bara bara z panienką z ulicy,gdy za drzwiami śpi rodzina.
              > Sprężyny chociaż naoliwione?

Ten zez to pewnie od jednoczesnego ciągniecia i łypania za siebie w kierunku
              drzwi w takim razie.
              • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 25.07.04, 18:33

> > Wszyscy są zajęci rozmyslaniem,co trzeba mieć we łbie,jaki rodzaj trocin,
                > by
                > > uprawiać bara bara z panienką z ulicy,gdy za drzwiami śpi rodzina.
                > > Sprężyny chociaż naoliwione?
                >
                > Ten zez to pewnie od jednoczesnego ciągniecia i łypania za siebie w kierunku
                > drzwi w takim razie.

jesteś bezwstydą .
                • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 25.07.04, 18:35
                  skąd jesteś wyrodku żeby kompromitować Bydgoszcz gdy miasdto walczy o uniwerek?
                  okaż przyłbicę!
                  • Gość: Marian Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 18:36
                    leżeć
                    • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 25.07.04, 18:37

> leżeć

odczep się od tego miasta brzydo!
                      • trond Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f 25.07.04, 18:38
                        trond napisał:

> Gość portalu: Marian napisał(a):
                        >
                        > > leżeć
                        >
                        > odczep się od tego miasta brzydo!
                        w y l o g o w u j e s i e !
                        • Gość: MMM Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 26.07.04, 20:08
                          Idz sie modlic, zostaw innych w spokoju.
                          • Gość: . Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:14
                            a ty mmm idz obciagac genuine
                            • Gość: MMM Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.w80-15.abo.wanadoo.fr 27.07.04, 20:39
                              Niestety jest to niemozliwe, niejestem gay!
                • Gość: Marian Re: lokator czy teminator-precz z gorszeniem na f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 18:37
                  > jesteś bezwstydą .

Ja????????????????????????????????????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka