Dodaj do ulubionych

Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson przeni...

IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.07.04, 23:19
Co mnie to kurde obdchodzi, że w Anwilu! Mogliście to napisać w wątku
toruńskim a mnie obchodzi skład Asty--Borakiewicz&spółka! CISZA JEST ŻENUJĄCA!
Asta bedzie gorsza od Noteci i Koszalina a o Czarnych nie wspominajac --o ile
w ogóle przystąpi do rozgrywek bo na razie nie ma kto rzucać, rozgrywać i
zbierać oprócz szkoeniówców ala NBA! A wy też--DZIENNIKARZYKI nie GRZMICIE i
dupę cicho trzymacie! SKOŃCZ WAŚĆ--WSTYDU OSZCZĘDZ(dzcie): BORAKIEWICZ,
SŁABĘCKI&OBREMSKI I CAŁA RESZTA ODPOWIEDZAIALNYCH ZA SKŁAD W ASTORII! Na
taczkach was wszyscy wywieziemy!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • rok1978 Re: Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson prze 27.07.04, 08:42
      Stary.. jak oni mają grzmieć, jeśli w zeszłym sezonie mieli patronat nad
      występami Asty w EBL? To układ czysto biznesowy.

Zanosi się jednak, że od Asty to i Polpak będzie miał silniejszy skład: Jarek
      Kalinowski, Robert Morkowski, Adam Gołąb, Marcin Twierdziński... a i centra z
      ekstraklasy jeszcze Krutki szuka :)
      • Gość: Miras Re: Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson prze IP: 194.74.105.* 27.07.04, 09:14
        No nie gadaj, Kalinowski juz gdzies podpisal kontrakt (chyba Zielona Gora). Ale
        faktycznie z Astoria jest tragicznie.Ostromecko pewnie sie wycofa,budzet nie
        dopiety.Zero wartosciowych koszykarzy i totalna cisza.Porazka
        • Gość: Pshytool ASTA ASTA ASTA IP: 212.122.214.* 27.07.04, 21:08
          No szkoda, że Dante odszedł. Nie możemy mieć do niego pretensji. Co do
          wcześniejszych komentarzy: myślę, że pan Słabędzki dał d*** jestem mu
          wdzięczny, że wprowadził Astę do ekstraligi ale nie może oddawać najlepszych
          zawodników!! Zgodzę się, że trzeba budować trzon drużyny na kilka lat ale
          myślę, że Dante był tą osobą od której tą drużynę należało budować. Działacze
          natomiast zaczeli od zawodników, którzy przez cały czas byli rezewowymi, albo u
          nas, albo w innych klubach. Tak się nie robi!! Swoją drogą ciekawi mnie ile
          warci będą ci amerykanie, szczególnie P.J. Smith, bowiem od niego będzie
          zależeć gra całej drużyny. Drugą ciekawostką jest to ile oni mogą kosztować,
          skoro Dante był (niby) za drogi a oni nie. Jeżeli ich gra będzie taka jak cena
          to nie wróże dobrze bydgoskiej koszykówce.
    • Gość: sioux Re: Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson prze IP: *.byd.elnet.pl 27.07.04, 11:17
      I jestem ciekaw jak zarząd spojrzy teraz w oczy kibicom !!! W zeszłym roku KUL
      miał 12 tysięcy ziela miesięcznie, Krzykała 8.000 a Swansonowi nie chcieli dać
      6,600 !!!! Skandal !!! A teraz totalna cisza, żadnego konkretu... Obym nie był
      złym prorokiem ale nieciekawie to wygląda. Polpharma jak awansowała dokonała
      niezły ruch : a mianowicie rozpisała konkurs na dyrektora sportowego i zaczęła
      profesjonalnie działać. Lecz z drugiej strony trzeba zapytać może włodarzy
      naszego miasta co chcą począć w tym roku z Astą? Żużel zniszczyli, ludziom dali
      igrzyska w postaci koszykówki i czekają do następnych wyborów?!?!
    • Gość: Rafcyc Re: Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson prze IP: *.hipernet.ras.pl 27.07.04, 14:06
      Szanuje Danona. Życze mu jak najlepiej, dobrze że będzie grał w Polsce bo
      jestem fanem jego gry i będzie można go oglądać na polskich boiskach. No i
      dzieki Bogu że będzie grał we Włocławku, a nie we Wrocławiu.A Astoria no coż
      chyba walka o utrzymanie, chyba że Herkt sprowadzi Dydek i Bibrzycką :-) to
      może powalczymy. A Słabęcki niech się schowa a lepiej niech zrezygnuje.Skład
      będzie znany pewnie w październiku znając tempo Astorii. Pozdrawiam
    • Gość: zonc Re: Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson prze IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.07.04, 14:16
      była sobie ekstraklasa???
      • Gość: OZI Re: Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson prze IP: *.rambler.com.pl 27.07.04, 14:52
        Słab(y)ęcki miej honor i wyp... z bydgoskiej Asty bo ją tylko pogrążasz.
        WY PISMAKI ZA DYCHE NIE SIEDŻCIE CICHO TYLKO ZRÓBCIE NAJAZD NA SŁABEGO. KIBICE
        TEŻ WAM POMOGĄ BO MAJĄ JUŻ TEGO DOSYĆ.Jeszcze jeden sezon i będzie katastrofa
        jeśli oczywiście Słaby sam nie zrezygnuje a będziemy mu wdzięczni. POZDRO DLA
        KK ASTORII BYDGOSZCZ NAJLEPSDZYCH I NAJWIERNIEJSZYCH KIBICÓW.
    • Gość: kil Re: Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 00:27
      po co podajecie niesprawdzone wiadomości.To jest niepoważne!!!!!!
      • Gość: Koles Re: Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 15:45
        Ciekawe co on tam biedny bedzie jadl ? A Kalinowski bedzie gral w polpaku, skad
        w ogole pomysl ze podpisal kontrakt z zielona gora ?
    • Gość: torgi Re: Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson prze IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 16:01
      jak mozna napisac ze wloclawek bedzie mu przypominal jego rodzinne miasto w
      usa, przeciez takiego dramatu jak wloclawek nie ma nigdzie na swiecie nawet w
      krajach 3 swiata,cala polska wstydzi sie za to cuuuuuuuuuuuus co nazywa sie
      wloclawek
      • Gość: piter Re: Gwiazda bydgoskiej Astorii Dante Swanson prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:44
        asta wloclawkowi dala grzesa skibe mirka kabale
        romka olszewskiego mirka wisniewskiego wojtka pusciona
        w zeszlym sezonie kwiatkowskiego tomka bo go krutki
        nie widzial w szerokim skladzie a urlep tak nawet chlopak
        troche pogral teraz dancioch idzie do anwilu to prognostyk
        przynajmiej finalu tak jak za skiby czy osziego bo te poprzednie medale
        anwilu to zdobyla asta tylko za pieniadze nobilesu
        niech dante teraz zrobi cos w europie bo ma szanse
        a my bedziemy z tego dumni bo to nasz dante
        bydgoski chlopak i zostanie w naszych sercach na zawsze
        nam z asty pozostalo teraz czekac na drugiego dantego
        piter