vviosna 26.07.04, 23:45 kochani! chcialabym sie napic pysznej kawy w milej atmosferze. interesuje mnie wszystko, co dotyczy picia kawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vviosna Re: kawiarnia 26.07.04, 23:46 gdzie wiec w bydgoszczy moge sie napic dobrej kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: kawiarnia 27.07.04, 09:01 vviosna napisała: > gdzie wiec w bydgoszczy moge sie napic dobrej kawy? to wiem!!!naprzeciw Opery taki lokalik.kawa z whiskey.nie znam nazwy lokaliku.dają też chyba pizzę.ale kawa +++. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:47 hammurabi jak dla ciebie jest wystarczajaco klimatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: kawiarnia 27.07.04, 00:09 w hamurabim najlepsze sa parasolki na zewnatrz i tyskie do wewnatrz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: kawiarnia 27.07.04, 08:45 vviosna napisała: > kochani! chcialabym sie napic pysznej kawy w milej atmosferze. interesuje mnie > wszystko, co dotyczy picia kawy. miła atmosfera = ja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:09 > kochani! chcialabym sie napic pysznej kawy w milej atmosferze. interesuje > mnie > > wszystko, co dotyczy picia kawy. Ja posiadam taką wiedze i potrafię stworzyć miłą atmasferę. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: kawiarnia 27.07.04, 11:04 vviosna napisała: > kochani! chcialabym sie napic pysznej kawy w milej atmosferze. interesuje mnie > wszystko, co dotyczy picia kawy. polecam jeśli wątek nie ogranicza się do Bydgoszczy,a ktoś wybiera się gdzieś tam: w podziemiach "pożegnanie z afryką".hula kula.ul.dobra.warszawa.powiśle.doliczają obsługę do rachunku,ale warto.i patio na dachu czynne do końca lata.tudzież w poznaniu.ten sam lokal.stary rynek.cała firma "pożegnanie z afryką" ok.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: kawiarnia 27.07.04, 12:21 Ja ostatnio pijam u Sowy... niemożliwe pyszności robi:) Odpowiedz Link Zgłoś
millutki Re: kawiarnia 27.07.04, 14:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=14421300 ŻE-NA-DA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: millutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:19 > ŻE-NA-DA no jesteś milutki hehehe Odpowiedz Link Zgłoś