Dodaj do ulubionych

Oto najlepsza szkoła w kraju. Oni nie mają sobi...

24.05.13, 10:58
Super, gratulacje. Niestety jak ostatnio podawał PUP w Bydgoszczy technik pojazdów samochodowych to zawód nadwyzkowy, czyli specjalistów na rynku jest za dużo. Zapewne ci Panowie pójdą na studia i mają jakąs szansę.
Obserwuj wątek
    • alfred_prawdomowny Re: Oto najlepsza szkoła w kraju. Oni nie mają so 24.05.13, 11:06
      www.regiopraca.pl/portal/rynek-pracy/wiadomosci/praca-po-studiach-czy-szkole-zawodowej-kto-latwiej-zdobedzie-etat
    • ax222 Re: Oto najlepsza szkoła w kraju. Oni nie mają so 24.05.13, 11:09
      Zapewniam, że mimo danych PUP młodzi chłopacy kończący samochodówkę są wręcz rozrywani przez właścicieli warsztatów.
    • naubyd gratulacje dla Samochodówki 24.05.13, 11:49
      Mamy w Bydgoszczy jedne z najlepszych techników w kraju. Ponad 55% absolwentów gimnazjów wybiera szkoły techniczne. To jest bardzo dobry wynik. Aby sprawy były normalne musi być ok 60%
    • mer-llink Oklaski i owacje 24.05.13, 13:18
      Gratuluję!!!!!!
    • interfere Oto najlepsza szkoła w kraju. Oni nie mają sobi... 24.05.13, 13:29
      No, to może tak chłopaki naprawicie moją SUZUKĘ GV. Gaśnie niespodziewanie w wysokiej temperaturze (nie ma to związku z temperaturą silnika, ale temperaturą pod maską)
      Wymieniłem już:
      Przepływomierz
      Sondę Lambda
      Czujnik Wału
      Czujnik temperatury silnika
      Termostat
      Wiskozę
      Kable WN
      Cewki WN
      Instalacje gazowa na sekwencje (gasnie na benzynie i na gazie)
      regenreowałem alternator
      Jak zgaśnie nie odpala przez 10-15 minut, jeśli jest bardzo ciepło to dłużej. Jeśli odpali to trzęsie strzela z wydechu i gaśnie. Gdy pod maska zrobi sie chłodniej odpala od dotknięcia.
      Acha - nigdy nie gasnie podczas jazdy, nigdy jesli krecą się koła i noga jest na gazie. Zawsze na luzie.
      Najchętniej gasnie w korku na srodku du żych skrzyżowań podczas oczekiwania i potem jest obciach gdy musze odjeżdzac na alternatorze...
      BTW - dobrze zapłacę - nie żartuję :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka