smola_1 02.08.04, 22:36 CZEKAM, CZEKAM CZY NAPRAWDE W BYDGOSZCZY NIKT NIE ZNA GRECKIEGO. WIEM KILKA OSÓB MI ODPOWIEDZIAŁO KALINIHTA I KILKA PRZEKLEŃSTW ALE CHCĘ TROSZKĘ WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millutki Re: NADAL SZUKAM NAUCZYCIELA GREKI!!!! 03.08.04, 07:06 a ten z chodkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
smola_1 Re: NADAL SZUKAM NAUCZYCIELA GREKI!!!! 03.08.04, 22:59 Nie mogę dotrzeć do tego z chodkiewicza a wiesz coś więcej. sprawdzałam w kolegium ale teraz tam nikt sie nie odzywa - urok wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: was Re: NADAL SZUKAM NAUCZYCIELA GREKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 23:18 w Toruniu na UMK jest Studium Języków Obcych. Jest tam chyba z siedemdziesieciu wykładowców róznych jezyków: Gagarina 11, tel. centrala: 0-56/ 611 40 10 (info o wewnętrznych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago niegrek Re: NADAL SZUKAM NAUCZYCIELA GREKI!!!! IP: 212.122.214.* 03.08.04, 23:37 znam jednego księdza, który wykłada grekę, ale chyba tylko klasyczną, nie wiem czy taka cię interesuje czy współczesna... jest to bardzo sympatyczny ksiądz proboszcz na parafii pod bydgoszczą, choć nie wiem czy będzie zainteresowany korepetycjami jakbyś była zainteresowana to mejlowo mogę ci podesłać jakieś namiary na niego Odpowiedz Link Zgłoś
smola_1 Re: NADAL SZUKAM NAUCZYCIELA GREKI!!!! 06.08.04, 21:07 czemu nie spróbuje może zna nie tylko starogrecki? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl zastanawiam sie... 06.08.04, 21:17 w sumie tez przez mysl przeszla mi nauka greckiego (mam nadzieje ze to nie chwilowe i zwiazane z wyjazdem) moze jak znajdziesz nauczyciela dolącze sie? w grupie zawsze razniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: NADAL SZUKAM NAUCZYCIELA GREKI!!!! 08.09.04, 19:42 w ksiegarni na śniedackich (tania ksiazka) widzialam gramatyke jęzka greckiego - moze na poczatek starczy ? Odpowiedz Link Zgłoś