Dodaj do ulubionych

w netBiT'u kregach.. ;o)

27.03.02, 18:35
symbolicznie niektore slowa traktowac prosze :o)

"W MOICH KRĘGACH

Kiedyś grono ludzi się zebrało
To mało
Kasety wymieniało
Z muzyką wspaniałą
Wszędzie naokoło grało i huczało
Wszystko w dwóch słowach się zawierało
Potem spotkania na rynku
Miłe towarzystwo, ciepło jak przy domowym kominku
Mini koncerty na świeżym powietrzu
Na ławce, te większe na scenie w budynku
Bity podawane przez Baka za pomocą ust
Dla każdego, trafiające w każdy gust
Moje rymy prosto z bani dla odbiorców kompanii
Wokół skejci z dekami i przechodnie nieznani
Wszyscy zgrani niemożliwie
Jeden tok myślenia
Ten sam punkt zaczepienia
Pierdolnął ciężki bas!! bas!!
Wszystko pozmieniał
Osoby zwątpiły, nastąpiły wykruszenia
Ucieczka w dragi bez zastanowienia
Cóż, słabe charaktery są nie do ocalenia
Już wielu znikło jak widziadło
W gówno wpadło
W moich kręgach już wielu odpadło

Oni już odpadli
Niczym bombka z choinki spadli
W kiepskie klimaty popadli
I obce towarzycho, a wszycho
Było zajebicho
Każdy bujał się z ucieszoną michą
To na IMPRĘ, to na OGNICHO
Zawsze spokens, nigdy nie było licho
Potem coś na przeszkodzie stanęło
Braterstwo runęło
Chujowe akcje wszczęło
To co w sercach płonęło
Z wiatrem przeminęło
Słabe osobowości zgięło
Dzieło wspólnej więzi zsunęło
Z krawędzi
Chwile ulotne są, czas zbyt szybko pędzi
Szkoda tych, którzy już poodpadali
Żal mi tych, którzy już poodpadali
I choć żal mi ich, nie jestem po to, by się żalić
Lecz ustalić
Więzy musiały się spalić
Bezsprzecznie, nic nie trwa wiecznie
Mimo iż oni odpadli, netBiT dalej walecznie

W twoich kręgach już wielu odpadło
W naszych kręgach już wielu odpadło"
Obserwuj wątek
    • debett Re: w netBiT'u kregach.. ;o) 27.03.02, 18:42
      No no Krotoss. Pachnie mi tutaj kawałkiem śpiewanym przez chłopców z wyglądu
      przypominających oświęcimskich więźniów (chudzi i łysi), czyli tzw.hip-
      hopowców. Niektórym pewnie aż w pięty ten text pójdzie, chciaż może się myle.
      • krotoss Re: w netBiT'u kregach.. ;o) 27.03.02, 18:50
        wolalbym zeby poszlo w glowy :o)))

KroTosS

Ps.A ha i pe, ha o pe kropka>mi nie dotykaj tu grrr ;o)
        • Gość: SDB Re: w netBiT'u kregach.. ;o) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 22:11
          Na odleglosc wykumywuję text hiphopowy wiesz Kroti jak za tym przepadam nie? ;)
          • krotoss Re: w netBiT'u kregach.. ;o) 27.03.02, 22:41
            Gość portalu: SDB napisał(a):

> Na odleglosc wykumywuję text hiphopowy wiesz Kroti jak za tym przepadam nie? ;)

Serio nie mam pojecia-skleroza czy cus chyba bo nie przypominam sobie rozmowy na
            ten temat naszej... na szczescie nie boli mnie to ;o)))

KroTosS
    • Gość: Ted® Re: w netBiT'u kregach.. ;o) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 23:42
      krotoss napisał(a):

> symbolicznie niektore slowa traktowac prosze :o)
      >

nie za bardzo czuje idee, hip-hip nie jest moja mocna strona
      jedyne co mi sie udalo napewno zrozumiec to to, ze nawet symbolicznie nie czuje
      sie gownem umazany
      nie wiem jak gleboka ta symbolika ale na wszelki wypadek bede nosil rekawiczki,
      wiec sie nie obraz
      • Gość: #kasia Re: w netBiT'u kregach.. ;o) IP: 194.204.138.* 28.03.02, 08:59
        biale rekawiczki??
        do kompletu biale skarperki :))))))))))))))))))) pls pls pls
        • Gość: #kasia ups! skarpetki ;) IP: 194.204.138.* 28.03.02, 09:42
      • krotoss Re: w netBiT'u kregach.. ;o) 28.03.02, 19:38
        tak Ted® cos w tym hip hip musi byc trodnego bo ja tez nie znam sie na tym
        natomiast hip-hopu troche "liznolem". A wracajac do tematu-uderz w stol a
        nozyce sie odezwa :o) kcesz zobacyc gowno>poogaldaj sobie niektore adresy www,
        mozna tam na niezle gowno trafic...

KroTosS
        • krotoss ups! gowno symbolicznie of corbs ;o) 28.03.02, 19:41
          • krotoss errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} 28.03.02, 21:21
            • Gość: eva Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} IP: *.rnzfb.org.nz 29.03.02, 01:16
              Mickiewicz sie w grobie przewraca, jak sie upiles to nie siadaj do klawiatury
              prosze
              • Gość: scoopa Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 11:44
                Kroti....to było na twoim poziomie...
                • krotoss Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} 29.03.02, 17:54
                  Gość portalu: scoopa napisał(a):

> Kroti....to było na twoim poziomie...

odkrywcze rzeklbym, lecz bezpoziomowe niestety

KroTosS
                  • scoopa Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} 05.04.02, 14:33
                    no fakt właśnie bo ty nie reprezentujesz żadnego poziomu panie białe skarpetki
              • krotoss Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} 29.03.02, 18:04
                Gość portalu: eva napisał(a):

> Mickiewicz sie w grobie przewraca, jak sie upiles to nie siadaj do klawiatury
                > prosze

wiesz napisalem tu cos do Ciebie, zahaczalo to rowniez o moj osobisty stosunek
                do pewnych spraw i troche niepotrzebnego sarkazmu i ironi do Ciebie, ale
                stwierdzilem, ze nie warto bic piany, i byc za bardzo wylewnym tu na forum,
                wiec pozdrawiam tylko a ten tekst bedzie na moim HD ;o)

>dziady.......! (newet nie pytaj he he)

KroTosS
                • Gość: atomski Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 11:07
                  krotoss napisał(a):

> Gość portalu: eva napisał(a):
                  >
                  > > Mickiewicz sie w grobie przewraca, jak sie upiles to nie siadaj do klawiat
                  > ury
                  > > prosze
                  >
                  > wiesz napisalem tu cos do Ciebie, zahaczalo to rowniez o moj osobisty stosunek
                  > do pewnych spraw i troche niepotrzebnego sarkazmu i ironi do Ciebie, ale
                  > stwierdzilem, ze nie warto bic piany, i byc za bardzo wylewnym tu na forum,
                  > wiec pozdrawiam tylko a ten tekst bedzie na moim HD ;o)
                  >
                  > >dziady.......! (newet nie pytaj he he)
                  >
                  > KroTosS

Podpisano : Krotoss.
                  Tylko Krotoss ? Zawsze były jakieś dodatki .To może ja mam dla Ciebie coś
                  aktualnego:
                  Krotoss Kupiony . Tak się teraz podpisuj.

Pozdrawiam
                  • radca Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} 02.04.02, 11:17
                    Witam Cie serdecznie atomski.Szkoda,ze nie mogles byc na kawie w Przysieku.
                    Moze jeszcze sie nadarzy taka okazja ?

pozdrawiam Cie i zycze wesolego po swietach :)
                    radca
                  • krotoss Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} 02.04.02, 20:21
                    Gość portalu: atomski napisał(a):

> Podpisano : Krotoss.
                    > Tylko Krotoss ? Zawsze były jakieś dodatki .To może ja mam dla Ciebie coś
                    > aktualnego:
                    > Krotoss Kupiony . Tak się teraz podpisuj.
                    > Pozdrawiam

A widze kolega mial przynudnawe swieta i brakuje mu rozrywek :o))) Na szczescie
                    ja juz wyroslem z tego typu rozrywek he he.

Pozdrawiam rownie serdecznie jak atomski

KroTosS "von" NIE zawsze dopisujacy cos do nicka :oP

• Gość: atomski Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 23:55
                      A to "wyrośnięcie" widać po poscie zaczynającym ten watek.

... szczególnie w aspekcie póżniejszego wykazania się wschechwiedzą i
                      wszechmądrością w słowach :

"wiesz napisalem tu cos do Ciebie, zahaczalo to rowniez o moj osobisty
                      stosunek
                      do pewnych spraw i troche niepotrzebnego sarkazmu i ironi do Ciebie,
                      alestwierdzilem, ze nie warto bic piany, i byc za bardzo wylewnym tu na forum,
                      wiec pozdrawiam tylko a ten tekst bedzie na moim HD ;o)."

Wszechwiedzący był wiec świadom jaki efekt wywoła jego wylewnośc ,nastepnie na
                      wylewnośc ,odpowiedział ,ze on nie będzie wylewny ,bo wie do czego wylewnośc
                      prowadzi .Proste.
                      I ciągle jest najmądrzejszy na forum :))))

p.s. Ostatecznie za tydzień bedzie ,ze to znowu ten głupek atomski wszystko
                      zaczął :)))))))

• krotoss Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)]} 03.04.02, 17:12
                        ojej 23:55 to ja juz spalem a atomski sie meczyl dla mnie ;o) ale odrabiam
                        zaleglosci: o wylewnosc osobistych pogladow/uczuc chodzilo i to w konkretnym
                        odniesieniu tylko do postu "mickiewiczowskiego" nie tego co dotykal watek. Co
                        do postu otwierajacego ten watek to byl to cytat z piosenki, jakos chyba nie
                        wszyscy zalapali...

KroTosS niewyrosniety bo slucha Paktofoniki
                        • ochman Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)] 03.04.02, 17:37
                          krotoss napisał(a):

> KroTosS niewyrosniety bo slucha Paktofoniki

chyba raczej proletariacki :-)
                          • krotoss Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)] 03.04.02, 18:23
                            wiesz Och jedno nie neguje drugiego przeciez ;o) zreszta to latka :oP

KroTosS
                            • Gość: atomski Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)] IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 01:15
                              Krotoss:

"ojej 23:55 to ja juz spalem a atomski sie meczyl dla mnie ;o) ale odrabiam
                              zaleglosci: o wylewnosc osobistych pogladow/uczuc chodzilo i to w konkretnym
                              odniesieniu tylko do postu "mickiewiczowskiego" nie tego co dotykal watek. Co
                              do postu otwierajacego ten watek to byl to cytat z piosenki, jakos chyba nie
                              wszyscy zalapali... "

No cóż ja o tej porze to zaczynam dopiero porządnie buszować. Z niczyjego
                              powodu .Tak po prostu mam i już. Przykro mi więc ,ze to nie z powodu Jego
                              Światłości ,jeżeli taką nadzieję wzbudziłem.

Czyli Jego Światłość ,co niby TYLKO cytuje (przez to ani mysli bić pianę ,bo
                              on potępia bicie piany ,co z kolei juz wielokrotnie udowodnił ) zupełnie
                              przypadkiem przekręcił tytuł cytatu nadając mu zupełnie nowy sens ?
                              Jakim przypadkiem ,o ja tępy !!!! Przecież Jego Światłość nie pozostawiłby nic
                              przypadkowi . Wszystko jest przemyslane i stonowane.Po prostu akuratnie i
                              bezbłędne .
                              Sam niestety nie dojdę .Stąd prośba ,by spłynęla i w tej kwestii łaska
                              poznania pokretnej logiki największego oratora w miescie:)))))))

Jeśli chodzi zaś o to co napisałem ,to wiem ,co napisałem i wystarczy choć
                              jedną setną niezmierzonej przenikliwości Jego Światłości by dobrze zrozumieć
                              tekst tak jak to przewidział autor -czyli ja.

No i wreszcie dodatki do nicka Krotoss . Podobno ich Jego Światłość nie używa ?
                              Hmmm ,boski .Muszę się jeszcze dużo uczyć :))))) No bo jak rozumieć to to
                              niżej ?
                              "KroTosS niewyrosniety bo slucha Paktofoniki"

Nie będę może wracał do mojej propozycji na pełną nazwę nicka forumowego,choć
                              wydaje mi sie dużo bardziej adekwatna.
                              Zastanawiam sie tylko ,czy bedziesz miał odwagę spojrzeć pozostałym członkom
                              netbitu w oczy. Tym bardziej ,ze częśc juz się domysla :))))))))))))
                              • blondynka Czego część z nas już się domyśla? 04.04.02, 09:52
                                Poproszę o podpowiedź. Jak to z blondynkami bywa nie jest zbyt domyśla...
                                • Gość: #kasia Re: Czego część z nas już się domyśla? IP: 194.204.138.* 04.04.02, 09:57
                                  podpis "Krotoss sprzedany" :)
                                  • Gość: Ted® Re: Czego część z nas już się domyśla? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 09:59
                                    albo "krotoss kupiony" ;)

30 srebrnikow czy jakos tak, gdzies o tym pisali juz
                                    • Gość: Fore Re: Czego część z nas już się domyśla? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 14:21
                                      ?????
                                      Fore niedomyślna, naiwna jak dziecko
                              • krotoss Re: errata-trUdengo , liznalem...{[(greetz Y ;oP)] 04.04.02, 18:29
                                Gość portalu: atomski napisał(a):
                                > Zastanawiam sie tylko ,czy bedziesz miał odwagę spojrzeć pozostałym członkom
                                > netbitu w oczy. Tym bardziej ,ze częśc juz się domysla :))))))))))))

ja bede jak zawsze zreszta, nie robie innym np.tylka za plecami :o)))))))

a reszta to nawet checi nie mam na takie bzdury...

KroTosS pozdrawiajacy wszechwiedzacych empirystow :o)))

Ps.Blondi o nasz slub pewnie chodzilo mialas prawo nie wiedziec ;o)
                                • Gość: atomski magisterka z tyłkologii IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 22:20
                                  Co to jest Mistrzu, robienie tyłka za plecami ?
                                  Przecież tyłek jest na końcu pleców ,prawda?
                                  Dlaczego ktoś miałby chcieć robić tyłek za plecami ,skoro ten jest tam gdzie
                                  wyżej opisałem ? I dlaczego jest to bzdurą ? I dlatego ,ze jest bzdurą nie
                                  masz na to ochoty ? Czy to przyjemne ,czy wręcz przeciwnie ?
                                  I czy jest to już bicie piany ,czy może jeszcze nie ?

O Najmądrzejszy ,oddalasz się w swych badaniach od nas maluczkich :)))))))))))
                                  Nie nadążam !!

p.s. Jest taka komedia (smętna ,to fakt ,ale tytuł pasuje) "Pieniądze to nie
                                  wszystko".

• blondynka ????????? 05.04.02, 15:06
                                    Nadal w ciemnościach...

• Gość: #kasia Re: ????????? IP: 194.204.138.* 05.04.02, 15:09
                                      blondi biedactwo.. to taka zabawa w zgadywanke..
                                      my wiemy.. on wie, ze my wiemy.. ale nie wie skad i sie glowi.. inni nie wiedza
                                      i w ten sposob powstaja supermarkety :)
                                      • krotoss Re: ????????? 05.04.02, 18:37
                                        atomski nie trudz sie i tak mnie nie sprowokujesz do swojej "polemiki" :o))) A
                                        jak chcesz sobie "popolemizowac" to poszczekaj psu do budy :oDDD, moze on
                                        podejmie twoja porywajaca "polemike" psy lubia taka pseudofilozoficzna
                                        demagogike jak twoja hy hy :o))) HAU! ;o) (obejrzyj Twierdze he he)

#kasiu ha ha glowie sie calymi dniami-na pewno, zreszta nawet wczesniej tez
                                        caly czas o was myslalem. aha taki system jak z "hipkami" to sie nazywa na
                                        wydmuszke :oD Pozdrawiam :o)))))))

KroTosS

Ps.Jest taki tekst piosenki (fakt super i pasuje nawet dosc dobrze) ...uwaga
                                        bo wszedzie czai sie "Borewicz"... co jest co, wokol mnie zawsze dym, na
                                        relaxie jestem z tym, i widze jak oceniasz, stosownie do swych potrzeb fakty
                                        naginasz... kto za wysoko mierzy ten najczesciej spada i wdeptany lezy!.. :o)

Pps.Naprawde mnie nudzi (znudzilem sie juz dosc dawno niestety :oP) udzial w
                                        takich gadkach, a glownie wspolrozmowcy obecni: lata mi co gdzie jak skad od
                                        kogo, po co dla czego (itp. ale starczy bo mi aliteracje zarzucicie) sa
                                        wazniejsze sprawy, ide ku nim wlasnie, ale wroce niedlugo bo patrzenie na to z
                                        boku akurat mnie bawi-wijcie sie dalej w swym trudzie ;o)
                                        • Gość: atomski Re: ????????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 00:38
                                          krotoss napisał(a):

> atomski nie trudz sie i tak mnie nie sprowokujesz do swojej "polemiki" :o))) A
                                          > jak chcesz sobie "popolemizowac" to poszczekaj psu do budy :oDDD, moze on
                                          > podejmie twoja porywajaca "polemike" psy lubia taka pseudofilozoficzna
                                          > demagogike jak twoja hy hy :o))) HAU! ;o) (obejrzyj Twierdze he he)

Po pierwsze .Ewidentnie ,tak sie biedny wierciłeś ,ze po raz kolejny nie
                                          wytrzymałeś i postanowiłes sobie ulżyc w złosci ,dziwiąc się do tego ,ze "nożyce
                                          się odezwały".Obrażasz ludzi i się dziwisz ,ze ci odpisują ?
                                          Mistrzu !!!
                                          Do tego jeszcze to smieszne grożenie za to ,ze ktoś Ci napisał ,bys nie siadał
                                          pijany do klawiatury,bo miałes takie ciosy w zanadrzu ...,ale się
                                          powstrzymałeś ,bo jesteś taki mądry i wiesz do czego to prowadzi !!!
                                          Powinienes pójsć do lekarza .

Kto więc zaczął ujadać (bądz jak wolisz szczekać do budy )?????
                                          Stąd polemika . I tak tym razem na dużo wyższym poziomie niz na to zasługujesz.
                                          Po drugie :chyba demagogię ?
                                          Po trzecie : obejrzyj sobie coś z kina europejskiego ,jest bardziej rozwijające.

> Pps.Naprawde mnie nudzi (znudzilem sie juz dosc dawno niestety :oP) udzial w
                                          > takich gadkach, a glownie wspolrozmowcy obecni: lata mi co gdzie jak skad od
                                          > kogo, po co dla czego (itp. ale starczy bo mi aliteracje zarzucicie) sa
                                          > wazniejsze sprawy, ide ku nim wlasnie, ale wroce niedlugo bo patrzenie na to z
                                          > boku akurat mnie bawi-wijcie sie dalej w swym trudzie ;o)

Przeczytaj to co napisałeś ,wydrukuj i pójdz do lekarza .Ja ci chyba już nie
                                          pomoge ,bo się ogrodziłes murem i nie dociera nic co pochodzi ode mnie :))))
                                          Masz problemy z psychiką . " Nudzę sie ,nie będę pisał ,ale zaraz wróce i
                                          odpiszę :)))))) Chociaż bede stał z boku ,to odpiszę :)))))))))))"

Bosko !!!!
                                          Czekamy .

p.s. Jak wrócisz porozmawiamy ,o twom honorze ? Na co Ci pozwala,a na co nie ?
                                          Jak za trudne to możemy i o TWIERDZY :))))))))

Ja tam sie nie nudzę ,smucę jedynie ,ze postepów brak ,a z rozmówcy wychodzą
                                          coraz nizsze instynkty.

• krotoss Re: ????????? 06.04.02, 11:58
                                            HAU! ;o))) (fajnie Connery to zrobil)

KroTosS

• rhemek Re: w netBiT'u kregach.. ;o) 06.04.02, 12:13
      popiepszylo was zdrowo.
      Ta dyskusja uraga dobrym obyczajom.
      To wam jeszc ze chodzi o netbit?
      Jestescie tymi samymi osobami, z ktorymi to zaczelismy?
      Troche opamietania.'
      Netbit zyje.
      Rhemek
    • Gość: wyzyny Re: w netBiT'u kregach.. ;o) IP: 168.143.113.* 06.04.02, 14:53
      krotossie, nie zwacaj uwagi na podszepty i kpiny,
      trzymaj sie dalej Netbitowskiej rodziny,
      atomskiego ignoruj bo to Pajac Wielki, o kasi
      zapomnij ,fałszywa gadzina,jak przyjdzie co do czego
      nikt jej w intrygach nie powstrzyma.
      oboje przypominaja oddech poranny ,nieświeży
      na którym nikomu juz od dawna nie zalezy.
      • rhemek Re: w netBiT'u kregach.. ;o) 06.04.02, 18:33
        Wara od kasi czlekoksztaltny.
        Rhemek
        • Gość: atomski Re: w netBiT'u kregach.. ;o) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 22:52
          "HAU! ;o))) (fajnie Connery to zrobil)

KroTosS"

Odkrywcze rzekłbym ...

...albo nie ,tak bedzie lepiej :

bezpoziomowe rzekłbym.

Tak teraz jest dobrze .

p.s. Numer IP 168.143.113.* wskazuje chyba na jeden ze sławnych komputerów
          rodziny artihów .Znowu za słodkim przyzwoleniem pracodawcy nadajemy ????
          :))))))))

• radca Re: w netBiT'u kregach.. ;o) 26.02.04, 16:21
            atomski-tyciarek
            jak sie czujesz ? mocno cie wtedy kopnelo - co ?
            a mowilismy - bys nie pchal sie pod tego konia , ale ty swoje....
    • Gość: .weronika. Re: w netBiT'u kregach.. ;o) IP: *.bydgoszcz.agora.pl 19.03.04, 19:13
      Hej, hej! Tak dawno mnie tu nie było, że nawet się zalogować nie mogę, bo żem
      chyba hasło gdzieś w zakatkach pamięci posiała:)) No ale ba:) Pozdrowionka dla
      wszystkich gorące, jak goracą mamy wiosnę (przedwczesną i za to ja
      wielbmy!!!!!!!!!!!!!) tego roku:))
      • blondynka Re: w netBiT'u kregach.. ;o) 15.07.04, 23:26
        Co to były za czasy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka