Dodaj do ulubionych

MagicFun Centrum zabaw czy ktoś wyprawiał urodziny

05.01.14, 20:33
Czy któraś z mam robiła urodzinki na sali zabaw w Galeri Glinki, MagicFun?
Noszę sie z zamiarem zrobienia 6 urodzin córki.
Miałyśmy juz w różnych takich miejscach było lepiej i gorzej.
Jestem ciekawa jakie są wrazenia osób które organizowały tam urodziny.
Obserwuj wątek
    • ewa_sk Re: MagicFun Centrum zabaw czy ktoś wyprawiał uro 06.01.14, 21:34
      Moja córka była w grudniu na urodzinach u koleżanki, generalnie nie polecam, sala co prawda duża, nowiutka ale animatorka-porażka, w ogóle nie umiała zająć się dziećmi, za taką cenę można zrobić w fajniejszej sali. Mama która organizowała tam urodziny nie była zadowolona.
      • byda Re: MagicFun Centrum zabaw czy ktoś wyprawiał uro 07.01.14, 15:49
        podobnie w kids play.animatorka do bani!bynajmniej w wakacje byla do bani. masakra. wybralismy synowi piniate by dzieciaki rozbily na urodzinach. dziewucha dala dziecku kija i sobie poszla. nikt z dzieci nie wiedzial o co chodzi wiec rodzice musieli wkroczyc. masakra
      • lau_szym Re: MagicFun Centrum zabaw czy ktoś wyprawiał uro 30.04.14, 14:48
        również nie polecam. animatorki były co prawda dwie, ale średnio interesowały się dziećmi. co chwilę uciekały za ladę na kawę i pogaduchy. dodatkowo zwracały uwagę rodzicom, że nie mają się wtrącać w prowadzenie przyjęcia. tort był naprawdę smaczny, ale jedzenia dla dzieci było zdecydowanie za mało. na urodzinach córki było 14 osób, a na stole oprócz paluszków i najtańszych chrupków była może z paczka żelków. to były te 'słodycze' z opisu pakietu. duży plus to sala, ładna i nowa, przynajmniej dzieci miały co robić. następnym razem wybiorę family park, bo skoro i tu i tu animatorzy mają w nosie co robią dzieci, to w FP będą miały chociaż więcej atrakcji na sali.
    • makarcia Re: MagicFun Centrum zabaw czy ktoś wyprawiał uro 08.01.14, 11:50
      A gdzie robiłyście jakieś fajne urodzinki? Najlepiej jakieś tematyczne bym zrobiła.
      Zbliżają się siódme urodziny mojej córki i narazie myślę o Bailamos. Tam robią urodzinki taneczne.
      • kapia-kalia Re: MagicFun Centrum zabaw czy ktoś wyprawiał uro 08.01.14, 12:33
        Też myślałąm o Bailamosie. Ale zostawiłam to na następny rok :)
        Ja teraz planuję 6 urodzinki córki i szukam najtańszej obcji poniewaz lista gości wynosi około 18 osób.
        Znalazłam jedno fajne miejsce ale przy tej ilości wyjdzie sporo. Tam przez godzinkę dzieci robią "coś kreatywnego" do wyboru jest mozaika, biżuteria, decupage, świece i coś chyba jeszcze było. Ponem następną godzine są zabawy. Cena chyba wynosi 35 zł za osobe i nie ma w tym żadnego poczęstunku.
        Nam bardzo podobały sie urodzinki na sali zabaw Domek na drzewie ale nie wiem na 7 urodziny to już chyba nie to.
        Robiłam też kiedy ś w sali zabaw Wikolandia ale to były początki tej sali i panie nie potrafiła za bardzo zając się dziećmi.
        • megi74 Re: MagicFun Centrum zabaw czy ktoś wyprawiał uro 09.01.14, 23:15
          A co to za miejsce z tymi kreatywnymi zabawami?
          Moja córka dobrze się bawiła na urodzinach koleżanki w Dakocie (droga wyjazdowa na Gdańsk), ale co robili nie wiem, nie było mnie a od dziecka ciężko konkrety wyciągnąć.
          • kapia-kalia Re: MagicFun Centrum zabaw czy ktoś wyprawiał uro 22.01.14, 09:41
            To jest Centrum Wspierania Rozwoju i Twórczej Edukacji Dziecka.
            To się mieści przy ul.Rozłogi 2B
    • zielona1978 Re: MagicFun Centrum zabaw czy ktoś wyprawiał uro 25.01.14, 17:15
      Moja córeczka była w Magic Fun na urodzinach u koleżanki i teraz ciągle prosi mnie żebym jej tam wyprawiła urodziny. Wybawiła się za wszystkie czasy. Sala faktycznie trochę mała, tzn mniejsza niż Family Park, ale przynajmniej czysto i nie ma takiego natłoku ludzi. No i robią jedne urodziny dziennie, co dla mnie jest plusem, ponieważ dzieci się nie mieszają. Animatorka była super, miała świetne podejście do dzieci, wymyślała wiele zabaw a dzieci jej słuchały. Moje dziecko było zadowolone, a i ja się nie nudziłam, ponieważ wynajęto pokój dla rodziców i tam siedziałam sobie i piłam kawę z koleżankami. Według mnie nie ma na co narzekać, a jest co chwalić. I nie tylko ja mam taką opinię na temat tej sali zabaw, ponieważ rozmawiałam z niejedną mamą która zachwalała sobie Magica. Szczerze polecam tą salę zabaw!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka