martol79 04.07.07, 18:21 może ktoś z Was rejestrował samochód na Smugowej?, jakie teraz są tam kolejki ? , podobno baaardzo duże , czy to prawda? o której trzeba jechac żeby się załapać? jak coś wiecie dajcie znać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coronella Re: rejstracja samochodu w Łodzi 04.07.07, 19:34 taaaak, baaaardzo dłuuuugie żeby zarejestrowac w ludzkich warunkach proponuje zostawić tablice w sekretariacie, niestety, jest sie wtedy bez samochodu ok tygodnia. Zeby dostac się z kolejki najlepiej iśc wieczorem, serio! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: rejstracja samochodu w Łodzi 04.07.07, 19:40 Powierdzam, o 7 przed budynkiem jest już dłuuuuuga kolejka. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka przechodziłam to ostatnio 04.07.07, 23:03 ale w sprawie zmiany danych w dowodzie rejestracyjnym... pisałam w tym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=64669418&a=64669418 polecam od razu wizytę u dyrektora. moze wreszcie coś się tam zmieni. dziś Ekpres Ilustrowany o tym pisał na pierwszej stronie, wypatrzyłam w kiosku.. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani kolejki są w 1-wszym etapie 05.07.07, 08:30 czyli do informacji w celu przejrzenia dokumentów. Od rana zajmie to z 1-2 h czekania - ale proponuję pojechać tuz przed zamknieciem informacji - chyba przed 15 - z pół godziny i załatwisz wszystko przy założeniu że Ci przed nosem imprezy nie zamkną w 15 minut, bo wtedy ludzi już nie ma. Potem podadzą Ci datę odbioru dowodu (po ok. 1 m-cu), z której sie nie wywiążą i przedłużą Ci znów tymczasowy dowód- więc lepiej sobie weź telefon i zadzwoń czy Twój dowód jest faktycznie gotowy, i wtedy po raz drugi po odbiór - tu już jest krócej - max 1 h - ale tez proponuję załatwiać to wszystko popołudniami - po godz 14. Od rana jest tam jakaś szajba - ludzie wstają chyba 0 4 rano, zeby najpierw sobie 4 godziny postać pod budynkiem, potem się poprzepychać i postać następne 2 h w zajebistej kolejce - nie rozumiem tego bo po południu wszystko idzie sprawnie - ale to może jakaś sekta jest. Sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś