Dodaj do ulubionych

Przedszkole Elf

20.01.14, 12:52
Czy Wasze dzieci tam chodza? Moze do maluchow? Moja pociecha chodzi tam od wrzesnia, jakas tam swoja opinie mam ale ciekawa jestem opinii innych rodzicow.
Obserwuj wątek
    • aniulka8503 Re: Przedszkole Elf 06.02.14, 12:51
      Chodzi o Elf na ul. Gawędy?
      Mój starszy syn chodził tam 3 lata, byłam bardzo zadowolona. Młodszy też już jest zapisany i pójdzie od września 2015r.
      Starszy teraz jest w zerówce w szkole i na półrocze mieli testy z różnej wiedzy (samodzielność, umiejętności, zachowanie itp.), którą wynieśli między innymi z przedszkola...i jest w pierwszej trójce...ja polecam to przedszkole.
      • anuria Re: Przedszkole Elf 17.02.14, 15:17
        Ja z poziomu przedszkola, realizacji programu itp jestem rzeczywiscie zadowolona - moze poza angielskim. Ale nie wiem, brak dostepnosci wychowawczyn czy p. dyrektor w normalnych godzinach, brak jakichkolwiek zebran... Dochodzi do tego, ze o zachowaniu dziecka dowiaduje sie tylko od woznej :///
        • aniulka8503 Re: Przedszkole Elf 17.02.14, 22:03
          hmhmhm...dziwne...jakie mały ma wychowawczynie? ja przy zaprowadzaniu bądź odbieraniu syna rozmawiałam z którąś z wychowawczyń...zawsze wiedziałam, że zjadł obiad i w ogóle wszystko...fakt, zdarzało się, że rano którejś lub żadnej nie było za to popołudniu była...chociaż też wolałam gdy była małego pani, bo zawsze łatwiej szedł...
          • anuria Re: Przedszkole Elf 18.02.14, 10:01
            Powiem tak - dziecko chodzi od wrzesnia a ktorakolwiek z wychowawczyn rano czy popoludniu zaczelam widywac dopiero od jakis dwoch-trzech tygodni. Wczesniej dyzurowaly zawsze te same panie z innych grup, nigdy zadna z wychowawczyn naszej grupy... Druga z wychowawczyn widzialam RAZ na przedstawieniu, a powiedzmy ta "wiodaca" tylko jak przychodzilam po dziecko wczesniej bo mialam np. wolne. Umowmy sie - jak zmiana pan (z tego co sie orientuje) jest od 8 do 15, a ja przeciez tez pracuje i musze miec czas, zeby do tej pracy dojechac, to bez dyzurow nie ma szans, zebym kobiete spotkala. Od kilku miesiecy mam nadzieje, ze spotkam pania dyrektor, zeby zglosic bledy w nauczaniu angielskiego i nic, to samo. Kurcze wkurzam sie, tym bardziej, ze ogolnie jestesmy zadowoleni, dziecko to juz wogole, tylko ten system jakis taki krzywy... ://
            • aniulka8503 Re: Przedszkole Elf 18.02.14, 19:51
              mhmhm...naprawdę jestem zdziwiona, bo moje panie były bardzo dostępne...i to w obu grupach bo syn miał przez te 3 lata łącznie 4 wychowawczynie...a Pani Dyrektor bywa często...nawet w grudniu miałam okazję pojechać do przedszkola i na nią trafiłam...nie wiem, może faktycznie od tego roku coś się tam zmieniło...chociaż mam nadzieję, że nie, bo jednak za rok młodszy synek tam pójdzie...
              • anuria Re: Przedszkole Elf 19.02.14, 08:58
                No coz, jako, ze ostatnio pani rzeczywiscie jest dostepna to o ile nagle :) nie zniknie, to podpytam ja o zebrania, o dostepnosc jakos tak mi glupio jednak... Bede dobrej mysli :) Kurcze nie wiem moze to dziwne ale wydaje mi sie, ze to dotyczy tylko naszej grupy, panie z innych widuje regularnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka