anuria 20.01.14, 12:52 Czy Wasze dzieci tam chodza? Moze do maluchow? Moja pociecha chodzi tam od wrzesnia, jakas tam swoja opinie mam ale ciekawa jestem opinii innych rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulka8503 Re: Przedszkole Elf 06.02.14, 12:51 Chodzi o Elf na ul. Gawędy? Mój starszy syn chodził tam 3 lata, byłam bardzo zadowolona. Młodszy też już jest zapisany i pójdzie od września 2015r. Starszy teraz jest w zerówce w szkole i na półrocze mieli testy z różnej wiedzy (samodzielność, umiejętności, zachowanie itp.), którą wynieśli między innymi z przedszkola...i jest w pierwszej trójce...ja polecam to przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
anuria Re: Przedszkole Elf 17.02.14, 15:17 Ja z poziomu przedszkola, realizacji programu itp jestem rzeczywiscie zadowolona - moze poza angielskim. Ale nie wiem, brak dostepnosci wychowawczyn czy p. dyrektor w normalnych godzinach, brak jakichkolwiek zebran... Dochodzi do tego, ze o zachowaniu dziecka dowiaduje sie tylko od woznej :/// Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka8503 Re: Przedszkole Elf 17.02.14, 22:03 hmhmhm...dziwne...jakie mały ma wychowawczynie? ja przy zaprowadzaniu bądź odbieraniu syna rozmawiałam z którąś z wychowawczyń...zawsze wiedziałam, że zjadł obiad i w ogóle wszystko...fakt, zdarzało się, że rano którejś lub żadnej nie było za to popołudniu była...chociaż też wolałam gdy była małego pani, bo zawsze łatwiej szedł... Odpowiedz Link Zgłoś
anuria Re: Przedszkole Elf 18.02.14, 10:01 Powiem tak - dziecko chodzi od wrzesnia a ktorakolwiek z wychowawczyn rano czy popoludniu zaczelam widywac dopiero od jakis dwoch-trzech tygodni. Wczesniej dyzurowaly zawsze te same panie z innych grup, nigdy zadna z wychowawczyn naszej grupy... Druga z wychowawczyn widzialam RAZ na przedstawieniu, a powiedzmy ta "wiodaca" tylko jak przychodzilam po dziecko wczesniej bo mialam np. wolne. Umowmy sie - jak zmiana pan (z tego co sie orientuje) jest od 8 do 15, a ja przeciez tez pracuje i musze miec czas, zeby do tej pracy dojechac, to bez dyzurow nie ma szans, zebym kobiete spotkala. Od kilku miesiecy mam nadzieje, ze spotkam pania dyrektor, zeby zglosic bledy w nauczaniu angielskiego i nic, to samo. Kurcze wkurzam sie, tym bardziej, ze ogolnie jestesmy zadowoleni, dziecko to juz wogole, tylko ten system jakis taki krzywy... :// Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka8503 Re: Przedszkole Elf 18.02.14, 19:51 mhmhm...naprawdę jestem zdziwiona, bo moje panie były bardzo dostępne...i to w obu grupach bo syn miał przez te 3 lata łącznie 4 wychowawczynie...a Pani Dyrektor bywa często...nawet w grudniu miałam okazję pojechać do przedszkola i na nią trafiłam...nie wiem, może faktycznie od tego roku coś się tam zmieniło...chociaż mam nadzieję, że nie, bo jednak za rok młodszy synek tam pójdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
anuria Re: Przedszkole Elf 19.02.14, 08:58 No coz, jako, ze ostatnio pani rzeczywiscie jest dostepna to o ile nagle :) nie zniknie, to podpytam ja o zebrania, o dostepnosc jakos tak mi glupio jednak... Bede dobrej mysli :) Kurcze nie wiem moze to dziwne ale wydaje mi sie, ze to dotyczy tylko naszej grupy, panie z innych widuje regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś