hubar 29.03.02, 01:48 Wszystkiego najlepszego dla zaprzujaźnionej Bydgoszczy!!! Wszelkiej pomyślności na Święta Wielkanocne życzy Forum Łódź przy współpracy KFL.prv.pl pozdrowy SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondynka Re: FORUM ŁÓDŹ ŻYCZY NA ŚWIĘTA... 29.03.02, 01:53 Ooooooo, już drugie życzenia z Łodzi! Najazd na Bydgoszcz? :) Dzięki raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: FORUM ŁÓDŹ ŻYCZY NA ŚWIĘTA... 29.03.02, 02:27 A co Ty blondyneczko tak późno tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: FORUM ŁÓDŹ ŻYCZY NA ŚWIĘTA... 29.03.02, 08:30 Wszystkiego, co najlepsze, spokoju, radości i pogody na Święta- prosto z Łodzi życzy Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: FORUM ŁÓDŹ ŻYCZY NA ŚWIĘTA... 29.03.02, 09:45 Ja jestem Hubarze Samozwańczym Strażniczką Forumowego Ogniska! :) Zawsze czujna! Jeszcze raz pozdrawiam zaprzyjaźnioną Łódź! Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: FORUM ŁÓDŹ ŻYCZY NA ŚWIĘTA... 29.03.02, 19:59 I POZITIV VAJBS DLA BYDGOSZCZY i NIE TYLKO Z OKAZJI ŚWIĄT!!! panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: FORUM ŁÓDŹ ŻYCZY NA ŚWIĘTA... 29.03.02, 21:38 I jeszcze życzenia ode mnie :)) Wesołych, miłych, przyjemnych świąt i wszystkiego najlepszego przez cały rok! Pozdrawiam! Unikorn - szeregowy KFŁ Odpowiedz Link Zgłoś