naubyd 26.01.14, 12:56 Tylko śmiecą na forum i chyba nie wierzysz komuś kto pisze: "hej chcę kupić mule bo w tym i w tym sklepie były zgniłe"? tnij bez litości. Chyba że to płatne ale wtedy oznacz to jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bydgoszczanin_z_wyzyn Re: adminie wycinaj reklamy 26.01.14, 15:25 naubyd napisał: > Tylko śmiecą na forum i chyba nie wierzysz komuś kto pisze: "hej chcę kupić mul > e bo w tym i w tym sklepie były zgniłe"? > tnij bez litości. Chyba że to płatne ale wtedy oznacz to jakoś. Mnie to nie przeszkadza, mogą pozostać , Adminie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ziutek Re: adminie wycinaj reklamy 26.01.14, 18:00 Kto posłał naszego wiceadmina na oślą ławkę, nie ładnie bo tam były ważne instrukcje dla nas aby nie dyskutować z matołkiem Odpowiedz Link Zgłoś
syn_biskupa Re: adminie wycinaj reklamy 26.01.14, 18:06 naubyd jakie masz duże uszy? Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_wyzyn Re: adminie wycinaj reklamy 26.01.14, 21:04 syn_biskupa napisał: > naubyd jakie masz duże uszy? Jak słon ! Odpowiedz Link Zgłoś