Dodaj do ulubionych

Unijna kasa dla samorządów.

31.01.14, 11:22
wyborcza.biz/biznes/1,100969,15365449,_Rzeczpospolita___Unijne_miliardy_dla_miast_i_gmin.html
Obserwuj wątek
    • johnyflaszka Re: Unijna kasa dla samorządów. 31.01.14, 11:26
      Teraz wiem dlaczego mały chce się przykleić do dużego w tych zitach.
      • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Unijna kasa dla samorządów. 31.01.14, 14:16
        johnyflaszka napisał:

> Teraz wiem dlaczego mały chce się przykleić do dużego w tych zitach.
        >
        Flaschka , to nie tak.
        Bez ZIT nikt u nas nie dostanie nic ! Tyle
        • naubyd Re: Unijna kasa dla samorządów. 31.01.14, 14:26
          ale chłopie dla osobnych Zitów TAK. I tak powinno być. ZIT bdgoski i toruński. Nic nas z Toruniem nie łączy w sensie inwestycji. Wymień choć jedną którą możemy zrobić ku obopólnej korzyści. Gó... nie znajdziesz.
          • pan_ziutek Re: Unijna kasa dla samorządów. 31.01.14, 15:53
            Ktoś tu miał powiedzieć jak się Gdańsk z Gdynią dogadał w sprawie ZITa.
            Wspólny to mamy aquapark w Solcu.
            • abcon Re: Unijna kasa dla samorządów. 31.01.14, 21:32
              My mamy w Solcu, a oni w Sopocie. Trochę mamy wspólnego. "Ktoś tu miał powiedzieć jak się Gdańsk z Gdynią dogadał w sprawie ZITa." -niestety, milczy.
              • johnyflaszka Re: Unijna kasa dla samorządów. 01.02.14, 06:28
                abcon napisał:

> My mamy w Solcu, a oni w Sopocie. Trochę mamy wspólnego. "Ktoś tu miał powiedzi
                > eć jak się Gdańsk z Gdynią dogadał w sprawie ZITa." -niestety, milczy.

Jak to nie jest po myśli potęgi morskiej to tego w Wyborczej nie przeczytasz, takie są wytyczne albo ile w puszkach nazbierał Owsiak w obu miastach.
              • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Unijna kasa dla samorządów. 01.02.14, 14:08
                abcon napisał:

> My mamy w Solcu, a oni w Sopocie. Trochę mamy wspólnego. "Ktoś tu miał powiedzi
                > eć jak się Gdańsk z Gdynią dogadał w sprawie ZITa." -niestety, milczy.

Przepraszam Cie abcon bardzo, wytłumaczenie napisałem wyzej. Po prostu musiałem z tego zrezygnować bo trudno przetłumaczyć sprawy ewidentne osłom.
                Mnie intryguje tylko jedna sprawa, jak Szczurek ( prez. Gdyni) dogaduje sie i osiaga porozumienie z Pawłem Adamowiczem prezydentem Gdanska?
            • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Unijna kasa dla samorządów. 01.02.14, 14:05
              pan_ziutek napisał:

> Ktoś tu miał powiedzieć jak się Gdańsk z Gdynią dogadał w sprawie ZITa.
              > Wspólny to mamy aquapark w Solcu.
              >
              Ja mialem powiedzieć bo byłem w Gdyni. Jednak zrezygnuję z tego pomysłu ,ze wzgledu na pewny brak zrozumienia ze strony takich trepów jak nubyduś, semeonuś, Borat i kilku innych. Nie maqm zamiaru zniżąc się do ich poziomu.
              Pozostałych kolegów logicznie rozumujących,a nie wymienionych, zainteresowanych tematem,- bardzo przepraszam.
              • hassleader Re: Unijna kasa dla samorządów. 01.02.14, 23:12
                bydgoszczanin_z_wyzyn napisał:

> Ja mialem powiedzieć bo byłem w Gdyni. Jednak zrezygnuję z tego pomysłu ,ze wzg
                > ledu na pewny brak zrozumienia

A, to w Gdyni o tym piszą na każdym płocie, że pojechać wystarczy? A co ma podanie informacji ze zrozumieniem? Nic nie podałeś, bo u ciebie to norma i tego się spodziewaliśmy. Tylko przechwałki i obietnice. Jak u polityków.

> Nie maqm zamiaru zniżąc się do ich poziomu.

Popraweczka. To my ciebie musimy znosić, a tylko ja jeszcze znizam się czasem do poziomu twojego szamba.

> Pozostałych kolegów logicznie rozumujących,a nie wymienionych, zainteresowanych
                > tematem,- bardzo przepraszam.

Czyli pozostałe twoje nicki, nie, czlowieku_z_bydgoszczy? Czy może jednak troll_z_krzyzakowa?

--
                bydgoszczanin_z_wyzyn 07.11.13, 10:10
                Tak jak Zarząd wybrał p.Lenza , tak całe województwo jednym głosem popiera kandydaturę pana Całbeckiego w nadchodzących wyborach. Nikt inne jak ON tak nie dba o nasze miasto.
                --
                Zgadza się, nikt tak nie dba o twój Toruń jak Całbecki.
          • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Unijna kasa dla samorządów. 01.02.14, 14:03
            naubyd napisał:

> ale chłopie dla osobnych Zitów TAK. I tak powinno być. ZIT bdgoski i toruński.
            > Nic nas z Toruniem nie łączy w sensie inwestycji. Wymień choć jedną którą możem
            > y zrobić ku obopólnej korzyści. Gó... nie znajdziesz.

Niczego chłopczyku nie wymienię bo jestes fałszywym prosięciem. Poza tym , wisi mi gdzie bedzie ZIT,wazne,zeby on był ,a stolica była rotacyjna. I zeby nie było, uwazam,ze podział kasy w/g ilości mieszkanców jest nie do przyjęcia.
            • tupolej154 Re: Unijna kasa dla samorządów. 01.02.14, 15:52

uwazam,ze podział kasy w/g ilości mieszkanców jest nie do przyjęcia.

Powiedz to tym gościom z Unii od których tej kasy się domagasz.
            • syn_biskupa Re: Unijna kasa dla samorządów. 01.02.14, 16:06

Poza tym , wisi
              > mi gdzie bedzie ZIT,wazne,zeby on był ,a stolica była rotacyjna. I zeby nie by
              > ło, uwazam,ze podział kasy w/g ilości mieszkanców jest nie do przyjęcia.

Za głupich nas masz? Za kogo ty się uważasz.
              • marcioo30 Re: Unijna kasa dla samorządów. 01.02.14, 16:39
                Mieliscie nie gadac z tym pomazancem i co.....?
            • hassleader Re: Unijna kasa dla samorządów. 01.02.14, 23:46

> uwazam,ze podział kasy w/g ilości mieszkanców jest nie do przyjęcia.

Podobno ma być podział według stopnia głupoty. Im wieksza, tym więcej pieniędzy. Chodzą słuchy, że dostaniesz całość.
              • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Unijna kasa dla samorządów. 02.02.14, 11:49
                hassleader napisał:

> bydgoszczanin_z_wyzyn napisał:
                >
                > > uwazam,ze podział kasy w/g ilości mieszkanców jest nie do przyjęcia.
                >
                > Podobno ma być podział według stopnia głupoty. Im wieksza, tym więcej pieniędzy
                > . Chodzą słuchy, że dostaniesz całość.
                >
                >
                Nie, ponieważ ty zgarnąłeś już całość :)
                • hassleader Re: Unijna kasa dla samorządów. 02.02.14, 15:34

> Nie, ponieważ ty zgarnąłeś już całość :)

Nie powtarzaj moich tekstów, troglodyto. Wysil swój ptasi móżdżek i znajdź coś innego. W końcu kasy będziesz miał jak pawian bananów.
    • odziadek zagadkowe słowo "rotować" 01.02.14, 19:05
      definicja wg słownika: «obracać się wokół własnej osi»
      sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2574459
      Kto i wokół jakiej osi miałby się obracać? Może ktoś zorientowany mógłby rzucić trochę światła..?
      • marcioo30 Re: zagadkowe słowo "rotować" 01.02.14, 19:08
        rotować oczywiście ma kasa wokół całbeckiego i jego POlitycznej kliki w samorządzie
        • syn_biskupa Re: zagadkowe słowo "rotować" 01.02.14, 19:31
          Niech sobie rotują ale najpierw Urząd Marszałkowski.
    • hassleader Re: Unijna kasa dla samorządów. 01.02.14, 22:53

> xzekam tylko kiedy p.Premier Bieńkowska się wkurzy, ciekaawe co zrobimy jak nas
      > totalnie oleje i przeniesie stolice do Torunia ?

AAAAHAHAHAHAHAha. Łoj żem siem obśmiał, jak nigdy w życiu. Stolicę czego niby? Potęgi Morskiej czy Zakonu NMP? Chłoptasiu, twoja głupota sięga już zenitu. Przestań się bardziej ośmieszać. Dotychczas wszyscy cię mieli na forum za idiotę, teraz możesz z iście trollowską dumą dodać przedrostek MEGA. Gratulacje, parówa.
    • bydofan Re: Unijna kasa dla samorządów. 02.02.14, 13:34
      Od dawna obserwuję politykę MRR, panią minister Bieńkowską i kilka innych środowisk politycznych i naukowych. Pamiętam jak na siłę szukano uzasadnienia aby połączyć B i T. Znaleziono nawet kilka drobnych przykładów. Moim zdaniem to tylko uzasadnia brak sensu lączenia bo gdyby on rzeczywiście istniał to podaliby nam przykłady o wiele bardziej znaczące, które nie mogą się obejść bez utworzenia wspólnej metropolii/ZIT-u. Jednak tym co mnie zadziwiło najbardziej jest to, że tak gorliwie odrzucano wszelakie monity o tym, że tych dwóch połączyć się nie da... Dla polityków, ba nawet dla naukowców z UAM nie dość oczywistym był fakt, że oprócz tych rzeczy, które uzasadniają powstanie wspólnej metropolii są jeszcze takie, które ją UNICESTWIAJĄ. A co jest takim faktem? Niechęć, może nawet nienawiść!!! Każdy z nas wie, że jeśli w małżeństwie są ciągle kłótnie to to małżeństwo rozpadnie się. Jeśli są kłótnie w zarządzie spółki biznesowej to ta spółka jest skazana na upadek. Podobny los spotka wspólny ZIT. Jeszcze nikomu nie udało się połączyć ognia i wody. Skutek jest zawsze ten sam. I teraz też tak będzie!!! Para pójdzie w gwizdek albo jeszcze gorzej poparzy nas. Jakie są drogi rozwiązania tego??? Tak od ręki tego nie jestem w stanie powiedzieć. Wiem jedno, że jeśli tak wiele krzywd w przeszłości zaistniało, więcej jeśli krzywdy wyrządzane są nadal to aby dojść do trwałej zgody, trzeba podjąć pracę u podstaw. Trzeba zacząć od słowa "przepraszam". Myślę że, powinien się tym zająć jakiś zewnętrzny nazwijmy go "negocjator" a tymczasem proponuje się nam rozwiązanie konfliktu na poziomie przedszkola "dzieci podajcie sobie rączki, pogłaszczcie się po główkach i niech każdy teraz wróci do swoich zabawek".
      Kolego naprawdę wierzysz, że możemy zbudować wspólną metropolię/ZIT ? Przepraszam nie chcę Ciebie urazić ale wyznajesz poglądy głęboko naiwne. Rozwiązanie, którego jesteś zwolennikiem można zastosować w przedszkolu ale nie między T a B. To się naprawdę nie uda a jedynym skutkiem będzie to, że Bydgoszcz (o przepraszam wspólny ZIT) będzie finansować inwestycje w Toruniu ( o przepraszam we wspólnym ZIT-ie).
      Bydgoszczaninie _ z wyżyn -jeszcze raz przepraszam bo nie chcę Ciebie obrazić ale albo jesteś cwanym, podstępnym robiącym nam krecią robotę torunianinem albo jesteś głupim, naiwnym bydgoszczaninem. Nie obraż się ale taka jest prawda.
      • johnyflaszka Re: Unijna kasa dla samorządów. 02.02.14, 14:09
        bydofan napisał(a):

> Bydgoszczaninie _ z wyżyn -jeszcze raz przepraszam bo nie chcę Ciebie obrazić a
        > le albo jesteś cwanym, podstępnym robiącym nam krecią robotę torunianinem albo
        > jesteś głupim, naiwnym bydgoszczaninem. Nie obraż się ale taka jest prawda.
        >

Zdecydowanie stawiam na to pierwsze.
        • hassleader Re: Unijna kasa dla samorządów. 02.02.14, 15:37
          johnyflaszka napisał:

> bydofan napisał(a):
          >
          > > Bydgoszczaninie _ z wyżyn -jeszcze raz przepraszam bo nie chcę Ciebie obr
          > azić a
          > > le albo jesteś cwanym, podstępnym robiącym nam krecią robotę torunianinem
          > albo
          > > jesteś głupim, naiwnym bydgoszczaninem. Nie obraż się ale taka jest praw
          > da.
          > >
          >
          > Zdecydowanie stawiam na to pierwsze.

Moim zdaniem jest to połaczenie: cwanym, podstępnym robiącym nam krecią robotę, głupim, naiwnym .......... i tu można wstawić na przykład Lubicz albo Lipno, albo inną śliczną nazwę.
      • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Unijna kasa dla samorządów. 02.02.14, 14:30
        bydofan napisał(a):

> Bydgoszczaninie _ z wyżyn -jeszcze raz przepraszam bo nie chcę Ciebie obrazić a
        > le albo jesteś cwanym, podstępnym robiącym nam krecią robotę torunianinem albo
        > jesteś głupim, naiwnym bydgoszczaninem. Nie obraż się ale taka jest prawda.
        >
        Szanowny Kolego,
        nie obrażę sie bo kazdy ma tu możliwość wyrazania swoich opinii. Opinie jakie są każdy widzi.
        Jedna są bardzo wyważone ( jak Twoje) inne są na poziomie rynsztoka...
        Zastanawia mnie jedno, dlaczego stawiasz tylko na to ,ze moge byc stąd lub stamtąd ? Z Torunia czy z Bydgoszczy? Pomyśl czy nie mogę być kims koto przypatruje się temu pluciu i biciu piany z boku?
        Piosałem kiedyś,ze nie jestem ani z T ,a ni z B. Ja tylko przecieram oczy ze zdumienia jak irracjonali mogą być niektórzy mieszkańcy Bydgoszczy, twierdząc,ze należy im sie to , bo są więksi . Więksi liczebnie, terytorialnie bo z pewnością nie intelektualnie. [niektórzy]
        jakoś nie możecie dostrzec,że lepiej się rozwijąc niz zwijać. Czy lotnisko nie jest tego dobrym przykładem? Obarczanie Całbeckiego winą za spadek ilośći połączeń jest po prostu śmiesze. To samo dotyczy przenoszenia , co jest niewykonalne w obszarze prawa, U Marszałkowskiego, innych urzędów tylko po to ,aby komuś coś pokazać, udowodnić? I najbardziej przykre, w kazdy który ma inne zdanie widzicie natychmiast wroga ! Bez zmiany nastawienia do dialogu nie macie na nic szans ! Jakikolwiek.

• hassleader Re: Unijna kasa dla samorządów. 02.02.14, 15:38

> Szanowny Kolego,

No nie wierzę, to ty znasz takie słowa? Ktoś ci je podpowiedział, czy sam na to wpadłes?
          • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Unijna kasa dla samorządów. 02.02.14, 16:12
            hassleader napisał:

>
            >
            > > Szanowny Kolego,
            >
            >
            > No nie wierzę, to ty znasz takie słowa? Ktoś ci je podpowiedział, czy sam na to
            > wpadłes?

Nie zaczaisz chłopczyku od łopaty i gnoju nawet gdybym do ciebie napisał na poziomie II kl. szkoły podst. Ty jestes po prostu nikim ! ZEREM
            • hassleader Re: Unijna kasa dla samorządów. 02.02.14, 19:40

> Nie zaczaisz chłopczyku od łopaty i gnoju nawet gdybym do ciebie napisał na poz
              > iomie II kl. szkoły podst. Ty jestes po prostu nikim ! ZEREM

Co parówa, wytarłeś już pianę z pyska i pincety?
    • lokalny_patriota1 blog Bruskiego 02.02.14, 22:59
      Stare ale może ktoś nie czytał

www.rafalbruski.eu/oficjalny-blog-rafaa-bruskiego/8-blog/162-zit-czyli-sprawiedliwo-po-torusku#comments
      Liczę, że w końcu postawimy na swoim, bo w cale w tym wszystkim nie chodzi tylko o te 154 mln, ale o kolejne pieniądze który powinny być dzielone proporcjonalnie do liczby ludności. Koniec okradania przez dwóch łysych zło..iei!!!!!
      • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: blog Bruskiego 02.02.14, 23:06
        lokalny_patriota1 napisał:

> Stare ale może ktoś nie czytał
        >
        > www.rafalbruski.eu/oficjalny-blog-rafaa-bruskiego/8-blog/162-zit-czyli-sprawiedliwo-po-torusku#comments
        > Liczę, że w końcu postawimy na swoim, bo w cale w tym wszystkim nie chodzi tylk
        > o o te 154 mln, ale o kolejne pieniądze który powinny być dzielone proporcjonal
        > nie do liczby ludności. Koniec okradania przez dwóch łysych zło..iei!!!!!

Kogo masz na myśli,pisząc o dwoch łysych złodziejach, chłopczyku?
        • lokalny_patriota1 Re: blog Bruskiego 02.02.14, 23:25

> Kogo masz na myśli,pisząc o dwoch łysych złodziejach, chłopczyku?

Nie muszę pisać bo każdy na tym forum to wie kto w województwie okrada bydgoszczan.

Nie odniosę się do ,,chłopczyku,, tępy buraku ćwikłowy.
          • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: blog Bruskiego 03.02.14, 09:56
            lokalny_patriota1 napisał:

>
            > > Kogo masz na myśli,pisząc o dwoch łysych złodziejach, chłopczyku?
            >
            > Nie muszę pisać bo każdy na tym forum to wie kto w województwie okrada bydgoszc
            > zan.
            >
            > Nie odniosę się do ,,chłopczyku,, tępy buraku ćwikłowy.

Krótko mówiąć, jestes kozak w krótkich damskich majteczkach, bo zamiast jak zuch napisac o kogo chodzi, to ty poczułes w gaciach "brązową łyżwę",chłopczyku.
            Wstydz się !
            • lokalny_patriota1 Re: blog Bruskiego 03.02.14, 10:03
              Chłopie już Ci wielokrotnie pisałem i za każdym razem straszyłeś mnie konsekwencjami za niby oczernianie. Napisałem Ci już nie raz, że roszczę sobie prawo do nazywania rzeczy po imieniu i łysego co okrada mnie i moje dzieci będę nazywać złodziejem! Czy Ty człowieku masz problemy ze sobą?
        • johnyflaszka Re: blog Bruskiego 03.02.14, 05:41

> Kogo masz na myśli,pisząc o dwoch łysych złodziejach, chłopczyku?

Przecież to proste jak budowa cepa.
      • jedrek95 Re: blog Bruskiego 03.02.14, 11:14
        ale o kolejne pieniądze który powinny być dzielone proporcjonalnie do liczby ludności. - nie dziwię sie Łabiszynowi , co to będzie jak się inne gminy dowiedzą ! jak wejdzie podział na łeb (nie tylko w ZIT) TO CO TE MAŁE BIDULE DOSTANĄ ?! ale co to WAS ? kasa ma płynąć bez kłopotów żadne tam programy czy inne takie , a że byśmy byli innowacyjnym regionem w takim prostym "sprawiedliwym" podziałem ! Takie Warszawa, Kraków też to pewnie szybko będą chciały wprowadzić . Tylko co UE na to ?
        • syn_biskupa Re: blog Bruskiego 03.02.14, 11:17
          Ale po co kombinować jakieś tam zity niech dadzą na województwo i fertych
          • syn_biskupa Re: blog Bruskiego 03.02.14, 11:20
            syn_biskupa napisał:

> Ale po co kombinować jakieś tam zity niech dadzą na województwo i fertych

Chyba, że to ma być kasa dla dużych miast a małe próbują się też do tego załapać.
    • semeon Re: Unijna kasa dla samorządów. 03.02.14, 02:09
      Ale bagno zrobił z tego forum fałszywy bydgoszczanin.

Zastanawiające jest tylko jedno: DLACZEGO GW NA TO POZWALA I TO TOLERUJE?

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2014/02/v.html
      • naubyd Re: Unijna kasa dla samorządów. 04.02.14, 20:19
        dołącz do mnie tutaj i pomóż go uspokoić.
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,149327154,149327154,czy_moderator_moglby_w_koncu.html
        • hassleader Re: Unijna kasa dla samorządów. 09.02.14, 16:17
          naubyd napisał:

> dołącz do mnie tutaj i pomóż go uspokoić.

No i zadziałało :) Cisza, spokój.
          Ale piszę, bo chcę zwrócić uwagę, ile nicków zniknęło :) Normalnie, jakby zaraza jakaś. Nie ma jasnych gwintów, czerwonych rowerów, troltrol5, niki1013 miki, gertnerów, nie wspominając o głównym trollu. Chyba admin pojechał po IP i wszystkich zgarnął. Cały UM :)
          I oby tak dalej.
          • johnyflaszka Re: Unijna kasa dla samorządów. 09.02.14, 17:08
            hassleader napisał:

> naubyd napisał:
            >
            > > dołącz do mnie tutaj i pomóż go uspokoić.
            >
            > No i zadziałało :) Cisza, spokój.

Właśnie zero dyskusji, forum zamiera.
            • frych47 Re: Unijna kasa dla samorządów. 09.02.14, 17:15
              johnyflaszka napisał:

> hassleader napisał:
              >
              > > naubyd napisał:
              > >
              > > > dołącz do mnie tutaj i pomóż go uspokoić.
              > >
              > > No i zadziałało :) Cisza, spokój.
              >
              >
              Nawet semeonik jest cicho a tak to musiał nawet w nocy pisać.
            • hassleader Re: Unijna kasa dla samorządów. 09.02.14, 17:43
              johnyflaszka napisał:

> Właśnie zero dyskusji, forum zamiera.

Wolałeś te chamskie zagrywki trolla? Myślę, że nastała cisza po burzy, ale to przejdzie. Albo oszołoma odblokują i znowu sie zacznie, albo forum wróci do normy i zajmie się bieżącymi sprawami.
              • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Unijna kasa dla samorządów. 09.02.14, 18:28
                hassleader napisał:

> johnyflaszka napisał:
                >
                > > Właśnie zero dyskusji, forum zamiera.
                >
                > Wolałeś te chamskie zagrywki trolla? Myślę, że nastała cisza po burzy, ale to p
                > rzejdzie. Albo oszołoma odblokują i znowu sie zacznie, albo forum wróci do norm
                > y i zajmie się bieżącymi sprawami.
                >
                >
                dzien dobry :)
                • torunianin_z_rubinkowa Re: Unijna kasa dla samorządów. 09.02.14, 18:35
                  bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a):

> dzien dobry :)

Słyszałem, że byłeś w Gdańsku na rozpoznaniu jak tam robią ZITa z małym miasteczkiem czy miasteczko też stawia warunki?
                • hassleader Re: Unijna kasa dla samorządów. 09.02.14, 19:43
                  bydgoszczanin_z_lesnej napisał(a):

> hassleader napisał:
                  >
                  > > johnyflaszka napisał:
                  > >
                  > > > Właśnie zero dyskusji, forum zamiera.
                  > >
                  > > Wolałeś te chamskie zagrywki trolla? Myślę, że nastała cisza po burzy, al
                  > e to p
                  > > rzejdzie. Albo oszołoma odblokują i znowu sie zacznie, albo forum wróci d
                  > o norm
                  > > y i zajmie się bieżącymi sprawami.
                  > >
                  > >
                  > dzien dobry :)

Jak widzę, doskonale wiedziałeś, że o tobie mowa.
                  Skoro sam już wiesz, że jesteś megatrollem i nikt cię tu nie chce, to czemu po prostu nie znikniesz?
          • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Unijna kasa dla samorządów. 09.02.14, 18:27
            hassleader napisał:

> naubyd napisał:
            >
            > > dołącz do mnie tutaj i pomóż go uspokoić.
            >
            > No i zadziałało :) Cisza, spokój.
            > Ale piszę, bo chcę zwrócić uwagę, ile nicków zniknęło :) Normalnie, jakby zaraz
            > a jakaś. Nie ma jasnych gwintów, czerwonych rowerów, troltrol5, niki1013 miki,
            > gertnerów, nie wspominając o głównym trollu. Chyba admin pojechał po IP i wszys
            > tkich zgarnął. Cały UM :)
            > I oby tak dalej.

jasne, tez jestem za tym,zeby wycinac tych co łamia regulamin
    • hassleader Re: blog Bruskiego 03.02.14, 23:51
      A ty z Gestapo, czy UB, że się tak wypytujesz? Książkę piszesz, parówa?
      • frych47 Re: blog Bruskiego 09.02.14, 18:09
        Fakt, że sprowadzal kazdą dyskusję do parteru interesował się wpisywaczami a nie tematami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka