Dodaj do ulubionych

koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plotki :)

05.04.14, 10:34
Tak jak w tytule ,z powodu ich wszyscy znajomi się porozjeżdżali w swoje strony ,nie ma z kim iść na kawę ,spacer czy po prostu poplotkować:) Jeżeli jest tu jakaś mama której też brakuje kumpeli to jak najbardziej mogę popisać ,pogadać,pospacerować :)
Obserwuj wątek
    • byda Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 07.04.14, 15:09
      HEJ! a skad jestes? w sensie z jakiej dzielnicy? jest np. fordoński klub mam na który przychodza własnie mamy z dziećmi w celach opisanych przez Ciebie ;) jestesmy na facebooku.wiecej info moge przeslac na priv :)
      • aagaaz Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 09.04.14, 21:53
        No właśnie z jakiej dzielnicy jesteś.
        NA facebooku jest również grupa Mamy z Bydgoszczy, więc też zapraszam.. MOże tam w końcu też coś rozkręcimy ;)
        • byda Re: aagaaz 14.04.14, 10:46
          a ten klub mam z bydgoszczy na fb to Ty? ;)
          • aagaaz Re: aagaaz 14.04.14, 11:08
            Wiesz póki co to żaden klub ;)
            Chciałam poprostu zebrać mamy z okolicy i pogadać czasem na jakieś fajne tematy
            • byda Re: aagaaz 14.04.14, 19:40
              spoko, rozumiem :)
              z tym, ze ja troche sceptycznie podchodze do takich wirtualnych znajomosci. wole sie spotkac w towarzystwie innych ludzi :) ps. zapraszam na fordoński klub mam :)
              • aagaaz Re: aagaaz 14.04.14, 21:49
                No tak , ale chociaż pogadać o tych samych problemach można ;)
                Widziałam już na FB ten klub z tym , że to drugi koniec Bydgoszczy, bo ja jestem z Miedzynia ;)
                • aagaaz Re: aagaaz 14.04.14, 22:03
                  Dzisiaj dopiero zauważyłam , że jest na FB Klub Mam z Bydgoszczy. Ja mam założoną grupę Mamy z Bydgoszczy a tamtego nie widziałam.
                  • byda Re: aagaaz 15.04.14, 20:27
                    oooooooo ja też nie wiedziałam o Twoim :) w sumie wszystko dobrze sie składa, fajnie że są takie miejsca dla matek z dziećmi :)
                    • aagaaz Re: aagaaz 15.04.14, 22:13
                      No tak teraz ciepło się robi i chce się wyjść na spacer , więc czasem fajnie spotkać się z inną mamą. W sumie niedawno na to wpadłam, więc może coś da się czasem wykombinować.
    • daga1316 Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 21.04.14, 09:10
      Witam serdecznie. Jestem mamą 9 miesięcznej Mai i mam ten sam problem :) Wszyscy znajomi wyjechali i zostali jedynie Ci bez dzieci. Bardzo chętnie również spotkam się, porozmawiam. Pozdrawiam serdecznie. Daria
      • makarcia Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 21.04.14, 23:09
        Dziewczyny piszcie dzielnice bo tak będzie łatwiej się na spacer/kawę umówić.
        Ja jestem z Miedzynia ale spacery na Wyspę Młyńską prawie codziennie robię .
        • byda Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 22.04.14, 10:07
          ja z fordonu jestem :)
          • daga1316 Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 22.04.14, 11:00
            A ja jestem z Wzgórza Wolności :)
            • aniulka8503 Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 25.04.14, 23:04
              fordon - tatrzańskie
              • aagaaz Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 26.04.14, 09:31
                Ja jestem z Prądów :) Czyli z drugiego końca miasta
                • makarcia Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 27.04.14, 15:38
                  To mieszkasz blisko mnie:) Ja niedaleko Lidla :)
                  • aagaaz Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 28.04.14, 10:06
                    NO tak to niedaleko. Ja mieszkam na Lisiej :)
                  • tumigutek5 Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 28.04.14, 23:44
                    Te Makarcia , towarzystwa Ci brakuje ;) służę sobą ... jak Gutek , duży już się zrobił chyba :)
                    • makarcia Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 01.05.14, 13:46
                      Tumi zapraszam. Gustavo wielki jest. Ma 9 miesięcy a ubrania na roczniaka nosi :)
                      A towarzystwa nigdy za wiele ;)
    • almamater5 Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 13.05.14, 20:20
      Ja chętnie się pospotykam:) Najlepiej w Śródmieściu:)
      • ladiable Re: koleżankę,przyjaciółkę,na kawę ,spacer i plot 19.06.14, 21:46
        Hej, ja mieszkam w śródmieściu. A że jestem całkowicie nowa to z chęcią się po spotykam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka