madziara_pl 20.08.04, 07:22 raz spadnie na kamień, raz spadnie na .... ;) cóż, pogoda niezbyt nastrajająca turystycznie ps. czy nad bałtykiem tez pada? rrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vviosna Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo.... 20.08.04, 08:01 a nie zawsze, nie zawsze :)) no, ale teraz nie mam mozliwosci sprawdzania naocznego :(( Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo.... 22.08.04, 20:12 vviosna napisała: > no, ale teraz nie mam mozliwosci sprawdzania naocznego :(( ja miałam :) pada tylko w nocy w dzień grzeje słoneczko przynajmniej tak było w ten łikend we Włodku baaaaajaaaaaaa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo.... 20.08.04, 09:12 madziara_pl napisała: > raz spadnie na kamień, raz spadnie na .... ;) > raz spadnie na jesień, raz spadnie na ... vviosnę... Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo.... 20.08.04, 09:14 "Nie chcę wiedzieć, jak i co po co mówic - to nie to (...) Dzisiaj znowu pada deszcz... " Mimo wszystko - pieknego dnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo.... 20.08.04, 09:46 najmilsza chwila poranka - dwa jabole do sniadanka. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo.... 20.08.04, 10:17 ted.allrightsreserved napisał: > najmilsza chwila poranka - dwa jabole do sniadanka. > Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
lollo_kathar Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo.... 20.08.04, 10:39 lokator napisał: > ted.allrightsreserved napisał: > > > najmilsza chwila poranka - dwa jabole do sniadanka. > > > Smacznego! a psik! Odpowiedz Link Zgłoś
maryan_maryan Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo.... 20.08.04, 11:23 ted.allrightsreserved napisał: > najmilsza chwila poranka - dwa jabole do sniadanka. > Jedz jabka bedziesz mnom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:35 madziara_pl 20.08.2004 07:22 odpowiedz na list raz spadnie na kamień, raz spadnie na .... ;) cóż, pogoda niezbyt nastrajająca turystycznie ps. czy nad bałtykiem tez pada? rrrrrrrrrrrrrrr -zapomnialas pozdrowic.nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyciarek Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo.... 20.08.04, 16:22 Gość portalu: Marian napisał(a): > madziara_pl 20.08.2004 07:22 odpowiedz na list > > > raz spadnie na kamień, raz spadnie na .... ;) > > cóż, pogoda niezbyt nastrajająca turystycznie > > ps. czy nad bałtykiem tez pada? rrrrrrrrrrrrrrr > > > > -zapomnialas pozdrowic.nieladnie. zajmę się tym Odpowiedz Link Zgłoś