Dodaj do ulubionych

Studia pytanie

27.04.14, 18:50
Które studia wybrać: dietetykę na collegium medicum czy technologię chemiczną na UTP?
Obserwuj wątek
    • 12komar Re: Studia pytanie 27.04.14, 19:34
      Nie czuję się na siłach by Ci doradzać w tak ważnej kwestii, tym bardziej że nawet nie wiem komu miałbym doradzać (jakie masz predyspozycje, zainteresowania, oczekiwania itd.), ale jednak postanowiłem napisać by Ci powiedzieć, że to miłe że chcesz studiować w Bydgoszczy.
      Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru.
    • intervention Re: Studia pytanie 27.04.14, 22:05
      wbxyz napisał(a):

> Które studia wybrać: dietetykę na collegium medicum czy technologię chemiczną n
      > a UTP?

Filologie kazachstańską
      • wbxyz Re: Studia pytanie 28.04.14, 17:36
        Właśnie w tym rzecz że chce studiować w Bydgoszczy. Pytam sie pod kątem pracy- po którym kierunku łatwiej dostać pracę (chociaż wiem, że po każdym z nich będzie problem)- i uczelni (bo z tego co słyszałam UTP nie jest zbyt dobrą uczelnią)
        • dawid.be Re: Studia pytanie 28.04.14, 17:45
          wbxyz napisał(a):

> Właśnie w tym rzecz że chce studiować w Bydgoszczy.

Nie jestem przekonany, żeby studiowanie i jadanie obiadków w domu było dobrym pomysłem.
          ATR generalnie nie polecam. Jak jest na CM UMK nie wiem.
          A nie myślałeś o studiowaniu w mieście?
          • hassleader [...] 28.04.14, 17:49
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • dawid.be [...] 28.04.14, 17:58
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • wbxyz Re: Studia pytanie 28.04.14, 18:05
                Może faktycznie zmienię miasto na studia, bo jak mam spotkać takich idiotów jak ty dawid.be to wolę się te 5 lat przemęczyć.
    • wbxyz Re: Studia pytanie 28.04.14, 18:40
      Czyli odpowiedzi na pytanie nie uzyskam... :/
      • dawid.be Re: Studia pytanie 28.04.14, 18:45
        wbxyz napisał(a):

> Czyli odpowiedzi na pytanie nie uzyskam... :/

W drugim poście uzyskałeś odpowiedź. W trzecim też.
        (Dobry pomysł, żeby zmienić miasto).
      • hassleader Re: Studia pytanie 29.04.14, 02:37
        No, nie uzyskasz ze względu na wtrącanie się trolla forumowego.

Mój dobry znajomy skończył kiedyś jakiś kierunek chemiczny na UTP, nie pamiętam, jaki, nie dopytałem, ale teraz niezłą kasę zgarnia w laboratorium Orlenu.
        • wbxyz Re: Studia pytanie 29.04.14, 18:00
          Dziękuję za odpowiedź. Chyba jedyna normalna osoba na tym forum.
          Nie powiem z chętnie studiowałabym w Toruniu, ale tam nie ma żadnych ciekawych kierunków.
          A to trolla forumowego to nie ma co na niego zwracać uwagi. Są ludzie i debile.
          • 12komar Re: Studia pytanie 29.04.14, 18:43
            Dziękuję za zaliczenie mnie do tej drugiej grupy.
            • szkolawektor Re: Studia pytanie 30.07.14, 11:15
              Nie masz pomysłu na siebie, na swój czas? Wskażemy Ci odpowiedni kierunek! Zapisz się do Szkoły Policealnej i zdobądź zawód który pozwoli Ci rozwinąć skrzydła! www.wektor.bydgoszcz.pl/szkoly-policealne/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka