Dodaj do ulubionych

aTerAzMojePoczUcieHumoRU

23.08.04, 13:02
| 27.3.03 |
czesc Bartku Musiale ;)
wiem, że tu jutro będziesz, dlatego Cię pozdrawiam
pamiętaj o przyszłotygodniowej imprezce

a tak serio... mam nadzieję, że nie owalę w poniedzialek tych rownan
i cala ekipka pojdziemy imprezowac.............
| wiosna 3/27/2003 10:34:46 PM [+] |
...

taki blog to ogolnie fajna rzecz.
można sobie gadać do siebie ile się chce ;)
szkoda ze nie mam w domu neta, bo w srodku nocy najlepiej sie czlowiekowi
mysli, ale nawet o 18 slowotok u mnie jak niagara
| wiosna 3/27/2003 06:02:07 PM [+] |
...
mam katar, zużywam tony chusteczek i cały dzień myślałam, że powoli ślepnę,
bo coraz gorzej widzę... thx God okazało się, że mam po prostu osmarkane
pingielki ;)
moim lekiem na ślepotę okazał się rękaw ;))))))))
| wiosna 3/27/2003 04:54:51 PM [+] |
...
a nie ;) nawet central europe dobrze wybt\ralam ;) bo jet pm ;P
nawet umiem wejść na bloggera i wlaczyc okno do edycji...
czyli nie będą to moje pierwsze i ostatnie 3 posty ;)
jstem pełna podziwu dla siebie samej...naprawdę
| wiosna 3/27/2003 02:04:26 PM [+] |
...
chyba jednak działa - jestem genialna! ;)
tylko cholera jest 14 a godzina mi sie pokazuje cos kolo 1 w nocy........
| wiosna 3/27/2003 02:02:16 PM [+] |
...
nie wiem czemu to jeszcze nadal nie dziala
| wiosna 3/27/2003 01:56:56 PM [+] |
Obserwuj wątek
    • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:02
      | 28.3.03 |
      jak można zapytać MNIE, co jest we mnie wyjątkowego?
      to jest chyba moja kardynalna cecha, taka wjatkowosc oraz outsajderstwo, niezle
      calkiem maskowane.
      czuje sie jak ta laska z american beauty jak jej powidzieli ze jest zwyczajna.
      a ja wiem, ze przeciez nie jestem........
      | wiosna 3/28/2003 09:08:21 PM [+] |
      • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:03
        | 29.3.03 |
        juz za 2 dni egzamin z rownan.
        ciekawe, czy znajde w sobie tyle silnej woli, zeby usiasc na odwloku i wqwac
        twierdzenie picarda z dowodem. czasami wydaje mi sie, ze chcialabym miec tak
        latwo jak moi koledzy i kolezanki z roq - maja czas na wszystkie wyklady, na
        ich przepisywanie na czysto i podkreslanie tematow. chcialabym miec tyle czesu -
        ale na pewno bym go nie wykorzystywala w ten sposob. w sumie mam tyle samo
        wolnego czasu, jako studentka, co oni. wolny czas spedzam po prostu w pracy :)
        nie wiem, czy bym wytrzymala ciagle lazac i plotujac z kolezankami. lepiej mi
        chyba ciagle byc w biegu. wtedy kazda godzinka lenistwa jest swietem a nie
        okazja do nudy.
        tylko brakuje mi tego, ze kiedys jak sie przechodzilo kolo botanika to sie
        wypatrywalo ludzi, żeby z nimi posiedziec i popic. teraz wypatruje si, zeby im
        pomachac
        jesli jeszcze mnie pamietaja
        | wiosna 3/29/2003 09:43:52 AM [+] |
        • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:03
          | 30.3.03 |
          spoznilam sie dzis do pracy. Dlaczego nikt mi nie powiedział, że jest
          zmienionny czas? Mama mówi, że matematykowwi nie trzeba chyba rakich rzeczy
          mowić. A komu, do cholery, jeśli nie roztargionemu matematykowi, śpiącemu 3
          godziny na dobę, należy takie rzeczy mówić????
          | wiosna 3/30/2003 02:37:06 PM [+] |
          • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:04
            31.3.03 |
            no to ponizej to było koło 20. cholera, jak tu dodac miejsce na komentarze?
            już jutro znajdzie się na mojej stronce moja radosna coreowa twórczosc.
            mam maly problem. 3ma mnie juz kilka dni.
            apel do pewnej pani: swiat jest taki piekny, warto go pozwiedzac.
            TERAZ, ZARAZ, JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            ;)
            | wiosna 3/31/2003 10:21:39 PM [+] |
            ...
            znowu siedze w pracy i nie mam sily isc do domu. moze to przez 10-cm obcaski
            moze przez to ze od 4 dni spie po 3 godz na dobe
            a moze z innych powodow
            takich ze jutro mam ustny egzamin z rownan rozniczkowych i nie mam pojecia, jak
            wytlumacze prfesorowi, ze dzis jeszcze umialam teorie i zadania a jutro juz
            nie. no a dzis ogolnie bylo hc na egzamiie. w ostatniej chwili wyjelam podklady
            zza koszulki i dorzucialam do pustych (a jakże) kartek swoich. kolo podszedl i
            zaczal mnie przeszukiwac - na pewno nie tak, jak by mial ochote - ale ogolnie
            doskonale wiedzial, ze juz zdazylam podklady podlozyc a i tak nie odmowil sobie
            przyjemnosci pogadania do mnie ;)
            fajnie - kolo jest przystojny, mialam z nim przez 2 lata cwiczenia, i mi sie
            cholernie podobal. czemu on wtedy... a, niewazne...
            jednak taka ulga ze juz wieczor prawie kurwa jaka ulga
            | wiosna 3/31/2003 07:47:17 PM [+] |
            • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:04
              1.4.03 |
              no i egz w dupe ofkors. za to nowy dzial wmojej stronce ;)
              qurwa czy ja naprawdę będę musiała zacząć się uczyć?
              już mnie mdli
              | wiosna 4/1/2003 05:53:25 PM [+] |
              • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:05
                | 2.4.03 |
                dwa tygodnie odroczenia. za 2 tyg znowu egz
                w sumie nic ciekawego się nie dzieje... NIC NIC NIC
                w sumie czuje nieodparą potrzebę wagarow
                zwlaszcza z rana
                wlasnie powinnam lazic gdzies po dworzu z ludzmi i imprezowac przed poludniem.
                jakos nie moge sie do tego zabrac nie mam czasu a nawet nie mam z kim
                mam wlasciwie tylko sie nie moge zebrac zeby podzwonic po ludziach
                zreszta co to zz umawiane chlanie - powinna byc sponta
                i qrfa na dokladke moj kolo wlasnie siedzi i jakiegos mecza oglada
                ale w domu czeka na mnie moj piesek
                | wiosna 4/2/2003 10:07:45 PM [+] |
                ...
                moja 18-letnia siostra rzygala dzis rano. mam nadzieję, że jest w ciąży. wtedy
                w domu pojawi się małe, spasione różowe, pachnące (no, nie zawsze...;), tłuste,
                śliczne, nie-moje bobo czyli dzidziuś!!!!!!!!! ale będzie fajnie. chyba ze
                justyna żre nie wiadomo co - bo z matury probnej dostala celujacy z maty - to
                chyba nienormaln??? moze przez ta ciaze ;)
                taki grubasek fajnie by bylo. cyba ze by sie wyprowadzila.. no ale dzidzie
                moglaby nam zostawic... wtedy bym spala z pieskiem swinka morska i
                niemowlaczkiem: malym grubym rozowym.
                ale jestem pojebana, co ;)
                | wiosna 4/2/2003 07:47:57 PM [+] |
                  | 3.4.03 |
                  ;PPPPPPP
                  | wiosna 4/3/2003 02:13:00 PM [+] |
                  ...
                  jestem z siebie naprawdę dumna. Juz drugi tydzien z rzędu byłam na zajęciach w
                  szkole. Spóźniłam się zaś jedynie 45 minut. Zamiast do szkoły pojechałam do
                  pracy, w ostatniej chwili przypomniałam sobie, że jest czwartek, witany (w
                  każdym razie powinien być) analizą oraz teorią miary i całki... Oprócz tego
                  byłam przy tablicy - po raz pierwszy od kilku miesięcy. Napradę dziwne uczucie,
                  tam, po drugiej stronie... A jeszcze dziwniejszy jest sam fakt, że stanie przy
                  tablicy mnie konfuduje.
                  zdziwniej i zdziwniej... ;)

kilka godzin w lawce szkolnej sklania czlowieka do rozmyslan. podobno ludzie
                  dzielą się na burzycieli, tworzycieli i kontynuatorów. np walesa byl dobrym
                  burzycielem, ale dupnym kontynuatorem.
                  doszlam do wniosku, że jestem tworzycielem: na burzyciela jestem zbyt
                  tchorzliwa (choc nie zawsze, nie zawsze ;)), a na kontynuatora -zbyt leniwa i
                  niecierpliwa. Do wniosku, ze jestem tworzycielem nie doszłam jednak na drodze
                  eliminacji, jak to wygląda w tej mojej wypowiedzi, ale na drodze podliczenia
                  dokonan zyciowych. na skale oczywiscie mojego malutkiego zycia i światka.
                  nie mylic tworzyciela z artysta czy kims takim.

i z jeszcze innej beczki. cholera musze sie tej maty poduczyc bo olewajac sobie
                  szkole przez 2 m-ce, spadlam z roli 'blyskotliwej asi przy tablicy rozesmianej'
                  do asi 'siedze cichutko moze mnie magister nie zauwazy...'
                  | wiosna 4/3/2003 01:01:42 PM [+]
                    | 4.4.03 |
                    o maly limeryk moze jeszcze

pewna mloda dziewoja z bydgoszczy
                    twierdzila ze sie nikt o nia nie troszczy
                    powiesila na slupie
                    "mam ja was wszystkich w dupie"
                    czym zszokowala mieszkancow bydgoszczy
                    | wiosna 4/4/2003 04:34:19 PM [+] |
                    ...

na melodię "cała sala śpiewa z nami":

cały pokój
                    siedzi w gadu
                    i plotkuje plotkuje plotkuje
                    a ja bidna
                    czekam ciagle
                    az mi ktos tekst zaakceptuje...

mogą sie sylaby nie zgadzac, bo wlasnie leci ania marysia i pat i cobie nuce w
                    glowie :
                    | wiosna 4/4/2003 03:58:18 PM [+] |
                    • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:06
                      5.4.03 |
                      kurwa mac
                      | wiosna 4/5/2003 07:38:12 PM [+] |
                      ...
                      nie rozumiem nie rozumiem i totalnie nie rozumiem pewnych rzeczy
                      waznych dla mnie
                      dlaczego???? dlaczego nie rozumiem i dlaczego takie są, te rzeczy
                      enigmatyczne to trochę ale
                      dlaczego
                      dlaczego
                      dlaczego??????????????????????????????????
                      | wiosna 4/5/2003 07:36:07 PM [+] |
                      • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:06
                        | 6.4.03 |
                        tak się zastanawiam ostatnio, kiedy człowiek traci niewinność i co to właściwie
                        jest
                        nie chodzi mi o jej harlekinowską definicję
                        tylko o to jak ja ją postrzegam
                        a w sumie nie mam teraz nastroju do pisania o tym
                        za dlugo mi sie blogger ladowal
                        moze wtedy sie traci niewinnosc, gdy przestaje sie byc w zgodzie z samym soba,
                        gdy sie da upokorzyc i robi sie lub pozwala innym - wbrew swojej woli?
                        a jeszcze prędzej, gdy sie zatraca swoja indywidualnosc na rzecz kogos innego
                        i sie czuje z tym zle
                        moze to o to chodzi
                        w taki m razie jestm jeszcze niewinna
                        i to mi daje poczucie bezpieczenstwa
                        bo jestem swoja tyko i wylacznie
                        i tak to nie jest to, co bym chciala napisac, nie takimi w kazdym razie slowami
                        nie umiem inaczej w tej chwili
                        meritum: nic przeciwko sobie zeby nie czuc do siebie pbrzydzenia
                        a tak to wszystko, jesli sie chce

przeszlo mi to chyba w calkiem hedonistyczne paplanie ;))
                        a nie powinno miec takiego wydzwieku ;))))
                        | wiosna 4/6/2003 05:41:32 PM [+] |

• nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:07
                        to jest sposob, nie rozmyslac w obliczu nie tylko sadu smierci czy swoich
                        czynow "co teraz bedzie"
                        tylko o czyms zajebistym
                        a moze to jest wlasnie szalenstwo zabic kogos i z nim tanczyc?
                        choodzi o to co niemal co kilka dni mam: musze stawic czola jaiejs
                        nieprzyjemnej sytuacji: wejsc gdzies spozniona po raz enty - wchodze, wejsc
                        gdzies jak nabroilam - wchodze, rozmawiac z osoba, ktora skrzywdzilam -
                        rozmawiam
                        myslac o czyms innym
                        ostatnio o tobie.

Misku, tylko kurwa naucz sie patrzec jak ja
                        to co, ze tylko dwa trupy i szesc starzalow zamiast szesciuset
                        nie mow, ze znowu spetowalam poza oppielniczke,
                        jak chce powiedziec Ci to, co tu piszę
                        | wiosna 4/7/2003 11:23:53 AM [+] |

• nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:07
                          | 7.4.03 |
                          jutro robie egzamin moim kursantom. troche ich dzis postraszylam, ale chyba
                          niesqtecznie. po zajeciach, zamiast ze spuszczonymi kinolami maszerowac do
                          chatki zakuwac tabelki w wordzie, lazili po osiedlu; widzialam ich rozesmiane
                          papki pałętające się dookoła szkoły. pogroziłam paluszkiem "do nauki, już jutro
                          egzamin"
                          rozchichotani zwiali gdzie pieprz i marihuana rosnie - czyli w kierunku ronda
                          koło Kujawskiej
                          a są z dekadę starsi ode mnie...
                          | wiosna 4/7/2003 08:56:38 PM [+] |
                          ...
                          pewnie oberwe za to, jaki ze mnie prześmiewny dudek no ale haha
                          zaryzycooje ;))))
                          | wiosna 4/7/2003 08:43:47 PM [+] |
                          ...
                          male sprostowanie: michal lubi rozne filmy, nie tylko strzelaniny i wrestling.
                          lubi np pulp fiction, ale 'na pewno trainspotting nie jest jego ulubionym
                          filmem'
                          dalej nie napisze, bo mi pokazal fakera niestety.
                          to pewnie na tych ambitnych produkcjach aletrnatywnych sie tego nauczyl ;)))
                          i tak nic to ;)))
                          musielibyscie nas zobaczyc, jak po obejrzeniu 8mili staralam sie zroobic fakju
                          jak eminem, albo chociaz jak jego panienka ;)))))
                          hahahah
                          w koncu sie nauczylam
                          czlowiek caly czas sie uczy
                          nigdy nie wiesz, kiedy jakas nowa umiejetnosc ci sie przyda
                          ;)
                          np umiejetnosc i znajomosc rownan rozniczkowychprzyda mi sie w najblizszy
                          poniedzialek ;))))
                          tia........
                          dzis jednak naucze sie robic fakera LEWA reka, jak dr dre ;)))
                          haaaaahahahah
                          | wiosna 4/7/2003 08:37:19 PM [+] |
                          • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:08
                            | 8.4.03 |
                            no nie, musze sie pochwalic
                            otoz moj text zostal dzis przedrukowany do angory, na stronie 27, pt nas nie
                            dogoniat'
                            w sumie ja zebralam do tego materialy ale ciulowo to spisalam, a tak fajnie to
                            to opisal Adam Lewandowski, zajebisty czlowiek
                            w sumie rano, jak bylam jeszcze tak tym zakrecona, moglabym tu to opisac nieco
                            entuzjastyczniej
                            a teraz jestem zmeczona i czeka mnie jeszcze od ch... roboty.
                            i to by bylo na tyle

taki mialam dzis dzien ze dopiero teraz zdazylam usiasc
                            no i w ogole naprawde zajebisty dzien tylko teraz mi opadla gwaltownie
                            adrenalina
                            jak poimyslalam ze dzien sie jescze nie skonczyl
                            i juro bedzie tak samo
                            i pojutrze
                            az do wtorku
                            ale jak ja sie wtedy.......... :DDDDDD
                            im bilzej wieczora tym gorzej bo wisi nade mna miecz rownan rozniczkowych

taki zajebisty dzien
                            dopiero pod koniec sie wqrwilam na maxa

| wiosna 4/8/2003 06:42:48 PM [+] |
                            • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:09
                              10.4.03 |
                              mam niezgrabna pupe.
                              ten blog z zalozenia mial byc pozbawiony babskiego ględzenia o niczym, no ale w
                              sumie JA tu ustalam zasady i ja moge je lamac. nie napisze tu nic
                              blyskotliwego, jak podejrzewam, przez najblizsze kilka dni
                              no i puenta jest bardzo genialna, gdyz wczoraj kupilam sobie 2 pary spodni, w
                              ktorych moja pupa prezentuje sie w miare normalnie.
                              finito

o tym wlasnie mysle i kombinuje sobie, co moge do tych spodenek zalozyc za
                              koszulke i bucki ;D

w sumie, mozna powiedziec, powinnam o tym gadac z jakimis kolezankami, ale moze
                              to trudne do uwierzenia, ale ja NIE MAM ZADNYCH KOLEZANEK
                              tzn mam, ale to takie o imprezowania i sie z nimi widuje ostatnio cholernie
                              rzadko...
                              tzn z zadnymi rowiesnicami na codzien sie nie spotykam
                              i w sumie nie mam takiej potrzeby

(z dwie godzinki pozniej)
                              tak sie jakos zasiedzialam na forum gazety ze zapomnialam o blogu
                              napisac moge jeszcze tylko ze sie dzis pozarlam z jedna laska z mojej grupy bo
                              mi nie podala wykladow takiego kumpla
                              on jej pozyczyl wczesniej, ale mi pozwolil sobie dzis sxerowac
                              a ta idiotka mi mowi jak jej kazalam zeby mi dala, z mi nie da (!!!) bo jej
                              ludziepotem nie oddaja i ze jej na pewno nie przyniose
                              o kurwa
                              tak sie odzwyczailam od tych gowniazerskich zagrywek ze normalnie patrzylam na
                              nia jak na jeti
                              szok naprawde dawno nie bylam taka zdziwiona... nawet nie wsciekla
                              no to jej puscilam wiąchę, ale nie wulgarną, tylko złośliwą jak szpileczka
                              a ta do mnie ze jej nie powiedzialam pewnego slowa (chodzilo przyszlej
                              blelferce pewno o prosze)
                              ja piernicze o kurna kurna
                              no i swego ofkors dopielam, wyklady skserowalam, a na do widzenia, przy
                              wszystkich, kazalam jej przeliczyc strony, coby nie byla stratna po moim
                              uzytkowaniu i na wypadek, gdyby ktorys wykladzik przkleil mi sie do lapy (aby
                              zaoszczedzic te 10 groszy na kserowaniu)
                              no moze tutaj to nie brzmi za bardzo, ale bylo zabawnie wiedziec jej mine
                              nie zaczynajcie z mna dziewczeta, jesli nie jestescie dostatecznie inteligentne
                              zeby sie bronic...

czytam tego bloga, czytam... teraz juz pewnie wiecie, czemu mam tak malo
                              kolezanek... :) po prostu malo jest bab nie-idiotek
                              sora
                              | wiosna 4/10/2003 02:57:05 PM [+] |

11.4.03 |
                                tia... coraz cieplej, wiec znowu moge pokazywac moj znak rozpoznawczy, czyli
                                brzuszek (biodrowki rulezzzzzzzz!!)
                                po zimie moje logo, jak jednak da sie zauwazyc (trudno NIE zauwazyc) troszke
                                powiekszylo em... swe gabaryty ;P
                                no, do bilbordów coca-coli jeszcze mi daleko, ale...
                                jeszcze troche wspomnianej coli, wafelkow ciasteczek chipsow (niam, glodna sie
                                zrobilam) itp
                                i bede wygladala jak mama gilberta grejpa
                                hahaha
                                a mieszkam na 10 pietrze
                                :D

no tak ad moj wczorajszy wpis
                                Radziu! ratujesz moja wiare w kobiety
                                wqrwiaja Cie, tak jak i mnie tepe idiotki, glupie niunie, ktore w ciagu dnia
                                musza podrzemac 3 godzinki dla dobrego trawienia, ubieraja sie nijako (mam to w
                                glebokim powazaniu), ale kogos, kto sie ubiera... nienormalnie (np na czerwono
                                a nie na brazowo) uwazaja po cichutku za zagrozenie czy margines spoleczny, do
                                ktorego, niestety-niestety nie siegaja...
                                jak z nimi nie chodzi sie na herbatki, ploty, pogaduchy, jest sie INNYM
                                jak sie ich NIE ZAUWAZA, nie, ze specjalnie ignoruje, tylko po prostu sa dla
                                kogos (no, czyli mnie) nieinteresujace, to czuja do czlowieka wrogosc czy jakos
                                tak...
                                no i Radzia ma tak samo!
                                zawsze mnie odrzucal kolektywizm, wspolne robienie czegos itp. nie, ze nie
                                umiem pracowac w grupie. umiem, ale potem chcę pobyc sama, a nie wspolnie z
                                kolezankami sie malowac, czesac i przebierac. raz na pol roku (w koncu tez
                                jestem baba) ale nie kurna co 2 dni. wszystko to troche poplatane
                                ale jednak...
                                takie 2 godzinki wylewania jadu, zlosliwosci i nabijania sie, poczucie
                                wspolnoty wrednych pogladow doskonale dziala na moje pasqdne ego ;))))))
                                wniosek: asia i asia nie lubia glupich bab ze swoich grup.
                                ale jednak kilka od siebie lubie, nawet wiekszosc, one mnie zreszta tez ale
                                czasami niektore (no dobra, ta idiotka ewa mnie wkurwila, nie chciala mi dac
                                tego wykladu bo jestem ladna wesola inteligentna i zawsze wszystko mi sie
                                upiecze, ona mysli ze jestem len - i dobrze mysli - i skoro nie chodze na
                                wyklady, to niech MAM PROBLEM i nie mam notatek. ale nie ewuni mnie sadzic i
                                wymierzac sprawiedliwosc, bo ona 3 godzinki na wykladzie posiedzi a potem
                                pojdzie sie zdrzemnac w akademiku, a ja bede latac przez 9 godzin i zasuwac w
                                pracy. o to mi biega. a mialam o tym nie myslec.)
                                no i jeszcze jedno
                                msciwe babsko ze mnie
                                ale nigdy nie zapominam najdrobniejszych nawet rzeczy
                                pozytywnych i negatywnych
                                i mam gdzies hamurabiego
                                poczekam na swoj moment
                                odpowiedni
                                i cos tam wywine
                                "niechcacy", jak zawsze...
                                i nie ja...
                                | wiosna 4/11/2003 10:57:14 AM [+] |

12.4.03 |
                                  wierzcie lub nie wierzcie ale... zaczelam sie uczyc...
                                  na powaznie czyli ze zrozumieniem, troche na pamiec, jestem w szoku... pelna
                                  podziwu dla siebie
                                  najdziwniejsze jest jednak poczucie ze cholipa nie wszystko i nie zawsze idzie
                                  po mojej mysli...
                                  np qrcze nie wszystko dzieje tak, jak sobie zaplanuje.
                                  np planuje sobie zdac egz totalnie nie uczac sie tylko sciagajac - i nie udaje
                                  sie. tzn sciagnac sie daje, ale nie zawsze
                                  dobra, wstyd mi tu takie pierdoly pisac

pisze, zeby zakomunikowac po prostu: zyję jeszcze
                                  tylko mi kurna dzis pikawa nawalała
                                  nienawidze tego
                                  jak nie moge glebiej odetchnac
                                  tylko juz sie nauczylam pokonywac strach
                                  i jak mi zaczyna nawalac - po prostu siedze i czekam, az przejdzie
                                  musze w koncu zaczac o siebie bardziej dbac czy jak?
                                  | wiosna 4/12/2003 03:35:04 PM [+] |

• nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:10
                                    14.4.03 |
                                    jestem po egzaminie
                                    mam nadzieję, ze sie udalo, ale nie chce zapeszac
                                    dziwnie sie czuje, wczoraj nachlalam sie kawy jak wiezienna herbata
                                    fajek mnostwo
                                    kucia - mniej, wiecej planu
                                    ktory podzielil los wielu planow egona z gangu olsena ;)
                                    tradycja spomiedy palcow przebila jednak a, nie powiem jakie sciagi, moze
                                    kiedys wykorzystamn
                                    po prostu mgr ktory nas pilnowal cholernie dobrze mnie zna i wyczail kweste ;D
                                    czuję sie coraz lepiej...
                                    | wiosna 4/14/2003 06:27:20 PM [+] |
                                    • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:10
                                      | 15.4.03 |
                                      wywalili mnie z pomorskiej
                                      pewnie teraz cala redakcja siedzi na mojej stronce, w kazdym razie na pewno
                                      zajrza tam w srode rano ;)
                                      zeby sprawdzic, jak ich odsadzilam od czci i wiary w moim blogu (za ktory,
                                      notabene, zostalam wywalona ;)
                                      no wiec tak:
                                      od czego by tu zaczac...
                                      moze od tego, ze w zasadzie to nie mam nic koszmarnego do napisania
                                      nawet p. kasie k. dalo sie w koncu polubic - za ciete poczucie humoru (o ile
                                      nie skierowane we mnie - nieraz poplakalam sie ze smiechu z jej gadek)
                                      tylko do mygacza mam zal - ze dal kierowi ten adres i to na pewno z
                                      komentarzem: patrzcie co ona tam wypisuje
                                      czyli stalo sie DOKLADNIE tak, jak mowila moja Mama: ten, kto jest dla ciebie
                                      najmilszy (mygacz caly czas dawal mi "dobre" rady, pokrzepial itp), ten
                                      najszybciej ci podlozy noge.

co bede robic dalej?
                                      zdam sesje letnia na AB, zdam sesje letnia na UMK i rozpoczne wakacje.
                                      bede nadal uczyc na kursach
                                      itp ;)
                                      no cos tam jeszcze wymysle ;)
                                      | wiosna 4/15/2003 05:13:14 PM [+] |
                                      ...

no cóż, witam, cieszę się, że znowu tu wpadli państwo/wpadliście ;P
                                      mowiłam, że najpierw trzeba pomyśleć, a potem kogoś wywalać :)
                                      pozdrawiam
                                      | wiosna 4/15/2003 04:40:57 PM [+] |
                                      • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:15
                                        | 22.4.03 |
                                        swieta swieta i po swietach - bardzo to odkrywcze, dla mnie swieta jednak
                                        trwaja dopoty, dopoki w lodowce jest jeszcze odswietna wyzera
                                        no wiec - jak dla mnie - swieta trwaja nadal
                                        troche zaniedbalam bloga, poswiecajac sie obzarstwu i obzarstwu tudziez masowej
                                        i bardzo niewybiorczej konsumpcji...
                                        kalorie stracilam (znikoma ich ilosc w stosunku do pochlonietej) wczoraj na
                                        imprezie w wiatraczq - takiej jak lubie
                                        no i dwie wazne, choc nieco wczorajsze, wiadomosci:
                                        - zdalam egzamin z rownan rozniczkowych (w srode bodajze)
                                        - dostalam zatrudnienie w usa w wakacje - a bylo jedynie 30 proc. szans
                                        coz wiecej - trawie, trawie, trawie
                                        czytam Chmielewska
                                        jem, czytam, trawie
                                        w miedzyczasie robie nowa wersje mojej stronki, glownie jednak graficzna
                                        no i tyle
                                        ide sie NAJESC
                                        no musze wspomniej
                                        -bigosik (zwany przez moja Mamusie WYBITNIE NIEZDROWYM)
                                        - pieczen ze sliweczkami
                                        - salateczke
                                        -serniczek
                                        moglabym tak dluuuuuuugo dlugo jeszcze...
                                        ale po co
                                        w sumie to sa najwazniejsze ostatnio dla mnie rzeczy
                                        jakze ulotne, niestety ;))))))))
                                        | wiosna 4/22/2003 10:56:41 PM [+] |
                                        • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:16
                                          | 27.4.03 |
                                          ale ze mnie doopa w trampach - przez tydzien bylam przekonana, ze blog nawala,
                                          w koncu jakas mysl dobila sie z mojej szarej komorki do drugiej szarej komortki
                                          i jakos olsnilo mnie ze zmienialam haslo do konta w wp ;) no i blogger nie mogl
                                          sie zalogowac do ftpa zeby sie objawic spolecznosci wirtualnej ;)

no a na biezaco: wczoraj cofnelam sie w czasie o 5 lat - czyli mialam imprezke
                                          typowo (niemal) jak za czasow liceum - w podobnym skladzie (trzon ekipki w
                                          kazdym razie ten sam), na tlove (krociotko ale latalam ;))) i na muzie bylego
                                          Radzi Skipa w losie desperadosie

nazwa Los desperados brzmi tak charakterystycznie, ze musze wspomniec tu o
                                          piosnce, co lata za mna od pewnego czasu, malenczuka, ta gdzie 'czteri zejro!'
                                          tak spiewaja ql ;) wczoraj pol dnia justyna to puszczala, a Mama mi przez
                                          drugie pół zapowiadała, że 'jak nie posprzątejro swego pokojejro to będzie
                                          ciężka atmosfejro :))) hihi
                                          no na techniawki u Skipa to juz 6 lat etmu sie chodzilo, tyle ze do gongu
                                          i jeszcze jedna roznica w imprezowaniu
                                          wszystko za swoja kase
                                          wlasnorecznie zarobiona (wlasnoglownie raczej, bo fizol ze mnie raczej bylby
                                          mierniutki ;)
                                          i nie trza bylo o 22 wracac ;)
                                          ani o 23 ;)
                                          tylko jak sie chce ;)

a jednak gorzej jeszcze... na 8 do pracy :D
                                          i tu czlowiek sam sobie musi powidziec: o 1 asiu do lozka sie kladz...
                                          a niedlugo dlugi weeeeeeeekend! i bedzie mozna robic co sie chce, do ktorej sie
                                          chce
                                          tylko nie wiem za co, bo wczoraj wydalam duuuuuzo wiecej kasy niz planowalam :)
                                          a wyplata zza tydzien dopiero w poniedzialek
                                          buuuuuuu....
                                          | wiosna 4/27/2003 01:57:14 PM [+] |

• nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:16
                                            | 2.5.03 |
                                            siedze sobie wlasnie w cafe i zdaje Miskowi relacje o ostatnih trzech dniach,
                                            spedzonych bez niego ;)
                                            przy okazji staram sie doweidziec czegos na temat new hampshire, gdzie znajdę
                                            się za jakies poltora miesiaca... dotychczas doczytalam sie m.in. ze okolo 61
                                            roku stwierdzono tam przypadki porwan przez ufo ;P nie mam nic przeciwko ;)
                                            poza tym jest tam yellowstone - moze spotkam misia jogi hihi
                                            w zasadzie najlepiej byloby, gybym tam stuknela w kalendarz, bo ubezpieczyli
                                            mnie na mln $ ;))
                                            w ogle ostatnio panta rei do przodu do przodu i do przodu - coraz szybciej
                                            moje kolezanki wyjezdzaja za tydzien
                                            ja za miesiac
                                            caly czas zaczyna siecos nowego, ludzie zaczynaja nowa prace, moja siostra tez
                                            na progu zycia - za 3 dni matura
                                            wakacje coraz blizej cos nowego takie mile oczekiwanie
                                            a mam jeszcze tyle spraw do zalatwienia

no i szkoda ze Micha nie ma - ale 'tatusiu, tu gdzies musi byc ten konik '
                                            Misiek wraca juz w poniedzialek

| wiosna 5/2/2003 05:03:15 PM [+] |

• nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:17
                                              7.5.03 |
                                              a teraz bardziej na temat: przeglad tygodnia (czyli pulpety mielone ;)

sroda-poniedzialek
                                              Miska nie bylo a ja sie poczulam jak slomiany wdowiec z tego filmu z merlin
                                              monroe ;)
                                              na poczatku bylo fajnie a potem niestety tez jak na tym filmie ;)
                                              tia... czyli szoste i w sumie pozostale 9 przestrzezone ;(
                                              da sie z tego cokolwiek sqmac? ;)
                                              tzn z mojej wypowiedzi ;)

poniedzialek-wtorek
                                              definitywnie i raczej bez wielkiego huku pożegnalam sie z Justynka i Majeczka
                                              wyjechaly, klunkry- niemyte na zachod juz za wami dziewczyny tesknie ;)
                                              ale odbijemy sobie odbijemy ;)

wtorek c.d.
                                              cycu ma mature
                                              staralam sie cokolwiek jej pomoc, tylko dziewczynisko glupie zadawalo dziwne
                                              pytania, typu: czy wergiliusz napisal eneide?
                                              ja na ten temat wiem mniej wiecej tyle, ze

ojciec wirgiliusz
                                              kochal dzieci swoooje
                                              a mial ich wszystkich
                                              sto dwadziescia dwoje

i refrenik...
                                              hejze dzieci, hejze ha
                                              robcie wszystkie to co ja...

no i do tego powinno wywijac sie przerozne hołubce jako i wirgiliusz
                                              czynił... ;D

srode
                                              matury ciag dalszy a umnie zawsze w maju zaczyna sie szkola po knajpach konczy
                                              sie pisie...
                                              no i praca, praca, praca... ;)
                                              | wiosna 5/7/2003 03:55:57 PM [+] |
                                              ...

siedzimy obok siebie wsciekli
                                              na siebie a dokladniej na sytuacje
                                              pospiech - czas - pieniadze coraz mniej jednego i drugiego
                                              i jak fajnie jak ql nie krzyczymy na siebie jestesmy ugodowi ukladni
                                              nie dlatego ze juz nie potrafimy ze soba rozmawiac (na co zreszta nie mamy
                                              czasu w tej chwili) tylko zeby nie wqrwic sie jeszcze bardziej zeby mozna bylo
                                              pracowac przez reszte dnia
                                              i rozbiegamy sie - randka od 14.30 do 15.07 herbatka papieros kanapka papieros
                                              i "do wieczora"
                                              dzieki Mihoo ze naprawiasz moje bledy i ze zawsze moge na Ciebie liczyc
                                              moze na mnie tez bedzie kiedys mozna
                                              | wiosna 5/7/2003 03:46:15 PM [+]
                                              • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:18
                                                8.5.03 |
                                                Dzis kupiłam sobie szkła kontaktowe. Wszystko wyglada inaczej niż w
                                                pingielkach - jest bardziej kolorowe i trójwymiarowe. Ciekawe, czy uda mi się
                                                je
                                                wieczorem zdjąć. W końcu zobaczyłam, jak wygladam naprawdę, czyli bez
                                                okularów ;) dziwnie bardzo dziwnie ale nie jestem szczególnie rozczarowana ;)
                                                wieczór spędzę najprawdopodobniej przed lusterkiem - pól przyglądając się
                                                własnej facjacie a drugie pół - starając się te cudeńka zdjać. thx G., że
                                                mieszkam kilkaset metrów od szpitala. Pani doktor na pożegnanie pouczyła mnie,
                                                że okulistyka w Bizielu mieści się na szóstym piętrze ;)
                                                tia...
                                                | wiosna 5/8/2003 11:00:08 PM [+] |
                                                • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:23
                                                  9.5.03 |
                                                  ktos mnie totalnie wqrwia
                                                  maxymalnie
                                                  qrfa faka ;D
                                                  | wiosna 5/9/2003 10:27:49 PM [+] |
                                                  ...
                                                  powoli zaczynam watpic w swoje zolnosci manualne -dzis jedna soczewke wkladalam
                                                  sobie 45 min, a druga kolejne tyle... no, moze przesadzam o jakies pol godzinki
                                                  w kazdym razie do torunia nie zdazylam... ale beda jaja jak obleje oba studia
                                                  naraz ;)
                                                  wiem, ze nic nie obleje :)
                                                  | wiosna 5/9/2003 09:51:31 PM [+] |

www.geocities.com/quczi/
                                                  • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:33
                                                    12.5.03 |
                                                    life is brutal
                                                    to co ponizej to tylko do kobiet, one maja szanseto zrozumiec

mialam kiedys sliczny sweterek, mily w dotyku i w ogole
                                                    ale potem kupilam sobie inny sweterek (tez bardzo fajny i mily w dotyku) ktory
                                                    nosze do teraz...
                                                    ale tamten, poprzedni sweterek jest nadal ql
                                                    i ten wlasnie poprzedni sweterek hm... na rok wybiera sie do... pralni...
                                                    no i szkoda, wielka szkoda... ;)
                                                    | wiosna 5/12/2003 05:54:40 PM [+] |

• nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:33
                                                    | 14.5.03 |
                                                    no i dzis wpadlo mi sliczne, nieopodatkowane 80 zlotych ;)
                                                    juwenalia rulezzz! ;))

tylko ze trzeba bylo wstac o szostej rano - ale warto bylo ;)
                                                    juz od trzech lat z nasza nie-swieta trojca chodzi w jedno zloty-dajne miejsce,
                                                    ktorego lokalizacje chowamy w tajemnicy jak grzybiarze grzybowe miejsca ;))
                                                    i dzieki temu w ciagu godzinki udaje sie nam zarobic 80 zeta bz nurania sie w
                                                    kurzu i brudzie jak pozostali
                                                    ale ci.. ;))
                                                    | wiosna 5/14/2003 05:47:30 PM [+] |
                                                  • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:42
                                                    a wieczorem, wieczorem... bal rzymski
                                                    siostra przykleila mi ql stroik z rozyczkami i listkami do mej rzymskiej (choc
                                                    rudej) fryzurki
                                                    na super glu przykleila
                                                    buhaha - serio
                                                    bal - zajebioza, muza best np mansonik rock is dead lecial...
                                                    i super gigi'ego :))))

fajny klimacik wszyscy w przescieradlach

zwlaszcza ze ekipke sciagnelam z ab-owskiej pląsaninki
                                                    (tandetni kolesie i panienki wypadnięte z obiegu (o ile kidykolwiek w takowym
                                                    sie znalazly); panienki we cztery tanczace wokol jednego kolesia, brzydkiego
                                                    zwykle jak noc i w plecaku, saczacemu gdzies po cichu schowane dobrze pivo -
                                                    zeby nie stawiac pannie/om
                                                    ona jest do stawiania, nie?)

mam nadzieje, ze sa mi wdzieczni ;) jak sie uda to wstawie fotki, jak chlopcy -
                                                    22-23-24 letni robia sobie przez godzine wience haha po drodze z bzow i innego
                                                    takiego ustrojstwa

piatek:
                                                    zalosna (a jakze) impreza na ab, roan (plus za i. popa), golden life (pol
                                                    godziny sie rozstawiali, wszyscy padli a my poszlimy do wiatraczka) i blenders
                                                    (nawet niew iem, czy przyjechali, ale jesli rozstawiali sie tak dlugo jak
                                                    goldeni - pewnie dopiero aczynaja sie stroic ;DDD
                                                    ja tu o gownie, ale gdzie konik?

no i tyle o koniku
                                                    ha

sb,nd,pon - nie pisze, w koncu to blog a nie jakis za* pamietnik

| wiosna 5/19/2003 07:35:53 PM [+]

www.geocities.com/quczi/
                                                  • zezkaczan Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 13:56
                                                    26.5.03 |
                                                    o qrfa moj zab!!!!!
                                                    przeciez ja w zyciu zadnej dziurki ani plomby nie mialam
                                                    !!!
                                                    | wiosna 5/26/2003 03:38:04 PM [+] |
                                                    ...
                                                    wlasnie jem obiad - mars (troche rozmiekly) i pol litra... pepsi ;)
                                                    jestem z siebie dumna - wlasnie skonfigurowalam 10 kompoterow, zeby dzialal w
                                                    nich internet, i nie polegalo to na docisnieciu kabelka ;)
                                                    a adminowi to powiem, jak sie pojawi ;)
                                                    w ogole fajno sie z nim gada bo jest calkiem, calkiem
                                                    asiu! przeciez ty masz chlopaka (to moje sumienie ;)
                                                    hehe
                                                    no co, popatrzec sobie nie mozna, czy jak?

dokladnie o 16 rozpoczyna sie egzamin - wymyslilam naprawde ognebiajace pytania
                                                    nie, nie dlatego, ze cham ze mnie, po prostu
                                                    wyzszy poziom - wiecej piatek
                                                    i o to mi biega, bo piatki baaardzo lubie
                                                    takze wystawiac ;)
                                                    | wiosna 5/26/2003 03:33:50 PM [+] |

• Gość: Marian Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 14:09
                                                    hmmm,ale was jest kaczanów :-) ponoc 50 sztuk?
                                                    kawal dobrej roboty :-)
                                                  • zezkaczan Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 14:43
                                                    coraz wiecej hhhhhhhhhhhhhhh
                                                    -----------------------------

warunki zdania egzaminu:
                                                    olac go
                                                    olac go
                                                    kilka dni wczesniej skserowac material
                                                    olac go
                                                    4 dni przed egzem poczytac, policzyc
                                                    2 dni przed egzaminem poczytac, opliczyc zadanka
                                                    zawalic nocke (do 5 rano) perajac w rolerkastera ;)
                                                    caly dzien siedziec w pracy
                                                    cala noc siedziec w wannie z notatkami
                                                    w kiblu tez
                                                    o 8 rano zadzwonic do Micha, zeby zajal miejsce w sali egzaminacyjnej
                                                    najlepiej w przedostatniej lawce, zaraz za Adamem, ktory ma w barach ze 3
                                                    metry ;)
                                                    dostac palpitacji na widok zestawu
                                                    dostac apopleksji (od niekontrolowanego wybuchu wisielczego hoomoru ;) patrzac
                                                    jak inni dostaja palpitacji
                                                    rozpoczac wspolprace
                                                    :)
                                                    | wiosna 5/28/2003 12:04:47 PM [+] |

www.geocities.com/quczi/
                                                  • zezkaczan Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 14:58

wlasnie przejrzalam zawartosc kompa mojego faceta
                                                    ma linki do stron pornograficznych
                                                    ma posciagane filmiki; jakas monika, renata
                                                    nastolatki na plazy
                                                    gole

a ja myslalam, ze jest bardziej niewinny
                                                    czy wszyscy faceci maja tak nasrane?
                                                    kiedys u kumpla znalazlam filmik jak gola japonka zjadajaca swoje rzygi

brzydze sie was
                                                    | wiosna 5/28/2003 02:36:39 PM [+] |

www.geocities.com/quczi/
                                                  • nymfomanka Re: aTerAzMojePoczUcieHumoRU 23.08.04, 19:29
                                                    | 2.4.03 |
                                                    dwa tygodnie odroczenia. za 2 tyg znowu egz
                                                    w sumie nic ciekawego się nie dzieje... NIC NIC NIC
                                                    w sumie czuje nieodparą potrzebę wagarow
                                                    zwlaszcza z rana
                                                    wlasnie powinnam lazic gdzies po dworzu z ludzmi i imprezowac przed poludniem.
                                                    jakos nie moge sie do tego zabrac nie mam czasu a nawet nie mam z kim
                                                    mam wlasciwie tylko sie nie moge zebrac zeby podzwonic po ludziach
                                                    zreszta co to zz umawiane chlanie - powinna byc sponta
                                                    i qrfa na dokladke moj kolo wlasnie siedzi i jakiegos mecza oglada
                                                    ale w domu czeka na mnie moj piesek
                                                    | wiosna 4/2/2003 10:07:45 PM [+] |
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka